Hesabım
    Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    2. Sezon
    Puanım :
    Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    Üyeler
    2,9 2 oy

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 5 Eylül 2020
    318 Fotoğraf | 35 Video
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64.Bölüm Fragmanı 0:59
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64.Bölüm Fragmanı
    78 gösterim
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.Bölüm Fragmanı 0:57
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.Bölüm Fragmanı
    73 gösterim
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.Bölüm Fragmanı 0:59
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    • Fotoğraf Kuzey Yıldızı (ilk aşk)
    2. sezon bölümleri
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30.Bölüm
    S02E01 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız terapistin önerileriyle anlaşmazlıklarını çözebilecekler mi? İki aşık herşeye rağmen bu engeli aşabilecekler mi?
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31.Bölüm
    S02E02 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 31.Bölüm
    Kuzey olmak üzere herkes kızları bulmak için seferber olsa da ne Mine’nin ne de Gökçe’nin çığlıklarını duyamazlar. Herkes dört koldan Mine ve Gökçe’yi aramaktadır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32.Bölüm
    S02E03 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32.Bölüm
    Kızlar, ölmek üzere olan annelerine destek olacaklardır. Yıldız, bu aile tablosunda kendine yer bulamaz, bu aşk yüzünden zaten ailesi dahil her şeyini kaybetmiştir. Kendine yeni bir sayfa açacaktır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33.Bölüm
    S02E04 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33.Bölüm
    Kuzey’in tekrar açtığı yarayı, Bulut sarmaya çalışmaktadır. Kuzey’in boşluğunu doldurabileceğini zannetmektedir. Ama Yıldız, bu boşlukla yirmi yıldır yaşamaktadır. Kuzey’le dolmayacaksa hep boş kalacaktır. Kuzey, bir anda alt üst olan hayatını düzeltmek için elinden geleni yaparken nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında değildir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34.Bölüm
    S02E05 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34.Bölüm
    Yıldız, Kuzey’i kaybetme korkusuyla yüz yüze gelmiş fakat bu korku çok kısa sürmüştür. Çünkü Kuzey artı biriyle burnunun dibindedir yine. Ama bu yeni misafir, onun hiç hoşuna gitmemiştir. Yıldız; Kuzey’den ve onun çevresindekilerden kurtulmak istese de daha da içeri çekilmektedir. Yıldız, kendi çığlığında boğulmak üzereyken bir kişiyi daha dibe çekecektir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35.Bölüm
    S02E06 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 35.Bölüm
    Kuzey, Yıldız için elinden gelenin fazlasını yapsa da hiçbir şeyi değiştiremediğini fark eder ve strateji değiştirir. Sefer ve Ruhi’nin yardımıyla Yıldız’ı kaçırır. Kuzey, Yıldız’ın aşkını alevlendireceğini zannederken bir avuç külle kalakalmıştır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36.Bölüm
    S02E07 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 36.Bölüm
    Gençler, Sefer komutasında, zorlu eğitimlerden geçerken tüm evlerde nöbet tutulmaya başlanmıştır. Herkes düşmanı çok uzaklarda ararken o çoktan içlerine sızmıştır. Aşıkları manipüle ederek hedefine ulaşmaya çalışır. Kuzey’i dolduruşa getirmek; Yıldız’ı da Kuzey’den uzaklaştırmak için uğraşır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37.Bölüm
    S02E08 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 37.Bölüm
    Kuzey’in duruşması gelip çatmış, Kuzey Yıldız’ı aşkı, özgürce kanatlanmak için duruşmadan çıkacak kararı beklemektedir. Şans, bu kez talihsiz aşıkların yüzüne gülecek midir?
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38.Bölüm
    S02E09 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız, artık sadece aşklarını ve geleceklerini düşünmelilerdir. Bir yandan hazırlıklara başlarken bir yandan bu büyünün bozulmasından delicesine korkmaktadırlar. Nitekim korktukları başlarına gelir. Yirmi yıllık aşkın, yirmi yıllık engeli Yaşar, kendini gösterir. Kuzey’in aşkını, kendi yöntemleriyle sınayacaktır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39.Bölüm
    S02E10 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39.Bölüm
    Uzun zaman sonra ilk defa güne, babasının evinde uyanmış, ilk defa gelecekten umut etmeye başlamıştır. Yalnızca müzmin aşıklar için değil, tüm Kadıoğulları ve Mollaoğulları için de bayram vaktidir artık. Fakat aşıklar, bilinen engelleri aşmışlardır, bilinmeyenleri değil. Kadıoğulları’nın kapısını çalan sürpriz, düğün evini yas evine mi dönüştürecektir yoksa Yıldız’la Kuzey, o nişan yüzüğünü sonunda takabilecekler midir?
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40.Bölüm
    S02E11 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız; Kadıoğulları ve Mollaoğulları dört koldan tüm tehlikeleri savuşturmak ve beklenen vuslatı gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar. Kuzey, canı pahasına bile olsa kınaya yetişmeye çalışacaktır ama bulaştığı bela, kolay kolay kurtulacağı türden değildir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41.Bölüm
    S02E12 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41.Bölüm
    Kuzey; Yıldız’la ve Yıldız’ın babasıyla verdiği sınavı, şimdi de kaderiyle vermektedir. Başına gelmeyen kalmaz ama o, pes etmeyecektir. Gördüğü en güzel rüyanın gerçekleştiğini görene kadar vazgeçmeyecektir. İflah olmayan aşıklar; her türlü imkansızlığı ve engeli aştığında artık o çift kapılı salonun, yani hayallerinin eşiğindedir. Sonsuz mutluluk onları sadece birkaç adım ötede beklemektedir. Ama onları bekleyen belki de sadece mutluluk değildir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42.Bölüm
    S02E13 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 42.Bölüm
    Yıldız’ın yirmi yıllık rüyası gerçek olmuş, sonunda Kuzey’ine kavuşmuştur. Ama Kuzey de Yıldız da hala bunun gerçek olduğuna inanmamaktadır. Mutlaka bir şey olacak ve ayrılacaklardır. Ama öyle olmaz. Artık Kuzeyle Yıldız’ı hiçbir şey ayıramayacaktır. Verilecek tüm sınavlar verilmiş, ödenecek tüm bedeller ödenmiştir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.Bölüm
    S02E14 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.Bölüm
    Bin bir güçlükle kavuşan aşıklarımız, cicim aylarını yaşamaktadır. Ama hayatları, ikisinin de hayal ettiğinden çok başkadır. Daha birkaç gün olmasına rağmen hiç tahmin etmedikleri sorunlar patlak verir. Bu zamana kadar hep dışardaki engellerle mücadele eden, aşklarını hep başkalarına karşı savunan aşıklarımız bu kez kendi içlerinde patlak veren sorunlarla uğraşırlar.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.Bölüm
    S02E15 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.Bölüm
    Kuzey, evlenmiş olsa da sınavı bitmemiş; Yıldız, yirmi yıllık aşkına kavuşsa da hala rahata erememiştir. Çocuk yapmaktan delicesine korkmaktadır ve buna çevresindeki kimse anlam verememektedir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.Bölüm
    S02E16 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45.Bölüm
    Kızının hastalığıyla sarsılan Kuzey, yeni hayatıyla ilgilenmekten vazgeçmemiştir. Yıldızla kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır. Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.Bölüm
    S02E17 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46.Bölüm
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47.Bölüm
    S02E18 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız, sonunda hayalini kurdukları sabaha uyanmıştır. Rüya gibi evlerinde, baş başalardır. Bir süre tüm sorumluluklardan ve sorunlardan uzak sadece aşklarını yaşayacaklardır. Ama hayat, yine onların kurduğu plana rağmen devam etmektedir. Kuzey ve Yıldız, yine baş başa kalamamışlardır. Ama Yıldız’ın asıl problemi daha başkadır. Restoranda işler kötüye gitmektedir ve bunun için bir çözüm bulmaları gerekmektedir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.Bölüm
    S02E19 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.Bölüm
    Kuzey, Engin Ar meselesiyle uğraşırken kızları da ondan habersiz yaylaya çıkmıştır. Hep birlikte felekten bir gün çalacak, doyasıya eğleneceklerdir. Günün sonunda, çevirdikleri her gizli iş gibi bunu da ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Fakat bu sefer başları tahmin ettiklerinden de büyük bir beladadır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.Bölüm
    S02E20 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49.Bölüm
    Her engeli gerek bedel ödeyerek gerekse de acı çekerek aşan aşıklarımız bu sefer nasıl kurtulacaktır? İçinde oldukları bu karanlık tünelin sonunda onları göz kamaştıran bir ışık beklemekte midir?
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50.Bölüm
    S02E21 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50.Bölüm
    Yıldız’ın hem hayali, hem de en büyük korkusu gerçek olmuştur. Bir yandan dünyanın en mutlu insanı olurken diğer yandan da korkuları kat be kat artmıştır. Ama bu durum Kuzey için geçerli değildir. O, sonunda en büyük isteğine kavuşmuştur. Bu sürpriz daha ilk günlerde hayatlarını nerdeyse tamamen değiştirir çünkü Kuzey, yine meşhur olağan üstü hal tedbirlerini uygulamaya başlar. Çünkü Yıldız’ı gözünden bile sakınmak istemektedir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51.Bölüm
    S02E22 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız yeni normallerine ve yeni hayatlarına alışmaya çalışırken hiç beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar. Başta kötü bir sürpriz gibi görünen gelişme, herkes için farklı bir deneyimin başlangıcı olacaktır. Fakat Kuzey’i bekleyen asıl sürpriz kendini sona saklamıştır. Ve Kuzey’in buna hazırlıklı olması imkansızdır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52.Bölüm
    S02E23 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52.Bölüm
    Yıldız’ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Ama Kuzey, yılmaz. Ailesi için elinden geleni yapmaya devam eder. Bir süre stresten uzak kalmak ona da Yıldız’a da çok iyi gelecektir. Kuzey ve Yıldız, çareyi uzaklaşmakta bulsa da bıraktıkları hayat, eskisi gibi devam edemeyecektir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53.Bölüm
    S02E24 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53.Bölüm
    Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Sefer, tek başına çıktığı yolda ölümle burun buruna gelmiştir. Haberi alan ailesi, Sefer’i eve döndürmek için uğraşsa da onu ikna edemezler. Sefer’in bir kere kalbi kırılmıştır, yoluna tek başına devam etmeye karar verir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54.Bölüm
    S02E25 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54.Bölüm
    Nahide ve Sefer'in dağılmış hallerinin dikkat çektiği tanıtımda gençler, Rus mafyasının elinde zor anlar yaşıyor. Kuzey, kaçırılan gençlerin yardımına koşarken, Yıldız da olayların içine dahil oluyor. Kocasının kaçırıldığını öğrenen Yıldız, Kuzey'i kurtarmak için harekete geçerken, heyecan giderek yükseliyor.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.Bölüm
    S02E26 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.Bölüm
    Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında yıllardır beklenen bir diğer düğün gerçekleşmek üzeredir. İki aile, bağlarını bir kat daha perçinlenecektir. Sonunda tüm sevenler kavuşmuş, iki ailenin üzerindeki kara bulutlar nerdeyse tamamen dağılmıştır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56.Bölüm
    S02E27 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 56.Bölüm
    Hem yirmi yıldır yolunu gözlediği aşkı ellerinden kaymak üzeredir, hem de buna kendisinin sebep olduğunu düşünmektedir. Elinden gelse, eski hayatlarına kaldıkları yerden devam edecek, onu başka bir iş için zorlamayacaktır ama artık herşey kaderin elindedir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.Bölüm
    S02E28 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57.Bölüm
    Aşık çiftimiz artık bebeklerinin cinsiyetini de öğreneceklerdir. Hayalleri sonunda bir bir gerçekleşiyor, kendilerine musallat olan kara bulutlardan bir bir kurtuluyorlardır. Sonunda Kuzey Yıldız çifti hak ettikleri ve uğruna fazlasıyla bedel ödedikleri mutlu günlere çok yakındır. Her şey rüya bile olamayacak kadar güzelken Kuzey ve Yıldız’ı bekleyen sürprizle her şey bir anda tepe taklak olacaktır. Kuzey sonunda, Yıldız’ı ve bebeğini kaybetme tehdidiyle karşı karşıyadır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.Bölüm
    S02E29 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58.Bölüm
    Sonunda Kuzeyle Yıldız, hiçbir şeyi düşünmeden mutlu olabilmiştir. Sürpriz partiyle dünyanın en mutlu insanı olan çiftimizin o gün, belki de son mutlu günleriydi. Belki de bu yüzden Yıldız, ölümle pençeleşirken Kuzey tüm suçu kendinde arar.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59.Bölüm
    S02E30 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59.Bölüm
    Yıldız’ın tüm gemileri yakmasıyla beraber Kuzey, geçmişini, hayallerini, geleceğini, her şeyi yakmak istemiş, emek emek inşa ettiği evi, gözünü kırpmadan ateşe vermiştir. Ama kızlar buna izin vermezler. Babalarının bir anlık öfkeyle her şeyi kül etmesine göz yummayacaklardır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60.Bölüm
    S02E31 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60.Bölüm
    Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yıldız, hem çiçeği burnunda bir anne olarak, hem de yaşadıkları onca şeyden sonra mutluluklarının bozulmasından delicesine korkmaktadır. Artık mutluluğun tadını çıkarmak istemektedir. Bir yanında Kuzey, bir yanında Güney, dünyanın en mutlu kadınıdır artık. Tek dileği, bu mutluluğun göz açıp kapanıncaya kadar sürmemesidir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.Bölüm
    S02E32 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61.Bölüm
    Yıldız’ın sonunda korktuğu başına gelmiş, uyandığında boş beşikle yüzleşmiştir. Gözünden bile sakındığı bebeği, yanında değildir. Kabusları sonunda gerçek mi olmuştur? Kuzey, Yıldız’ı sakinleştirmek için elinden geleni yapsa da fayda etmez. Yıldız, bebeğini kucağına almadan sakinleşmeyecektir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.Bölüm
    S02E33 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62.Bölüm
    Kuzey, biricik oğlunu gözünün önünden ayırmamaya karar verir. Ama Kuzey’in bu çabası, onun tüm çocuklarını koruyabileceği anlamına gelmemektedir. Kuzey, oğlunun, kızlarının ve biricik aşkının mutluluğu için elinden gelenin fazlasını yapar. Ama herkesi aynı anda mutlu edebilmesi ve sakınabilmesi mümkün değildir. Bunu herkes yaşayarak görecektir.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.Bölüm
    S02E34 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.Bölüm
    Kuzey ve Yıldız, yine en mutlu anlarında, büyük bir felaket haberi almış, Feride’yi kaybetme korkusu yaşamıştır. Yine eski güzel ve bir arada günlerine dönmüşlerdir. Fakat Yıldız, atıl durumda olmaktan dolayı çok rahatsızdır.
    Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64.Bölüm Final
    S02E35 - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 64.Bölüm Final
    Tüm küslerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu bayram gibi bir bayram yaşayacaklardır. Başlangıçta her şey tıpkı hayallerindeki gibi olsa da kara bulutlar yine aşıklarımızın peşini bırakmamış, Yıldız’ın kalbi yeniden kırılmıştır. Ama öyle bir şey olur ki; herkes Kuzey Yıldız’ı masalının gücüne bir kez daha inanır. Her masalın sonunda olduğu gibi gökten üç elma düşer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top