Hesabım
    Kırmızı Oda
    1. Sezon
    Kırmızı Oda

    Sezon bilgisi:

    41 Bölüm
    orijinal kanal: Tv8
    İlk yayın tarihi: 4 Eylül 2020
    137 Fotoğraf | 41 Video
    Binnur Kaya
    Binnur Kaya
    Evrim Alasya
    Evrim Alasya
    Melisa Sözen
    Melisa Sözen
    Meriç Aral
    Meriç Aral
    Kırmızı Oda 41.Bölüm Fragmanı 0:48
    Kırmızı Oda 41.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    Kırmızı Oda 40.Bölüm Fragmanı 0:59
    Kırmızı Oda 40.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Kırmızı Oda 39.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kırmızı Oda 39.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    • Fotoğraf Kırmızı Oda
    1. sezon bölümleri
    Kırmızı Oda 1.Bölüm
    S01E01 - Kırmızı Oda 1.Bölüm
    Kalpleri yaralı olanların hikayesi.. Yumuşak kalpli doktor yaralı hastalarına şifa olabilecek mi? hayat akıp giderken her bir hasta masum kalabilecek mi?
    Kırmızı Oda 2.Bölüm
    S01E02 - Kırmızı Oda 2.Bölüm
    Hukuk fakültesinden birincilikle mezun olmasına karşın tuhaf karakteri ve davranışlarıyla Doktor Hanım’ı hayli zorlayan Alya ile öfke problemiyle başa çıkmaya çalışan Mehmet ve intihar girişiminin ardından hayata tutunmaya çalışan Meliha’nın hikayesi şaşkına çevirecek.
    Kırmızı Oda 3.Bölüm
    S01E03 - Kırmızı Oda 3.Bölüm
    Kırmızı Oda 4.Bölüm
    S01E04 - Kırmızı Oda 4.Bölüm
    Mehmet’le evlerini ayıran Nesrin yeni hayatına alışmaya çalışırken, Mehmet de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyor. Alya nihayet Doktor Hanım’a ailesini ve çocukluğunu anlatmayı kabul ederken, Meliha Doktor Hanım’a ablasını kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor.
    Kırmızı Oda 5.Bölüm
    S01E05 - Kırmızı Oda 5.Bölüm
    Travmatik geçmişiyle hesaplaşması devam ederken, Meliha evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını ve evlat acısını anlatıyor. Geçmişine dair büyük pişmanlık yaşayan Ahmet ise Doktor Piraye’nin kapısını çalıyor.
    Kırmızı Oda 6.Bölüm
    S01E06 - Kırmızı Oda 6.Bölüm
    Annesi bir düğün konvoyundaki kurşun ile vurulup ölmüş ve yetiştirme yurduna yerleştirilmiş Osman’ın hayatı Dr. Ayşe’yi derinden etkiler. Doktor Hanım, Alya’yı konuşturabilmek için geçmişini çağrıştıracak yeni hikayeler anlatır.
    Kırmızı Oda 7.Bölüm
    S01E07 - Kırmızı Oda 7.Bölüm
    Doktor Ayşe, oyunlarla Osman’ın acı dolu geçmişine yolculuk yapıyor. Korkularını yenmeye başlayan Alya, bu kez Doktor Hanım’a kendisi bir hikaye anlatmak istiyor. İpek’in ailesinin sırrı Doktor Deniz’in yaşadığı bir hayal kırıklığını hatırlamasına sebep olurken, Doktor Piraye çöp dolu torbasını yanından ayırmayan Akif’in travmalarının sebebine ulaşmaya çalışıyor.
    Kırmızı Oda 8.Bölüm
    S01E08 - Kırmızı Oda 8.Bölüm
    Terk ettiği, barışmayı reddeden eski eşler, erkek arkadaşları tarafından öldürülen kadınların üzerinde yoğunlaşılacak.. Kadına şiddet'e yönelik hikaye sizi biraz hırslandıracak biraz da hayatın içine sürükleyecek..
    Kırmızı Oda 9.Bölüm
    S01E09 - Kırmızı Oda 9.Bölüm
    İstanbul’da da annesinin hışmından kurtulamayan Alya kabus gibi geçen günlerini anlatırken; Doktor Hanım’ın odasından büyük bir ikilem içinde ayrılan Garip bu kez kararını vermiş olarak tekrar kliniğe geliyor.
    Kırmızı Oda 10.Bölüm
    S01E10 - Kırmızı Oda 10.Bölüm
    Kliniğe kötü bir haberle gelen Meliha’nın kızı Melek yaptığı hataların telafisini Doktor Hanım’da ararken, yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi kliniği arayarak randevu ister.
    Kırmızı Oda 11.Bölüm
    S01E11 - Kırmızı Oda 11.Bölüm
    Doktor Hanım; babasının ölümünden sonra gittikçe içe kapanıp yalnızlaşmış Alya’yla çözüm yolları arayışına girer. Selvi, anne ve babası tarafından daha çocuk yaştayken elli yaşındaki Rıza ile evlendirildikten sonra neden evden çıkamadığını online terapide Doktor Hanım’a anlatır.
    Kırmızı Oda 12.Bölüm
    S01E12 - Kırmızı Oda 12.Bölüm
    Alya alış verişe çıkar ve bir anda değişim için artık yeni bir adım atması gerektiğine olan inancı ile harekete geçer. Doktor hanıma eşinden gelen telefonun ardından neler olacaktır?
    Kırmızı Oda 13.Bölüm
    S01E13 - Kırmızı Oda 13.Bölüm
    Karşısında bambaşka bir Alya gören Doktor Hanım yoğun duygular yaşarken, Alya’nın Doktor Hanım’a büyük bir müjdesi vardır. Doktor Deniz ve Doktor Piraye arasındaki samimiyet ise giderek artmaya başlar.
    Kırmızı Oda 14.Bölüm
    S01E14 - Kırmızı Oda 14.Bölüm
    Kırmızı Oda 15.Bölüm
    S01E15 - Kırmızı Oda 15.Bölüm
    Boncuk, anne ve babasıyla yaşadığı travmatik geçmişinin ardından eşi Sadık’la Hollanda’da geçirdiği günlerin psikolojisinde yarattığı yıkımı ve ermişlerin nasıl ortaya çıktığını Doktor Hanım’a anlatır. Hediye, bunca yıl annesi Neriman için yaşadıktan sonra yeni özgür hayatına nasıl uyum sağlayacağını bilemeyince Doktor Piraye duruma el atar.
    Kırmızı Oda 16.Bölüm
    S01E16 - Kırmızı Oda 16.Bölüm
    Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur. Esra arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder. Boncuk , Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır.
    Kırmızı Oda 17.Bölüm
    S01E17 - Kırmızı Oda 17.Bölüm
    Kırmızı Oda 18.Bölüm
    S01E18 - Kırmızı Oda 18.Bölüm
    Selvi, geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır.
    Kırmızı Oda 19.Bölüm
    S01E19 - Kırmızı Oda 19.Bölüm
    Kırmızı Oda 20.Bölüm
    S01E20 - Kırmızı Oda 20.Bölüm
    Boncuk Doktor Hanım’ın verdiği ilaçlar sayesinde halüsinasyonlardan kurtulup gerçek yaşamla yüzleşir. Doktor Hanım, Doktor Ayşe’yi bu sefer kendisi ziyaret eder ve babasının ölümünden hissettiği suçluluk duygusunu, ardından aynı evi paylaştığı dayısıyla kurduğu güçlü bağı anlatır.
    Kırmızı Oda 21.Bölüm
    S01E21 - Kırmızı Oda 21.Bölüm
    Boncuk’un bastırdığı korkuları dışarı çıkınca durumu kötüleşir ve Doktor Hanım hastaneye yatırılmasını uygun görür. Ayşe, Doktor Hanım’la dedesiyle annesinin arasının açılmasının ardından hissettiği arada kalmışlık hissini paylaşır.
    Kırmızı Oda 22.Bölüm
    S01E22 - Kırmızı Oda 22.Bölüm
    Kumru, çocukken uğradığı tacize sessiz kaldığı için hissettiği suçluluk duygusunu Doktor Hanım’la paylaşıyor. Kliniğe uygunsuz biçimde giriş yaparak ortalığı karıştıran Sadi, herkesi endişelendiriyor. İlaçları kesip gerçek hayata dönmeyi reddeden Boncuk’u dedeler ve Can tekrar ziyaret ediyor.
    Kırmızı Oda 23.Bölüm
    S01E23 - Kırmızı Oda 23.Bölüm
    Kırmızı Oda 24.Bölüm
    S01E24 - Kırmızı Oda 24.Bölüm
    Nazlı anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı’nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar. Kumru babaanesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur. Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem’in ziyareti Hüseyin’i çok mutlu eder.
    Kırmızı Oda 25.Bölüm
    S01E25 - Kırmızı Oda 25.Bölüm
    Kırmızı Oda 26.Bölüm
    S01E26 - Kırmızı Oda 26.Bölüm
    Kırmızı Oda 27.Bölüm
    S01E27 - Kırmızı Oda 27.Bölüm
    Kırmızı Oda 28.Bölüm
    S01E28 - Kırmızı Oda 28.Bölüm
    Kırmızı Oda 29.Bölüm
    S01E29 - Kırmızı Oda 29.Bölüm
    Kırmızı Oda 30.Bölüm
    S01E30 - Kırmızı Oda 30.Bölüm
    Doktor Hanım, eşi Zafer’le mutlu bir hayatı olduğunu ve kendisini el üstünde tuttuğunu söyleyen Nihal’in zamansız bayılmalarının nedenini çözmeye çalışır. Zafer ise evliliğindeki sorunlarla ilgili zekice tespitleri ile Doktor Hanım’ı şaşırtır.
    Kırmızı Oda 31.Bölüm
    S01E31 - Kırmızı Oda 31.Bölüm
    Recai, eşine karşı kötü davranışlarına Nazlı’nın kendisine gösterdiği yoğun ilginin sebep olduğunu kabul eder. Doktor Hanım da Recai’nin geçmişine inerek hissettiği değersizlik duygusunun kaynağını çözmeye çalışır.
    Kırmızı Oda 32.Bölüm
    S01E32 - Kırmızı Oda 32.Bölüm
    Kırmızı Oda 33.Bölüm
    S01E33 - Kırmızı Oda 33.Bölüm
    Kırmızı Oda 34.Bölüm
    S01E34 - Kırmızı Oda 34.Bölüm
    Kırmızı Oda 35.Bölüm
    S01E35 - Kırmızı Oda 35.Bölüm
    Kırmızı Oda 36.Bölüm
    S01E36 - Kırmızı Oda 36.Bölüm
    Kırmızı Oda 37.Bölüm
    S01E37 - Kırmızı Oda 37.Bölüm
    Kırmızı Oda 38.Bölüm
    S01E38 - Kırmızı Oda 38.Bölüm
    Kırmızı Oda 39.Bölüm
    S01E39 - Kırmızı Oda 39.Bölüm
    Kırmızı Oda 40.Bölüm
    S01E40 - Kırmızı Oda 40.Bölüm
    Kırmızı Oda 41.Bölüm
    S01E41 - Kırmızı Oda 41.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top