Hesabım
    Zümrüdüanka
    2. Sezon
    Puanım :
    Zümrüdüanka

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 12 Eylül 2020
    88 Fotoğraf | 10 Video
    Seyit Alp Navruz
    Seyit Alp Navruz
    Ceren Yılmaz
    Ceren Yılmaz
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Selim Bayraktar
    Selim Bayraktar
    Zümrüdüanka 26.Bölüm Fragmanı 0:55
    Zümrüdüanka 26.Bölüm Fragmanı
    31 gösterim
    Zümrüdüanka 25.Bölüm Fragmanı 0:56
    Zümrüdüanka 25.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Zümrüdüanka 17.Bölüm Fragmanı 0:59
    Zümrüdüanka 17.Bölüm Fragmanı
    29 gösterim
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    • Fotoğraf Zümrüdüanka
    2. sezon bölümleri
    Zümrüdüanka 10.Bölüm
    S02E01 - Zümrüdüanka 10.Bölüm
    Demirkan Konağı’nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat’ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır. Serhat, Zümrüt’ü kendisinden çalan kişinin peşindedir. Ancak, Abbas ve Azimet’in de Serhat için başka planları vardır. Serhat’ın gerçeği öğrenmesine engel olmak için, geçmiş defterleri açarlar. Ancak eski hesaplar açıldığında, konakta yepyeni bir devir başlayacak ve hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır.
    Zümrüdüanka 11.Bölüm
    S02E02 - Zümrüdüanka 11.Bölüm
    Suhandan, çok zor bir anında Deniz’e ulaşır. Deniz, Suhandan’a yardım için elini uzattığında, geçmişiyle de acı bir şekilde yüzleşecektir. Serhat ve Deniz, Işık’ın velayetini alabilmek için harekete geçerler. Ancak Cihan’ın da kızından vazgeçmeye niyeti yoktur. İki taraf arasındaki savaş, git gide yükselmektedir.
    Zümrüdüanka 12.Bölüm
    S02E03 - Zümrüdüanka 12.Bölüm
    Zümrüt, Serhat’la olan geçmişini ve aşkını sorgulamaya başlar. Serhat için, Zümrüt’ten başkası yoktur, olmayacaktır da. Ancak Zümrüt’ü buna inandırmaya çalışırken, iki aşık, başka sınavlara tabi tutulacaklardır. Deniz de Serhat’ın hayatında kalıcı olmak adına, elini yükseltir ve tehlikeli adımlar atmaya başlar.
    Zümrüdüanka 13.Bölüm
    S02E04 - Zümrüdüanka 13.Bölüm
    Cihan, kızını geri alıp, eski hayatına dönmek için radikal adımlar atar. Kader, onu aynı zamanda Zümrüt’e de yaklaştırmaktadır. Suhandan, Hamit hakkında duyacağı bazı şeylerden sonra, gitmek ve kalmak arasında kalacaktır. Zümrüt, kaza gecesinde olanları hatırlamaya başlar. Hatırladığı her şey, onu adım adım Abbas’a götürmektedir.
    Zümrüdüanka 14.Bölüm
    S02E05 - Zümrüdüanka 14.Bölüm
    Zümrüdüanka 15.Bölüm
    S02E06 - Zümrüdüanka 15.Bölüm
    Abbas, Zümrüt’e yaptığının bedelini ağır bir şekilde öderken; içinde biriken öfke, onu çok daha tehlikeli hale getirir. Artık Abbas’ın en büyük hayali; Serhat ve Zümrüt’ten intikam alacağı günün bir an önce gelmesidir.
    Zümrüdüanka 16.Bölüm
    S02E07 - Zümrüdüanka 16.Bölüm
    Serhat, ailesinin ve amcasının ölümünden dolayı Abbas’tan şüphelenirken, şüphelerine cevap bulmak için, Abbas’ın kara kutusu Niyazi Çavuş’un peşine düşer. Suhandan, Hamit’in ona attığı adımı yanlış anlayınca, Demirkan Konağı’na döner. Ancak bu ayrılık, ikisine de iyi gelmez.
    Zümrüdüanka 17.Bölüm
    S02E08 - Zümrüdüanka 17.Bölüm
    Serhat ve Deniz, boşanırlar. Zümrüt, Serhat’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamaz. Serhat ve Zümrüt, yaşadıkları tüm acılardan sonra, mutlu olmak için her şeye karşı durmak isterler. Ancak Abbas uzakta olsa dahi, onları temelli ayırmak için, çok tehlikeli bir planın tohumlarını ekmeye başlamıştır.
    Zümrüdüanka 18.Bölüm
    S02E09 - Zümrüdüanka 18.Bölüm
    Zümrüt ve Serhat herşeye rağmen sonunda evlenirler. Herkesi karşılarına alan ikili birbirlerine mutlu olacaklarına dair söz verirler. Lakin Abbas'ın, Meliha üzerinde kurduğu plan da hızlanmıştır.
    Zümrüdüanka 19.Bölüm
    S02E10 - Zümrüdüanka 19.Bölüm
    Özgüç konağının habersiz misafiri konak içindeki bütün dengeleri değiştirmeye adaydır. Bu misafir, yalnızca Özgüçlerin değil Demirkanların da huzurunu bozar. Yeni bir düşmanla baş etmesi gerektiğini anlayan Serhat hem sevdiklerini hem de zor durumda olan masum insanları korumak için bir çözüm yolu üretmelidir. Bu uğurda Cihan ile aralarında bir yoldaşlık gelişecektir.
    Zümrüdüanka 20.Bölüm
    S02E11 - Zümrüdüanka 20.Bölüm
    Azimet ve Deniz’in birlikte attıkları ilk adım Serhat ve Zümrüt'ün arasındaki ilişkiyi etkilemeye başlamıştır. Serhat daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünürken Zümrüt’ün bazı duyguları değişmeye başlar.
    Zümrüdüanka 21.Bölüm
    S02E12 - Zümrüdüanka 21.Bölüm
    Zümrüt sahip olduğu sır yüzünden korkunç bir ikilemin içine düşer. Bu sırrın ortaya çıkması Serhat’ı darmadağın edecektir. Ancak saklaması da hiç kolay olmayan bir sırdır bu.Suhandan yaşadığı acının tesiriyle adım adım geri dönülmez bir yola girmektedir. Serhat’ın ve bütün ailesinin kendisini yalnız bıraktığını düşünerek kendine yeni bir dost edinecektir.
    Zümrüdüanka 22.Bölüm
    S02E13 - Zümrüdüanka 22.Bölüm
    Suların durulmasını fırsat bilen Ülfet, elindeki kozu bir kez daha öne sürerek amacına ulaşır. Zümrüt’ün onun yüzünden zor durumda kalması umurunda bile değildir. Zümrüt’ün tekrar eve dönmesi ve Serhat’la arasını düzeltmesi Azimet’in hoşuna gitmez. Onları ayırmanın bir yolunu düşünürken, Zümrüt rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Artık Zümrüt’ün hayatını etkileyecek o karar, Azimet’in iki dudağı arasındadır.
    Zümrüdüanka 23.Bölüm
    S02E14 - Zümrüdüanka 23.Bölüm
    Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha’nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt’ü hem de ailesini utanca boğar. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya çıkarır.
    Zümrüdüanka 24.Bölüm
    S02E15 - Zümrüdüanka 24.Bölüm
    Latif’in cebinden para dolu zarfı alarak kayıplara karışan Meliha; başta babası olmak üzere herkesi büyük bir hüsrana uğratır. Verdiği ani ve çocukça karar, onu geri dönülmez bir yola sokar. Gururu için yaşayan Rüstem ise kızının çaldığı parayı ne pahasına olursa olsun ödeyecektir.
    Zümrüdüanka 25.Bölüm
    S02E16 - Zümrüdüanka 25.Bölüm
    Babasının ihanetiyle bir kere daha sarsılan Suhandan; kimsenin beklemediği bir adım atarak başta Abbas olmak üzere herkesi şok eder. Ama asıl şoku kendi yaşayacaktır. Bildiği tek şey ise aslında hiçbir şey bilmediğidir. Aynı bilgiye ulaşan Behram’ın ise hissettiği tek şey hayal kırıklığı ve öfke olur.
    Zümrüdüanka 26.Bölüm Final
    S02E17 - Zümrüdüanka 26.Bölüm Final
    Azimet’in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan’la Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır. Abbas ise Canan’la yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenir. Bu uğurda evliliğini bile sonlandırmaya hazırdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top