Hesabım
    Gençliğim Eyvah
    1. Sezon
    Puanım :
    Gençliğim Eyvah

    Özet

    Gençliğim Eyvah, iki düşman aile arasında yaşanan olayları konu ediyor.

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 15 Haziran 2020
    105 Fotoğraf | 14 Video
    Cengiz Bozkurt
    Cengiz Bozkurt
    Levent Ülgen
    Levent Ülgen
    Günay Karacaoğlu
    Günay Karacaoğlu
    Ulviye Karaca
    Ulviye Karaca
    Gençliğim Eyvah 17.Bölüm Fragmanı 0:39
    Gençliğim Eyvah 17.Bölüm Fragmanı
    69 gösterim
    Gençliğim Eyvah 16.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gençliğim Eyvah 16.Bölüm Fragmanı
    34 gösterim
    Gençliğim Eyvah 15.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gençliğim Eyvah 15.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    • Fotoğraf Gençliğim Eyvah
    1. sezon bölümleri
    Gençliğim Eyvah 1.Bölüm
    S01E01 - Gençliğim Eyvah 1.Bölüm
    Arif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla mahalleye gelip babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar.
    Gençliğim Eyvah 2.Bölüm
    S01E02 - Gençliğim Eyvah 2.Bölüm
    Arif ve Zekeriya, Çavi ve Zola'nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola'nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve Zekeriya'nın başına gelmeyen kalmaz. Bu sırada Ahmet, Azra'nın gözünde kendisini aklayabilmek için Leyla'dan yardım ister.
    Gençliğim Eyvah 3.Bölüm
    S01E03 - Gençliğim Eyvah 3.Bölüm
    Zola’nın Azra ile yakınlaşması, Ahmet ile Zola arasında gerginliğe neden olacaktır. Zola ise aşkının peşinde koşarken, kendi hayatıyla ilgili büyük bir sırrı öğrenecektir.
    Gençliğim Eyvah 4.Bölüm
    S01E04 - Gençliğim Eyvah 4.Bölüm
    Yabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola'yı gözaltına alması, hem Arif'i hem de Zekeriya'yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye'nin sürpriz istekleri, Arif ve Zekeriya'yı beklenmedik olayların içine sokar. Veysi, kimsenin kendisinden beklemediği büyük bir operasyona girişir.
    Gençliğim Eyvah 5.Bölüm
    S01E05 - Gençliğim Eyvah 5.Bölüm
    Annesi ve Suzan arasında kalan Veysi perişan olur. İkisine de yaranamaz. Hacer ve Nuriye'nin karşılıklı rekabeti, aile içinde ilişkilerinin bozulmasına sebep olurken; Arif ve Zekeriya da ilişkileri düzeltmek için çabalar.
    Gençliğim Eyvah 6.Bölüm
    S01E06 - Gençliğim Eyvah 6.Bölüm
    Zekeriya, Arif’in dükkanında gizlice çalışmaya devam ederken Arif başta olmak üzere herkes bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Arif ve Zekeriya’nın affedilmemesi, tüm mahalleyi etkileyen bir hale geldiğinde Muhtar, duruma el koyar. Bu sırada Ahmet’in kalbi fazlasıyla kırılmıştır.
    Gençliğim Eyvah 7.Bölüm
    S01E07 - Gençliğim Eyvah 7.Bölüm
    Azra ile arasını bir türlü düzeltemeyen ve babası Arif’in aşağılamalarından bunalan Ahmet, kendi yoluna gitmeye karar verir. Taksici olarak çalışmaya başlayan ve yeni bir düzen kuran Ahmet’in başı, düğünden kaçan sosyetik gelin Çağla yüzünden belaya girer.
    Gençliğim Eyvah 8.Bölüm
    S01E08 - Gençliğim Eyvah 8.Bölüm
    Kaçak gelin Çağla’dan kurtulduğunu düşünen Ahmet, Çağla’nın dükkanda işe başladığını görünce hayatının şokunu yaşar. Çağla, Ahmet’in başına bela olmaya devam ederken, Ahmet’ten ümidini kesen Azra, Zola ile yakınlaşır.
    Gençliğim Eyvah 9.Bölüm
    S01E09 - Gençliğim Eyvah 9.Bölüm
    Asmalı kebapta işe başlayan Çağla, Hacer ve Arif’in göz bebeği olur. Ahmet, kurtulmaya çalıştıkça Çağla iyice ailenin içine sızar. Ahmet ailesine, Çağla’nın gerçek yüzünü göstermeye çalışır. Hacer ve Nuriye, Çavi ve Zola’nın babalarını bulmaya karar verir.
    Gençliğim Eyvah 10.Bölüm
    S01E10 - Gençliğim Eyvah 10.Bölüm
    Arif ve Zekeriya, İtalyan annelere tanınmamak için kılıktan kılığa girerler. Ahmet, kurtulmaya çalıştıkça Çağla daha da üstüne gelir. Ahmet kaçtıkça, Çağla kovalamaya devam eder. Azra ve Ahmet her şeye rağmen kavuşabilecekler mi?
    Gençliğim Eyvah 11.Bölüm
    S01E11 - Gençliğim Eyvah 11.Bölüm
    Aylar sonra yeniden bir araya gelen Azra ve Ahmet çok mutludur. Azra’ya evlilik teklifi yapmaya hazırlanan Ahmet’in başına gelmeyen kalmaz. Öte yandan Arif ve Zekeriya’yı tanıyan Vanessa ve Maria sırlarını saklama karşılığında para ister.
    Gençliğim Eyvah 12.Bölüm
    S01E12 - Gençliğim Eyvah 12.Bölüm
    Asmalı Ailesi, Ahmet’in evlenme teklifini kabul eden Azra’yı istemeye gelir. Ahmet ve Azra’nın evleneceğini öğrenen Çağla sinsi planlarını devreye sokar. Kalp krizi geçiren Arif narkozun etkisiyle her şeyi itiraf etmeye kalkışınca ortalık karışır.
    Gençliğim Eyvah 13.Bölüm
    S01E13 - Gençliğim Eyvah 13.Bölüm
    Ailesinin dağılmaması için Azra’dan vazgeçmek zorunda kalan Ahmet, perişan olur. Ahmet’in son dakikada evlilikten vazgeçmesinin şokunu yaşayan Azra, karşısına çıkıp hesap sorar ve Ahmet’i terk eder.
    Gençliğim Eyvah 14.Bölüm
    S01E14 - Gençliğim Eyvah 14.Bölüm
    Azra'nın gidişi sadece Nuriye ve Hacer'i değil, başta Ahmet olmak üzere herkesi derinden yaralamıştır. Azra geri dönsün isterler ama nasıl yapacaklarını bilmezler. Bakalım Azra'yı geri döndüren Ahmet'in aşkı mı olacaktır yoksa Zola'nın aşkı mı?
    Gençliğim Eyvah 15.Bölüm
    S01E15 - Gençliğim Eyvah 15.Bölüm
    Arif ve Zekeriya'nın yirmi beş sene önce Bodrum'daki Kebapçılar Kongresi'nde oda arkadaşları olan Yakup çıkagelir. Arif ve Zekeriya'nın eşlerinin yanında bir pot kırmadan önce Yakup'u bir an önce göndermesi gerekmektedir.
    Gençliğim Eyvah 16.Bölüm
    S01E16 - Gençliğim Eyvah 16.Bölüm
    Hacer ve Nuriye'ye bir sabah bir telefon gelir. Nuriye ve Hacer ne olduğunu söylemeden alelacele çıkıp giderler. Bu gidiş gelişler günlerce devam edince Arif ve Zekeriya eşlerinin kendilerinden bir sır sakladıklarını düşünürler.
    Gençliğim Eyvah 17.Bölüm Final
    S01E17 - Gençliğim Eyvah 17.Bölüm Final
    Aileler, tatile giderlerken geride kalanları ve iki dükkânı Suzan'a emanet ederler. Suzan'ın içinden Mahmut Hoca çıkar. Herkesin işine karışır. Zola ve Azra'yı görüştürmez. Görüştürürse de yanlarına Ayşe'yi takar, onları da Veysi'ye, Veysi'yi Çavi'ye takip ettirir. Bu durumdan sıkılan gençler, babamlar dönse de kurtulsak derdindedirler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top