Hesabım
    Çocuk
    1. Sezon
    Puanım :
    Çocuk

    Özet

    Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.

    Sezon bilgisi:

    18 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2019
    138 Fotoğraf | 18 Video
    Nazan Kesal
    Nazan Kesal
    İsmail Hacıoğlu
    İsmail Hacıoğlu
    Serhat Teoman
    Serhat Teoman
    Merve Çağıran
    Merve Çağıran
    Çocuk 18.Bölüm Fragmanı 0:01
    Çocuk 18.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    Çocuk 17.Bölüm Fragmanı 0:56
    Çocuk 17.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Çocuk 16.Bölüm Fragmanı 0:59
    Çocuk 16.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    • Fotoğraf Çocuk
    1. sezon bölümleri
    Çocuk 1.Bölüm
    S01E01 - Çocuk 1.Bölüm
    Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir.
    Çocuk 2.Bölüm
    S01E02 - Çocuk 2.Bölüm
    Efe’yi emanet ettiği yerde güvende olmadığını öğrenince işler değişir. Asiye için Akça, ailesinin dağılmasına sebep olacak en büyük tehlikedir. Ondan kurtulmak için her yolu denerken Şule’nin pervasızca yaptığı hatalar Akça’nın gidişini engeller. Ancak daha asıl tehlikenin ne olduğunu kimse bilmiyordur.
    Çocuk 3.Bölüm
    S01E03 - Çocuk 3.Bölüm
    Asiye oğulları arasında başlayacak ilk savaşın önüne geçmeye karar verir. Kalkan olmaktan başka bir çaresi yoktur. Akça ise sıkışıp kalmıştır köşkte. Bir yanda oğlu Efe, diğer yanda oğlunun babası Hasan’ın peşini bırakmaması her şeyi daha da zorlaştırır.
    Çocuk 4.Bölüm
    S01E04 - Çocuk 4.Bölüm
    Akça, gözünü karartıp Hasan’ı yaralar. Hasan ölümcül bir yarayla yığılıp kalırken, Şule ve Akça karşı karşıyadır. Şule Akça’ya teklifini yapar ya çocuğu alıp gidecektir ya da Hasan’ın katili olarak hapse girecektir. Akça çocuğu getirmesini söyler. Ama iki kadının yaptığı plan son anda Emine tarafından bozulur. Asiye Efe’nin eve dönmesinden mutludur, Şule’ye bunun hesabını sorarken, Efe annesinin kendisini istemediğini, sevmediğini duyar.
    Çocuk 5.Bölüm
    S01E05 - Çocuk 5.Bölüm
    Asiye’nin yıllardır bastırdığı Hasan’ın hakkı olan annelik duyguları artık önüne geçilemez bir hal alır. Asiye’nin Hasan’ın etrafında oluşu ve özverisi, Ali Kemal’i işkillendirirken Emine’den gelen haberle bir anda allak bullak olur. Şule, Akça’yı Hasan’ın elinden kurtarmış çiftlik evine saklamıştır.
    Çocuk 6.Bölüm
    S01E06 - Çocuk 6.Bölüm
    Hasan’dan duydukları Ali Kemal’i allak bullak eder. Şule ile zaten çatırtılı olan evliliği boşanmayla son bulacaktır. Şule, boşanmanın faturasını Akça ile kocasının arasındaki ilişkiye bağlarken bu şüphesini kanıtlamaya ihtiyacı vardır. Bu sayede Murat ve Asiye’yi destekçisi olarak yanına çekeceğini düşünürken, Hasan’ı da Akça’nın üzerine salacaktır. Şule büyük bir oyuna girişir. Ama yaptığı bütün planlar Ali Kemal’in gerçekleri ortaya çıkartmasıyla alt üst olur.
    Çocuk 7.Bölüm
    S01E07 - Çocuk 7.Bölüm
    Ali Kemal’in de dünyası başına yıkılır. Hem Efe’nin öz oğlu olmadığını, varlığından haberdar olmadığı abisinin oğlu olduğunu öğrenmiş hem de o abinin Hasan olduğu gerçeğini. Annesi yıllarca yalan söylerken karısı da bu yalanların bir kısmına dahil olup susmuştur. Tüm bu sır ve yalanın içinde sadece Murat vardır ama onu da asılsız ve kırıcı suçlamaları yüzünden kaybetmiştir.
    Çocuk 8.Bölüm
    S01E08 - Çocuk 8.Bölüm
    Ali Kemal, annesi ve kardeşinin kendisinden habersiz bir belaya bulaştığından şüphelenmektedir. Hasan ve Murat Yavuz’un cinayeti üzerine konuşurlar. Hasan, Murat’ı suçlamayacağını söylerken Kadir ve Ferhat arkadaşlarının yokluğundan huzursuz olmaya başlamışlardır bile. Hasan, kardeşi Murat ve can dostları arasında kalmıştır. Bunu nasıl izah edeceğini düşünürken Kadir’ler Yavuz’un telefonun en son nerede göründüğünü öğrenir.
    Çocuk 9.Bölüm
    S01E09 - Çocuk 9.Bölüm
    Hasan, Yavuz cinayetiyle ilgili delil bulunamadığı için serbest bırakılırken Ali Kemal ve Murat da cesedin gömüldüğü yerin boş çıkmasıyla allak bullak olmuştur. Ortada bir ceset yoksa işlenen bir suç da yoktur. Asiye bütün suçu üstüne alıp Hasan’ı kurtarmak için gittiğinde geç kalmıştır
    Çocuk 10.Bölüm
    S01E10 - Çocuk 10.Bölüm
    Hasan’ın Şule’den duyduklarıyla dünyası altüst olur. Efe, Hasan’ın oğludur. Bunca sene öldüğünü düşündüğü, bunun için kendini suçladığı oğlu gözünün önündedir. Hasan, bütün öfkesiyle köşke giderken Asiye ve Ali Kemal de Zeynep’ten Hasan’ın her şeyi öğrendiği bilgisini alır.
    Çocuk 11.Bölüm
    S01E11 - Çocuk 11.Bölüm
    Hasan’ın hayatı Ali Kemal’in kararına bağlıdır. Ali Kemal, abisini ölüme terk edemez, son anda alıp bağ evine götürür. Hasan kendine gelip ayaklanırken abi, kardeş arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Asiye oğullarının arasına girip bir uzlaşma sağlamaya çalışsa da başarılı olamaz.
    Çocuk 12.Bölüm
    S01E12 - Çocuk 12.Bölüm
    Ali Kemal köşke eli boş dönerken, Akça da Hasan’ın bu yaptığına anlam verememiştir. Ama Hasan’ın Murat’ı hapse göndermesinin altında bambaşka bir neden yatmaktadır. Ali Kemal Murat’ı kurtarmak için çabalarken bir taraftan Efe’yi kaybetmek üzere olduğunu öğrenir.
    Çocuk 13.Bölüm
    S01E13 - Çocuk 13.Bölüm
    Efe, gerçek anne babasının kim olduğunu öğrenmiştir. Bunun travmasıyla sessizliğe bürünürken, Akça, Hasan ve Ali Kemal çocuğun ne duyduğundan habersizdir. Efe’nin bu tepkisinin yaptıkları kavgadan ötürü olduğunu düşünürler. Ali Kemal, Efe’yi alıp köşke dönerken Hasan oğlunun velayetini kaybetmekle karşı karşıya kalmıştır.
    Çocuk 14.Bölüm
    S01E14 - Çocuk 14.Bölüm
    Ali Kemal, Asiye’yi hiçbir yerde bulumamıştır. Sahilde annesinin eşkaline uyan bir ceset bulunduğu haberi gelir. Ali Kemal, allak bullak bir ruh haliyle, morga teşhise gider. Asiye’nin vasiyetini, daha kadının akıbeti belli olmadan açtıran Ali Kemal’in aklındaki asıl soru mal mülk meselelerinden çok annesinin kimi seçtiğidir. Vasiyeti okuyunca Ali Kemal net bir karar alır. Değer verdiği her şeyi ve herkesi tek tek elinden almakta olan Hasan’a karşı artık büyük bir hamle yapmak zorundadır.
    Çocuk 15.Bölüm
    S01E15 - Çocuk 15.Bölüm
    Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır. Akça, ertesi sabah evden köşke gider ve oraya yerleşir. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Evlenip Efe’yi alma hayalleri kurarlarken Akça’nın bu kesin tutumu Hasan’ın aklına hiç yatmamaktadır. Hasan babasıyla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. Ziya’nın desteğiyle babasına ne olduğunu, öbür yandan da bayıltıldığı sırada başına gelenleri öğrenmeye çalışır.
    Çocuk 16.Bölüm
    S01E16 - Çocuk 16.Bölüm
    Babası Ali’nin akıbetiyle ilgili sorularına ısrarla cevap arayan Hasan, annesinin yeni kocası olarak gördüğü Rıza ile tanışır. Rıza’nın Hasan’ın babasının katili olduğunu bilen Asiye ve Akça bu karşılaşma yüzünden endişeye kapılır. Rıza’dan hoşlanmayan Hasan ise; onun anlattığı hiçbir şeye inanmaz. Babası Ali’ye ne olduğunu mutlaka öğreneceğini söyler.
    Çocuk 17.Bölüm
    S01E17 - Çocuk 17.Bölüm
    Bir marketin soğuk hava deposunda kapalı kalan Efe, kendinden geçmiştir. Hasan, Akça, Ali Kemal ve Şule; Efe’yi bulmak için büyük bir mücadele verirken zaman aleyhlerine işlemektedir. Şule, sokaklarda telaşla Efe’yi ararken düşer. Hamile olan Şule geçmişte yaşadığı kötü düşük tecrübelerinden birini daha mı yaşayacaktır?
    Çocuk 18.Bölüm Final
    S01E18 - Çocuk 18.Bölüm Final
    Hasan’ın baba yadigarı diye sevip saydığı Tevfik, Rıza’nın memlekete döndüğünü öğrenince hala akıbetinden emin olmadığı Ali hakkında onunla konuşmak ister ve bilmeden taşları yerinden oynatır. Bu hamle domino etkisi yaratarak Hasan ve Rıza’yı büyük hesaplaşmaya kadar taşır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top