Hesabım
    Maria ile Mustafa
    1. Sezon
    Puanım :
    Maria ile Mustafa

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 6 Eylül 2020
    117 Fotoğraf | 10 Video
    Jessica May
    Jessica May
    Hilmi Cem İntepe
    Hilmi Cem İntepe
    Tamer Levent
    Tamer Levent
    Ezgi Çelik
    Ezgi Çelik
    Maria İle Mustafa 10.Bölüm Fragmanı 1:01
    Maria İle Mustafa 10.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Maria İle Mustafa 9.Bölüm Fragmanı 0:51
    Maria İle Mustafa 9.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    Maria İle Mustafa 8.Bölüm Fragmanı 0:51
    Maria İle Mustafa 8.Bölüm Fragmanı
    61 gösterim
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    • Fotoğraf Maria ile Mustafa
    1. sezon bölümleri
    Maria ile Mustafa 1.Bölüm
    S01E01 - Maria ile Mustafa 1.Bölüm
    Kolombiyalı bir anne ve Kapadokya’lı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra doğduğu büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir Ailesi’nden Mustafa Candemir’le tanışır.
    Maria ile Mustafa 2.Bölüm
    S01E02 - Maria ile Mustafa 2.Bölüm
    Mustafa’nın Gonca ile evli olduğunu öğrenen Maria, alnından vurulmuşa döner. Diğer yandan babası tarafından İstanbul’a gönderilen Nadire de Nihat’la yarım kalan hesaplaşmasını tamamlamak için Kapadokya’ya gizlice geri döner. Mustafa, bir yandan ailesiyle uğraşırken diğer yandan Maria’ya evliliğiyle ilgili bütün gerçekleri açıklamaya çalışsa da Maria’nın ona olan öfkesi de, kırgınlığı da dinmez ve Kapadokya’yı terk etmeye karar verir.
    Maria ile Mustafa 3.Bölüm
    S01E03 - Maria ile Mustafa 3.Bölüm
    Galip’in ateşlediği silah ortalığı karıştırır. Mustafa’nın Gonca’dan ayrılmamasını isteyen Kudret, Maria’yı kovar. Karnında Mustafa’nın bebeğini taşıyan Maria, aşkıyla gururu arasında ne yapacağını bilemez! Reyhan’ın söyledikleri onu bir karar vermeye zorlar. Nadire, intikam hırsı ve öfkesi nedeniyle olanlardan büyük bir suçluluk duyar.
    Maria ile Mustafa 4.Bölüm
    S01E04 - Maria ile Mustafa 4.Bölüm
    Maria, başlarına gelen her şeyden sorumlu olduğunu düşünerek kendini suçlarken bir bebekleri olacağını öğrenen Mustafa, mutlu olmaları için zor bir karar verir. Feriha gizlice öğrendiği bu kararı Kudret’e yetiştirir. Mustafa’nın verdiği kararı öğrenen Kudret, Maria’yı da alıp konağa yerleşmesini önerir. Nadire ile Nihat, bu defa Nisan ve Rüzgar yüzünden karşı karşıya gelmek zorunda kalırlar.
    Maria ile Mustafa 5.Bölüm
    S01E05 - Maria ile Mustafa 5.Bölüm
    Aşkları uğruna her şeyden vazgeçerek, Kapadokya'dan kaçmaya karar veren Maria ile Mustafa'yı Ürgüp çıkışında kötü bir sürpriz beklerken, Mustafa'nın kendisini terk etmesini hazmedemeyen Gonca ise Nadire'nin son andaki çabasıyla yaşam mücadelesi verir.
    Maria ile Mustafa 6.Bölüm
    S01E06 - Maria ile Mustafa 6.Bölüm
    Kalp spazmı geçiren Kudret, herkesi çok korkutur. Bu durumu kullanarak Maria ile Mustafa’yı konağa gelmeleri için ikna etmeye çalışır. Maria’ya duyduğu nefret yüzünden iyice kontrolünü kaybeden Gonca öfkesini konağın çalışanlarından çıkarır.
    Maria İle Mustafa 7.Bölüm
    S01E07 - Maria İle Mustafa 7.Bölüm
    Haşmet ve Galip, Candemir Ailesi'nden intikam almak için büyük bir hamle yapar. Kudret'in buna verdiği cevap, iki aile arasındaki düşmanlığı daha da büyütecektir.Maria'nın, Melek'in babasının Candemirlerden olmadığını öğrenmesi, Gonca'nın büyük bir plan yapmasına neden olur. Ancak yaptığı plan hiç beklemediği şekilde sonuçlanıp, Maria ile Mustafa'nın ebedi ayrılığına mı dönüşecektir?
    Maria İle Mustafa 8.Bölüm
    S01E08 - Maria İle Mustafa 8.Bölüm
    Gonca gizli gizli konaktan kaçıp herkesten sakladığı Mustafa’nın yanına gider. Mustafa’yı iyileştirip onu ebediyen kendine bağlamaya çalışırken işler hiç ummadığı şekilde sarpa sarar.
    Maria İle Mustafa 9.Bölüm
    S01E09 - Maria İle Mustafa 9.Bölüm
    Rüzgar'ın her şeyi göze alıp konağa gelmesi Nisan'ı zor durumda bırakırken, Zeyno'nun beklenmedik hamlesi hangi büyük olaylara sebep olacaktır? Bir oğlu olacağını öğrenen Mustafa, Maria ile aşkına doludizgin devam ederken, konağa adeta bomba gibi düşen sır, ikilinin hangi yeni olaylarla sınanmasına sebep olacaktır?
    Maria İle Mustafa 10.Bölüm
    S01E10 - Maria İle Mustafa 10.Bölüm
    Galip'in herkesten yıllardır sakladığı sır gün yüzüne çıkar. Ve Maria ile Mustafa arasında soğuk rüzgarlar estirir. Kudret'in aldığı karar Nisan'ı Rüzgar'dan vazgeçirmeyecektir.
    Maria İle Mustafa 11.Bölüm
    S01E11 - Maria İle Mustafa 11.Bölüm
    Eda'nın yıllar sonra ortaya çıkması Maria ile Mustafa arasında gerilime neden olur. İkilinin arası hafif düzeldiğinde Galip ve Gonca'nın kurduğu tuzak çok daha büyük bir krize neden olacaktır.
    Maria İle Mustafa 12.Bölüm
    S01E12 - Maria İle Mustafa 12.Bölüm
    Galip, Mustafa'ya bir bedel ödetmek istemiş Maria'yı kaçırmıştır. Mustafa Maria'yı kurtarır. Daha sonra gelişen olaylar ise Maria'yı büyük bir karar almaya iter. Mustafa bu kararı öğrendiğinde ne yapacaktır? Maria, Galip tarafından neden kaçırıldığını bilmiyordur. Eda gerçeğini öğrendiğinde ne yapacaktır?
    Maria İle Mustafa 13.Bölüm
    S01E13 - Maria İle Mustafa 13.Bölüm
    Nisan, Rüzgar'la evlenip Yalçınoğlu Konağı'na yerleşmişken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır. Bu evlilik için ailesini bile karşısına alan Nisan bu evde yaşadığı şeylere dayanabilecek midir? Boşanmayı kabul etmek zorunda kalan Gonca, Maria'ya iyice bilenmiştir. Onun ortadan kalkmasını istemektedir. Gonca'nın Galip'le yaptığı tehlikeli plan nelere mal olacaktır?
    Maria İle Mustafa 14.Bölüm
    S01E14 - Maria İle Mustafa 14.Bölüm
    Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya çalışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir açmaza sürükleyecektir? Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Rüzgar ve Nisan’ın ilişkileri de patlamanın ardından alt üst olacaktır. İki âşık yaralarını sarabilecekler midir?
    Maria İle Mustafa 15.Bölüm
    S01E15 - Maria İle Mustafa 15.Bölüm
    Maria ile Mustafa yaralarını birlikte sarmıştır fakat Görkem geçmişin intikamını almak için çok güçlü planlar yapar. Görkem'in planı Maria ile Mustafa arasında ne gibi bir yol ayrımına neden olacaktır?
    Maria İle Mustafa 16.Bölüm
    S01E16 - Maria İle Mustafa 16.Bölüm
    Görkem'in kumpası neticesinde Candemirlerin şirketine ait tırlarda uyuşturucu bulunmuş, Candemir erkekleri gözaltına alınmıştır. İtibarı zedelendiği için bu acıyla kalp krizi geçiren Kudret, hastaneden sağ salim çıkabilecek midir?
    Maria İle Mustafa 17.Bölüm Final
    S01E17 - Maria İle Mustafa 17.Bölüm Final
    Maria Görkem'in elinden kurtulmaya çalışırken hiç beklemediği bir şey olur. Maria'nın ve Mustafa'nın hayatını alt üst edecek bu kötü sürpriz ne olacaktır? Şahin ailesini geri kazanmak için elinden geleni yapar ancak İclal hala çok kırgındır. İclal, Şahin'i affedecek midir? Rüzgar, Nisan'a aylar önce verdiği sözü tutmak için büyük bir yükün altına girer. Mustafa'nın da yardımlarıyla gerçekleşen bu sürpriz sadece Nisan'ı mutlu etmekle kalmaz, tüm aileyi bir araya toplar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top