Hesabım
    Yaralı Kuşlar
    1. Sezon
    Yaralı Kuşlar

    Sezon bilgisi:

    165 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 1 Nisan 2019
    4 Fotoğraf
    Gizem Arıkan
    Gizem Arıkan
    Rolü : Meryem Çelik
    Emre Mete Sönmez
    Emre Mete Sönmez
    Rolü : Efe Metehanoglu
    Ali Yasin Özegemen
    Ali Yasin Özegemen
    Rolü : Levent Metehanoglu
    Ayşen İnci
    Ayşen İnci
    Rolü : Ulviye Metehanoglu
    • Fotoğraf Yaralı Kuşlar
    • Fotoğraf Yaralı Kuşlar
    • Fotoğraf Yaralı Kuşlar
    • Fotoğraf Yaralı Kuşlar
    1. sezon bölümleri
    Yaralı Kuşlar 1.Bölüm
    S01E01 - Yaralı Kuşlar 1.Bölüm
    Meryem ve Ömer’in mutlu giden hayatları babaları Durmuş’un hapisten çıkmasıyla bir anda değişir. Durmuş sürpriz bir şekilde evine döner. Bu olay çocuklar üzerinde şok etkisi yaratır. Durmuş’un ise aklında tek bir şey vardır. O da nereden para kazanacağım düşüncesidir. Ömer’i korsan kıyafetiyle gören Durmuş, ablası Neriman’ın da yardımıyla bir plan yapar. Oyun oynama bahanesiyle Ömer’e hırsızlık yaptıracaktır.
    Yaralı Kuşlar 2.Bölüm
    S01E02 - Yaralı Kuşlar 2.Bölüm
    Levent’in bir süre daha kalacak olmasına annesi Ulviye çok sevinir. Bu sırada marinadaki diğer çocuklardan biri Tekin’e Ömer’in tekneden “değerli bir kutu” aldığını ve içinde çok pahalı şeyler olduğunu söyler. Böylece Tekin de Meryemlerin peşine düşer. Peki bundan sonra ne olacaktır? Kutu sahibine ulaşacak mıdır?
    Yaralı Kuşlar 3.Bölüm
    S01E03 - Yaralı Kuşlar 3.Bölüm
    Ulviye ile Levent, astım krizi geçiren Ömer'i alıp hemen hastaneye giderler. Meryem Ömer’i bıraktığı yerde bulamayınca geri döner. Levent, kriz halindeki Ömer’i arabaya bindirirken Meryem görür. O da onları takip ederek hastaneye gider. Hastanede Ömer ayılır. Tekin ise Ömer’in bulunamamasına daha çok sinirlenmiştir. Her yere haber salar. Ömer bir şekilde bulunacaktır.
    Yaralı Kuşlar 4.Bölüm
    S01E04 - Yaralı Kuşlar 4.Bölüm
    Gitmek isteyen Levent’in bir türlü gidememesi üstelik Ömer yüzünden kalması büyük olay olmuştur. Ulviye Ömer’in Levent’e iyi geldiğini söyler. Hülya bunu duyar ve çıldırır. Levent’in kalması fikri onların bitmesidir. Ömer’e konakta çok iyi davranılır. Bir kuş sütü eksiktir ancak o ablasını özler. Peki şimdi ne olacaktır? Meryem gitmeleri için gereken parayı bulabilecek midir? Bulsa bile Levent Meryem’in Ömer’i almasına izin verecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top