Hesabım
    Zalim İstanbul
    1. Sezon
    Puanım :
    Zalim İstanbul

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    43 Fotoğraf | 9 Video
    Fikret Kuşkan
    Fikret Kuşkan
    Deniz Uğur
    Deniz Uğur
    Mine Tugay
    Mine Tugay
    Ozan Dolunay
    Ozan Dolunay
    Zalim İstanbul 9.Bölüm Fragmanı 1:07
    Zalim İstanbul 9.Bölüm Fragmanı
    85 gösterim
    Zalim İstanbul 8.Bölüm Fragmanı 0:56
    Zalim İstanbul 8.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    Zalim İstanbul 7.Bölüm Fragmanı 0:58
    Zalim İstanbul 7.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    1. sezon bölümleri
    Zalim İstanbul 1.Bölüm
    S01E01 - Zalim İstanbul 1.Bölüm
    Lojistik sektörünün devlerinden, Agah Karaçay çocukluğunda geçirdiği kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkum kalan yeğenine memleketinden "gelin" aramaktadır. Teklif evin yadigarı tarafından memleketlisi, babaanne Neriman’a ulaşır. Neriman, Seher’in ölse böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için, küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir.
    Zalim İstanbul 2.Bölüm
    S01E02 - Zalim İstanbul 2.Bölüm
    Seher, satılık lafını duyduğunda beyninden vurulmuş halde elinde zarfla ok gibi fırlayıp Agah Karaçay’ın yüzüne çarpar utanmazlığını. Agah Bey ne olduğunu şaşırırken Seher, Ceren’in hırsı karşısında yerin dibinde girmiş haldedir. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı Seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür.
    Zalim İstanbul 3.Bölüm
    S01E03 - Zalim İstanbul 3.Bölüm
    Cemre kendisine gelen telefonla hayallerinin gerçekleşeceğini sanırken yıkılacağını kestiremez. Seher ve Şeniz’in ağır geçen konuşmasına şahitlik eden Civan’ın içi ezilirken, üzerine kurulan başka bir tuzakla mücadele etmek zorunda kalır. Civan, kendisine kurulan tuzaktan habersiz özgürlüğüne gittiğini zanneder. Yaşadığı korkunç olay elini kolunu bağlarken, Agah Karaçay’ın kapısı bir kez daha çalınacaktır
    Zalim İstanbul 4.Bölüm
    S01E04 - Zalim İstanbul 4.Bölüm
    Cemre, karşısında Cenk’i görünce neye uğradığını şaşırır. Küstahça hareketine karşılık Cenk, hiç beklemediği bir cevap alır. Agah suçlamayı reddeden Civan’ı kurtarmak için tüm avukat ordusunu seferber eder. Karaçay’ın yakasında yine Seher’in elleri vardır.
    Zalim İstanbul 5.Bölüm
    S01E05 - Zalim İstanbul 5.Bölüm
    Ceren kendi tabirleriyle velinimetinin varlığına güvenerek hareket ederken bu kez kötülüğünü Nedim’e sıçratmıştır. Yaptığı şeyin sonucu ise, Nedim ve Cenk için akıl almaz olur. Şeniz, yaşananlar karşısında ilk kez güçsüzdür. Ceren, öğrendiklerinin hırsı ile Civan’ı, Cemre’nin üzerine salar.
    Zalim İstanbul 6.Bölüm
    S01E06 - Zalim İstanbul 6.Bölüm
    Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve baba oğul tehlikeli bir karşılaşma yaşar. Karaçay köşkü Cenk’in, Cemre’ye itirafından sonra yaşanacak ağır yüzleşmelere sahne olacaktır.
    Zalim İstanbul 7.Bölüm
    S01E07 - Zalim İstanbul 7.Bölüm
    Ceren, Şeniz’in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher’in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar. Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler. Cemre içine düştüğü çıkmaz nedeni ile Cenk’i suçlarken. Cenk durumun ciddiyetinin farkında değildir.
    Zalim İstanbul 8.Bölüm
    S01E08 - Zalim İstanbul 8.Bölüm
    Şeniz’in Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim’e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren’in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren’i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.
    Zalim İstanbul 9.Bölüm
    S01E09 - Zalim İstanbul 9.Bölüm
    Ceren’in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Şeniz’in Cemre’yi hayatlarından tamamen çıkarmaya yönelik planları işlemektedir. Cemre bebeğin Nedimden olmadığını düşünürken, hiç beklemediği yerden bir gol daha yiyecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top