Hesabım
    Ramo
    2. Sezon
    Puanım :
    Ramo

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2020
    256 Fotoğraf | 30 Video
    Ramo 40.Bölüm Fragmanı 1:10
    Ramo 40.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    Ramo 39.Bölüm Fragmanı 0:53
    Ramo 39.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    Ramo 38.Bölüm Fragmanı 0:54
    Ramo 38.Bölüm Fragmanı
    54 gösterim
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    • Fotoğraf Ramo
    2. sezon bölümleri
    Ramo 12.Bölüm
    S02E01 - Ramo 12.Bölüm
    Ramo, Sibel’in şahitliğiyle otuz yıl hapse mahkum edilir. Sibel’in ihanetiyle yıkılan Ramo, hapisteki üçüncü yılında af söylentilerinin dolaşmasıyla dışarı çıkmanın planlarını yapmaya başlar. Ramo’nun suçu af kapsamında değildir ama kolları sıvar ve üç yıldır ilmik ilmik ördüğü büyük planını hayata geçirmeye başlar.
    Ramo 13.Bölüm
    S02E02 - Ramo 13.Bölüm
    Taner’in Ramo’nun peşini bırakmaya niyeti yoktur. Düğününü mahveden bu adamın cezaevinden nasıl çıktığını da merak eden Taner’in araştırmaları hem Ramo’yu hem de ona yardım eden Yavuz’u iyice köşeye sıkıştırır. Ramo’dan habersiz ona yardım etmeye çalışan Sibel’in ise başı ölümcül bir belaya girer. Ramo, bütün bunlarla baş etmeye çalışırken ailesiyle iş yapmak için kiraladığı limanın eski sahipleriyle de başı beladadır.
    Ramo 14.Bölüm
    S02E03 - Ramo 14.Bölüm
    Taner’in ölümüyle ilgili bütün ipuçları Ramo ve Sibel’i göstermektedir. Onlara yardım ettiği için Yavuz zan altında kalır. Cihangir bütün ordularıyla Ramo’nun üzerine yürürken Ramo’nun Sibel ve kendisini kurtarmak için çok az zamanı vardır.
    Ramo 15.Bölüm
    S02E04 - Ramo 15.Bölüm
    Ramo’nun Doğu’nun hayatını kurtarması Cihangir’de Ramo’ya karşı yeni soru işaretleri oluşmasını sağlar. Sibel, yurtdışına kaçacakken Cihangir’in onu bulmak için başlattığı sürek avı, Sibel’in kendisi için hiç de güzel olmayacak bir karar vermesine neden olur.
    Ramo 16.Bölüm
    S02E05 - Ramo 16.Bölüm
    Sibel’in Nehir’i Ramo’yla aralarında bir şey olmadığına dair ikna etmeye çalışırken Ramo için söylediği şey Nehir’i dehşete düşürür. Ramo ve ailesini yok etmek için İstanbul’un altını üstüne getiren Kürşat ise hiç beklemediği bir anda Ramo’yu karşısında bulur.
    Ramo 17.Bölüm
    S02E06 - Ramo 17.Bölüm
    Hasan, Ramo’nun kaçmasını sağlayabilmek için kendisini feda eder ve polise cinayet zanlısı olarak teslim olur.Fidan, Ramo’nun Kürşat’tan öğrendiği ipucunu Sibel’e söyleyerek ondan yardım ister. Sibel, ipucunun izini sürerken büyük bir tehlikeye doğru gittiğinin farkında değildir. Diğer yandan Ramo, ağabeyi Hasan’ı hapisten kurtarmaya çalışırken kendisini korkunç olaylar dizisinin içinde bulur. Ramo, olayları araştırdıkça hiç beklemediği büyük belalara bulaşacaktır.
    Ramo 18.Bölüm
    S02E08 - Ramo 18.Bölüm
    Sibel gizlice Ramo’ya yardım etmektedir. Büyük bir giz taşıyan “Kaman” dosyasını araştıran Sibel, bulduğu her şeyi Fidan aracılığıyla Ramo’ya iletiyordur. Diğer yandan Ramo, “Kaman” dosyasıyla Cihangir’le birlikte Yavuz’u da polise teslim etmek isterken aslında nasıl büyük bir belaya bulaştığının farkında bile değildir.
    Ramo 19.Bölüm
    S02E09 - Ramo 19.Bölüm
    Yavuz’u saklandığı yerden çıkaran Doğu, onu Cihangir’e teslim etse de Cihangir, kimsenin nedenini anlamayacağı bir karar alarak Yavuz’a dokunulmazlık verir. Bu durum karşısında şoke olan Sibel, soluğu Ramo’nun karşısında alır.
    Ramo 20.Bölüm
    S02E10 - Ramo 20.Bölüm
    Dostlarının yardımıyla ailesini güvenli bir yere alan Ramo’nun tek amacı Cihangir’e açıktan savaş açmaktır artık. Cihangir de bağlı bulunduğu illegal yapılanmadan, Ramo’yu yok etme emri almıştır. Attığı her adımda ölümle burun buruna gelen Ramo’nun bu yoldaki en büyük destekçisi ise Sibel olacaktır.
    Ramo 21.Bölüm
    S02E11 - Ramo 21.Bölüm
    Cihangir ve adamları Ramo’nun peşindedir. Ramo, bir yandan canını kurtarmaya çalışırken bir yandan da ailesini ve abisi Hasan’ı kurtarmaya çalışıyordur. Hiç beklemediği bir anda Sibel de ailesini ve Hasan’ı kurtarmak isteyen Ramo’ya açıktan yardım etmeye başlar.
    Ramo 22.Bölüm
    S02E12 - Ramo 22.Bölüm
    Ramo, yaşam hakkını bir şartla kazanır; başka birini öldürmek. Ramo’dan öyle birini öldürmesini isterler ki, bunu vicdanen de fikren de yapması mümkün değildir. Sibel de Ramo’ya kurulan bu tuzağı öğrenir ve ona yardım etmek ister. Sibel, Ramo’ya yardım etmek iterken kendi başını belaya sokacaktır.
    Ramo 23.Bölüm
    S02E13 - Ramo 23.Bölüm
    Vasili’nin İstanbul’a gelmesi, Cihangir’in işlerinin daha da büyüyeceği anlamına geliyordur. Cihangir ise kontrolü tamamen ele geçirdiğini düşünürken Mazhar’ın masaya Cihangir’in istemediği adamları oturtması sinirlerin gerilmesine neden olur.
    Ramo 24.Bölüm
    S02E14 - Ramo 24.Bölüm
    Ramo ve Mazhar’ın yolu kesişir. Bu durum Ramo için hiç de hoş olmayacaktır. Diğer yandan Ramo’ya bu işlerden uzak duracağı sözü veren Sibel, önemli bir ipucu yakalayınca peşinden gitmek zorunda kalır. Peşinden gittiği ipucu Sibel’in başını çok büyük bir belaya sokar ve bu bela, Ramo için bir ölüm kalım meselesi olacaktır.
    Ramo 25.Bölüm
    S02E15 - Ramo 25.Bölüm
    Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister. Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık. Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.
    Ramo 26.Bölüm
    S02E16 - Ramo 26.Bölüm
    İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur. Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır.
    Ramo 27.Bölüm
    S02E17 - Ramo 27.Bölüm
    Ramo, Yavuz’u öldürerek kendi ölüm fermanı da imzalamıştır. Sibel, ailenin yanındadır ve o da bütün aile bireyleri gibi her yerde Ramo’yu arıyor ve bir an önce ona kavuşmayı diliyordur. Ramo’dan hiçbir iz yoktur.
    Ramo 28.Bölüm
    S02E18 - Ramo 28.Bölüm
    Ramo,Cihangir’in elinden kurtarmayı başarır ama kimliği belirsiz kişiler tarafından Sibel ve Nehir’in kaçırılmasına da engel olamaz. Bu gizemli düşmanın elinden Sibel ve Nehir’i sağ salim kurtarabilmek için Ramo ve Cihangir işbirliği yapmak zorunda kalır.
    Ramo 29.Bölüm
    S02E19 - Ramo 29.Bölüm
    Mazhar, Ramo’ya yardım ettiği için patronlarının karşısında büyük bir bedel ödemek zorunda kalırken Vadim de Ramo’yu ortadan kaldıracak bir planı devreye koymuştur.
    Ramo 30.Bölüm
    S02E20 - Ramo 30.Bölüm
    Ramo, büyük patronlar tarafından İstanbul’da nizam ve intizamı yeniden kurmak için görevlendirilir. Kabul etmezse de bütün ailesi yok edilecektir. Ramo, büyük patronlar tarafından İstanbul’da nizam ve intizamı yeniden kurmak için görevlendirilir. Kabul etmezse de bütün ailesi yok edilecektir. Sibel’in hiç bilmediği Gizem adında bir kardeşi vardır ve bir gün birden bire karşısına çıkar.
    Ramo 31.Bölüm
    S02E21 - Ramo 31.Bölüm
    Ramo ve Sibel’in düğününe yapılan baskın birçok insanın ölümüne neden olmuştur. Sibel ağır yaralıdır ve hayatının kurtulması Nehir’e bağlıdır. Nehir, Sibel’in hayatı karşılığında Ramo’dan çok ağır bir bedel ödemesini ister.
    Ramo 32.Bölüm
    S02E22 - Ramo 32.Bölüm
    Ramo ne kadar inanmak istemese de hastane odasında alınan örnekler cesedin Sibel’e ait olduğunu gösteriyordur. Ramo ailesini bile dinlemeden her yerde Sibel’e ait bir iz arıyordur.
    Ramo 33.Bölüm
    S02E23 - Ramo 33.Bölüm
    Oyuna yeni giren Şerif'in her hamlesi Ramo'yu biraz daha zora sokar. Ramo, bir yandan Sibel'in nerede tutulduğunu öğrenmeye, diğer yandan da Mazhar'ın yerine geçebilmek için Yıldırım'ı ikna edecek bir planı devreye sokacaktır.
    Ramo 34.Bölüm
    S02E24 - Ramo 34.Bölüm
    Ramo ve Sibel kavuşmuştur ve yeni evlerinde büyük bir kutlama ile nikah kıyılır. Ramo, bu mutlu anlarına gölge düşürecek hiçbir şeye izin vermeyecektir.
    Ramo 35.Bölüm
    S02E25 - Ramo 35.Bölüm
    Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır.
    Ramo 36.Bölüm
    S02E26 - Ramo 36.Bölüm
    Ramo, büyük patronların dünyasına girmiştir artık. Kendisine verilen ilk görev, yüklü miktardaki bir parayı yurtdışına çıkarmaktır.
    Ramo 37.Bölüm
    S02E27 - Ramo 37.Bölüm
    Ramo, kaybolan paraların peşinde hiç bilmediği bir kasabaya ulaşır. Kaptan, paraların bulunması için Ramo’ya 24 saat süre verir. Aksi halde kasabayı yerle bir edecektir. Bir yandan masum insanları Kaptan’ın şerrinden korumaya çalışan Ramo, diğer yandan kendisine kimin ihanet ettiğini araştırmaya başlar.
    Ramo 38.Bölüm
    S02E28 - Ramo 38.Bölüm
    Doğu akıl almaz bir tuzağa düşer, ramo tüm gücüyle yardıma koşar. Heyecan dolu dakikalar ramo ve doğuyu beklemektedir.
    Ramo 39.Bölüm
    S02E29 - Ramo 39.Bölüm
    Şerif’in tuzağına düşen Ramo, gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Hasan, bu durumu Sibel ve ailesiyle paylaşır. Bütün aile Ramo’ya ne olduğunu merak eder. Sibel hemen onu bulmak için harekete geçerken Hasan da Doğu’yu bulmaya çalışır.
    Ramo 40.Bölüm Final
    S02E30 - Ramo 40.Bölüm Final
    Şerif’in elinden Hasan’ın yardımı ile kurtulan Ramo, ailesine kavuşur. Ailesinin güvende olduğundan emin olduktan sonra üç patrona büyük bir savaş açar. Doğu ise kötü bir haber alır ve intikam arzusu ile yanmaya başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top