Hesabım
    Leke
    1. Sezon
    Leke

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 16 Nisan 2019
    46 Fotoğraf | 9 Video
    Burak Sevinç
    Burak Sevinç
    Melis Sezen
    Melis Sezen
    Selen Uçer
    Selen Uçer
    Mehmet Bozdağan
    Mehmet Bozdağan
    Leke 8.Bölüm Fragmanı 1:04
    Leke 8.Bölüm Fragmanı
    41 gösterim
    Leke 9.Bölüm Fragmanı 1:04
    Leke 9.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Leke 7.Bölüm Fragmanı 1:06
    Leke 7.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    • Fotoğraf Leke
    1. sezon bölümleri
    Leke 1.Bölüm
    S01E01 - Leke 1.Bölüm
    Yasemin'in patronu Serpil'in sahibi olduğu organizasyon şirketi, Marine Marine Holding'in lansman gecesini düzenlemektir. Yasemin bu gecede hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya gelecektir. Marine Marine Holding'in lansman gecesinde yaşanan olaylar Cem ve Yasemin'i karşı karşıya getirir.
    Leke 2.Bölüm
    S01E02 - Leke 2.Bölüm
    Tekne baskını nedeniyle karakolda olan Arda annesi Belkıs'ı arar ama ulaşamaz. Arda'yı karakola kurtarmaya gelen Cem olur. Cem, Arda'yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda'nın ağabeyi Cem'e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır?
    Leke 3.Bölüm
    S01E03 - Leke 3.Bölüm
    Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?
    Leke 4.Bölüm
    S01E04 - Leke 4.Bölüm
    Cem, Yasemin ve Murat'ı Ekber'e kahvaltıya götürür. Kahvaltı çıkışında Mehmet, Cem ve Yasemin'i bir arada gördüğüne inanamaz. Mehmet öğrendiği bu gerçekle ne yapacak? Murat, çocuk yetiştirme yurdundan, sevgi evine nakil olur. Nevin'den ayrılan Murat, kendisini yapayalnız hisseder. Cem; Murat'a çok üzülen Yasemin' e ameliyat için yardım etmek istediğini söyler. Yasemin bu teklifi kabul edecek mi?
    Leke 5.Bölüm
    S01E05 - Leke 5.Bölüm
    Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar. Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek?
    Leke 6.Bölüm
    S01E06 - Leke 6.Bölüm
    Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?
    Leke 7.Bölüm
    S01E07 - Leke 7.Bölüm
    Yasemin’in tekne baskınıyla ilgili anlattıklarına şüpheyle yaklaşan Cem, gerçekleri öğrenmek için Serpil’in kapısını çalar. Serpil, Cem’e doğruları anlatacak mı?
    Leke 8.Bölüm
    S01E08 - Leke 8.Bölüm
    Yasemin’den özür dilemek isteyen Cem, ona ulaşamayınca bir mektup yazar. Yasemin, Cem’i affedecek mi? Serpil’le yüzleşen Cem, Mehmet’in büyük bir oyun oynadığına emin olur.
    Leke 9.Bölüm
    S01E09 - Leke 9.Bölüm
    Cem, Yasemin defterini zor olsa da kapatmaya çalışır. Anlatılanlara inanmayan tek kişi ise Ekber’dir. Ekber gerçeklerin peşine düşecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top