Hesabım
    Öğretmen
    1. Sezon
    Puanım :
    Öğretmen
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 4 Mart 2020
    51 Fotoğraf | 8 Video
    İlker Kaleli
    İlker Kaleli
    Öğretmen 8.Bölüm Fragmanı 0:56
    Öğretmen 8.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Öğretmen 7.Bölüm Fragmanı 0:57
    Öğretmen 7.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Öğretmen 6.Bölüm Fragmanı 1:16
    Öğretmen 6.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    • Fotoğraf Öğretmen
    1. sezon bölümleri
    Öğretmen 1.Bölüm
    S01E01 - Öğretmen 1.Bölüm
    Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar. O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.
    Öğretmen 2.Bölüm
    S01E02 - Öğretmen 2.Bölüm
    Rehine öğrenciler Akif öğretmeni yakalayabilecek mi? öğrenciler Akif öğretmen ile girdikleri bu mücadeleden sağ çıkabilecekler mi?
    Öğretmen 3.Bölüm
    S01E03 - Öğretmen 3.Bölüm
    Küçükkapı Lisesi 12A Sınıfı, Mevsim’in itirafı ile Akif Erdem’in ikinci dersini geçmeyi başarmıştır. Fakat bir sonraki soruyu çözecek olanlar öğrenciler değil, işin profesyonelleridir. Yani polisler. Yılmaz Komiser, Rüya’nın sahte videosunu çeken öğrenciyi bulamadığı takdirde, kötü şeyler olacaktır.
    Öğretmen 4.Bölüm
    S01E04 - Öğretmen 4.Bölüm
    Küçükkapı Lisesi’nde beş kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan haldedir ama Akif bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru; videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğudur. Ateş suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu neden yaptığını anlatmaz. Ateş bunu neden yaptığını anlatmayarak kimleri koruyordur?
    Öğretmen 5.Bölüm
    S01E05 - Öğretmen 5.Bölüm
    Öğretmen’in hikayesi yeniden başlıyor. Küçükkapı Lisesi 12A sınıfı büyük bir kaosun içindedir. Akif’in baygın olmasından yararlanmak isteyen bir grup öğrenci okuldan çıkmaya çalışır fakat karşılarında Akif’e ilk günden beri destek olan bir arkadaşlarını bulurlar.
    Öğretmen 6.Bölüm
    S01E06 - Öğretmen 6.Bölüm
    Dışarıda öğretmenler birbirlerini yerken, 12A sınıfından bir öğrenci ise bir öğretmen hakkında geri dönüşü olmayan bir suçlama yapmak üzeredir. Zeynep de kendini tehdit eden öğretmeni bulmak için Küçükkapı Lisesi’ne gelmiştir. Yılmaz ise Akif’in oyununu bozmak için Zeynep ile iş birliği yapmak ister.
    Öğretmen 7.Bölüm
    S01E07 - Öğretmen 7.Bölüm
    “Avcı”nın Taner olduğunun ortaya çıkması sınıfta büyük bir ayrım yaratmış, Taner’den yardım ve iyilik görmüş olan öğrenciler ile Akif’e inanan öğrenciler arasında çatışma başlamıştır. Akif hem ikiye bölünmüş olan sınıfını hem de kamuoyunu gerçeklere ikna edebilmek için Taner’le yüzleşmeye karar verir. Fakat ortaya çıkacak gerçekler Akif’i bile sarsacaktır.
    Öğretmen 8.Bölüm
    S01E08 - Öğretmen 8.Bölüm
    Taner’le yüzleşmesinden sonra Akif, kendine olan güvenini tamamen kaybetmiştir. Artık görev Akif’tedir. Akşam sekize kadar hem kendini hem de öğrencilerini yaptıklarında haklı olduğuna ikna etmelidir. Fakat kendi hafızasına bile güvenemiyorken bunu nasıl başaracaktır? Sonunda her şeyi hatırlamayı başaran Zeynep ise Akif’e, onu ikna edebilmek için zamanında ulaşabilecek midir?
    Öğretmen 9.Bölüm Final
    S01E09 - Öğretmen 9.Bölüm Final
    Akif için son dersini verme vakti gelmiştir. Öğrencilerini rehin alarak bütün ülkenin dikkatini çekmesi, Zeynep ve Rüya'nın başına gelenlerin sorumlulularını bulması ve verdiği tüm dersler hepsi onu bu şimdiye itmiştir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top