Hesabım
    Çocukluk
    1. Sezon
    Puanım :
    Çocukluk

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 9 Ekim 2020
    51 Fotoğraf | 8 Video
    Çocukluk 6.Bölüm Fragmanı 0:46
    Çocukluk 6.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Çocukluk 7.Bölüm Fragmanı 1:12
    Çocukluk 7.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Çocukluk 8.Bölüm Fragmanı 0:53
    Çocukluk 8.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    • Fotoğraf Çocukluk
    1. sezon bölümleri
    Çocukluk 1.Bölüm
    S01E01 - Çocukluk 1.Bölüm
    Aile içi şiddet mağduru olan sekiz yaşındaki küçük Zeynep, Mahir Boztepe’nin müdürlüğünü yaptığı Ali Kaan Umut Evi’ne alınır. İlk kez annesinden ayrılan küçük kız, annesinin birkaç güne gelip onu alacağına dair masum hayaller kurarken, gerçeklerin onun minik kalbini paramparça edecek kadar acı olduğunun henüz farkında değildir.
    Çocukluk 2.Bölüm
    S01E02 - Çocukluk 2.Bölüm
    Küçük Zeynep’in annesini unutması, terk etmesi kadar kolay değildir. Onun kokusunu, hayalini, Mavi’ye söz verdiği gibi kalbinden çıkarmak için çabalarken imdadına yanlışlıkla okuduğu bir mektup yetişir. Ayşegül’ün mutfakta unuttuğu evrakların arasında evlat edinmek için başvuran bir ailenin gelecekteki kızlarına yazdığı mektup, küçük Zeynep’in kalbine dokunur.
    Çocukluk 3.Bölüm
    S01E03 - Çocukluk 3.Bölüm
    Bambi’nin tatlı aile hayalleri, küçük kızın geçmişiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasıyla darmadağın olur. Mavi’nin iyi niyetle söylediği yalanlar, işleri iyice karıştırınca bunu çözmek yine Mahir, Ayşegül ve Mavi’ye düşer. Ancak Bambi’nin geçmişiyle ilgili gerçekler, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar acıdır.
    Çocukluk 4.Bölüm
    S01E04 - Çocukluk 4.Bölüm
    Sibel ise gizlice Ramo’ya yardım etmektedir. Büyük bir giz taşıyan “Kaman” dosyasını araştıran Sibel, bulduğu her şeyi Fidan aracılığıyla Ramo’ya iletiyordur. Diğer yandan Ramo, “Kaman” dosyasıyla Cihangir’le birlikte Yavuz’u da polise teslim etmek isterken aslında nasıl büyük bir belaya bulaştığının farkında bile değildir.
    Çocukluk 5.Bölüm
    S01E05 - Çocukluk 5.Bölüm
    Mahir ve Gülay yıllar sonra bir araya gelir. Bu yüzleşme ikisini de derinden sarsacaktır. Mahir geçmişinde ki acılarından kaçmak istese de kendini Dodo'ya yeni bir aile bulmaya verir.
    Çocukluk 6.Bölüm
    S01E06 - Çocukluk 6.Bölüm
    Hayalet'in iyi niyetle hamile bir kadını kocasının şiddetinden kurtarma çabası, başına çok çetin bir bela açar. Mahir onu kurtarmaya çalışırken şiddet vakası olarak başlayan olay Hayalet ile Mahir'in geçmişindeki karanlık sırların ve acıların açığa çıkmasına sebep olur.
    Çocukluk 7.Bölüm
    S01E07 - Çocukluk 7.Bölüm
    Ayşegül’le Mahir henüz yaşadıkları anın etkisini üzerlerinden atamadan Mavi’nin ateşlendiği haberiyle yuvaya koşarlar. Kabakulak geçiren küçük kız ateşin etkisiyle babasının onu bırakmamasını sayıklar. Kızın haline dayanamayan Mahir, onu bırakamaz ve hastalığın diğer çocuklara da bulaşmaması için Mavi’ye, Ayşegül’ün evinde bakmaya başlar.
    Çocukluk 8.Bölüm
    S01E08 - Çocukluk 8.Bölüm
    Mahir ve Gülay’ın sekiz yılın ardından oğullarına kavuşmalarıyla başlayan tatlı rüya, çocuğun onu büyüten annesiyle yaptıkları gizli planın açığa çıkmasıyla kabusa döner. Sekiz yılın yaraları henüz sarılmamışken oğulları için girdikleri bu yeni mücadele, Mahir’i çok geçmeden ciddi bir yol ayrımına getirir. Oğlunun babası olabilmek için seçtiği yolun, Mavi’nin masum hayallerini darmadağın ettiğinden ve küçük kızı hayatının yanlışına sürüklediğinden ise henüz haberdar değildir.
    Çocukluk 9.Bölüm
    S01E09 - Çocukluk 9.Bölüm
    Mahir’in kızı olamayacağına inanan Mavi’nin herkesten habersiz öğretmenine gitmesi yuvadaki herkesi endişelendirir. Yuvada Ayşegül’ün Mahir’in yardımına ihtiyacı olsa da evde de Gülay’ın Mahir’e ihtiyacı vardır. Mahir, Mavi için gitmek ve Ali Kaan için kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.
    Çocukluk 10.Bölüm
    S01E10 - Çocukluk 10.Bölüm
    Mahir, Demet’in Ali Kaan’ı alıp gittiğini öğrenir öğrenmez peşlerine düşer. Fakat Ali Kaan, onu Demet’ten ayırdığında yine de babasıyla kalmayı seçecek midir? Lale terk edildiği için Zeynep’i geri almaya gelince Ayşegül, Zeynep’i korumak adına evlatlık işlemlerini hızlandırmak ister. Ancak Hakan, Zeynep’ten kendi çıkarları için yararlanabileceğini fark eder. Bu olay zinciri Zeynep’i ve onu korumak isteyenleri büyük bir tehlikenin içine sokar.
    Çocukluk 11.Bölüm Final
    S01E11 - Çocukluk 11.Bölüm Final
    Zeynep’i kurtarmaya çalışırken kendini tehlikeye atan Mahir’in durumu kritiktir. Bir yandan Zeynep’i bir yandan da Mahir’i kurtarmaya çalışan Ayşegül’ün yokluğunda ise yuvaya Mavi’yi bulup almaya pek tekin olmayan akrabaları gelir. Demet, bu durumu Ali Kaan’ı da alıp kaçmak için bir fırsat olarak görür. Gülay’ın kıskançlıktan yaptıkları ise Ayşegül’ün Mavi'yi korumasına engel olur. Artık Mavi’nin tek umudu hastanede yatan ağır yaralı babası, Mahir’dir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top