Hesabım
    Azize
    1. Sezon
    Puanım :
    Azize

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 19 Kasım 2019
    30 Fotoğraf | 6 Video
    Buğra Gülsoy
    Buğra Gülsoy
    Hande Erçel
    Hande Erçel
    Duygu Sarışın
    Duygu Sarışın
    Mustafa Yıldıran
    Mustafa Yıldıran
    Azize 6.Bölüm Fragmanı 1:03
    Azize 6.Bölüm Fragmanı
    41 gösterim
    Azize 5.Bölüm Fragmanı 1:06
    Azize 5.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Azize 4.Bölüm Fragmanı 1:10
    Azize 4.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    • Fotoğraf Azize
    1. sezon bölümleri
    Azize 1.Bölüm
    S01E01 - Azize 1.Bölüm
    Azize, genç bir hemşiredir. Mahkûmların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan’ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal’a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.
    Azize 2.Bölüm
    S01E02 - Azize 2.Bölüm
    Azize kendisinden şüphelenen Kartal’dan kurtulmaya çalışırken Alpanların evinde sıkışıp kalacağından habersizdir. İçlerine giren hemşirenin bir sırrı olduğundan emin olan Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları tüm dengeleri sarsmak üzeredir.
    Azize 3.Bölüm
    S01E03 - Azize 3.Bölüm
    Azize ve Kartal aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlamışlardır. Azize Balkan’ın yaşadığını öğrenmiştir. Bir yandan kardeşiyle vedalaşmak için ona ulaşmaya çalışırken bir yandan onu ölüme götüren adamı Kartal’ın gözetiminde yaşatmak zorundadır.
    Azize 4.Bölüm
    S01E04 - Azize 4.Bölüm
    Azize ve Kartal bir arada yaşadıkça birbirlerine güvenmeye ve birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlardır. Azize kardeşinin yaşamasını istiyorsa evde kalmak ve Barbaros’a Alpanlar hakkında bilgi vermek zorundadır ancak Balkan’ın uyanması an meselesidir. Gözlerini açarsa Azize’nin onu öldürmeye çalıştığını söyleyecektir.
    Azize 5.Bölüm
    S01E05 - Azize 5.Bölüm
    Kartal Azize’nin kalmak istemesinin sebebini öğrenmeden Azize’yi bırakmayacaktır. Azize gerçekleri itiraf edip etmeme konusunda tereddüt ederken Kartal’a ne kadar güvendiğini fark eder. Belki de yardım isteyebileceği tek adam Kartal’dır. Azize’nin başına gelenlerden habersiz olan Kartal gerçekleri öğrendiğinde Azize’yi korumaya devam edecek midir?
    Azize 6.Bölüm
    S01E06 - Azize 6.Bölüm
    İskender’in ölümüyle Balkan, kendi yolundaki en büyük engeli kaldırmıştır. Fakat on sekiz yıldır öldü bilinen Zeynep’in eve dönüşü tüm dengeleri değiştirir. Zeynep İskender’in gücüne, Balkan’ın öfkesine, Kartal’ın zekasına sahiptir. Azize için tehlikelerin en büyüğüdür Zeynep.

    Hayran tepkileri

    Back to Top