Hesabım
    Sadakatsiz
    1. Sezon
    Puanım :
    Sadakatsiz

    Özet

    Sadakatsiz, ailesi ile mutlu bir yaşam süren bir kadının, kocasının kendisini aldattığından şüphelenmesiyle anları konu ediyor.

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 7 Ekim 2020
    246 Fotoğraf | 31 Video
    Cansu Dere
    Cansu Dere
    Rolü : Asya Yilma
    Caner Cindoruk
    Caner Cindoruk
    Rolü : Volkan Arslan
    Melis Sezen
    Melis Sezen
    Rolü : Derin Güçlü
    Özge Özder
    Özge Özder
    Rolü : Derya Samanli
    Sadakatsiz 31.Bölüm Fragmanı 0:48
    Sadakatsiz 31.Bölüm Fragmanı
    110 gösterim
    Sadakatsiz 30.Bölüm Fragmanı 0:55
    Sadakatsiz 30.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    Sadakatsiz 29.Bölüm Fragmanı 0:47
    Sadakatsiz 29.Bölüm Fragmanı
    171 gösterim
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    1. sezon bölümleri
    Sadakatsiz 1.Bölüm
    S01E01 - Sadakatsiz 1.Bölüm
    Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri. Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek.
    Sadakatsiz 2.Bölüm
    S01E02 - Sadakatsiz 2.Bölüm
    Eşi Volkan ve tüm dostları tarafından ihanete uğradığını öğrenen Asya, Volkan’la yüzleşmeye karar verir. Öte yandan Ali’nin babasıyla kampa gitmek için kurduğu hayaller, Asya’nın kararını etkileyecektir. Volkan ve Ali kamptayken Asya’yı hastanede bekleyen büyük bir sürpriz ise, tüm dengeleri alt üst edecektir.
    Sadakatsiz 3.Bölüm
    S01E03 - Sadakatsiz 3.Bölüm
    Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.
    Sadakatsiz 4.Bölüm
    S01E04 - Sadakatsiz 4.Bölüm
    Asya, kayınvalidesi Saliha’nın yanından evine döndüğünde, kendini oğlu Ali ile beklenmedik bir konuşmanın içinde bulur. Ertesi gün aldıkları bir haber ise, Asya ile Volkan’ı derinden sarsar ve Asya’nın yeni bir karar almasına sebep olur. Bu yeni kararın sonunda tanık olduğu şey ise, Asya’nın gözünü karartacak, gizemli ve sert bir oyunun başlangıcı olacaktır.
    Sadakatsiz 5.Bölüm
    S01E05 - Sadakatsiz 5.Bölüm
    Volkan, Asya ve Ali'nin, Derin, Haluk ve Gönül ile restorandaki sürpriz karşılaşmaları ipleri gerecektir. Öte yandan Volkan’ın mali durumuyla alakalı ulaştığı sonuç, Asya’nın intikam planını yavaş yavaş sona doğru yaklaştıracaktır. Her şeyin çözüme ulaşmaya başlaması, Volkan ve Derin için zor günlerin habercisidir.
    Sadakatsiz 6.Bölüm
    S01E06 - Sadakatsiz 6.Bölüm
    Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynamaya karar verir. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanacak yüzleşmeler tüm dengeleri kökünden sarsacaktır.
    Sadakatsiz 7.Bölüm
    S01E07 - Sadakatsiz 7.Bölüm
    Asya kendini beklemediği bir çıkmaz içinde bulur. Ailesi ile kopma noktasına gelen Derin Volkan’a sığınırken, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar Volkan’ı tümüyle köşeye sıkıştırmıştır. İki tarafın da var gücüyle saldırdığı bu savaştan kimin galip çıkacağı bilinmezken, Asya ve Volkan’ın birbirlerinde açtıkları yaralar her bir darbede daha da derinleşmektedir.
    Sadakatsiz 8.Bölüm
    S01E08 - Sadakatsiz 8.Bölüm
    Asya ve Volkan arasındaki köprüler tümüyle yıkılmış, aralarındaki mücadele her zamankinden şiddetli ve acımasız bir hal almıştır. Sürpriz kararlar ve beklenmedik ittifaklar bu amansız savaşı farklı cephelere taşırken, bu savaşın tam ortasında kalan Ali, kazananı belirleyen kişi mi olacaktır?
    Sadakatsiz 9.Bölüm
    S01E09 - Sadakatsiz 9.Bölüm
    Aradan 2 yıl geçer ve Volkan'ın Derin ile birlikteliğinden bir kız çocukları olur. Oğlunu arada gören Volkan herşeye rağmen Asya ile arasını düzeltebilecek midir?
    Sadakatsiz 10.Bölüm
    S01E10 - Sadakatsiz 10.Bölüm
    Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları, Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır.
    Sadakatsiz 11.Bölüm
    S01E11 - Sadakatsiz 11.Bölüm
    Evine yapılan saldırı Asya’yı huzursuz etse de Volkan’ın hayatlarına karışmasına izin vermemeye kararlıdır. Volkan’ın attığı adımlar çevresi tarafından sorgulanırken, Gönül’ün bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Öte yandan, çevresindeki gerginlik Ali’yi olumsuz etkiler ve okulda yaşadığı bir problem beklenmedik sonuçlar doğurur. Asya yaşadığı güçlükleri bir bir aşmaya kararlı olsa da kendisini bekleyen son tehlikeden habersizdir.
    Sadakatsiz 12.Bölüm
    S01E12 - Sadakatsiz 12.Bölüm
    Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.
    Sadakatsiz 13.Bölüm
    S01E13 - Sadakatsiz 13.Bölüm
    Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?
    Sadakatsiz 14.Bölüm
    S01E14 - Sadakatsiz 14.Bölüm
    Asya’nın Ali için endişeleri artarken, Volkan Selçuk tarafından iyice köşeye sıkıştırılmıştır. Üzerindeki baskı yüzünden stres altında olan Ali, kendisine beklenmedik bir yerden destek bulur. Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır.
    Sadakatsiz 15.Bölüm
    S01E15 - Sadakatsiz 15.Bölüm
    Selçuk, Nil, Volkan ve Asya’yı bir araya getiren ölüm korkusu, yeni iç hesaplaşmaları ve yüzleşmeleri beraberinde getirir. Volkan ve Derin arasındaki gerginlik büyürken, Haluk’un kurduğu plan onu geçmişinden gelen beklenmedik bir sürprizle karşılaştırır. Asya yüz yüze geldiği gerçek karşısında büyük bir çıkmaza sürüklenirken, tüm dengeleri sarsan gelişme ne olacaktır?
    Sadakatsiz 16.Bölüm
    S01E16 - Sadakatsiz 16.Bölüm
    Ali’nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin’in planları Volkan’la arasındaki iplerin gerilmesine sebep olurken, Volkan’ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. Ali’nin içine düştüğü çıkmaz
    Sadakatsiz 17.Bölüm
    S01E17 - Sadakatsiz 17.Bölüm
    Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?
    Sadakatsiz 18.Bölüm
    S01E18 - Sadakatsiz 18.Bölüm
    Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?
    Sadakatsiz 19.Bölüm
    S01E19 - Sadakatsiz 19.Bölüm
    Asya’nın geçmişinden gelen sürpriz karşısında Volkan’ın tavrı ne olacaktır? Asya'nın geçmişi bütün dengeleri tekrardan değiştirecek müthiş başlangıçlara gebedir.
    Sadakatsiz 20.Bölüm
    S01E20 - Sadakatsiz 20.Bölüm
    Asya’nın Sinan’la yakınlaşmasını kaldıramayan Volkan, Derin’in de evi terk etmesi ile iyice köşeye sıkışmıştır. Hicran ve Haluk’un beklenmedik buluşması büyük bir krizi tetiklerken, Gönül hem kendisi hem kızı için boş durmamaya kararlıdır. Derin’e kendini affettirmek için çabalayan Volkan, bir yandan da Sinan’ı Asya'dan uzaklaştırmaya çalışır.
    Sadakatsiz 21.Bölüm
    S01E21 - Sadakatsiz 21.Bölüm
    Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu ilan etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yaratırken Gönül Güçlü’nün beklenmedik planı gündeme bomba gibi düşer. Kendisini umulmadık bir krizin ortasında bulan Asya’yı Selçuk’la yeniden bir araya getiren gelişme merak uyandırır. Asya ve Sinan konusunda sınırları zorlamaktan çekinmeyen Volkan’ın son hamlesinin arkasında yatan tedirgin edici gerçek nedir?
    Sadakatsiz 22.Bölüm
    S01E22 - Sadakatsiz 22.Bölüm
    Sadakatsiz 23.Bölüm
    S01E23 - Sadakatsiz 23.Bölüm
    Volkan’ın boşanma kararı Derin ve Asya’yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır. Gözünü karartan Derin’in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Sadakatsiz 24.Bölüm
    S01E24 - Sadakatsiz 24.Bölüm
    Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesi üzerinde şok etkisi yaratırken tüm şehir Derin’in bulunması için seferber olur. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı olsa da düştüğü çıkmazlar onu zorlamaktadır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik yönlere çekerken yaşanan hangi gelişme Derin konusundaki umutları sarsacaktır?
    Sadakatsiz 25.Bölüm
    S01E25 - Sadakatsiz 25.Bölüm
    Bulunan ceset, Derin'e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor. Asya ise gece evinin yakınlarında Derin'i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin'in kanlar içinde Asya'nın kollarında yığılıyor.
    Sadakatsiz 26.Bölüm
    S01E26 - Sadakatsiz 26.Bölüm
    Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürsede, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur. Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Derin’in içinde bulunduğu çıkmaz henüz çözülmemişken yaşanan hangi şok gelişme, dengeleri bir kez daha alt üst edecektir?
    Sadakatsiz 27.Bölüm
    S01E27 - Sadakatsiz 27.Bölüm
    Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?
    Sadakatsiz 28.Bölüm
    S01E28 - Sadakatsiz 28.Bölüm
    Asya ve Derin’in bulunması Volkan için yeni bir ikilemin habercisidir. Planının sonuçlarıyla yüzleşmek Derin’i köşeye sıkıştırmıştır fakat onun evliliğinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Kendini her şeyden uzaklaştırmaya kararlı olsa da bunun imkansızlığıyla yüzleşen Asya’nın atacağı adım merak uyandırır.
    Sadakatsiz 29.Bölüm
    S01E29 - Sadakatsiz 29.Bölüm
    Derin’in çaresizliği ile büyük bir ikileme sürüklenen Volkan boşanma kararını yeniden düşünmek zorunda kalır. Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya’nın ortaya çıkardığı, gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük çatışmaların habercisi olur. Büyük bir çıkmaza düşen Volkan Asya’ya kendini anlatmayı bu kez başaracak mıdır, yoksa ikilinin arasındaki yüzleşme bu defa bir sonun mu başlangıcıdır?
    Sadakatsiz 30.Bölüm
    S01E30 - Sadakatsiz 30.Bölüm
    Asya Günalan’ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali’nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?
    Sadakatsiz 31.Bölüm
    S01E31 - Sadakatsiz 31.Bölüm
    Asya’nın Derin’in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top