Hesabım
    Zemheri
    1. Sezon
    Puanım :
    Zemheri

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 15 Ocak 2020
    93 Fotoğraf | 10 Video
    Ayça Ayşin Turan
    Ayça Ayşin Turan
    Alperen Duymaz
    Alperen Duymaz
    Caner Cindoruk
    Caner Cindoruk
    Hazal Filiz Küçükköse
    Hazal Filiz Küçükköse
    Zemheri 10.Bölüm Fragmanı 0:58
    Zemheri 10.Bölüm Fragmanı
    538 gösterim
    Zemheri 9.Bölüm Fragmanı 1:02
    Zemheri 9.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Zemheri 8.Bölüm Fragmanı 1:04
    Zemheri 8.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    • Fotoğraf Zemheri
    1. sezon bölümleri
    Zemheri 1.Bölüm
    S01E01 - Zemheri 1.Bölüm
    Taşımak zorunda oldukları yükleri, birbirlerine duydukları sevgiden aldıkları güçle omuzlarlar. Tüm bu zorlukların içinde küçücük, kendilerine ait bir geleceğin umudunu yeşerttiler. Ta ki kader fikrini değiştirip yolundan dönene kadar.
    Zemheri 2.Bölüm
    S01E02 - Zemheri 2.Bölüm
    Ertan bir yandan kazanın suçunu üzerinden atmak için hamlelerini büyütürken, bir yandan da Firuze’yi sınar. Berrak Ayaz’la gelecek planlarını netleştirmek niyetindedir ancak ailesinin önüne çıkardığı sorunlarla uğraşmak zorunda kalır. Aliye Faruk’un izini sürüp onun nerede olduğunu anladığında, öğrendiği gerçek onun için büyük bir yıkım olur.
    Zemheri 3.Bölüm
    S01E03 - Zemheri 3.Bölüm
    Evlilik hazırlıklarına devam eden Berrak aileleri yakınlaştırmak için evde bir yemek organize eder. Bu organizasyondan haberi olmayan Ayaz için yemek her anlamda büyük bir sürpriz olacaktır. Faruk’un paraları kaptırdığını öğrenen Aliye büyük bir yıkım yaşar. Parasızlığın ve çaresizliğin üstüne bir de sokakta kalma tehlikesiyle yüz yüze gelen Aliye bütün acısını tek umudu saydığı oğlundan çıkarır
    Zemheri 4.Bölüm
    S01E04 - Zemheri 4.Bölüm
    Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bin kat artmıştır. Babasını kurtarmak için kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. İşini geri alabilmek için Ertan’ın verdiği süre dolmak üzeredir. Ayaz ise Firuze’nin babasını kurtarmak amacıyla orda olduğunu anlamıştır.
    Zemheri 5.Bölüm
    S01E05 - Zemheri 5.Bölüm
    Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır.
    Zemheri 6.Bölüm
    S01E06 - Zemheri 6.Bölüm
    Aliye, Firuze’nin Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda’nın evine gelişiyle mücadele etmek zorundadır. Berrak ise yaptığı planın İclal tarafından engellenmesinin öfkesini yaşar. Safiye, oğlunun özgürlüğü için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir.
    Zemheri 7.Bölüm
    S01E07 - Zemheri 7.Bölüm
    Ayaz, Ertan ve Berrak’la iplerini koparır. Ayaz’ın sözleri üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Berrak, Ertan’la yüzleşirken eve dönen Yaşar, ailesinin yüzünü güldürür. Ertan Firuze’yi, Elvan’ın geleceğiyle tehdit ederken, çıkmaza giren Firuze’nin vereceği karar ne olacaktır?
    Zemheri 8.Bölüm
    S01E08 - Zemheri 8.Bölüm
    Evliliklerinin herkesçe bilinmesini isteyen Ertan Firuze’ye babasıyla konuşması için baskı yapar. Firuze Yaşar’a kötü kalpli bir adamla evlendiğini söylemekte zorlanacaktır. Kızının Ertan’la evlendiğini hiç beklenmedik bir şekilde öğrenen Yaşar’ın tepkisi ne olacaktır?
    Zemheri 9.Bölüm
    S01E09 - Zemheri 9.Bölüm
    Berrak bir yandan hamileliğini heyecanla yaşarken bir yandan da Firuze ve Ayaz’la ilgili yeni şüpheler edinmeye başlar. Yaşar kızının nasıl böyle bir karar verebildiğine hala inanamayıp acı çekerken, Aliye ve Sevda ise bu evliliği kendi adlarına avantaja çevirmek niyetindedir.
    Zemheri 10.Bölüm Final
    S01E10 - Zemheri 10.Bölüm Final
    Berrak, Ayaz’dan hala umutludur, onunla bir ömür hayali kurmaktadır. Ancak her şey beklemediği bir yöne akacaktır. Aliye ise sahip olduğu tapuyla birlikte hayaline kavuşmuş olsa da ailesi ve ev arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Ayaz ve Firuze, Ertan’ı hayatlarından çıkarıp yeni bir hayata koşmak için çabalarken yollarına çıkan engellerle yine mücadele etmek zorunda kalırlar. Acaba iki yıl öncesinde kalan mutluluk planlarını bu sefer gerçekleştirebilecekler midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top