Hesabım
    Sevgili Geçmiş
    1. Sezon
    Puanım :
    Sevgili Geçmiş

    Özet

    Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 25 Ekim 2019
    70 Fotoğraf | 8 Video
    Ece Uslu
    Ece Uslu
    Emre Kınay
    Emre Kınay
    Sevda Erginci
    Sevda Erginci
    Seçkin Özdemir
    Seçkin Özdemir
    Sevgili Geçmiş 8.Bölüm Fragmanı 0:48
    Sevgili Geçmiş 8.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Sevgili Geçmiş 7.Bölüm Fragmanı 0:55
    Sevgili Geçmiş 7.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Sevgili Geçmiş 6.Bölüm Fragmanı 0:53
    Sevgili Geçmiş 6.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    • Fotoğraf Sevgili Geçmiş
    1. sezon bölümleri
    Sevgili Geçmiş 1.Bölüm
    S01E01 - Sevgili Geçmiş 1.Bölüm
    Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar.
    Sevgili Geçmiş 2.Bölüm
    S01E02 - Sevgili Geçmiş 2.Bölüm
    Tekin’in ölümünün ardından İpek ile Deren yıkılmış ne yapacaklarını bilmez haldedirler. Azra her şeye rağmen olanlar karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışmaktadır. Düğün sonrasında Refik’in adamlarıyla saldırmasının ardından Sinan, Tekin Malik’e iyice bilenir. Hesap sormak için onun peşine düşer ama Tekin ortada yoktur.
    Sevgili Geçmiş 3.Bölüm
    S01E03 - Sevgili Geçmiş 3.Bölüm
    Sinan’ın göz altına alınması dikkatleri İpek ve kardeşlerin üzerinden uzaklaştırır. Ama İpek’in vicdanı Sinan’ın masum olduğu halde suçlanmasına razı olmaz. Deren ailelerinin geçmişlerini öğrenecekleri dosyanın peşindedir. Deren’e yardım etmek için Kenan harekete geçer.
    Sevgili Geçmiş 4.Bölüm
    S01E04 - Sevgili Geçmiş 4.Bölüm
    Fabrikanın yanması, ürünlerin telef olmasıyla İpek zor durumda kalmıştır. Kızlar parayı toplamak için seferber olurlar. Deren kardeşine yardım etmek için büyük bir fedakarlık yapması gerektiğinin farkındadır. Kenan ise fabrikayı kimin yaktığını bulmakta kararlıdır. Cemal cezaevinin kapısında heyecanla Cahide’nin çıkışını bekler ama gelen sarsıcı haberle Çilem’i kurtarmak için ayrılmak zorunda kalır.
    Sevgili Geçmiş 5.Bölüm
    S01E05 - Sevgili Geçmiş 5.Bölüm
    Cemal’den kızlarının yerini öğrenemeyen Cahide, yanında kaldığı Afet’ten yardım ister. Afet, Cahide’nin İpek’in gerçek annesi olduğunu öğrenince onu Güneşlibahçe’den uzaklaştırmanın yollarını arar.
    Sevgili Geçmiş 6.Bölüm
    S01E06 - Sevgili Geçmiş 6.Bölüm
    İpek ve Deren hayatlarına dahil olan annelerine nasıl davranacaklarını bilemezken Çilem tavrını belirlemiştir: Cahide’yi hayatı boyunca annesi olarak kabul etmeyecektir.
    Sevgili Geçmiş 7.Bölüm
    S01E07 - Sevgili Geçmiş 7.Bölüm
    Sinan, Tekin Malik’i kızların öldürdüğünü öğrenmiştir. İpek, Sinan’ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev’in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan’ın kendilerini ele verdiğini düşünürler.
    Sevgili Geçmiş 8.Bölüm Final
    S01E08 - Sevgili Geçmiş 8.Bölüm Final
    Cemal, Cahide’nin planından kızların da haberdar olduğunu ve oyunun içinde olduklarını öğrenir. Cahide ve kızlar köşeye sıkışmıştır. Cemal’e hiçbir şey belli etmeden yurtdışına kaçış planını gerçekleştirmek isterler. Bu konuda Sinan kızlara yardımcı olur. Cemal büyük eve yerleşerek Cahide ve kızların hayatını kabusa çevirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top