Hesabım
    Canevim
    1. Sezon
    Canevim

    Özet

    Canevim, hayatın yükünü birlikte göğüsleyen bir ailenin hikayesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda Adnan Güler'in oturduğu, senaryosunu ise Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı "Canevim" dizisinin başrolünü Biran Damla Yılmaz üstleniyor.

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 27 Mayıs 2019
    89 Fotoğraf | 17 Video
    Biran Damla Yılmaz
    Biran Damla Yılmaz
    Aras Aydın
    Aras Aydın
    Özgür Çevik
    Özgür Çevik
    Simge Selçuk
    Simge Selçuk
    Canevim 17.Bölüm Fragmanı 0:54
    Canevim 17.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Canevim 16.Bölüm Fragmanı 0:55
    Canevim 16.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Canevim 15.Bölüm Fragmanı 0:54
    Canevim 15.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    • Fotoğraf Canevim
    1. sezon bölümleri
    Canevim 1.Bölüm
    S01E01 - Canevim 1.Bölüm
    Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe'nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler.
    Canevim 2.Bölüm
    S01E02 - Canevim 2.Bölüm
    Döndüğü gibi evlilik hazırlıklarına başlayan Ömer Ceylan'daki rahatsızlığın farkına varır. Taylan, Ceylan için ördüğü duvarların Ömer tarafından yıkılmasına izin vermeyecektir.
    Canevim 3.Bölüm
    S01E03 - Canevim 3.Bölüm
    Taylan, Ceylan için ördüğü duvarların Ömer tarafından yıkılmasına izin vermeyecektir. Bu sırada Kars'tan gelen bir haber, mutlu bir yuva kurmak için gün sayan Ceylan ve Ömer'i bir yol ayrımına getirir. Elvan, peşindeki tehlikeden sıyrılmaya çalışırken, onu asıl zorlayan ailesine dair kabusları olur.
    Canevim 4.Bölüm
    S01E04 - Canevim 4.Bölüm
    Ömer’in telefonundan gelen veda mesajı Ceylan’ı perişan eder. Ömer’e bir türlü ulaşamaz. Ceylan, sevdiği adamın peşine düşerken, Taylan adım adım hedefine ilerlemenin keyfini sürer. Ömer ise içinde bulunduğu zorlu durumdan kurtulmaya ve Ceylan’a ulaşmaya çalışmaktadır.
    Canevim 5.Bölüm
    S01E05 - Canevim 5.Bölüm
    Ceylan ve Ömer’in “mutlu” nişan günleri Kristina’nın kapılarını çalmasıyla berbat olmuştur. Kristina’nın karnında taşıdığı bebek ve Ömer’in gurbetteki hayatıyla ilgili anlattıkları, Ceylan ve ailesinin aklında büyük soru işaretleri oluşturur. Herkes Ceylan’a destek olmaya çalışırken, hayatlarında ilk kez gördükleri bu kızın doğruyu söyleyip söylemediğini anlamaya çalışırlar. Ömer ise üzerine atılan bu büyük iftirayla öfkeden deliye döner.
    Canevim 6.Bölüm
    S01E06 - Canevim 6.Bölüm
    Ceylan’ın ablasının yardımıyla Kristina’dan gerçeği öğrenme çabası Taylan’ın tüm planlarını tehlikeye atmıştır. Yaşananlar yüzünden çok gerilen Kristina bu oyuna daha fazla devam edemeyeceğini hisseder ve harekete geçer. Onun bu kararı Taylan’ı oldukça zor durumda bırakır. Fikret’in izini süren Ömer ise Taylan’la karşı karşıya gelir. Taylan’dan öğrendikleri, Ömer’in, Ceylan’la ilişkisinde yeni bir gerilime neden olacaktır. Ceylan’a yakın olmak için uğraşan Taylan, mahalleye bir yatırım yapmaya karar verir.
    Canevim 7.Bölüm
    S01E07 - Canevim 7.Bölüm
    Atölyenin açılışında Kristina’yla bir arada görülen Taylan’ın, şüphe uyandırmadan bu işin içinden sıyrılması çok zordur. Taylan’ın Ömer’in yüzüne karşı meydan okuması, Ceylan’la Ömer arasında büyük bir çatışma başlatır. Artık Ömer’in hedefinde Taylan vardır. Diğer taraftan Taylan, Ceylan’la baş başa kalmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz.
    Canevim 8.Bölüm
    S01E08 - Canevim 8.Bölüm
    Vakfın davetinde yaşananlardan sonra Ömer'in, Ceylan için aldığı evi satışa çıkarması her şeyin gerçekten bittiğini gösterir. Sezgin ve Elvan, kötü sona engel olmak için onları barıştırmaya çalışırken bunun pek de kolay olmayacağını fark edeceklerdir.
    Canevim 9.Bölüm
    S01E09 - Canevim 9.Bölüm
    Evi satın alamamak Taylan’ı çok öfkelendirmiştir, amacına ulaşmak için daha tehlikeli bir planla mücadeleye devam eder. Kristina’nın ortalığı karıştırmaması için kendini büyük bir riske atar. Kristina ise Taylan’dan kurtulmak için harekete geçecektir. Hiç hesapta yokken ortaya çıkan gizemli bir kişi yüzünden Taylan, büyük bir sorunla uğraşmak zorunda kalır.
    Canevim 10.Bölüm
    S01E10 - Canevim 10.Bölüm
    Ceylan'ın gerçekleri öğrenmesine engel olmaya çalışan Taylan, bu zor durumdan çıkmak için tehlikeli bir yola girer. Yaptığı iş birliğinden oğlunun haberdar olmaması için elinden geleni yapan Feryal ise bir yandan da istediğine ulaşamadığı için başka bir çözüm bulmaya karar verir.
    Canevim 11.Bölüm
    S01E11 - Canevim 11.Bölüm
    Feryal, oğlunun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının arkasında Ömer'in olduğunu düşünmektedir. Feryal'in Ömer'i takibi ve açıktan saldırıları Ceylan'ı büyük bir çıkmazda bırakır.
    Canevim 12.Bölüm
    S01E12 - Canevim 12.Bölüm
    Ceylan'ın, Taylan'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruları Taylan'ı büyük bir ikilemde bırakır. Hacı Anne testi yaptırmak için Hamza'dan yardım ister. Elvan ise Günnur'un Sezgin'le ilgili sert çıkışından sonra atölyede kalmaya karar verir.
    Canevim 13.Bölüm
    S01E13 - Canevim 13.Bölüm
    Ömer ve Taylan arasında kalan Ceylan, kan dökülmeden bu hesaplaşmanın bitmesi için her şeyini ortaya koyar. Taylan'ın önüne çıkaracağı engeller, Ömer'i büyük bir ölüm kalım savaşına sokar.
    Canevim 14.Bölüm
    S01E14 - Canevim 14.Bölüm
    Elvan’ın ortadan kaybolması aileyi derin bir krize sürüklemiştir. Günnur ve Hamza, kızlarının tutsak edildiği evde tanıdık bir yüzle karşılaşırlar. Ailenin en küçüğü Ayşe’yi yakından ilgilendiren büyük sır, aile içindeki hesaplaşmalarla geri dönülmez şekilde gün yüzüne çıkar. Yener’in kendisine hazırladığı sürprizden oldukça etkilenen Müjgan ise, Melis’ten Yener’e dair önemli bir gerçeği öğrenir.
    Canevim 15.Bölüm
    S01E15 - Canevim 15.Bölüm
    Taylan, Ceylan’dan en azından iyileşene kadar evden ayrılmamasını ister, bunun karşılığında da ona bir söz verir. Taylan’ın akıllıca hamleleri ve değişen tavrı, Ceylan’ın iyice kafasının karışmasına neden olur.
    Canevim 16.Bölüm
    S01E16 - Canevim 16.Bölüm
    Şirketin yeni ortağı olarak ortaya çıkan Ömer’in suçlamaları, Taylan’ın herkesin içinde Ceylan’a evlilik teklif etmesiyle sonuçlanır. Bu olay özellikle Feryal’i küplere bindirirken, Ceylan ise Ömer’i tamamen uzaklaştıracak bir karar verir. Ceylan’ı nikah masasına oturtmak isteyen Taylan, aşkını ispat etmek için her şeyi riske atar. Feryal ise kardeşi Melis’in davranışlarından şüphelenmeye başlamıştır. Müjgan’ın ona oynadığı oyunu fark eden Yener karşı bir hamle yapar
    Canevim 17.Bölüm
    S01E17 - Canevim 17.Bölüm
    Ceylan en mutlu olacağı günde ailesi ile Taylan'ın arasında kalır. Tüm yaşananlara rağmen, masallardaki gibi bir düğünle evlenen Ceylan ve Taylan için güzel günler yakındır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top