Hesabım
    Kurşun
    1. Sezon
    Puanım :
    Kurşun

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 23 Ekim 2019
    42 Fotoğraf | 7 Video
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Burçin Terzioğlu
    Burçin Terzioğlu
    Berrak Tüzünataç
    Berrak Tüzünataç
    Sarp Akkaya
    Sarp Akkaya
    Kurşun 7.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kurşun 7.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Kurşun 6.Bölüm Fragmanı 0:51
    Kurşun 6.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    Kurşun 5.Bölüm Fragmanı 0:28
    Kurşun 5.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    • Fotoğraf Kurşun
    1. sezon bölümleri
    Kurşun 1.Bölüm
    S01E01 - Kurşun 1.Bölüm
    Hayatı boyunca adalete inanmış ve adaletin peşinden gitmiş olan Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir. Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır. Aynı olay, iki karakteri yan yana getirir. Savcı Orhan Atmaca’nın davadan çekilmesini isteyen karanlık dünyanın insanları, onu mahkemeden vazgeçirmek için ellerinden geleni ardına koymamaya kararlıdırlar. Fakat Orhan Atmaca, ne olursa olsun, adaletin yerini bulması, suçlunun hak ettiği cezayı çekmesi için direnecektir.
    Kurşun 2.Bölüm
    S01E02 - Kurşun 2.Bölüm
    Aydın, hayatında yaşadığı en büyük sevgiyi, aşkı, hayaller kurduğu kadını Zeynep’i kaybetmiştir. Zeynep’i koruyamamanın verdiği vicdan azabı ve içindeki büyük acı ile intikam peşine düşer. Bünyamin ustadan ve Orhan’dan gizli yaptığı planı başına dert açacaktır. Orhan, Gülce’yi dava için saklamaya devam ederken Gülce, mahkemeye çıkmasını istemeyenler tarafından kaçırılır. Orhan’ın elindeki bu tek tanığı onların elinden alması gerekmektedir. Gülce’yi kurtarmak için bir planı vardır.
    Kurşun 3.Bölüm
    S01E03 - Kurşun 3.Bölüm
    Orhan Atmaca, yılın davasında köşeye sıkışıyor. Artık elinde gizli bir tanık var. Gizli tanık Gülce korunmak için Orhan Atmaca’nın evine sığınıyor. Ancak Orhan farkında, Nuri Kargı’ya ulaşmak ve planlarını çözmek için Gülce’nin evinde saklanması yetmez.
    Kurşun 4.Bölüm
    S01E04 - Kurşun 4.Bölüm
    Orhan, amaçlarına yaklaşırken Leyla’yı ise zor durumlar bekliyor, bir yandan Gülce’yle yaptığı röportaj gazetede başına dert oluyor. İşten çıkartılmayla yüz yüze geliyor. Orhan’la ilişkisi gazetede müdürlerin kulağına çalınıyor. Leyla, ofiste Orhan Atmaca’nın davanın seyrini değiştirmek için kullandığı biri olarak görülüyor. Leyla, erkeklerin dünyasında yaptığı işlerle ayakları üzerinde durma mücadelesini bir başına veriyor. Sevdiği adam intikam ve adalet arayışında savrulurken; Leyla’yı da babasıyla arasında geri dönülmez uçurumlara sürüklüyor.
    Kurşun 5.Bölüm
    S01E05 - Kurşun 5.Bölüm
    Leyla, Orhan Atmaca ile ilgili büyük bir haberi manşetlere taşıyarak bütün dikkatleri üzerine çeker. Leyla, Orhan'ın bu kaos içinde yanlış kararlar vermesini engellemek için, gerekirse babasıyla bile işbirliği yapmaya razı olur. Gülce aşık olduğu adam için karanlık sulara girmekten çekinmez. Fakat Gülce'nin tehlikeli sularda yüzmesi onu bir seçim yapmak zorunda bırakacaktır.
    Kurşun 6.Bölüm
    S01E06 - Kurşun 6.Bölüm
    Orhan ve Leyla büyük haber planlarının suya düşmesi ve Kerim Paşa’nın adaletin pençesinden kurtulması ile umutsuzluğa kapılsalar da pes etmezler. Filiz Ertan’ın cinayetinde ise sürpriz bir gelişme yaşanır. Nuri Kargı’nın beklenmedik hamlesi ile Orhan ve Leyla bir darbe daha alırlar. Ancak Orhan tüm zorluklara rağmen mücadelesine devam eder.
    Kurşun 7.Bölüm Final
    S01E07 - Kurşun 7.Bölüm Final
    Kocasının öldürüldüğünü öğrenen Zehra aynı kaderi oğlunun da yaşamasından endişe ederek, Orhan’ı yolundan döndürmek için çabalar. Ancak Orhan kararlıdır ve yolundan dönmez. Orhan’ın babasının katillerinin açığa çıkacak olması, Kerim Paşa ve Nuri Kargı’nın kontrolü yitirmesine sebep olur, Orhan’a engel olmaya çalışmaları başlarına yeni belalar açar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top