Hesabım
    Doğduğun Ev Kaderindir
    1. Sezon
    Puanım :
    Doğduğun Ev Kaderindir

    Özet

    Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.Zeynep’in iki evini, iki annesini göstererek başlayan ilk bölüm tanıtımında Zeynep’in Mehdi’yle de yolu kesişiyor. Kendileriyle ilgili en büyük sorunun cevabını arayan Zeynep ve Mehdi, geçmişin karanlık sayfaları arasında kendi geleceklerini arıyor.

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Tv8
    İlk yayın tarihi: 25 Aralık 2019
    59 Fotoğraf | 12 Video
    Demet Özdemir
    Demet Özdemir
    İbrahim Çelikkol
    İbrahim Çelikkol
    Engin Hepileri
    Engin Hepileri
    Zuhal Gencer Erkaya
    Zuhal Gencer Erkaya
    Doğduğun Ev Kaderindir 12.Bölüm Fragmanı 1:05
    Doğduğun Ev Kaderindir 12.Bölüm Fragmanı
    43 gösterim
    Doğduğun Ev Kaderindir 11.Bölüm Fragmanı 1:10
    Doğduğun Ev Kaderindir 11.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    Doğduğun Ev Kaderindir 10.Bölüm Fragmanı 1:22
    Doğduğun Ev Kaderindir 10.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    • Fotoğraf Doğduğun Ev Kaderindir
    1. sezon bölümleri
    Doğduğun Ev Kaderindir 1.Bölüm
    S01E01 - Doğduğun Ev Kaderindir 1.Bölüm
    Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep’in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.
    Doğduğun Ev Kaderindir 2.Bölüm
    S01E02 - Doğduğun Ev Kaderindir 2.Bölüm
    Mehdi’nin teklifinde ne kadar ciddi olduğunu anlayan Zeynep, yeni bir dönemecin eşiğindedir. Aklı ve kalbi bambaşka şeyler söylerken, Zeynep yapması gerekeni seçerek Mehdi’yle evlenmeye karar verir. İkilinin aldıkları evlilik kararı, mahallede de büyük ses getirir.
    Doğduğun Ev Kaderindir 3.Bölüm
    S01E03 - Doğduğun Ev Kaderindir 3.Bölüm
    Mehdi olanları anlamaya çalışırken, Sakine’nin sonunu düşünmeden söylediği bir yalan, Zeynep’in evliliğinde başka bir kapıyı aralar. Mehdi’yle birbirlerini hiç tanımadıkları gerçeğiyle yeniden yüzleşirler.
    Doğduğun Ev Kaderindir 4.Bölüm
    S01E04 - Doğduğun Ev Kaderindir 4.Bölüm
    Mehdi kendini kandırılmış hisseder. Gururu incinmiştir. Mehdi’nin üzüntüsü, ailesine de sirayet eder. İlişkilerinin aldığı bu darbe, evde daha sert rüzgarların esmesine sebep olur.
    Doğduğun Ev Kaderindir 5.Bölüm
    S01E05 - Doğduğun Ev Kaderindir 5.Bölüm
    Mehdi’nin aklı çocuklarındadır. Kibrit de en az Mehdi kadar zor durumdadır. Kavuşmak için türlü engelleri aşmaları gerekmektedir. Nuh’un, Mehdi ve Zeynep’i bir araya getirmek için bazı planları vardır. Ancak attığı adımlar, onu daha büyük bir sürprize yaklaştırır.
    Doğduğun Ev Kaderindir 6.Bölüm
    S01E06 - Doğduğun Ev Kaderindir 6.Bölüm
    Ailelerine yeni birinin katılacağı haberi, evde bomba etkisi yaratır. Yeni düzeni kurmak, sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Kibrit’in yaşayacağı yeri denetlemek üzere gelen görevlinin karşılaştığı manzara, her şeyi daha da zora sokar. Ardından kopan fırtına, çok sert olur.
    Doğduğun Ev Kaderindir 7.Bölüm
    S01E07 - Doğduğun Ev Kaderindir 7.Bölüm
    Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi’nin attığı adım, Zeynep’in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur. Müjgan’ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan’ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar.
    Doğduğun Ev Kaderindir 8.Bölüm
    S01E08 - Doğduğun Ev Kaderindir 8.Bölüm
    Zeynep Mehdi'nin itirafıyla bir kez daha şaşkına döner. Benal bebeği için mahalleden ayrılma kararı alır. Ancak gidişi kendine çok pahalıya mal olur. Nermin ise yeni evinde bir davet düzenler.
    Doğduğun Ev Kaderindir 9.Bölüm
    S01E09 - Doğduğun Ev Kaderindir 9.Bölüm
    Zeynep Nermin'i teselli etmeye çalışırken adım adım kendi gerçeğine yaklaşır. Ekremin içinde bulunduğu çember ise git gide daralacaktır. Nermin ve Meltem'in arasında bir seçim yapmanın vakti gelmiştir.
    Doğduğun Ev Kaderindir 10.Bölüm
    S01E10 - Doğduğun Ev Kaderindir 10.Bölüm
    Emine tam mutlu olduğunu düşünürken hiç beklemediği bir olay ile karşılaşır. Herkes Mehdi'nin bir an önce iyileşmesi için tek yürek olur. Lakin yardım eli hiç beklenmedik biri tarafından gerçekleşir.
    Doğduğun Ev Kaderindir 11.Bölüm
    S01E11 - Doğduğun Ev Kaderindir 11.Bölüm
    Mehdi, hayatının en büyük gerçeğine ulaşırken; evdeki bayram havası da yerini bir anda büyük hesaplaşmalara bırakır. Emine, Faruk’la ilişkisini herkesten gizli yürüttüğünü düşünür. Ancak hiç ummadığı anda, önüne büyük bir engel çıkar.
    Doğduğun Ev Kaderindir 12.Bölüm
    S01E12 - Doğduğun Ev Kaderindir 12.Bölüm
    Zeynep ve Mehdi; Nermin’in teklifiyle, sevdiklerini de yanlarına alarak, birkaç günlüğüne balayına çıkarlar. Ancak bu seyahat, ilişkilerinde verecekleri en önemli sınavın da habercisidir.
    S01E13

    Hayran tepkileri

    Back to Top