Hesabım
    Masumlar Apartmanı
    1. Sezon
    Masumlar Apartmanı

    Özet

    .

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    267 Fotoğraf | 37 Video
    Birkan Sokullu
    Birkan Sokullu
    Farah Zeynep Abdullah
    Farah Zeynep Abdullah
    Merve Dizdar
    Merve Dizdar
    Alper Saldıran
    Alper Saldıran
    Masumlar Apartmanı 37.Bölüm Fragmanı 1:21
    Masumlar Apartmanı 37.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Masumlar Apartmanı 36.Bölüm Fragmanı 1:06
    Masumlar Apartmanı 36.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Fragmanı 1:06
    Masumlar Apartmanı 35.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    • Fotoğraf Masumlar Apartmanı
    1. sezon bölümleri
    Masumlar Apartmanı 1.Bölüm
    S01E01 - Masumlar Apartmanı 1.Bölüm
    Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk kazanacak mı?
    Masumlar Apartmanı 2.Bölüm
    S01E02 - Masumlar Apartmanı 2.Bölüm
    İnci ve ailesi herşeye rağmen eve yerleşir. Ancak Safiye'nin onları rahat ettirmeye hiç niyeti yoktur. Üstelik Han ve İnci birbirlerine daha da yakınlaşmıştır.
    Masumlar Apartmanı 3.Bölüm
    S01E03 - Masumlar Apartmanı 3.Bölüm
    Aşkı ve dedesi arasında kalan İnci’yi zor bir karar beklemektedir. Öte yandan İnci’nin evlerine girmesini hazmedemeyen Safiye, temizlik işini tehlikeli bir boyuta vardırır. Uygar’ın yapacağı son hamle ise İnci’yi daha da zor durumda bırakacaktır.
    Masumlar Apartmanı 4.Bölüm
    S01E04 - Masumlar Apartmanı 4.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 5.Bölüm
    S01E05 - Masumlar Apartmanı 5.Bölüm
    Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.
    Masumlar Apartmanı 6.Bölüm
    S01E06 - Masumlar Apartmanı 6.Bölüm
    Safiye’nin İnci’yle ilgili kurduğu kabuslar gerçek olur. Haluk elindeki evlilik kozunu Han’a karşı kullanarak içinde bulunduğu borç batağından kendini kurtarmaya çalışır. İnci Han’ın karanlık taraflarını gördükçe sevdiği adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.
    Masumlar Apartmanı 7.Bölüm
    S01E07 - Masumlar Apartmanı 7.Bölüm
    Ege babasının kaybolmasından sorumlu tuttuğu Han’la tartışır. Bu durum Han ve İnci arasında gerilime sebep olur. Safiye evi İnci’nin “kirinden” arındırmaya çalışırken olmaz denilen olur ve sular kesilir. Ege babasının kaybolmasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkılır. Esra Esat’tan Han’ın karanlık tarafını gösteren bir bilgi öğrenir. İnci’nin Han’la ilgili kafası iyice karışacaktır.
    Masumlar Apartmanı 8.Bölüm
    S01E08 - Masumlar Apartmanı 8.Bölüm
    Ege ablasının gizlice evlenmesini kabullenemez ve ona karşı tavır alır. Öte yandan Safiye, annesinin ölüm yıl dönümüne kusursuz şekilde hazırlanmaktadır. Bu, evdeki herkes için önemli bir gündür; Hikmet suçluluk ve pişmanlıkla boğuşurken, çocukları da geçmişi hatırlar. Safiye, Han ve Gülben anneleri için değil, aslında kendi çocuklukları için yas tutmaktadır.
    Masumlar Apartmanı 9.Bölüm
    S01E09 - Masumlar Apartmanı 9.Bölüm
    Uygar’ın yine başlarına bela açacağını düşünen Han, bu kez çok daha sert bir tepki verir. Bunun sonucunda ise Esra Han’ın karanlık tarafıyla tanışır. Ege Han’ın parasıyla okumamaya kararlıdır. Sonuçlarını düşünmeden yaptığı plan başını derde sokar. Gülben’in Esat için kurduğu hayallerin üzerine Safiye kabus gibi çöker. İki kardeş arasında ilk defa kılıçlar karşılıklı çekilir.
    Masumlar Apartmanı 10.Bölüm
    S01E10 - Masumlar Apartmanı 10.Bölüm
    Han büyük bir risk alarak İnci’ye çöp daireyi gösterir. İnci’nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareket Safiye ve Gülben’i derinden etkiler. Gülben sonunda Safiye’ye isyan bayrağını çeker. Safiye, Han ve Gülben tarafından sevmeyi bilmemekle suçlanır ancak gerçek bambaşkadır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye’yi vurmaktadır.
    Masumlar Apartmanı 11.Bölüm
    S01E11 - Masumlar Apartmanı 11.Bölüm
    Gülben Esat’ın evine giderek herkesi şaşırtmış, Han ve Esat’ı zor durumda bırakmıştır. İnci devreye girip tatsız bir olay yaşanmaması için elinden geleni yapar. Han’ın hayatındaki zorlukları daha da yakından gören İnci, onun yükünü hafifletmeye çalışır. Bu uğurda en yakın arkadaşı Esra’yla arasının bozulmasını bile göze alacaktır.
    Masumlar Apartmanı 12.Bölüm
    S01E12 - Masumlar Apartmanı 12.Bölüm
    Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir. Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir.
    Masumlar Apartmanı 13.Bölüm
    S01E13 - Masumlar Apartmanı 13.Bölüm
    Safiye köşe bucak kaçmaya çalışsa da Naci kendini hatırlatmaya kararlıdır. Derenoğlu ailesinin yakınında dolanan Naci, Han’ın radarına takılır. Ancak aileden hiç beklenmedik bir kişinin daha dikkatini çekecektir.
    Masumlar Apartmanı 14.Bölüm
    S01E14 - Masumlar Apartmanı 14.Bölüm
    İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar. Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.
    Masumlar Apartmanı 15.Bölüm
    S01E15 - Masumlar Apartmanı 15.Bölüm
    Safiye, yaşadığı şokun ardından kendisinden beklenmeyecek davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine sebep olur. Safiye’nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım atar. Ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkarır.
    Masumlar Apartmanı 16.Bölüm
    S01E16 - Masumlar Apartmanı 16.Bölüm
    Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.
    Masumlar Apartmanı 17.Bölüm
    S01E17 - Masumlar Apartmanı 17.Bölüm
    Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır. Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.
    Masumlar Apartmanı 18.Bölüm
    S01E18 - Masumlar Apartmanı 18.Bölüm
    Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep olur. Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener.
    Masumlar Apartmanı 19.Bölüm
    S01E19 - Masumlar Apartmanı 19.Bölüm
    Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.
    Masumlar Apartmanı 20.Bölüm
    S01E20 - Masumlar Apartmanı 20.Bölüm
    İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır.
    Masumlar Apartmanı 21.Bölüm
    S01E21 - Masumlar Apartmanı 21.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 22.Bölüm
    S01E22 - Masumlar Apartmanı 22.Bölüm
    Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur. İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır. Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir.
    Masumlar Apartmanı 23.Bölüm
    S01E23 - Masumlar Apartmanı 23.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 24.Bölüm
    S01E24 - Masumlar Apartmanı 24.Bölüm
    Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer. Han’ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır. İnci kafasında Han’a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur.
    Masumlar Apartmanı 25.Bölüm
    S01E25 - Masumlar Apartmanı 25.Bölüm
    Han yine kaybetme korkusunun esiri olmuş, perişan halde İnci’nin kararını bekler. Neriman’ın evde neden olduğu bir kriz, Safiye için doğum gününü daha baştan kabusa dönüştürür. Üstüne kimsenin bu özel günü önemsememesi Safiye’nin içindeki yaralı çocuğu iyice hırçınlaştırır, Naci de dahil herkesle gerilmesine sebep olur. Gülben ise Esat’ın çay davetinin heyecanı içindedir. Safiye’ye yakalanmadan evden çıkmak için plan yapar. Gamze, Neriman’ın da yardımıyla Ege’nin babası Haluk’la tanışmaya gelir. Heyecanla geldiği evde hem Gamze’yi hem de diğerlerini kötü bir sürpriz bekler. İnci, Han’la ilişkilerini sadece bir şartla sürdürebileceklerini söyler. Bu şart, Han’ı hiç beklemediği yerden vurur.
    Masumlar Apartmanı 26.Bölüm
    S01E26 - Masumlar Apartmanı 26.Bölüm
    İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han’ı ne de Memduh’la Ege’yi görür. İnci’nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur.
    Masumlar Apartmanı 27.Bölüm
    S01E27 - Masumlar Apartmanı 27.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 28.Bölüm
    S01E28 - Masumlar Apartmanı 28.Bölüm
    İnci henüz Han’ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han’ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir. Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır. Bu karar sadece Gülben’i değil, evdeki tüm dengeyi sarsar. Safiye, Gülben’i kararından döndürmeye çalışırken Han ve İnci gelir.
    Masumlar Apartmanı 29.Bölüm
    S01E29 - Masumlar Apartmanı 29.Bölüm
    Neriman’ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci’nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman’ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır.
    Masumlar Apartmanı 30.Bölüm
    S01E30 - Masumlar Apartmanı 30.Bölüm
    Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar.
    Masumlar Apartmanı 31.Bölüm
    S01E31 - Masumlar Apartmanı 31.Bölüm
    Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.
    Masumlar Apartmanı 32.Bölüm
    S01E32 - Masumlar Apartmanı 32.Bölüm
    Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar.
    Masumlar Apartmanı 33.Bölüm
    S01E33 - Masumlar Apartmanı 33.Bölüm
    Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan’la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl’dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır.
    Masumlar Apartmanı 34.Bölüm
    S01E34 - Masumlar Apartmanı 34.Bölüm
    Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.
    Masumlar Apartmanı 35.Bölüm
    S01E35 - Masumlar Apartmanı 35.Bölüm
    Masumlar Apartmanı 36.Bölüm
    S01E36 - Masumlar Apartmanı 36.Bölüm
    Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.
    Masumlar Apartmanı 37.Bölüm
    S01E37 - Masumlar Apartmanı 37.Bölüm
    İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top