Hesabım
    Menajerimi Ara
    1. Sezon
    Puanım :
    Menajerimi Ara
    Üyeler
    3,0 4 oy

    Sezon bilgisi:

    45 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 25 Ağustos 2020
    450 Fotoğraf | 45 Video
    Ahsen Eroğlu
    Ahsen Eroğlu
    Rolü : Dicle Ertem
    Barış Falay
    Barış Falay
    Rolü : Kiraç Ozdal
    Fatih Artman
    Fatih Artman
    Rolü : Çinar Bilgin
    Canan Ergüder
    Canan Ergüder
    Rolü : Feris Dikmen
    Menajerimi Ara 45.Bölüm Fragmanı 0:58
    Menajerimi Ara 45.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Menajerimi Ara 42.Bölüm Fragmanı 0:58
    Menajerimi Ara 42.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Menajerimi Ara 43.Bölüm Fragmanı 0:57
    Menajerimi Ara 43.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    • Fotoğraf Menajerimi Ara
    1. sezon bölümleri
    Menajerimi Ara 1.Bölüm
    S01E01 - Menajerimi Ara 1.Bölüm
    Düşlerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal.
    Menajerimi Ara 2.Bölüm
    S01E02 - Menajerimi Ara 2.Bölüm
    Ajansta hayat normal bir şekilde devam etmek zorundadır. Menajerlerimiz Nadir’in müşterilerini devralmak durumunda kalır. Feris, Nebahat Çehre ile Çınar ise Nükhet Duru ile çalışacaktır. Uzun yıllardır görüşmeyen bu ikili bir film projesi yüzünden karşı karşıya kalırlar. Kıraç ise Ego Ajans’ın geleceği ilgili kararlarda etkin rol oynamaya çalışırken Ceylan tüm ajansın kaderini değiştirecek bir karar verir.
    Menajerimi Ara 3.Bölüm
    S01E03 - Menajerimi Ara 3.Bölüm
    Kıraç’ın oyuncusu Derya Baykal ile Feris’in oyuncusu Müjgan Ferhan Şensoy’a bir filmde anne kız rolünü oynamaları için teklif gelir. Ancak durumun iki oyuncu için de beklenmedik zorlukları olacaktır. Dicle’nin çok acil olarak Çağatay Ulusoy’a ulaşması gerekir. Ama kimse Çağatay’ın nerede olduğunu bilmiyordur. Dicle, adeta bir dedektif gibi Çağatay’ın peşine düşer. Bu sırada Jülide sonunda Çınar’ı oyuna gelmeye ikna eder.
    Menajerimi Ara 4.Bölüm
    S01E04 - Menajerimi Ara 4.Bölüm
    Dicle, Beren’le Barış’a gelen fotoğraf çekimi ile ilgilenmek zorundayken Feris’in oyuncusu Edis ile Çınar’ın oyuncusu Melisa Şenolsun, uzun zamandır beraber rol aldıkları dizinin setinde büyük bir gerilim yaşarlar.
    Menajerimi Ara 5.Bölüm
    S01E05 - Menajerimi Ara 5.Bölüm
    Barış ve Beren’e beraber oynayabilecekleri bir film teklifi gelir. Bu proje için Beren aşırı heyecanlanır. Barış ise Dicle’nin fikrini almak ister. Çınar, Jülide’ye bir dizide küçük bir rol ayarlar. Havalara uçan Jülide’yi ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Menajerimi Ara 6.Bölüm
    S01E06 - Menajerimi Ara 6.Bölüm
    Ajansı almak için Ceylan’la görüşen Kıraç çok heyecanlıdır. Diğer menajerler bu durum karşısında Kıraç kadar hevesli değildir. Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapar.
    Menajerimi Ara 7.Bölüm
    S01E07 - Menajerimi Ara 7.Bölüm
    Gökçe Bahadır’a yeni bir sinema filmi teklifi gelmiştir. Ancak çekimleri devam eden yabancı ortaklı filmin son set günleri yeni filmle çakışır. Çınar, ne yapacağını şaşırmış haldeyken yardımına Kıraç koşar. Feris ise Ahmet Rıfat Şungar’dan beklenmedik bir telefon alır; oyuncu kendini inanılmaz bir fotoğraf çekiminin ortasında bulmuştur ve nasıl kurtulacağını bilemiyordur.
    Menajerimi Ara 8.Bölüm
    S01E08 - Menajerimi Ara 8.Bölüm
    Ajansın başına Mayda’nın geçmesiyle taşlar yerinden oynar. Dicle işleri yoluna koymak için Mayda’ya Kıraç’la ilişkisini açıklarken her şeyi daha karmaşık hale getireceğinin farkında değildir. Büyük bir etkinlik için hazırlanan Çınar ve Feris karşılaştıkları krizi çözmek için ellerinden geleni yaparlar.
    Menajerimi Ara 9.Bölüm
    S01E09 - Menajerimi Ara 9.Bölüm
    Dicle’nin Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenen Beren, Dicle’yi hayatlarından çıkarmaya karar verir. Feris ve Kıraç, iki eski sevgili olan oyuncuları Gülce ve Hakan’ı aynı projede oynamaları için ikna etmeye çalışırken, yaşanan yanlış anlaşılmalar ortalığı karıştırır ve ajansta işler zora girer.
    Menajerimi Ara 10.Bölüm
    S01E10 - Menajerimi Ara 10.Bölüm
    Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.
    Menajerimi Ara 11.Bölüm
    S01E11 - Menajerimi Ara 11.Bölüm
    Dicle, gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Sırlarının bir kişi tarafından açığa çıktığını öğrenen Kıraç, bir yandan sırrı saklamak için her şeyi göze alırken diğer yandan gizemli kişiyi bulmak için harekete geçer.
    Menajerimi Ara 12.Bölüm
    S01E12 - Menajerimi Ara 12.Bölüm
    Geçmişten gelen sürpriz misafir Serkan Tahtacı’nın dönüşü ajansta büyük bir etki yaratır. Ego ajans menajerleri, oyuncu Pınar Deniz’i ajansa kazandırmak için zorlu bir mücadelenin içine girerler. Ancak menajerlerin yapacakları hamleler, yollarının ünlü bir sanatçı ile kesiştiği bu zorlu mücadeleyi büyük bir çıkmaza sürükleyecektir.
    Menajerimi Ara 13.Bölüm
    S01E13 - Menajerimi Ara 13.Bölüm
    Serkan’ın dönüşünün altındaki gizli gerçeği henüz bilmeyen Ego Ajans menajerleri; Barış, Emir, Beren ve İrem Derici’nin konuk olacağı İbo Show programı için hazırlıklara başlar. Feris ve Kıraç, çıkabilecek bütün gerginlikleri önlemek adına ellerinden geleni yaparken, İrem Derici’nin başına gelen talihsiz olay Dicle’yi zor bir durumda bırakır.
    Menajerimi Ara 14.Bölüm
    S01E14 - Menajerimi Ara 14.Bölüm
    Feris, Dicle’nin yokluğunda yeni asistanıyla işlerini halletmeye çalışırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın yaşadığı kriz her şeyi daha da karmaşık bir hale getirir. ‘Peri Masalım’ dizisinin takipçileri sürpriz bir istekle ajansı basınca, Çınar farklı bir yol denemek zorunda kalır.
    Menajerimi Ara 15.Bölüm
    S01E15 - Menajerimi Ara 15.Bölüm
    Feris, oyuncusu Hülya’nın sette yaşadığı krizi çözmeye çalışırken onu bekleyen büyük tehlikeyi herkesten önce fark eder. Kıraç, hem şarkıcı hem de oyuncu olan Murat Dalkılıç’ı ünlü bir yönetmenin filminde oynatabilmek için akıllara gelmeyecek ilginç bir yol dener. Peride’nin ajanstaki muhbiri bulmak için oynadığı oyun hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır. Çınar ise kendisini ailesinin yaptığı sürprizin ortasında bulur. Dicle, Barış’la yaşadığı yüzleşme de yeni bir gerçekle sarsılır.
    Menajerimi Ara 16.Bölüm
    S01E16 - Menajerimi Ara 16.Bölüm
    Geçmişten gelen bir sebepten dolayı Serkan’la karşı karşıya gelen Kıraç, kendini ünlü bir çiftin ilişki krizinin ortasında bulur. Leyla’nın ajansa sürpriz ziyareti ise Dicle’yi çok zor durumda bırakır. Annesinin verdiği tavsiyeye uyarak Emir’le buluşan Dicle, kendisiyle ilgili bir sürprizle karşılaşır. Özel hayatı ve iş hayatı giderek karmaşıklaşan Feris ise bunun sonucundan kaçamaz.
    Menajerimi Ara 17.Bölüm
    S01E17 - Menajerimi Ara 17.Bölüm
    Mayda’nın sürpriz isteği Ego Ajans menajerlerini zor durumda bırakır. Feris’in yapacağı hamleler her şeyi daha da karmaşıklaştırır. Çınar, oyuncusunu magazincilerin dilinden kurtarmak için çeşitli yollar ararken bir yandan iş ve aşk arasında bir seçim yapmak zorundadır. Barış ve Dicle arasında başlayan oyun iki taraf için de büyük gelişmelere sebep olur. Feris’in, Emir ve Dicle ile ilgili aldığı karar ise herkes için yeni bir dönemin başlangıcıdır.
    Menajerimi Ara 18.Bölüm
    S01E18 - Menajerimi Ara 18.Bölüm
    Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur. Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir.
    Menajerimi Ara 19.Bölüm
    S01E19 - Menajerimi Ara 19.Bölüm
    Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar.
    Menajerimi Ara 20.Bölüm
    S01E20 - Menajerimi Ara 20.Bölüm
    Dicle, bir yandan babası Kıraç’ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer. Barış, bu mücadelede Dicle’nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle’yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris’in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Menajerimi Ara 21.Bölüm
    S01E21 - Menajerimi Ara 21.Bölüm
    Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtırken, EGO Ajans’ta dengelerin değişmesine sebep olur. Kıraç ve Mayda, Beren’i bulmak için bir araya gelirken, Serkan ve Feris de temsil ettikleri oyuncu ve yönetmen ile ilgili çıkan krizi çözmek için karşı karşıya gelirler. Çınar’ın oyuncusu, film projesi için tanıdığı genç ve hevesli bir oyuncu adayını önerir.
    Menajerimi Ara 22.Bölüm
    S01E22 - Menajerimi Ara 22.Bölüm
    Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris’in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan’ın Beren’in işi için attığı adım ise Feris’le karşı karşıya gelmesine neden olur. Dicle’nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.
    Menajerimi Ara 23.Bölüm
    S01E23 - Menajerimi Ara 23.Bölüm
    Dicle’nin evinde yaşadığı beklenmedik olay herkesi telaşlandırırken Serkan’ın Gülben Ergen için istediği toplantı herkesi bir araya getirir. Gülben Ergen’in çözülmesi gereken karışık programı için EGO Ajans ilk kez takım halinde çalışır. Feris’in oyuncusunun sette yaşadığı gerginlikler işlerin karışmasına sebep olur. Çınar’ın daha önce Gökçe Bahadır için ayarladığı filmlerin sözleşme ihlali EGO Ajans’ın geleceğini tehlikeye atarken, Kıraç Serkan’la ilgili araştırmalarına devam eder.
    Menajerimi Ara 24.Bölüm
    S01E24 - Menajerimi Ara 24.Bölüm
    Çınar, ajanstaki muhbirin peşine düşerken, Feris, yeni öğrendiği sürpriz gerçekle baş etmeye çalışır. Bir yandan Mayda’yla boşanma sürecini tek başına kaldırmaya çalışan Kıraç, bir yandan da bir oyuncusunun sette çıkardığı krizleri çözmeye çalışır. Dicle ve Barış ilişkilerini saklamakta giderek zorlansalar da Barış’ın geçmişine yapacakları küçük bir yolculukla aşklarının tadını çıkarmaya devam ederler. Feris ve Dicle oyuncuları Aslı Tandoğan’ı içine düştüğü zor durumdan kurtulmak için ellerinden geleni yaparken ilginç yollara başvururlar.
    Menajerimi Ara 25.Bölüm
    S01E25 - Menajerimi Ara 25.Bölüm
    Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’, Barış ve Dicle’nin aşkına yeni heyecanlar katar. Ancak maalesef ‘Sevgililer Günü’ ajanstaki herkes için mutlu bir gün değildir. Uyumlu bir çift olan oyuncuları bir reklamda oynamak üzereyken ayrılan Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır. Feris’in Serkan’ın evli olduğunu öğrenmesiyle büyük bir karar vermesi gerekirken, Kıraç da Mayda’yla kaderlerini belirleyecek son adımı atar.
    Menajerimi Ara 26.Bölüm
    S01E26 - Menajerimi Ara 26.Bölüm
    Dicle ve Barış’ın ilişkisinin ortaya çıkmasıyla EGO’daki dengeler değişir. Feris ve Kıraç magazin gündemine düşen haberlerin önüne geçmeye çalışırken Barış’ın verdiği tepkiler herkesi zor duruma sokar. Bu durum Barış ile Dicle’nin ilişkisini etkiler. Dicle ise İrem Derici’nin özel hayatında yaşadığı sorunlarla ilgili ona yardımcı olmaya çalışır.
    Menajerimi Ara 27.Bölüm
    S01E27 - Menajerimi Ara 27.Bölüm
    Dicle’yle çıkan haberlerin ardından Barış'ın yapacağı hamleler herkes için işleri daha çok zorlaştırır. Feris’in hamileliğini öğrenen Serkan, bunun üzerine ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesi Ayla’nın gelişi ise Dicle ve Barış’ı etkiler. Çınar ve Feris, yeni işleri için gizli planlar yaparken sürpriz bir isme yakalanırlar.
    Menajerimi Ara 28.Bölüm
    S01E28 - Menajerimi Ara 28.Bölüm
    Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler. Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar.
    Menajerimi Ara 29.Bölüm
    S01E29 - Menajerimi Ara 29.Bölüm
    Dicle ve Barış yeni bir proje için deneme çekimlerine gittiklerinde aynı rol için Ömer’in de orada olduğunu görürler. Bu durum, Barış’ı sinirlendirirken Dicle’yi zor durumda bırakır. Çınar, oyuncusu Sedef Avcı’yı yeni bir film projesi için ikna etmeye çalışır ancak Sedef’i komedyenlik sevdasından vazgeçirmek düşündüğü kadar kolay olmaz.
    Menajerimi Ara 30.Bölüm
    S01E30 - Menajerimi Ara 30.Bölüm
    Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer. Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır. Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir. Beren’in yaptıkları ortaya çıkınca Kıraç’ın tavrı Dicle’yi çok şaşırtırken Beren, yüzleşmek için Dicle’ye gider. Çınar, oyuncusu Defne Kayalar’ın yaptığı hamle ile zor durumda kalır. Barış eski evinde bulduğu geçmişe ait bir parçayla silkelenirken Dicle gelir.
    Menajerimi Ara 31.Bölüm
    S01E31 - Menajerimi Ara 31.Bölüm
    Kıraç’ın hastanede olduğu haberini alan Dicle, soluğu babasının yanında alırken Kıraç’ın ajansta olmayışı işleri karıştırır. Dicle ve Gülin, Kıraç’ın yokluğunda Aydan Şener’in oynayacağı filmde çıkan büyük krizle mücadele eder. Serdar Ortaç, büyük bir ilham krizine girerken, Çınar'ın ona yardımcı olmak için önerdiği yöntem ikisini şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarır.
    Menajerimi Ara 32.Bölüm
    S01E32 - Menajerimi Ara 32.Bölüm
    Peride’nin temsil ettiği Selda Alkor ile Çınar’ın oyuncusu ve seslendirme sanatçısı yeni bir projeye hazırlanırken basında çıkan haberler herkesi derinden üzer. Yaşanan beklenmedik gelişmeler menajerleri bir kez daha büyük bir krizle karşı karşıya getirir. Serkan’ın boşanma davası Feris’le bir adım daha yakınlaşmalarına sebep olur.
    Menajerimi Ara 33.Bölüm
    S01E33 - Menajerimi Ara 33.Bölüm
    Barış'ın oynayacağı filmin Belgrad’da çekilecek olması Dicle’yi endişelendirirken, Kıraç bu meselenin arkasında Ceyda’nın olduğunu düşünerek harekete geçer. Barış ve Dicle, bu kez de ayrı kalma ihtimaliyle sınanır. Kıraç’a bağlı bir yönetmen olan Ceyhun, yeni başlayacağı internet dizisinde Feris’in oyuncusu Ayça Varlıer’le çalışmak ister. Menajerler, Ego Ajans için çok önemli olan bu projeyi gerçekleştirmek için uğraşırken, geçmişten gelen bazı sırlar ortaya çıkınca işler karışır.
    Menajerimi Ara 34.Bölüm
    S01E34 - Menajerimi Ara 34.Bölüm
    Her şeyden habersiz olan Feris, evlilik hayalleri kurarken; Serkan, Melisa’nın boşanmaktan vazgeçtiğini öğrenir. Dicle, gerçeği Feris’e söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çınar’ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul’a gelir. Geldiği ilk andan itibaren Çınar’ı zor durumda bırakan Jose, kaybolunca işler karışır. Bütün ajans Jose’yi bulmak için seferber olur. Barış’ın oynayacağı filmle ilgili sürpriz bir gelişme yaşanır.
    Menajerimi Ara 35.Bölüm
    S01E35 - Menajerimi Ara 35.Bölüm
    Serkan’ın evlilik teklifiyle ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır. Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir. Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar.
    Menajerimi Ara 36.Bölüm
    S01E36 - Menajerimi Ara 36.Bölüm
    Çınar’ın verdiği metot oyunculuğu tavsiyelerinin ardından, kleptomani hastası bir karaktere hazırlanan Arzu’nun başına hiç beklemediği bir olay gelir. Karakterin tam olarak ne hissettiğini anlamak için hırsızlık yapan Arzu, Çınar’la beraber nezarethaneye düşerken yardımlarına Ceyda koşar. Polislerden kaçarken çektikleri video sonucu Arzu rolü kapar ve ilk kez sete çıkar.
    Menajerimi Ara 37.Bölüm
    S01E37 - Menajerimi Ara 37.Bölüm
    İrem’in duygularını döktüğü kağıdın Barış’ın ceketinden düşmesinden şüphelenen Dicle, ikilinin eski sevgili olma ihtimaliyle karşı karşıya kalır. Emrah, Gülin ve Meral’e Barış ve İrem’in eski sevgili olduğunu söyler. Dicle’nin bu haberi bir başkasından duymasını isteyemeyen üçlü, bu haberi Dicle’ye verme kararı alır. Bu sırada konuşmalarını dinleyen Tuğrul ise soluğu Ceyda’nın yanında alır. Kalp krizi geçiren oyuncusunun derin üzüntüsünü yaşayan Peride, bu durumdan Ceyda’yı sorumlu tutar.
    Menajerimi Ara 38.Bölüm
    S01E38 - Menajerimi Ara 38.Bölüm
    La Casa De Papel projesi için düşündükleri oyuncular son anda farklı sebeplerden dolayı gelemeyince üç menajer çok sinirlenir. Bunun üzerine Dicle, önceden tanıdığı Alper için harekete geçer. Dicle, Ceyda’nın ajanstan kaçırdığı Alper’e La Casa De Papel’deki rolden bahsederken onu Ego Ajans’tan vazgeçmemesi konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar. Dicle, bir yandan Alper’le görüşmelerini sürdürürken bir yandan da çocuk oyuncusu Melek’in şiddet gördüğü gerçeğiyle baş başa kalır.
    Menajerimi Ara 39.Bölüm
    S01E39 - Menajerimi Ara 39.Bölüm
    Alper’in menajerliğini üstlenen Dicle, Ceyda’nın sert tepkisiyle karşılaşır. Kıraç ise kızı ve Ceyda arasında kalır. Mustafa Kırantepe, Çukur’un final bölümünün çekimleri sırasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bunun üzerine, dizinin idari yapımcısı da Kırantepe’nin menajeri Kıraç’tan yardım ister. Kıraç ise hem Çukur’un final bölümünün senaryosunun sızdırılmaması için hem de bir an önce Mustafa Kırantepe’yi bulmak için gözünü karartır.
    Menajerimi Ara 40.Bölüm
    S01E40 - Menajerimi Ara 40.Bölüm
    Dicle’nin oyuncusu Fırat’ın sette Ceyda’nın oyuncusu Görkem’e saldırması Dicle ve Ceyda arasındaki iplerin bir kez daha gerilmesine sebep olur. Fırat’ın geride bıraktığı alkol probleminin yeniden nüksetmesinden şüphelenen Dicle, ne yapacağını bilemez. Öte yandan Barış, Aydın’ın başına açtığı bela yüzünden hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Peride’nin oyuncusu Nurten, torunu Su’yu seti sırasında Peride’ye emanet eder.
    Menajerimi Ara 41.Bölüm
    S01E41 - Menajerimi Ara 41.Bölüm
    Ego Ajans çalışanları, Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez.
    Menajerimi Ara 42.Bölüm
    S01E42 - Menajerimi Ara 42.Bölüm
    Barış’ın Ceyda’yla çalışmaya başladığı haberi Ego Ajans’ta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle’nin en önemli oyuncularından ve sendikada önemli bir role sahip Gürgen Öz’ün kalbini hızla kazanır. Gürgen Öz’ün büyük lokma olduğunu bilen Kıraç ve Çınar ise bunun üzerine Ceyda’nın hazırladığı sözleşmenin peşine düşer.
    Menajerimi Ara 43.Bölüm
    S01E43 - Menajerimi Ara 43.Bölüm
    Barış’ın Sinan’a attığı yumrukla Dicle ve Barış’ın arası tekrar açılır. Dicle Sinan’a karşı hissettiği mahcubiyetten ötürü Sinan’a oyuncusu Cem Belevi’nin filminde başrol oynayacağının sözünü verir. Bu sırada Ceyda’ya karşı savaşını sürdüren ‘Süper Ego’; Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i Ceyda’ya kaptırmamak için dört bir yandan planlar yapar.
    Menajerimi Ara 44.Bölüm
    S01E44 - Menajerimi Ara 44.Bölüm
    Kıraç, Çınar ve Peride olmadan da Ego Ajans’ı ayakta tutabildiğine inanan Ceyda, ajansa maddi olarak zarar vermeden üç menajerden kurtulmanın hukuksal yollarını araştırmaya başlar.
    Menajerimi Ara 45.Bölüm Final
    S01E45 - Menajerimi Ara 45.Bölüm Final
    Kıraç’ın polisler tarafından apar topar götürülmesi herkese büyük bir şok yaşatır. Yaşanan büyük karmaşanın ardından Kıraç aklanır. Süper Ego ve Ceyda, son bir savaş için karşı karşıya gelir. Yeni bir uluslararası projeye oyuncularını sokmayı başaran taraf, Ego Ajans’ın sahibi olacaktır. Verilen büyük emeklerin ve çabaların ardından Ego Ajans’ın kaderini belirleyecek gelişmeler yaşanır. Herkes için yeni bir dönem başlarken Dicle ve Barış, aralarındaki buzları eritirler.

    Hayran tepkileri

    • Berk Akan
      Menajerimi Ara 1.Bölüm Harika macera dram aksiyon adim berk akan youtube cü rüm berk islak izle yin tavsiye edrim abone olun bu dizi menajerimi ara beğen dim youtubr izle yin tavsiye edrim Canan Ergüder bak sini
    Back to Top