Hesabım
    Sefirin Kızı
    1. Sezon
    Sefirin Kızı

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 16 Aralık 2019
    137 Fotoğraf | 15 Video
    Neslihan Atagül
    Neslihan Atagül
    Engin Akyürek
    Engin Akyürek
    Erhan Alpay
    Erhan Alpay
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Sefirin Kızı 17.Bölüm Fragmanı 1:02
    Sefirin Kızı 17.Bölüm Fragmanı
    34 gösterim
    Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı 1:00
    Sefirin Kızı 16.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Sefirin Kızı 15.Bölüm Fragmanı 0:56
    Sefirin Kızı 15.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    • Fotoğraf Sefirin Kızı
    1. sezon bölümleri
    Sefirin Kızı 1.Bölüm
    S01E01 - Sefirin Kızı 1.Bölüm
    Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.
    Sefirin Kızı 2.Bölüm
    S01E02 - Sefirin Kızı 2.Bölüm
    Nare kızı için çıktığı uçurumdan yine kızı için iner. İnerken, nişan yüzükleri olan deniz kabuğunu ve senelerdir sakladığı kırmızı kuşağı Sancar’ın ayaklarının dibine bırakır. Nare’nin destanla da, Sancar’la da işi bitmiştir.
    Sefirin Kızı 3.Bölüm
    S01E03 - Sefirin Kızı 3.Bölüm
    Sefir, Melek’i kaçırınca Sancar’la Nare kızlarının peşinden Podgoridsa’ya giderler. Kendilerini bambaşka bir dünyada bulunca herkesi geride bırakırlar, kızları uğruna ateşkes ilan ederler ve kaderden bir gün ile bir gece çalarlar.
    Sefirin Kızı 4.Bölüm
    S01E04 - Sefirin Kızı 4.Bölüm
    Nare artık sadece kızının annesi olacak, Sancar’la ortak kızları dışındaki her türlü bağı reddedecek, yalan bir destanı yaşamak yerine kızıyla masal gibi bir hayat kuracaktır.
    Sefirin Kızı 5.Bölüm
    S01E05 - Sefirin Kızı 5.Bölüm
    Gediz’le Sancar’ın ayrılması sadece bu iki kafadarı etkilemez. Nesillerdir omuz omuza yazılan ortak tarih son bulmuştur çünkü. Yakında yapılacak Yörük Toyu’nda dedelerden adet olduğu üzere karşı karşıya zeybek oynamalarını isteyen gaziler de, yörükler de onlara kızgındır.
    Sefirin Kızı 6.Bölüm
    S01E06 - Sefirin Kızı 6.Bölüm
    Sefirin oyunu yüzünden ayrılamayan sadıçların hapse girmeden önce yapacakları son bir ortaklık vardır; Nare’ye saldıranları bulmak. Ona bunu yapanların cezasını kesene kadar gözleri ne ailelerini görür, ne de hapiste geçirecekleri yılları.
    Sefirin Kızı 7.Bölüm
    S01E07 - Sefirin Kızı 7.Bölüm
    Sancar canını dişine takarak Necdet’in yakalanmasını ve kendi koğuşuna yerleştirilmesini sağlar. Necdet’i tutanın annesi olduğunu öğrendiğinde ise dünyası başına yıkılır. Bir kez daha sırtından bıçaklanmıştır. Sadıçlar hem ailelerine hem de birbirlerine olan güvenlerini sorgulayarak hapis hayatına alışmaya çalışırken, Sancar’ın içini ferahlatan tek bir şey vardır. Necdet’in içeride, Nare’nin güvende olması.
    Sefirin Kızı 8.Bölüm
    S01E08 - Sefirin Kızı 8.Bölüm
    Akın’ın kendi vebası olduğuna inanan ve bu mikrobun başkalarına bulaşmasına izin vermemek için onu peşine takan Nare, planında başarılı olur. Akın çok geçmeden Nare’nin Barselona’da olduğunu öğrenir. Polis tarafından arandığı için, sahte pasaport alıp Barselona’ya gitmenin yollarını arar.
    Sefirin Kızı 9.Bölüm
    S01E09 - Sefirin Kızı 9.Bölüm
    Nare Gediz’den gizli Müge’nin peşindedir, o da Müge’ye Akın’ın gerçek yüzünü göstermeye çalışmaktadır. Farklı amaçlarla aynı hedefin peşine düşen Sancar’la Nare’nin yolları, aynı videoda kesişecektir. Güven Bey’in telefonundaki bu videoda, Akın’ın Montenegro’da Nare’ye saldırdığı, Nare’nin de Akın’ı bıçakladığı güvenlik kamerası görüntüleri vardır.
    Sefirin Kızı 10.Bölüm
    S01E10 - Sefirin Kızı 10.Bölüm
    Sancar gerçekleri tek başına bulacağı bir yola girer. Oyunun körebesi olmaktan sıkılmıştır. Gözlerindeki bağı atacaktır. Göreceklerine hazır değildir ama bu yoldan dönüşü de yoktur.
    Sefirin Kızı 11.Bölüm
    S01E11 - Sefirin Kızı 11.Bölüm
    Isabel’e soruları soran Sancar, cevapları bulansa Gediz olur. Nare, Gediz’e nihayet tüm sırlarını açacak, akıl hastanesindeki günlerini anlatacak kadar güvenir.
    Sefirin Kızı 13.Bölüm
    S01E13 - Sefirin Kızı 13.Bölüm
    Sancar, vicdan mahkemesinde hem Akın’ın hem de kendisinin kalemini kırar. Var gücüyle Akın’ı aramaya başlar. Akın ise, Müge’nin elinde işkencelerin en büyüğünü çekmektedir.
    Sefirin Kızı 14.Bölüm
    S01E14 - Sefirin Kızı 14.Bölüm
    Nare yumuşak oynamayı bırakır, topuyla tüfeğiyle Sancar’a saldırır. Melek annesi gibi babasız bir kız olmayacaktır. Sancar’ı katil yapmama yolunda her yol mübahtır. Bunun için konakta kalmayı bile göze alır.
    Sefirin Kızı 15.Bölüm
    S01E15 - Sefirin Kızı 15.Bölüm
    Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?
    Sefirin Kızı 16.Bölüm
    S01E16 - Sefirin Kızı 16.Bölüm
    Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”
    Sefirin Kızı 17.Bölüm
    S01E17 - Sefirin Kızı 17.Bölüm
    Nare çocuğunu ararken, Akın’ın onun hakkında başka planları vardır ve bu sefer kendisine çok güçlü bir ortak bulmuştur; Kahraman. Kahraman’dan Melek’i kullanarak Nare’yi kaçırmasını ister. Ancak Kahraman’ın kendine has yöntemleri vardır ve izlediği yol önce büyük bir mutluluğa, sonra Sancar’ın bir denizin dibinde ölümle karşı karşıya kalmasına sebep olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top