Hesabım
    Ramo
    1. Sezon
    Ramo

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 14 Ocak 2020
    110 Fotoğraf | 11 Video
    Murat Yıldırım
    Murat Yıldırım
    Esra Bilgiç
    Esra Bilgiç
    İlker Aksum
    İlker Aksum
    Yiğit Özşener
    Yiğit Özşener
    Ramo 11.Bölüm Fragmanı 0:57
    Ramo 11.Bölüm Fragmanı
    58 gösterim
    Ramo 10.Bölüm Fragmanı 0:57
    Ramo 10.Bölüm Fragmanı
    39 gösterim
    Ramo 9.Bölüm Fragmanı 0:57
    Ramo 9.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    1. sezon bölümleri
    Ramo 1.Bölüm
    S01E01 - Ramo 1.Bölüm
    Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur. Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.
    Ramo 2.Bölüm
    S01E02 - Ramo 2.Bölüm
    Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo’nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de, Fidan ve Fatoş Ramo’nun yanında durur. Öte yandan Cengiz’in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer.
    Ramo 3.Bölüm
    S01E03 - Ramo 3.Bölüm
    Sulhu sağlamanın tek yolu, eski usulde, kız alıp kız vermektir; Yani Ramo Sibel’le.Neco da Ramo’nun kardeşi Fatoş’la evlenecektir. İstanbul’un bu şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkar. Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir.
    Ramo 4.Bölüm
    S01E04 - Ramo 4.Bölüm
    Sibel Ramo ile Fatoş ise Neco ile nikah masasına oturur. Fatoş’un ailesi için kendini feda ettiği görülürken, çekilen silahlar ile herkesi bir korku sarar.
    Ramo 5.Bölüm
    S01E05 - Ramo 5.Bölüm
    Hasan olan bitenden habersiz, Ceyhan'ın kurduğu tuzağa düşmüş, tek başına ateş çemberinin arasında kalmıştır. Ramo çaresizce Ceyhan'la karşı karşıyadır.
    Ramo 6.Bölüm
    S01E06 - Ramo 6.Bölüm
    Yaşanan kayıp sonucunda Ramo’nun ailesinde tam bir yıkım yaşanır. Ramo ve Boz vakit kaybetmeden Ceyhan’ın peşinde düşerler. Ceyhan ise Ramo’nun beklemediği bir hamle yapar. Yavuz ise Ramo’nun babasının intikamı peşinde olduğunu öğrenmiştir. Ramo’yla buluşur ve ona babasıyla ilgili karanlıkta kalmış gerçekleri anlatır.
    Ramo 7.Bölüm
    S01E07 - Ramo 7.Bölüm
    Doğan Ramo’nun babasının intikamını alamayacağına inanır. Bu yüzden Alpay’dan intikam almak için bir plan yapar. Şahin’le birlikte Alpay’ın peşine düşerler. Alpay’ın itirazlarına rağmen Adana Komisyonu, Ramo’ya çok önemli bir petrol sevkiyat görevi verir.
    Ramo 8.Bölüm
    S01E08 - Ramo 8.Bölüm
    Çatışma sırasında Alpay’ın kardeşi vurularak ölmüştür. Deliye dönen Alpay, hiç vakit kaybetmeden karşı saldırıya başlar. Artık onun hedefinde sadece Ramo yoktur. Alpay her şeyini kaybetme uğruna büyük bir operasyona başlar.
    Ramo 9.Bölüm
    S01E09 - Ramo 9.Bölüm
    Neco’nun kendi yaptığı plan ters tepmiştir. Alpay onlara da saldırmış, Süleyman’ı almak istemiş ama başarılı olamamıştır. Sibel ve Neco rehin alınır. Alpay rehineler karşılığında Adana komisyonu ile pazarlık yapar. Rehinelerin hayatı bu yapılan pazarlığa bağlıdır.
    Ramo 10.Bölüm
    S01E10 - Ramo 10.Bölüm
    Neco, Fatoş’un boşanma isteğini reddeder. Ancak Fatoş’un kendisiyle ilgili öğrendiği bir gerçek Neco’nun geri adım atmasına neden olur.
    Ramo 11.Bölüm
    S01E11 - Ramo 11.Bölüm
    Polise sığınan Alpay komisyonla ilgili tüm bilgileri anlatmaya karar vermiştir. Ancak Süleyman buna müsaade etmeyecektir. İçeriye gönderdiği avukatıyla Alpay’a reddedemeyeceği bir teklif sunar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top