Hesabım
    Sen Çal Kapımı
    1. Sezon
    Puanım :
    Sen Çal Kapımı

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 8 Temmuz 2020
    206 Fotoğraf | 38 Video
    Hande Erçel
    Hande Erçel
    Rolü : Eda Yildiz
    Kerem Bursin
    Kerem Bursin
    Rolü : Serkan Bolat
    Evrim Doğan
    Evrim Doğan
    Rolü : Ayfer Yildiz
    Anıl İlter
    Anıl İlter
    Rolü : Engin Sezgin
    Sen Çal Kapımı 39.Bölüm Fragmanı 0:45
    Sen Çal Kapımı 39.Bölüm Fragmanı
    157 gösterim
    Sen Çal Kapımı 38.Bölüm Fragmanı 0:41
    Sen Çal Kapımı 38.Bölüm Fragmanı
    310 gösterim
    Sen Çal Kapımı 37.Bölüm Fragmanı 0:39
    Sen Çal Kapımı 37.Bölüm Fragmanı
    51 gösterim
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    • Fotoğraf Sen Çal Kapımı
    1. sezon bölümleri
    Sen Çal Kapımı 1.Bölüm
    S01E01 - Sen Çal Kapımı 1.Bölüm
    Eda Yıldız, üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurtdışında okumak üzere burs kazanmıştır, fakat son anda bursu kesilince Eda’nın hayatı altüst olur, üniversiteden atılır, lise mezunu kalır. Aylar boyunca, bursunu kesen Serkan Bolat’a ulaşmaya çalışır ama görüşemez.
    Sen Çal Kapımı 2.Bölüm
    S01E02 - Sen Çal Kapımı 2.Bölüm
    Serkan Bolat uluslararası önemli bir yatırımı hakkında basın toplantısı yaparken Eda dudaklarına yapışınca toplantı dağıldı. Şimdi Serkan’ın kurtarması gereken bir prestiji var ve Eda da yaptığı hatayı düzeltmek zorunda. Çözüm basit: 2 ay boyunca nişanlı taklidi yapacaklar.
    Sen Çal Kapımı 3.Bölüm
    S01E03 - Sen Çal Kapımı 3.Bölüm
    Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun? Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşindedir.
    Sen Çal Kapımı 4.Bölüm
    S01E04 - Sen Çal Kapımı 4.Bölüm
    Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan’ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin’le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yoktur ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çoktur.
    Sen Çal Kapımı 5.Bölüm
    S01E05 - Sen Çal Kapımı 5.Bölüm
    Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya’ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda’ya düşer. Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar.
    Sen Çal Kapımı 6.Bölüm
    S01E06 - Sen Çal Kapımı 6.Bölüm
    Eda, Serkan’ın yokluğunda, önemli bir müşteriye imkansız bir işi bir günde bitireceğine söz vermiş bulunur. Serkan ortaya çıkınca ofiste kavga gürültü giderek büyür. Ekip Eda ve Serkan tarafında ikiye bölünür. Eda bir taraftan Serkan’ın nereye kaybolduğunu öğrenmeye çalışırken bir taraftan da müşterinin işini yetiştirmeye çalışır. Serkan ile Eda arasındaki gerginlik birlikte sabahladıkları bir gecede son bulacaktır.
    Sen Çal Kapımı 7.Bölüm
    S01E07 - Sen Çal Kapımı 7.Bölüm
    Eda, Serkan’ın büyüsüne kapılmaktan çok korkar. Lakin Serkan’dan uzak durmak o kadar zor ki. Ertesi gün Serkan’ın doğum günü… Ama tabii ki Serkan Bolat doğum günü kutlamaktan nefret ediyor. Üstelik söylentiye göre doğum günlerini Selin’le geçiriyormuş. Bu sene de öyle olacak. Üstelik bir de Selin'e Serkan adına elleriyle çiçek hazırlamak zorunda kalıyor Eda, hem de notu da kendisi yazarak. Selin'in de kafası karışmaya başlıyor. Peki bu durum Serkan ve Eda’yı nasıl etkileyecektir?
    Sen Çal Kapımı 8.Bölüm
    S01E08 - Sen Çal Kapımı 8.Bölüm
    Ferit, Serkan’la Eda’nın ayrılık haberine kendine engel olamadan sevinen Selin’e çok içerliyor. Ferit için de tehlike çanları çalıyor. Bu sırada Serkanlar’ın tasarımın patenti ile ilgili olan acil bir sorunu ancak Eda olursa çözebilecekleri ortaya çıkıyor.
    Sen Çal Kapımı 9.Bölüm
    S01E09 - Sen Çal Kapımı 9.Bölüm
    Uzun uğraşlar sonunda bulduğunda ise Eda onunla görüşmek istemeyince, bu kez Serkan ona kelepçe takar. Serkan davranışlarıyla ve kendi tarzında birçok kez özür diler. Ama Eda’nın beklentisi çok daha basittir. Baş başa geçirecekleri uzun bir gecenin sonunda ikisi de birbirini ilk kez çok farklı gözlerle görmeye başlarlar. Ama ikisi de ne yaparlarsa yapsınlar sözleşmenin bittiğinin farkına vardıklarında her şey değişecektir.
    Sen Çal Kapımı 10.Bölüm
    S01E10 - Sen Çal Kapımı 10.Bölüm
    Serkan’ın derdi Eda’nın hayatından çıkmamasıdır. Ama Eda’nın onu sevmediğinden emin. Eda ise Serkan’ın Selin evlendiği için üzüldüğünü sanıyor. Bu arada Ferit, holdinge bütün dengeleri bozacak bir ortak getiriyor.
    Sen Çal Kapımı 11.Bölüm
    S01E11 - Sen Çal Kapımı 11.Bölüm
    Selin, Serkan’a bir umut varsa Ferit’i terk ederim der ve Eda duyar. Eda, Serkan’ın evet diyeceğine emindir. Serkan ise Eda’nın onu istemediğinden. Eda, Serkan’dan bir an önce uzaklaşmaya, hayatını yeniden kurmaya karar verir. Burs başvurularına yeniden başlar.
    Sen Çal Kapımı 12.Bölüm
    S01E12 - Sen Çal Kapımı 12.Bölüm
    Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var. Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor.
    Sen Çal Kapımı 13.Bölüm
    S01E13 - Sen Çal Kapımı 13.Bölüm
    Sen Çal Kapımı 14.Bölüm
    S01E14 - Sen Çal Kapımı 14.Bölüm
    Eda, Serkan’ın onunla İtalya’ya gideceğini halasına ve arkadaşlarına açıklar. Çok mutlu, çok aşık ve heyecanlıdır. Serkan ise ailesinin, Eda’nın ailesiyle olan bağlantısını öğrenir. “Bu benim sorumluluğum, hiçbir şey beni Eda’dan ayıramaz” der ve ailesine karşı çıkar.
    Sen Çal Kapımı 15.Bölüm
    S01E15 - Sen Çal Kapımı 15.Bölüm
    Eda’nın işe gelmeyeceğini öğrenen Efe ona iş teklif eder. Sadece kendisine bağlı çalışabilecek, Serkan Bolat’la hiçbir ilişkisi olmayacaktır. Eda önce Serkan’la aynı binada, onu her gün görerek yapamayacağını düşünür. Ama sonra kararını hatırlar: Artık kimseye bağlı kalmadan, hayatının gidişatını kendisi belirleyecektir. Efe’nin teklifini kabul eder.
    Sen Çal Kapımı 16.Bölüm
    S01E16 - Sen Çal Kapımı 16.Bölüm
    Serkan Eda ile ayrılığa alışmaya çalışmakta, bir yandan da Efe ve Eda’nın hep birlikte olmasına tepkisiz kalmaya çalışmaktadır. Çünkü Eda’nın ayrılıklarıyla ilgili şüpheleri olduğunun farkındadır. Erkeklerin maç, kızların karaoke yaptığı gece, erkekler de kızların partisine katılır. Herkesin duygularını birbirine açtığı bu gecede, Serkan’ın Eda’ya olan aşkını gizlemesi ise düşündüğünden çok daha zor olacaktır.
    Sen Çal Kapımı 17.Bölüm
    S01E17 - Sen Çal Kapımı 17.Bölüm
    Efe, Türkiye’nin en önemli ailelerinden birini holdinge müşteri olarak getirerek Serkan’ın güvenini kazanmaya çalışır. Oysa aslında Serkan’la ilgili gizli planları vardır. Aile büyük projelerini vermeden önce, evlerinin tadilatını yaptırarak şirketi tanımak ister. Evin tadilatıyla Eda ve Serkan ilgilenir, evin sahipleri Emre ve Aslı’yla arkadaş olurlar. Aslı özel bir sırrını Eda’yla paylaşınca, işler çığırından çıkar. Serkan ve Eda birçok yanlış anlaşılmaya yol açacak tatlı bir maceraya atılırlar.
    Sen Çal Kapımı 18.Bölüm
    S01E18 - Sen Çal Kapımı 18.Bölüm
    Serkan’ın yeni bir eve çıkması Aydan’ı çok üzer, Eda’nın Aydan için muhteşem bir planı vardır. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe’nin referansı ile değil Serkan sayesinde geldiğini öğrenir.
    Sen Çal Kapımı 19.Bölüm
    S01E19 - Sen Çal Kapımı 19.Bölüm
    Eda ve Serkan'ın son tartışmaları, Eda'nın Serkan'a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda'nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünür.
    Sen Çal Kapımı 20.Bölüm
    S01E20 - Sen Çal Kapımı 20.Bölüm
    Serkan, Eda'ya, anne-babasını kaybettiği kazada Alptekin'in de ihmalinin olduğunu anlatır. Bu ağır yük sebebiyle ayrılmıştır Eda'dan... Eda, Alptekin'le yüzleşmeye gider. Taşeron firmanın başındaki kişi cezasını çekmiştir. Peki ya her şeyin asıl sorumlusu? Öğrendikleriyle ne yapacağını bilmeyen Eda, her şeyi geride bırakıp kızlarla uzaklara gider. Serkan ise bu süre içinde evinden çıkmaz, kimseyle görüşmez, işiyle ilgilenmez. İki âşık, kendi köşelerine çekilir ve ne yapacaklarını düşünürler.
    Sen Çal Kapımı 21.Bölüm
    S01E21 - Sen Çal Kapımı 21.Bölüm
    Alptekin’in sakladığı sırrı öğrenen Ayfer, yüzleşmek için Aydanlar’ın evine gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır ve Aydan’a yardım etmek zorunda kalır. Bu sırada Serkan, Eda’nın yanında olabilmek için reddettiği kampanyaya katılmanın bir yolunu aramaktadır. Diğer yandan Aydan da Serkan ve Eda’yı bir araya getirebilmek için planlar yapar, ancak bu planlar öyle bir sarpa sarar ki kendisi bile işin içinden çıkmakta zorlanacak hale gelir.
    Sen Çal Kapımı 22.Bölüm
    S01E22 - Sen Çal Kapımı 22.Bölüm
    Aydan aldığı karar sonucunda Eda ve Serkan'ın desteği ile yepyeni bir yola girer. Ayfer istemesede Aydan'ın yanında yer almaktadır. Kazanılan zafer sonrasında ki kutlamada sürpriz bir evlenme teklifi ile sonlanır.
    Sen Çal Kapımı 23.Bölüm
    S01E23 - Sen Çal Kapımı 23.Bölüm
    Serkan, Balca’nın kendisiyle ilgilenmediğini, sadece işkolik bir çalışan olduğunu söylese de Eda kızın niyetinin farkına varmıştır. Serkan kıza ilgi göstermese de Balca’nın onun peşinde olduğundan emindir. Serkan da kendi görüşünde ısrar edince iddialaşırlar. Balca’nın Serkan’a ilgisi olup olmadığını anlamak için ikisi de kendince çeşitli yöntemler dener.
    Sen Çal Kapımı 24.Bölüm
    S01E24 - Sen Çal Kapımı 24.Bölüm
    Kızının hastalığıyla sarsılan Kuzey, yeni hayatıyla ilgilenmekten vazgeçmemiştir. Yıldızla kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır. Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir.
    Sen Çal Kapımı 25.Bölüm
    S01E25 - Sen Çal Kapımı 25.Bölüm
    Yılbaşı partisi Serkan’ın gözaltına alınması nedeniyle tatsız sonuçlanır. Serkan yeni yılın ilk saatlerini emniyet duvarları arasında geçirirken elbette üzülenler ve sevinenler vardır. Serkan hakkında asılsız ihbarda bulunan Semiha Hanım, Serkan ile beş dakika için bile olsa görüşmek için çabalayan Eda’nın karşısına çıkar ve Serkan Eda aşkını tehdit eden konuşmasını yapar.
    Sen Çal Kapımı 26.Bölüm
    S01E26 - Sen Çal Kapımı 26.Bölüm
    Ayfer ve Aydan; Şef Alexander ile yakınlaşmak için artık birbirlerini atlatmaya çalışarak çabalamaktadır. Kendisi için yapılan rekabetin farkında olmayan Alexander ise iki hoş hanıma da eşit mesafede olmayı sürdürür. Engin Pırıl evliliğinde ise Pırıl’ın babası sorun çıkaracak gibidir.
    Sen Çal Kapımı 27.Bölüm
    S01E27 - Sen Çal Kapımı 27.Bölüm
    Eda ve Serkan’ın evlenmeye karar vermesi arkadaşları arasında coşkuyla karşılanır. Diğer taraftan Aydan ve Ayfer bu kararı şüpheyle karşılarlar. Eda ve Serkan onları nasıl ikna edeceklerini düşünürken Melo bir öneriyle gelir.
    Sen Çal Kapımı 28.Bölüm
    S01E28 - Sen Çal Kapımı 28.Bölüm
    Eda ve Serkan düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan işleri aksatmadan sürdürmeye çalışır. Onlara yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer düğün organizatörüyle birlikte ikisi için de işleri zorlaştırmaya başlar. Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır.
    Sen Çal Kapımı 29.Bölüm
    S01E29 - Sen Çal Kapımı 29.Bölüm
    Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçen acı dolu günler başlar. Serkan’ın kaybı herkesin hayatında derin yaralar açmıştır. Onun yokluğunda Eda, Serkan’ın arkadaşları ve Aydan da merak ve acı içindedir. Birbirlerine destek olarak hem özel hayatlarını sürdürmeye hem de Artlife Mimarlık’taki işleri aksatmadan sürdürmeye çalışırlar.
    Sen Çal Kapımı 30.Bölüm
    S01E30 - Sen Çal Kapımı 30.Bölüm
    Serkan’ın açıklaması herkes için büyük bir şok olmuştur, özellikle Eda için… Aylardır aşkına tutunan Eda bu gelişme karşısında kararını tekrar gözden geçirir. Eda’nın en fazla desteğe ihtiyacı duyduğu bu günlerde Deniz yine yanında olacaktır. Serkan hatırlamadığı o bir yılda olup bitenleri anlamlandırmaya çalışırken Eda’yı da merak etmeye başlayacaktır.
    Sen Çal Kapımı 31.Bölüm
    S01E31 - Sen Çal Kapımı 31.Bölüm
    Eda’nın beklenmedik evlilik açıklaması herkesi şoke eder. Herkes çok sevinir. Selin de memnundur bu durumdan. Eda için artık oyun başlamıştır. Ne olursa olsun Serkan’ı yeniden kendisine âşık edecektir. Serkan her şeyden habersiz yoluna devam ederken, Eda da amacına adım adım ilerler. Fakat Eda hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Bakalım bu sürpriz Eda’nın oyununu nasıl etkileyecektir?
    Sen Çal Kapımı 32.Bölüm
    S01E32 - Sen Çal Kapımı 32.Bölüm
    Eda, Deniz’in oyununa katılıp tarihi öne alır. Her şeyden habersiz olan Serkan ise, Eda’nın bu hareketinden oldukça rahatsız olur. Serkan için artık “kıskançlık sirenleri” çalmaya başlamıştır. Bu sirenler onu Eda’ya adım adım yaklaştırırken, Serkan’ı Eda’ya kaptırmak istemeyen Selin ise, Deniz ile bir olup bu oyunu avantaja çevirmeye kararlıdır. Eda bu işin içinden nasıl çıkacak? Serkan, Eda’ya yeniden aşık olacak mı?
    Sen Çal Kapımı 33.Bölüm
    S01E33 - Sen Çal Kapımı 33.Bölüm
    Eda ve Serkan masum bir uykunun kollarındayken, Selin ve Deniz’e yakalanırlar. Selin’in ne olursa olsun Serkan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Serkan o geceden sonra Eda ile ilgili duygularını sorgulamaya başlar. Eda ise, her şeye rağmen aşkı için pes etmeyip oyuna devam eder. Serkan, Eda’ya giden kalbine güvenmeyi seçip aklındaki sorularla ona gitmeye karar verir. Peki bu gidiş Serkan’a Eda’yı hatırlatacak mıdır?
    Sen Çal Kapımı 34.Bölüm
    S01E34 - Sen Çal Kapımı 34.Bölüm
    Eda, Serkan’ın onu öpmesiyle her şeyi hatırladığı ümidine kapılır. Neden bunu yaptığını Serkan’a sorarken, Serkan’ın cevabı öfkelenmesine neden olur. Serkan’ın bu hamlesi ikisi arasındaki aşk oyununu daha da kızıştırır. Peki bu aşk oyununu Eda mı Serkan mı yoksa sadece “aşk” mı kazanacak?
    Sen Çal Kapımı 35.Bölüm
    S01E35 - Sen Çal Kapımı 35.Bölüm
    Eda için artık yolu sonudur. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan’ın geri dönmesidir. Serkan’ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır. Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda’yı bir araya getirir. Peki bu bir araya gelme, Serkan’ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa sonsuza kadar birbirlerini mi kaybedecekler?
    Sen Çal Kapımı 36.Bölüm
    S01E36 - Sen Çal Kapımı 36.Bölüm
    Serkan ve Eda’nın kavuşmasına “gerçek evlilik” gölgesi düşer. Eda bu evlilik gerçek bile olsa Serkan onu hatırladığı için mutludur. Ne olursa olsun Deniz ile evliliği iptal ettirecek, aşklarına devam edecekler, el ele her şeyin üstesinden geleceklerdir. Deniz’in Eda’ya olan aşkı ağır basar ve ortadan kaybolur. Eda ve Serkan, Deniz’i bulabilecek mi? Serkan ve Eda mutlu olacak mı?
    Sen Çal Kapımı 37.Bölüm
    S01E37 - Sen Çal Kapımı 37.Bölüm
    Eda, Selin’in hamilelik haberinden sonra Serkan’dan uzaklaşmaya karar verir. Serkan ise, Eda’nın bu tavrı karşısında şoke olur ama Eda’nın kafa karışıklığına rağmen aşklarına tutunmaya çalışır. Bu sefer Eda için savaşacak olan Serkan’dır. Eda ise, Selin’in gerçekten hamile olup olmadığının peşine düşer. Selin gerçekten hamile mi? Yoksa her şey bir oyun mu?
    Sen Çal Kapımı 38.Bölüm
    S01E38 - Sen Çal Kapımı 38.Bölüm
    Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde. Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir.
    Sen Çal Kapımı 39.Bölüm
    S01E39 - Sen Çal Kapımı 39.Bölüm
    Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir. Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top