Hesabım
    Çatı Katı Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Çatı Katı Aşk

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 9 Temmuz 2020
    146 Fotoğraf | 16 Video
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Ezgi Şenler
    Ezgi Şenler
    Yiğit Kirazcı
    Yiğit Kirazcı
    Nilay Deniz
    Nilay Deniz
    Çatı Katı Aşk 16.Bölüm Fragmanı 1:08
    Çatı Katı Aşk 16.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    Çatı Katı Aşk15.Bölüm Fragmanı 1:00
    Çatı Katı Aşk15.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    Çatı Katı Aşk 14.Bölüm Fragmanı 1:00
    Çatı Katı Aşk 14.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    • Fotoğraf Çatı Katı Aşk
    1. sezon bölümleri
    Çatı Katı Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Çatı Katı Aşk 1.Bölüm
    Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Ateş’le, ailesine destek olmak isteyen Yasemin’in yolları Yılmaz ailesinin çatı katı ilanını görmesiyle kesişir. Aynı anda çatı katına talip olmuşlardır ancak Yılmaz ailesinin koyduğu kural yüzünden ne Yasemin ne de Ateş evin yeni kiracısı olabilir. İlk denemeleri başarısızlıkla sonuçlanınca İstanbul da bulunabilecek en uygun daireyi kaçırmak istemeyen ikili madem kural bize uymuyor öyleyse biz kurala uyarız düşüncesiyle bir ortaklık yapmaya karar verir.
    Çatı Katı Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Çatı Katı Aşk 2.Bölüm
    Ayşen’e evliliğinin sahte olduğunu itiraf ettiği anda Gülriz’in mahalleye gelmesiyle zor durumda kalan Ateş mecburen evlilik oyununa devam eder. Ateş’in sözlerinin aksine davranması Ayşen’i Ateş’e inanmak konusunda büyük bir ikilemde bırakır.
    Çatı Katı Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Çatı Katı Aşk 3.Bölüm
    Saadet gerçeği öğrenmek için torunlarıyla beraber harekete geçer. Ateş ve Yasemin düğünü iptal etmek için ellerinden geleni ardına koymazken düğün hazırlıklarına gizli gizli devam etmek zorunda kalan Perihan’ın planı Ateş Ayşen, Demir ve Yasemin’i hiç beklenmedik olayların içerisine sürükler.
    Çatı Katı Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Çatı Katı Aşk 4.Bölüm
    Asaf güç gösterisinde bulunur, Celal’in araya girmesiyle iki aile arasındaki tansiyon iyice yükselir. Yaşananlardan sonra Asaf mutlu aile tablosunu yok etmek için ant içerken Celal, Ateş ve Yasemin hakkında ciddi bir karar alır. Celal’in aldığı karar sonrası bundan sonra Yılmaz ailesi Ateş ve Yasemin’i sadece kiracıları olarak görecek ailevi meselelerin içerisinde katmayacaklardır.
    Çatı Katı Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Çatı Katı Aşk 5.Bölüm
    Villada çıkan olayları öğrenen Celal çocukların kendisine yalan söylediğini düşünerek Ateş ve Yasemin’i çatı katından kovar. Yemek sunumunun başarısız olmasının yanında bir de çatı katından kovulan ortaklar için yolun sonu gelmişken yaşanan bir sürprizle olayların tüm seyri değiştir.
    Çatı Katı Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Çatı Katı Aşk 6.Bölüm
    Demir’le bir sonraki adımı atmak isteyen Sevda, Yasemin’in engelleriyle karşılaşır. Yasemin’in çatı katını kurtarmak için başladığı oyun Demir’i kıskanma aşamasına gelince Demir yaşananlara daha fazla dayanamaz ve Yasemin’le yüzleşmeye karar verir.
    Çatı Katı Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Çatı Katı Aşk 7.Bölüm
    Yaşadıkları özel andan sonra Ayşen’in daha fazla duygularını inkar edemeyeceğini düşünen Ateş artık Ayşen’le yaşayacakları ilişkinin önünde hiçbir engel kalmadığına emindir ancak Ayşen için işler daha da karmaşık hale gelmiştir. Ateş’e aşık olduğunu kabul etmesine rağmen bildiği gerçekler yüzünden ailesi ve Ateş arasında kalan Ayşen hayatının en zor kararını vermek üzeredir.
    Çatı Katı Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - Çatı Katı Aşk 8.Bölüm
    Demir’in de olaya dahil olmasıyla Sevda küçük bir kaza geçirir ve durum gençlerin Sevda’ya bekçilik yapmasına, sırlarını ifşa etmemesi için yanlarından ayırmamasına kadar gider.
    Çatı Katı Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Çatı Katı Aşk 9.Bölüm
    Asaf’ın gönderdiği zarftan çıkan not ve fotoğraf Ayşen ve Ateş’i köşeye sıkıştırmıştır. Ateş, Asaf’ın tehdit ve şantajına boyun eğerek gitmek ya da onunla savaşmak için kalmak arasında bir karar vermek zorunda kalır. Bir sabah aniden ortadan kaybolan Ateş, mahallede ve yalıda büyük bir paniğe neden olur.
    Çatı Katı Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Çatı Katı Aşk 10.Bölüm
    Ateş ve Yasemin’in yeni hayatlarına adapte olmuş halde mahalleye dönmesi, Ateş’e olan duygularını yeni yeni kabullenen Ayşen’i, Ateş konusunda düşündürürken, son derece kıskanç bir karaktere sahip olan Demir’i de Yasemin konusunda düşünmeye sevk eder.
    Çatı Katı Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - Çatı Katı Aşk 11.Bölüm
    Ateş, Yasemin ve Ayşen’in, Demir’e yaptıkları sürpriz kendilerini zor duruma düşürmüştür.Bu durumun etkilerini dağıtmak, ve biraz olsun zaman kazanmak isteyen Ateş herkesi oyalayacak bir şey bulur.
    Çatı Katı Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - Çatı Katı Aşk 12.Bölüm
    Şenay’ın kim olduğunu çözmeye çalışan Ateş, sonunda Ayşen’le ilgili şok edici bir gerçek öğrenir. Bu durumu Ayşen’le konuşmak için Ateş herkesten gizlice buluştukları sokakta hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz dörtlüyü zora sokacak ve birçok yalanın gün yüzüne çıkma tehlikesi doğuracaktır.
    Çatı Katı Aşk 13.Bölüm
    S01E13 - Çatı Katı Aşk 13.Bölüm
    Yasemin’in anne ve babasının gelmesi herkes için işleri karıştırmıştır. Demir ve Yasemin arasında alevlenen aşk ateşi ailenin gelmesiyle üzerine su dökülmüş küle dönerken Ateş ve Ayşen arasındaki büyük sırrın açıklanması da sekteye uğrar.
    Çatı Katı Aşk 14.Bölüm
    S01E14 - Çatı Katı Aşk 14.Bölüm
    Ayşen ise, Şenay’ın annesi olduğunu öğrenmenin şokunu yaşarken, Ateş’in bunu bildiği ve gizlediğini düşünerek büyük bir hayal kırıklığıyla kendini odasına kapatır. Ateş, Ayşen’e onu kandırmadığını anlatmak için elinden geleni yaparken, Yasemin’e kızan anne ve babası memlekete dönme kararı alırlar. Ateş kendini Ayşen’e anlatamamanın gerginliğiyle yalnız kalmak ister.
    Çatı Katı Aşk 15.Bölüm
    S01E15 - Çatı Katı Aşk 15.Bölüm
    Yasemin’in, Allah’ın emriyle Ateş’e istenmesi ikilinin arasındaki ilişkiyi git gide içinden çıkılmaz bir hale getirmektedir. Yasemin her ne kadar her şeyin bir oyun olduğunu hatırlatsa da Demir kıskanma konusunda kendine engel olamaz.
    Çatı Katı Aşk 16.Bölüm Final
    S01E16 - Çatı Katı Aşk 16.Bölüm Final
    Ateş ve Şirin’in başlarına açtıkları beladan kurtulmak için yardım istediği Yasemin ve Demir de olaya dahil olur. Dörtlü peşlerindeki adamları atlattığını düşünerek mahalleye gelmiştir; fakat, plakalarını alan adamların araştırmasıyla bulundukları bölge belirlenir. Artık sadece dörtlü değil tüm mahalleli eli silahlı bu adamlara karşı hareket etmek zorundadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top