Hesabım
    Benim Tatlı Yalanım
    1. Sezon
    Puanım :
    Benim Tatlı Yalanım

    Özet

    Kız babası olmak zordur. Ama akıllı bir kız çocuğunun, hem annesi hem de babası olmak daha da zordur. Nejat'ın baş etmeye çalıştığı durum da tam olarak budur. Karısı tarafından terk edilen Nejat, kızı Kayra'nın hem annesi hem de babası olmaya çalışır. Annesini hiç görmemiş olan Kayra'nın üzülmemesi için elinden geleni yapar, buna bazen yalan söylemek de dahil. Annesini merak eden Kayra'yı üzmemek için yalan söylemeye başlayan Nejat için bu durum zamanla önüne geçilemez bir hal alır. Kayra büyüdükçe söylediği yalanlarla iyice köşeye sıkışan Nejat, artık her şeyin sonuna geldiğini düşünür. Ancak bu sırada Suna adında bir kadınla tanışması, hem onun hem de kızının hayatının bambaşka bir hal almasına neden olur.

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 13 Haziran 2019
    202 Fotoğraf | 27 Video
    Furkan Palalı
    Furkan Palalı
    Aslı Bekiroğlu
    Aslı Bekiroğlu
    Lavinya Ünlüer
    Lavinya Ünlüer
    Dilek Kaya
    Dilek Kaya
    Benim Tatlı Yalanım 28.Bölüm Fragmanı 0:58
    Benim Tatlı Yalanım 28.Bölüm Fragmanı
    42 gösterim
    Benim Tatlı Yalanım 27.Bölüm Fragmanı 0:59
    Benim Tatlı Yalanım 27.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Benim Tatlı Yalanım 26.Bölüm Fragmanı 0:01
    Benim Tatlı Yalanım 26.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    • Fotoğraf Benim Tatlı Yalanım
    1. sezon bölümleri
    Benim Tatlı Yalanım 1.Bölüm
    S01E01 - Benim Tatlı Yalanım 1.Bölüm
    Nejat Yılmaz, kızı Kayra’yla birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Kayra’nın annesi Aylin, Kayra daha bebekken onları terk etmiş, Nejat da küçük kızı terk edilmenin acısını çekmesin diye, annesinin Afrika’da çok önemli görevleri olduğunu söylemiş ve senelerce kızına annesinin ağzından mektuplar yazmıştır. Kayra’nın 6. Yaş doğum günü yaklaşırken, Nejat, Kayra’nın annesi doğum gününde gelmesini beklediğini öğrenir. Nejat, Kayra’yı bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalışsa da küçük kız büyük bir hevesle annesinin geleceğine inanmaktadır.
    Benim Tatlı Yalanım 2.Bölüm
    S01E02 - Benim Tatlı Yalanım 2.Bölüm
    Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi olur musun?” teklifi karşısında şok olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder. Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer.
    Benim Tatlı Yalanım 3.Bölüm
    S01E03 - Benim Tatlı Yalanım 3.Bölüm
    Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir. Suna, Nejat’tan aldığı parayı bahane ederek, kendini Nejat’a affettirmeye çalışır.
    Benim Tatlı Yalanım 4.Bölüm
    S01E04 - Benim Tatlı Yalanım 4.Bölüm
    Şevket, Suna'yı Nejat'ın evinde bulduğunda, Nejat'ın yalanı her ikisini de kurtarır ; Suna, Kayra'nın bakıcısıdır. Şevket, Suna ona yalan söylediği için sinirlenmiştir ve Suna'nın bakıcılık yapmasını asla istememektedir. Suna, Kayra için hayatında ilk defa babasına karşı gelir ve Nejat'ın evine geri döner.
    Benim Tatlı Yalanım 5.Bölüm
    S01E05 - Benim Tatlı Yalanım 5.Bölüm
    Şevket'in onay vermesinden sonra, Suna ve Nejat'ın ilişkisi artık bir dengeye oturmuştur. Her şey yolunda giderken Nejat, Yılın Genç İş İnsanı ödülüne aday gösterilir. Nejat için bu ödülü almak çok önemlidir. Suna, Nejat'ın eşi Aylin olarak ona bu ödülü kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
    Benim Tatlı Yalanım 6.Bölüm
    S01E06 - Benim Tatlı Yalanım 6.Bölüm
    Kayra’nın takviminde annesiyle geçireceği günler hızla azalırken, Nejat bir sürpriz yapmaya karar verir. Kayra, anne ve babasıyla ilk tatilline çıkacaktır. Çok heyecanlı başlayan tatilleri Nejat’ın peşini bırakmayan iş telefonları yüzünden sık sık bölününce, Suna olaya el koyar.
    Benim Tatlı Yalanım 7.Bölüm
    S01E07 - Benim Tatlı Yalanım 7.Bölüm
    Suna, Nejat'a, "Aç kapıyı, gir içeri" şarkısını söyledikten sonra Nejat'ın yanından kaçar. Yoksa Nejat'a aşık mı olmuştur? Bu Suna için tam bir felakettir! Suna, bu evcilik oyununun kafasını karıştırdığını düşünür. Belki de sadece oyuna fazla kaptırmıştır kendisini. Suna, kendi duygularını anlamaya çalışırken, Nejat'a karşı tavırlarında saçmalar.
    Benim Tatlı Yalanım 8.Bölüm
    S01E08 - Benim Tatlı Yalanım 8.Bölüm
    Düşen dilek fenerindeki notu okuduktan sonra Nejat'ın aklı karışmıştır. Suna'ya nasıl davranması gerektiğini kestiremez. Suna, çalışma odasında dilek fenerini bulduğunda, Nejat'ın tuhaf hareketleri onun için bir anlam kazanır; Nejat, Suna'nın ona aşık olduğunu öğrenmiştir! Suna, Nejat'ın yüzüne nasıl bakacağını kara kara düşünürken, Nejat Suna'yı akşam yemeğine davet eder.
    Benim Tatlı Yalanım 9.Bölüm
    S01E09 - Benim Tatlı Yalanım 9.Bölüm
    Suna, Hande'nin Nejat'a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat'ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat'ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz.
    Benim Tatlı Yalanım 10.Bölüm
    S01E10 - Benim Tatlı Yalanım 10.Bölüm
    Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir, kimliği Hande’nin eline geçmiş, Hande Suna’nın oyununu öğrenmiştir. Hande ise bu durumu Suna’nın yüzüne vurmadan önce tadını çıkaracak, rakibesinin aslında kim olduğunu, kimlerin bu yalana dahil olduğunu teker teker öğrenecektir.
    Benim Tatlı Yalanım 11.Bölüm
    S01E11 - Benim Tatlı Yalanım 11.Bölüm
    Hande'nin eline Suna'dan tamamen kurtulmak için büyük bir koz geçmiştir. Hande, Suna'yı, Nejat'la oynadıkları oyunu Şevket'e söylemekle tehdit eder. Suna, Nejat'ın evine, ayrılacağını söylemeye gittiğinde, onu bir süpriz bekliyordur. Aylin'in doğum günüdür ve Kayra hazırlık yapmıştır.
    Benim Tatlı Yalanım 12.Bölüm
    S01E12 - Benim Tatlı Yalanım 12.Bölüm
    Tolga’yla ettiği kavga sonrası duygularına yenik düşen Nejat, hiç beklenmedik bir anda Suna’yı öper. Suna, sonunda duygularının karşılıksız olmadığından emin olmuş, bulutların üzerindedir. Ancak, Hande tehdidi varken, Nejat’la nasıl bir araya geleceğini bilememektedir.
    Benim Tatlı Yalanım 13.Bölüm
    S01E13 - Benim Tatlı Yalanım 13.Bölüm
    Nejat ve Suna arasında duygular açığa çıkmak üzeredir... Nejat, Suna’nın Tolga’nın evlenme teklifini reddettiğini duymuş ve sebebinin kendisi olduğunu anlamıştır. Artık Nejat aşktan kaçmak istemiyordur ve Suna’ya olan hislerini anlatacaktır.
    Benim Tatlı Yalanım 14.Bölüm
    S01E14 - Benim Tatlı Yalanım 14.Bölüm
    Kayra’nın Suna’ya “Anne!” demesi ortama bomba gibi düşer. Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra’yı oradan kaçırır gibi götürür. Babasına her şeyi anlatacağına dair yemin eder, tek istediği şey babasının onu dinlemesidir. Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyordur ve büyük bir kavgaya kendisini hazırlamıştır.
    Benim Tatlı Yalanım 15.Bölüm
    S01E15 - Benim Tatlı Yalanım 15.Bölüm
    Kayra'nın mektup bırakıp, ortadan kaybolması Nejat ve Suna'yı şoke eder. Ancak asıl şoku, Kayra eve dönünce yaşayacaklardır çünkü Kayra'yı eve Aylin getirir. Nejat, yıllar sonra Aylin'le karşılaşmaktan çok rahatsız olur. Üstelik sinsice hayatlarına sızıp, çoktan Kayra'yla tanışmıştır bile.
    Benim Tatlı Yalanım 16.Bölüm
    S01E16 - Benim Tatlı Yalanım 16.Bölüm
    Nejat, Suna'ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner. Suna da Nejat'a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra'yı düşünmektedir. Önce Kayra'nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna'yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir.
    Benim Tatlı Yalanım 17.Bölüm
    S01E17 - Benim Tatlı Yalanım 17.Bölüm
    Kayra, Suna'nın gerçek annesi olmadığını öğrendiği için büyük bir yıkım yaşar. Ne Suna'yı ne de Nejat'ı görmek istemez. Nejat, oynadıkları oyunu tüm gerçekliğiyle Kayra'ya anlatır ve Kayra'nın zamanla onları affedeceğini umar. Aylin, bu fırsatı değerlendirip Kayra'yla yakınlaşırken, Şevket Kayra'ya Suna'yı anlatmak istemektedir.
    Benim Tatlı Yalanım 18.Bölüm
    S01E18 - Benim Tatlı Yalanım 18.Bölüm
    Kayra, Suna'yı affetmiş, Nejat'ın Aylin'le olan boşanma davasına sadece günler kalmıştır. Nejat, boşandıktan sonra Suna'ya sürpriz bir teklif yapmayı tasarlamaktadır. Nejat, hayatını yola koymaya çalışırken, 'sahte anne' olayının yankıları devam eder.
    Benim Tatlı Yalanım 19.Bölüm
    S01E19 - Benim Tatlı Yalanım 19.Bölüm
    Suna, Nejat'ın evlilik teklifini kabul eder. İkisi de çok mutludur. Evlilik kararı aldıklarını tüm sevdiklerine duyurmak istemektedirler ancak önlerinde küçük bir engel vardır; Şevket'e ilişkilerini nasıl açıklayacaklardır? Şevket'i yumuşatma işi Pervin'e düşer ve Nejat, Suna'yı istemeye gelir.
    Benim Tatlı Yalanım 20.Bölüm
    S01E20 - Benim Tatlı Yalanım 20.Bölüm
    Aylin, Kayra'nın velayetini alabilmek için harekete geçmiştir. Nejat'ın avukatı durumu mahkemeye taşımanın olumsuz sonuçları olabileceğini söyleyerek, bir orta yol bulmalarını önerir. Aylin'i velayet davası açmaktan vazgeçirmek için Kayra ile görüşmesini sağlayacaklardır.
    Benim Tatlı Yalanım 21.Bölüm
    S01E21 - Benim Tatlı Yalanım 21.Bölüm
    Mahkeme Kayra’nın geçici velayetini Aylin’e vermiştir. Velayet davası süresince Nejat, Kayra’yı sadece mahkemenin belirlediği tarihlerde görecektir. Kayra evinden ayrılacaktır. Nejat, yıkılır. Kızından ayrılmak istememektedir. Bu sırada Nejat’ın aklına çılgınca bir fikir gelir.
    Benim Tatlı Yalanım 22.Bölüm
    S01E22 - Benim Tatlı Yalanım 22.Bölüm
    Girdiği iddia karşılığında Saniye'nin odasını kazanan Rafet, yeni odasına taşınırken kaçınılmaz gerçekle karşı karşıya gelir; Annesi hayatta ve yaşıyordur. Pervin ve Şevket çocuklarına her şeyi anlatmaya karar verirler. Annelerinin yaşadığını öğrenen Suna ve Saniye'nin dünyası alt üst olur.
    Benim Tatlı Yalanım 23.Bölüm
    S01E23 - Benim Tatlı Yalanım 23.Bölüm
    Nejat, en mutlu günü olacağını düşündüğü sabaha kötü bir sürprizle uyanmıştır. Suna ortada yoktur. Herkes düğün için hazırlanmışken Nejat Suna’yı aramaktadır. Bulduğunda Suna notta bıraktığı kelimeyi bu defa Nejat’ın yüzüne tekrarlar. Nejat Suna’nın Pervin meselesine bu kadar tepki göstermesine inanmak istemese de Suna kestirip atar. Nejat’tan ayrılır. Bu arada Aylin sözünü tutar, Kayra Suna’nın evden ayrıldığı gün Aylin’le eve döner.
    Benim Tatlı Yalanım 24.Bölüm
    S01E24 - Benim Tatlı Yalanım 24.Bölüm
    Suna ve Nejat’ın ayrılığının üzerinden 2 hafta geçmiştir. Her ikisi de yeni hayatlarına adapte olarak, birbirlerini unutmaya çalışmaktadırlar. Ancak unutmak hiç kolay değildir. Suna kimseye söylemese de sabahları Kayra’nın okuluna gitmekte, Kayra ve Nejat’ı uzaktan da olsa gözlemektedir.
    Benim Tatlı Yalanım 25.Bölüm
    S01E25 - Benim Tatlı Yalanım 25.Bölüm
    Nejat ve Suna herkesten gizli bir ilişkiyi yaşamaya başlamışlardır. Dağ evinden dönüşte ufak bir kaza geçirirler. Suna’nın bir süre evde dinlenmesi gerekir. Ancak bu durum kurdukları oyun gereği, Aylin’le yakınlaşan Nejat’ı kıskanmasına ve ortalığı karıştırmasına engel olmaz.
    Benim Tatlı Yalanım 26.Bölüm
    S01E26 - Benim Tatlı Yalanım 26.Bölüm
    Suna ve Nejat sonunda muradlarına erer ve sürpriz bir şekilde evlenirler. Kandırıldığını anlayan Aylin'in öfkesi büyük olur. Kayra'yı Nejat'ın evinden alır ve dava sonuçlanır, sonuçlanmaz Fransa'ya götürmek için hazırlıklara başlar. Bu sırada Nejat, Aylin'le ilgili ona velayet davasını kazandırabilecek olan sırrı öğrenmiştir.
    Benim Tatlı Yalanım 27.Bölüm
    S01E27 - Benim Tatlı Yalanım 27.Bölüm
    Suna ve Nejat 2 haftadır evli ve çok mutludur. Ancak evlilikleri hiç beklemedikleri bir yerden sınanmak üzeredir. Suna’nın evde yapmak istediği ‘küçük’ değişikliklerle başlar her şey. Nejat’ın üzerine çalıştığı tasarımları ortadan kaybolunca ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar.
    Benim Tatlı Yalanım 28.Bölüm Final
    S01E28 - Benim Tatlı Yalanım 28.Bölüm Final
    Suna, öncelikle Kayra’yı kardeşi olacağına hazırlamaları gerektiğini düşündüğünden acele etmemeleri gerektiğini söyler. Suna’nın hamile olduğunu bir süre için kendilerine saklayacaklardır. Bu sırada Suna, ailecek kutlayacakları ilk yılbaşlarında her şeyin mükemmel gitmesini ister.

    Hayran tepkileri

    Back to Top