Hesabım
    Tövbeler Olsun
    1. Sezon
    Puanım :
    Tövbeler Olsun

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 9 Ağustos 2020
    229 Fotoğraf | 31 Video
    Merve Erdoğan
    Merve Erdoğan
    Naz Çağla Irmak
    Naz Çağla Irmak
    Sercan Badur
    Sercan Badur
    Seda Türkmen
    Seda Türkmen
    Tövbeler Olsun 31.Bölüm Fragmanı 0:58
    Tövbeler Olsun 31.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Tövbeler Olsun 30.Bölüm Fragmanı 0:48
    Tövbeler Olsun 30.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    Tövbeler Olsun 29.Bölüm Fragmanı 1:04
    Tövbeler Olsun 29.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    • Fotoğraf Tövbeler Olsun
    1. sezon bölümleri
    Tövbeler Olsun 1.Bölüm
    S01E01 - Tövbeler Olsun 1.Bölüm
    Bir mücevher imalatçısının “pintilikten”, “cömertliğe” giden büyük değişimi ve bu değişim sayesinde, kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zincirinin yaşanacağı “Tövbeler Olsun”un ilk bölümünde; Başarılı fakat pinti bir mücevher imalatçısı olan Namzet Horanta, “Altın Piyasası’nın Altın Çocuğu” olmak isterken başına gelen bir kaza sonrasında büyük değişim yaşar ve bu olay sonucunda beklenmedik bir şekilde hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalır.
    Tövbeler Olsun 2.Bölüm
    S01E02 - Tövbeler Olsun 2.Bölüm
    İlk olarak eski ortağı ve can dostu Osman’dan af dileyen Namzet, Osman’dan beklediği cevabı alamasa da pes etmez... Hakkını yediği, kalbini kırdığı tüm insanlardan helallik almak için çıktığı bu yeni macerada en büyük destekçisi kızı Nazmiye olacaktır..
    Tövbeler Olsun 3.Bölüm
    S01E03 - Tövbeler Olsun 3.Bölüm
    Latife ve Cemre’nin şirketi ele geçirmesinden korktukları Nazmiye ile ilgili yepyeni planları vardır. Bu sırada Aylin’le Buğra arasında yaşanan beklenmedik gelişmeyle ilişkileri büyük bir sınavdan daha geçecektir. Nazmet’i atlatıp Fuat Bey ile görüşmeye çalışan Osman’ın çabaları sonuç verecek mi? Latife ve Cemre’nin Nazmiye ile lgili gizli planları ne?
    Tövbeler Olsun 4.Bölüm
    S01E04 - Tövbeler Olsun 4.Bölüm
    Şirketteki köstebeği bulmaya çalışan Sinan, Nazmiye ile iş birliği yapar. Babalarının arasında yaşanan husumet yüzünden aşkları sınavdan geçen Buğra ve Aylin ise her geçen gün birbirlerine daha çok bağlanmaktadır.
    Tövbeler Olsun 5.Bölüm
    S01E05 - Tövbeler Olsun 5.Bölüm
    Tövbeler Olsun 6.Bölüm
    S01E06 - Tövbeler Olsun 6.Bölüm
    Buğra ve Aylin'in aşkı ise bu defa Latife ve Hülya'yı karşı karşıya getirecek; yılların öfkesiyle eski defterler açılacaktır. Nazmiye’nin konuşmalarından şüphelenen Cemre ise onun sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışmaktadır. Latife ile işbirliği yapan Cemre, Nazmiye’nin büyük sırrını Namzet’ in öğrenmesi için elinden geleni yapacaktır.
    Tövbeler Olsun 7.Bölüm
    S01E07 - Tövbeler Olsun 7.Bölüm
    Ertan ve Sinan, şirketle ilgili Namzet’ten sakladıkları gerçeği itiraf etmek zorunda kalacaktır. Bu gelişme karşısında Namzet'i ve Horanta Holding'i zorlu bir süreç beklemektedir. Dükkanda çırak olarak işe başlayan Buğra, Osman'ın gözüne girebilmek için var gücüyle çalışmaktadır. Çıraklık dersleri ile birlikte Osman'ın yanıtını bulmasını istediği soru Buğra'nın en büyük sınavı olacaktır. Dünyada en acı ve en tatlı olan şey nedir?
    Tövbeler Olsun 8.Bölüm
    S01E08 - Tövbeler Olsun 8.Bölüm
    Buğra ve Aylin'in aşkı ise bu defa Latife ve Hülya'yı karşı karşıya getirecek; yılların öfkesiyle eski defterler açılacaktır. Nazmiye’nin konuşmalarından şüphelenen Cemre ise onun sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışmaktadır. Latife ile işbirliği yapan Cemre, Nazmiye’nin büyük sırrını Namzet’ in öğrenmesi için elinden geleni yapacaktır.
    Tövbeler Olsun 9.Bölüm
    S01E09 - Tövbeler Olsun 9.Bölüm
    Namzet’in geçmişi telafi etme macerasına Osman’ı da dahil etmesiyle işler daha da çok karışır. Bu defa iki eski arkadaşın yeteneklerini ortaklaşa göstermesi gereken zorlu bir sınavı vardır. Neşe’nin sürpriz davetine katılmak isteyen Hülya ise beklenmedik bir kaza ile zor durumda kalacaktır.
    Tövbeler Olsun 10.Bölüm
    S01E10 - Tövbeler Olsun 10.Bölüm
    Anıl'a olan aşkını saklamakta güçlük çeken Nazmiye ise zor zamanlar geçirmektedir. Babasına yardımcı olmaya çalışırken başını belaya sokan Sinan ve Kazım'ın imdadına ise Osman yetişecektir. Nazmiye'nin Anıl'a olan aşkını öğrenen isim kim? Namzet, Bahri'den helallik alabilecek mi? Latife'nin oyununa gelen Hülya'yı bekleyen kötü sürpriz ne? Osman'dan kız istemeye giden Namzet ve Latife, Osman'ın inadını kırabilecek mi?
    Tövbeler Olsun 11.Bölüm
    S01E11 - Tövbeler Olsun 11.Bölüm
    Namzet ve Osman, helallik almak için güçlerini birleştirecektir. Nazmiye ise Horanta Holding’in reklam filmi için planlar yapmaktadır. Olayların sürpriz bir şekilde gelişmesiyle Namzet ve Osman kendilerini yönetmen koltuğunda bulur.
    Tövbeler Olsun 12.Bölüm
    S01E12 - Tövbeler Olsun 12.Bölüm
    Anıl ve Nazmiye’nin ilişkileri ise giderek ciddileşmektedir. Öte yandan Osman'ın, Sena ve Buğra’nın sevgili olduğunu söylemesi Aylin'e büyük bir şok yaşatacaktır. Fidan'ı zayıflatma çabaları bir türlü sonuç vermeyen Namzet'i ise bekleyen yeni bir sürpriz vardır.
    Tövbeler Olsun 13.Bölüm
    S01E13 - Tövbeler Olsun 13.Bölüm
    Geçmişteki hatalarından ders alıp, helallik almak için binbir çaba sarf eden Namzet’ in bu defa zorlu bir sınavı vardır; Kayseri'den gelen "Öpücük Enişte"... Namzet, 'Öpücük Enişte’ den helallik almak için elinden geleni yapacak fakat bu hiç de kolay olmayacaktır. Namzet ’in seneler önce yaptıkları yüzünden hem işini kaybedip hem evinden kovulan Öpücük Enişte İstanbul'da kalmaya kararlıdır.
    Tövbeler Olsun 14.Bölüm
    S01E14 - Tövbeler Olsun 14.Bölüm
    Nazmiye ve Anıl’ın aşkı Ertan’ın engel olma çabalarına rağmen dolu dizgin sürmektedir. Sinan ve Kazım yüzünden ise; Namzet yepyeni bir sınavla karşı karşıya kalacaktır. Yıllar önce Namzet ’in planları yüzünden Osman’ın adının ‘Taklitçi ’ye çıkmasına sebep olan İtalyan Tasarımcı Rafaello geri dönmüştür. Hakkını aramaya kararlı olan Rafaello’nun yaşadığı sıkıntıların telafisi için Namzet ve Osman’dan bazı istekleri olacaktır.
    Tövbeler Olsun 15.Bölüm
    S01E15 - Tövbeler Olsun 15.Bölüm
    Sena yüzünden Aylin'le arası bozulan Buğra en sonunda gerçeği söyleyerek Sena'dan uzaklaşmak ister. Fakat bu defa da Latife ve Hülya buna engel olmak için büyük bir işbirliği kararı almıştır. Sena'nın şirketin başına geçtiğini öğrenen Namzet ‘in de Buğra ve Sena ile ilgili planları vardır.
    Tövbeler Olsun 16.Bölüm
    S01E16 - Tövbeler Olsun 16.Bölüm
    Osman'ın sinirli halini gören Aylin ve Hülya Buğra ile ilgili olan gerçeği öğrendiğini düşünür. Tüm bunlar olurken Nazmiye, Anıl ile ilgili gerçeği öğrenecektir. Holding'e el konulduğunda habersiz olan Latife ise Namzet ‘in davranışlarından şüphelenip aldatıldığını düşünmeye başlar.
    Tövbeler Olsun 17.Bölüm
    S01E17 - Tövbeler Olsun 17.Bölüm
    Holding'e el koyulduğunu Aylin'den öğrenen Latife soluğu Namzet ‘in yanında alır. Namzet ise yaşadıklarıyla ilgili Osman'ı suçlamaktadır. Nazmiye ise şirketin başına gelenlerden Anıl'ı sorumlu tutar. Eda ve Anıl'ın geçmişten gelen arkadaşlıkları Nazmiye'nin şüphelerini daha da arttırmıştır. Namzet'e yardımcı olmayı aklına koyan Nazmiye Eda ve Anıl'ı konuşturmak için Ertan'la iş birliği yapar.
    Tövbeler Olsun 18.Bölüm
    S01E18 - Tövbeler Olsun 18.Bölüm
    Namzet' e olan öfkesi dinmeyen Osman, tüm bunların üzerine bir de Aylin'in Buğra ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Osman kendisinden gizlenen bu gerçeğin etkisiyle şoka girmiştir. Namzet ise elindeki gizemli anahtarla ilgili planlar peşindedir. Horanta Holding'de yaşanan durumlar ise Latife'yi zorlu bir tasarruf sürecine sokar. Bu defa tasarruf konusunda Namzet' e zor anlar yaşatan kişi Latife olacaktır. Osman, Buğra ve Aylin aşkını öğrenmesiyle birlikte Hülya ile iş birliği yapacak ve Buğra’yı büyük bir sınavdan geçirecektir.
    Tövbeler Olsun 19.Bölüm
    S01E19 - Tövbeler Olsun 19.Bölüm
    Namzet'in herkesten gizlediği altınları ile ilgili planları vardır. İstemeden de olsa Namzet'in sırrını öğrenen Kazım'ı ise zorlu bir süreç beklemektedir. Tüm bunlar olurken Nazmiye, Anıl’ın istifa haberi ile sarsılır. İstanbul'u terk etme kararı alan Anıl'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Aylin ve Buğra’nın birlikte kaçacaklarını düşünen Latife ve Hülya ise beklenmedik bir şekilde olaylara dahil olur.
    Tövbeler Olsun 20.Bölüm
    S01E20 - Tövbeler Olsun 20.Bölüm
    Nazmiye’yi Anıl’a istemesiyle neye uğradığını şaşırmıştır. Durumu bir türlü kabullenmek istemeyen Namzet, Osman'ın anlattıklarına inanmaz. Çok geçmeden Nazmiye'den durumun ciddiyetini öğrenen Namzet; yine de kolay kolay bu evliliğe razı olmayacaktır. Anıl ve Nazmiye’yi birbirinden uzak tutmak için planlar yapmaya başlayan Namzet bu konuda pek başarılı olamaz. Öte yandan Aylin'le evlilik planları yarıda kalan Buğra bu duruma daha fazla dayanamaz ve tüm mahalleye aşklarını ilan eder.
    Tövbeler Olsun 21.Bölüm
    S01E21 - Tövbeler Olsun 21.Bölüm
    Osman ise Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet'e zor anlar yaşatacaktır. İstanbul'a geri dönen Enişte ise bambaşka planların peşindedir. Define bulmak için çalışmalar başlatan 'Enişte' şans eseri Namzet'in altınlarına ulaşacaktır.
    Tövbeler Olsun 22.Bölüm
    S01E22 - Tövbeler Olsun 22.Bölüm
    Latife, Buğra ve Aylin'in düğünü için hazırlıklara başlar. Bu arada Latife'nin gelinlik için anlaşmak istediği ünlü modacı Aleyna işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır. Bir çuval altınla birlikte hayatı değişip holding'e terfi eden Kazım'ı ise zorlu bir sınav beklemektedir. Altın dolu çuvalını kaybeden Kazım, Enişte ve Sinan ile birlikte çuvalı bulmak için her yolu deneyecektir.
    Tövbeler Olsun 23.Bölüm
    S01E23 - Tövbeler Olsun 23.Bölüm
    Buğra ve Aylin'in düğünü için hazırlıklara devam eden Latife ve Hülya; modacı Aleyna'nın tasarımlarıyla zor anlar yaşayacaktır. Evlilik sözleşmesi ile ilgili yaşanan gerginliğin ilişkilerine yansımasından korkan Buğra ve Aylin ise tedirgindir. Sayısı giderek artan altınları tüm ailenin merak konusu olan Kazım'ın şirketteki yeni pozisyonu ise ortalığı karıştıracaktır.
    Tövbeler Olsun 24.Bölüm
    S01E24 - Tövbeler Olsun 24.Bölüm
    Ertan'ın oyunuyla Nazmiye ile arası bozulan Anıl zor durumdadır. Aldatıldığını düşünen Nazmiye, Anıl'ın açıklama yapmasına fırsat vermez. Tesadüf eseri Dr. Şevki Bey'in mahalleye geri döndüğünü öğrenen Anıl ise, sırrını onunla paylaşacaktır. Dr. Şevki Bey bu büyük yanlış anlaşılmaya son vermek için bir plan yapar. Öte yandan Cemre'nin yokluğu ile alt üst olan ev düzeni hem enişteyi hem de ev ahalisini zor duruma sokmaya başlar.
    Tövbeler Olsun 25.Bölüm
    S01E25 - Tövbeler Olsun 25.Bölüm
    Kaçırılmış numarası yaparak Kazım'a ders vermek isteyen Namzet Horanta, beklenmedik bir şekilde altınları kaybeder ve çöp kamyonuna yüklenen altınların peşinde zorlu bir kovalamacanın içine düşer. Tüm gün Namzet’ ten haber alamayan ev halkı ise giderek endişelenmeye başlar. Anıl ile Nazmiye’nin tekrar barışması ile tüm çabaları boşa giden Ertan bu defa farklı bir plan peşindedir.
    Tövbeler Olsun 26.Bölüm
    S01E26 - Tövbeler Olsun 26.Bölüm
    Kazım'ın zannettiği altınların kendi altınları olduğunu öğrenen Namzet öfkeden çılgına döner. Latife'nin beklenmedik çıkışı ise altınlarını geri almak için olmadık yollara başvuran Namzet'e geri adım attıracaktır. Olan bitenlerden habersiz olan Nazmiye, Buğra ve Aylin ise duydukları karşısında şoke olmuştur. Dr.Şevki Bey’in planıyla Namzet’in kaçırılmasına yardım eden Osman ise bu durumdan dolayı huzursuzdur.
    Tövbeler Olsun 27.Bölüm
    S01E27 - Tövbeler Olsun 27.Bölüm
    Pırlantaların peşinde olan hırsızlık şebekesinin ortasında kalan Namzet ve Osman'ı zorlu bir macera beklemektedir. Öte yandan Nazmiye ve Anıl, ailelerine nikah tarihi aldıkları haberini vermek için fırsat kollamaktadır. Ertan ise değişimiyle herkesi şaşırtmaya devam etmektedir. Horanta ailesinin yeni üyesi Makbuş ise Enişte’ nin kasketinde taşıdığı sırrı çözmenin peşindedir. İki eski dostun arasında tam da her şey yoluna girmişken aniden yaşanacak olan gerilim yüzünden Namzet'i zor anlar bekleyecektir.
    Tövbeler Olsun 28.Bölüm
    S01E28 - Tövbeler Olsun 28.Bölüm
    Araları düzelen inatçı ikilinin tekrar büyük bir kavgaya tutuşmasıyla Namzet’ in başına olmadık bir iş gelir. Kavga sırasında kafasına isabet eden tabak yüzünden Namzet Horanta hafızasını kaybeder. Tüm aile büyük bir şok yaşarken, Osman ise olan bitene bir türlü inanmak istemez. Dr. Şevki Bey'in müdahalesiyle birlikte ise Namzet ‘in gerçekten hafızasını kaybettiğine ikna olan Osman kendini suçlar ve bu durumu çözmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Babasının durumu yüzünden büyük üzüntü yaşayan Nazmiye ise çareyi Anıl ile konuşarak nikah tarihini ertelemekte bulacaktır.
    Tövbeler Olsun 29.Bölüm
    S01E29 - Tövbeler Olsun 29.Bölüm
    Osman hakkını helal edeceğini duyan Namzet ‘in hafızası birden yerine gelir. Bu konuşma sırasında Osman'ın dikkati Namzet ‘in elindeki tesbihe takılacaktır. Böylelikle Osman yıllar önce ustasının ona verdiği ve Namzet yüzünden kaybettiği tesbihin izini sürmeye başlar. Diğer yandan Aylin psikolog olarak yeni iş yerinde ilk gününe hazırlanırken, Buğra gizemli Sercan yüzünden gergindir. Kazım ise ilan - ı aşk ettiği Jale den gelecek cevabı heyecanla beklemektedir.
    Tövbeler Olsun 30.Bölüm
    S01E30 - Tövbeler Olsun 30.Bölüm
    Namzet nikahla birlikte Azerbaycan'a yerleşme kararı alan kızının özlemi içindedir. Latife ise Hülya ile ortak kurdukları şirket için tatlı bir heyecan içindedir. Osman ve Namzet’ in küslükleri ise halen devam etmektedir. Makbuş, yalnızlık çektiğini söyleyen enişteyi evlendirme çalışmalarına başlar.
    Tövbeler Olsun 31.Bölüm Final
    S01E31 - Tövbeler Olsun 31.Bölüm Final
    Latife ve Hülya'nın da dahil olmasıyla plan devreye girecektir. Latife ve Hülya'nın Şevki Bey’in planıyla gizemli bir şekilde kaybolması Namzet'i ve Osman'ı telaşlandırır. Kocaları barışana kadar eve dönmeyeceklerini söyleyen Latife ve Hülya'ya ulaşmaya çalışan inatçı ikili ise doğruca Dr. Şevki Bey'den yardım istemeye gider.

    Hayran tepkileri

    Back to Top