Hesabım
    Gönül Dağı
    1. Sezon
    Puanım :
    Gönül Dağı
    Üyeler
    3,1 14 oy

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 17 Ekim 2020
    256 Fotoğraf | 30 Video
    Berk Atan
    Berk Atan
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Ferdi Sancar
    Ferdi Sancar
    Erdal Cindoruk
    Erdal Cindoruk
    Gönül Dağı 30.Bölüm Fragmanı 1:09
    Gönül Dağı 30.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı 1:05
    Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Gönül Dağı 28.Bölüm Fragmanı 1:07
    Gönül Dağı 28.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    • Fotoğraf Gönül Dağı
    1. sezon bölümleri
    Gönül Dağı 1.Bölüm
    S01E01 - Gönül Dağı 1.Bölüm
    Aşkı en saf haliyle yaşayanların, hasreti bir ömür yüreğinde taşıyanların, kopmaz halatlarla bağlanmış dostlukların, birbirinden renkli hayatların iç içe geçtiği Gönül Dağı’nda masal gerçeğe dönüşecek ve Dilek umulmadık bir anda Taner’in karşısına çıkacaktır.
    Gönül Dağı 2.Bölüm
    S01E02 - Gönül Dağı 2.Bölüm
    Dilek’in yıllar sonra kasabaya dönüşüyle Taner’in dünyası tamamen değişmiştir. Onun gönlünü kazanabilmek için beş haftası olduğunu bilen Taner, bu sefer onun gidişine izin vermemeye kararlıdır. Ancak Dilek henüz kimsenin bilmediği birtakım sırların ağırlığından dolayı işleri erkenden bitirip kasabadan gitmek istemektedir.
    Gönül Dağı 3.Bölüm
    S01E03 - Gönül Dağı 3.Bölüm
    Dilek’in nişanlı olduğunu öğrenen Taner, artık masalın bittiğini düşünmektedir. Kendisini tamamen uçağa vermiştir. Ondaki bu keyifsizliği gören Muammer, Taner’i evlendirmeye karar verir. Bunu duyan Hüseyin de amcalık vazifesini yerine getirip Taner’i evlendirmek için harekete geçer. İki kardeş her konuda olduğu gibi bu konuda da karşı karşıya gelmiştir. Üstelik her ikisi de gözüne Dilek’i kestirmiştir.
    Gönül Dağı 4.Bölüm
    S01E04 - Gönül Dağı 4.Bölüm
    Veysel, Ramazan ve Cemile; onun bu durumunu kabullenmezler ve Dilek’in kasabadan ayrılmaması için Taner’den habersiz bir plan yaparlar. Çalışmaları durma noktasına getirmek için önemli bir makineyi bozarlar. Dilek ve ekibi bu makinenin nasıl tamir edileceğini araştırırken, bütün yollar Taner’e çıkar.
    Gönül Dağı 5.Bölüm
    S01E05 - Gönül Dağı 5.Bölüm
    Veysel kasabada kalmıştır, ancak evine gitmek istememektedir. Bir süre kasabada gizlenip iş bulmaya çalışır. Tabii bu o kadar da kolay olmayacaktır. Bu arayışın sonunda babasıyla bir kez daha yüzleşecektir. Ramazan’ın, Asuman’ın kalbini kazanmak için iş arama macerası ise devam etmektedir. Sonunda bir benzinlikte iş bulur. Her şey onun için çok güzel giderken, Asuman karşısına hiç beklenmedik bir zamanda çıkar. Ramazan için aşkıyla gururu arasında bir karar verme zamanı gelmiştir
    Gönül Dağı 6.Bölüm
    S01E06 - Gönül Dağı 6.Bölüm
    Taner ve amcaoğulları aniden kasabaya gelen SNK Havacılık şirketine uçaklarını göstereceklerdir. Ancak ufak bir sorunları vardır, uçak henüz hazır değildir. Amcaoğulları, uçağı test uçuşuna yetiştirmek için büyük bir gayretle çalışmaya başlarlar. Bütün Gedelli’nin canlı yayında izlemek için sabırsızlıkla bekledikleri bu uçuş gerçekleşecek midir?
    Gönül Dağı 7.Bölüm
    S01E07 - Gönül Dağı 7.Bölüm
    Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların çalındığını öğrenirler. Her ikisi de bu işin peşine düşünce paralarının uçak için alındığını öğrenirler. Her konuda zıtlaşan bu iki kardeş bu sefer birleşirler ve uçağa el koyarlar. Taner ve amcaoğulları, uçaklarını geri almaya çalışırlar. Ancak Hüseyin ve Muammer uçağı çoktan satılığa çıkarmıştır.
    Gönül Dağı 8.Bölüm
    S01E08 - Gönül Dağı 8.Bölüm
    Dilek’e henüz duygularını açamayan Taner, bu sefer kararlı bir şekilde aşkını ilan etmeye karar verir. Dilek’in buna cevabı ne olacaktır? Veysel ile Cemile’nin evliliklerinde aldığı karar nedir? Asuman’ın Ramazan’a kendini affettirebilmek için yapacağı büyük sürpriz ne olacaktır? Ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına şahit olan Zahide ne yapacaktır?
    Gönül Dağı 9.Bölüm
    S01E09 - Gönül Dağı 9.Bölüm
    Kırşehir’de bir ses yarışması düzenlenecektir. Asuman, babasından ötürü bu yarışmaya katılamamaktadır. Ramazan, amcaoğullarının desteğini alarak Asuman’ı bu yarışmaya götürmek için bir plan yapar. Ancak bu planı yanlış anlayan kasabalı Ramazan’ın Asuman’ı kaçırdığını düşünür ve şenlik başlar.
    Gönül Dağı 10.Bölüm
    S01E10 - Gönül Dağı 10.Bölüm
    Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar.
    Gönül Dağı 11.Bölüm
    S01E11 - Gönül Dağı 11.Bölüm
    Gülsüm, Taner’le, Halime de Dilek’le sert bir konuşma yapar. Bunun üzerine Taner ve Dilek’in duyguları karışmaya başlar. Her ikisi de bu engeli aşacakları konusunda kendilerinden emindir. Ancak Dilek, hiç beklenmedik bir yerden köşeye sıkışır ve yol ayrımına gelir. Dilek’in, Taner’le ilgili alacağı karar ne olacak?
    Gönül Dağı 12.Bölüm
    S01E12 - Gönül Dağı 12.Bölüm
    Taner ve Dilek’in ayrılığı herkesi beklenmedik derecede şaşırtır ve üzer. En çok da Ramazan, Veysel ve Cemile’yi. Onlar bu ayrılığı kabul etmezler ve ikiliyi barıştırmak için romantik bir plan hazırlarlar. Bu planın sonunda Taner ve Dilek barışabilecek midir?
    Gönül Dağı 13.Bölüm
    S01E13 - Gönül Dağı 13.Bölüm
    Taner ve amcaoğulları, SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları için davet edilir. Taner ve amcaoğulları bu güne hazırlanırken onlara İngilizce bilen birinin yardımı gerekmektedir. Cemile, herkese sürpriz yapar ve Dilek’i çağırır. Taner’in hayalleri için ondan vazgeçen Dilek, sunum günü geldiğinde yapmış olduğu fedakarlığın karşılığını görebilecek midir?
    Gönül Dağı 14.Bölüm
    S01E14 - Gönül Dağı 14.Bölüm
    Veysel ve Cemile, Dişçi Musa’nın evine taşınmaya kararlıdır. Bu taşınmaya karşı olan Döndü, onları vazgeçirmek için ne yapacaktır? Asuman’ın gönderilmesine engel olamayan Ramazan, bu durumu kabullenemez ve Ankara’ya doğru yola çıkar. Ramazan, Asuman’ı alıp kasabaya geri getirebilecek midir?
    Gönül Dağı 15.Bölüm
    S01E15 - Gönül Dağı 15.Bölüm
    Elif’in nişan organizasyonu işi Muammer’e gelir. Muammer, Taner ve amcaoğullarını yeniden toplar ve nişanı organize etmelerini ister. Taner ve amcaoğulları nişan için çalışmalara başlar ancak Yaşar’ın Elif’e layık biri olmaması Taner’i kara kara düşündürür. Nişan günü geldiğinde Taner’in üzerindeki baskı iyice artar.
    Gönül Dağı 16.Bölüm
    S01E16 - Gönül Dağı 16.Bölüm
    “Taner ve Dilek yeniden kavuşmuştur. Ancak bu kavuşma Süleyman’ın tehdidiyle yara alır. Süleyman, Taner ve amcaoğullarının aldığı yatırımı iptal ettirir. Bu haberle yıkılan Taner, çare ararken bütün olan biteni Gülsüm öğretmen öğrenir. Bu durum Gülsüm’ü çok kızdırır. Süleyman’ın karşısına dikilir ve büyük bir hesaplaşma yaşanır.
    Gönül Dağı 17.Bölüm
    S01E17 - Gönül Dağı 17.Bölüm
    Sefer, Zahide’yi özel bir yere davet eder. İkili burada geçmişi ve bugünü konuşur. Sefer’in Zahide’ye yapacağı büyük sürpriz ikiliyi nasıl etkileyecektir?
    Gönül Dağı 18.Bölüm
    S01E18 - Gönül Dağı 18.Bölüm
    Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır. Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer. Açılış için Selami’den konser vermesini isterler, fakat Selami aşırı yemekten rahatsızlanınca sahneye sürpriz birini çıkarmaya karar verirler.
    Gönül Dağı 19.Bölüm
    S01E19 - Gönül Dağı 19.Bölüm
    Halk Eğitim Merkezi faaliyete geçmiştir. Ancak teknik imkansızlıkları da beraberinde getirmiştir. Gülsüm öğretmen, soluğu Taner ve amcaoğullarının yanında alır. Amcaoğulları, Halk Eğitim Merkezi’nin problemini çözebilecek midir?
    Gönül Dağı 20.Bölüm
    S01E20 - Gönül Dağı 20.Bölüm
    Sefer, Zahide’nin daveti üzerine akşam yemeğine gelir. Ailece yenilen yemeğin sonunda düğün konuşulur. Zahide sade bir nikahta ısrarcı olur, fakat devreye Muammer’in girmesiyle nişan ve düğün kararı alınır. Tez vakitte nişan hazırlıklarına başlayan Sefer ve Zahide’yi nasıl sürprizler beklemektedir?
    Gönül Dağı 21.Bölüm
    S01E21 - Gönül Dağı 21.Bölüm
    Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime’yle konuşmaya karar verir.
    Gönül Dağı 22.Bölüm
    S01E22 - Gönül Dağı 22.Bölüm
    Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?
    Gönül Dağı 23.Bölüm
    S01E23 - Gönül Dağı 23.Bölüm
    Halime'nin olur vermesiyle birlikte Taner ve Dilek'in önündeki tüm engeller kalkmış olur. Yakın zamanda Taner ve Ailesi, Dilek'i istemeye gideceklerdir. Dilek ve Gülsüm, bu isteme gecesine hazırlanırken, öte tarafta Taner ve amcaoğulları ise Aziz'in annesinin yüreyebilmesi için icatlarını tamamlamışlardır. Herkesin aklında tek bir soru vardır: Aziz'in annesi yürüyebilecek midir?
    Gönül Dağı 24.Bölüm
    S01E24 - Gönül Dağı 24.Bölüm
    Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.
    Gönül Dağı 25.Bölüm
    S01E25 - Gönül Dağı 25.Bölüm
    Sabıka kaydı haberiyle sarsılan Zahide ve Sefer bir çözüm arayışındadır. Sefer’in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. Sefer’in alacağı karar ne olacaktır?
    Gönül Dağı 26.Bölüm
    S01E26 - Gönül Dağı 26.Bölüm
    Ali’nin Gönül Dağı’ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar. Gülsüm, Ali’yi adalete teslim edecek midir? Öte yandan Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah’la birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i nasıl bir sürpriz beklemektedir?
    Gönül Dağı 27.Bölüm
    S01E27 - Gönül Dağı 27.Bölüm
    Taner’in yarışmayı kazanması kesin iken alacağı karar ne olacaktır? Sefer ve Zahide’nin düğün zamanı yaklaşırken, ev meselesini çözmeleri gerekmektedir. Selami ve Keriman’ı aileleriyle barıştırma kararı alırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Devreye Gülsüm Öğretmen’in girmesiyle birlikte işler iyice büyüyecektir. Sonunda Selami ve Keriman, aileleriyle barışabilecek midir?
    Gönül Dağı 28.Bölüm
    S01E28 - Gönül Dağı 28.Bölüm
    Hamile karısı Cemile’nin balık aşermesi üzerine kasabada balık satın almak isteyen Veysel bulamayınca çareyi amcaoğullarıyla birlikte gölde balık avlamakta bulur. Ancak saatler geçmesine rağmen oltalarına hiç balık takılmayınca, Taner’in aklına parlak bir fikir gelir… Yaptığı icadlar ve parlak zekası ile dikkat çeken Taner, bu kez balıkların oltaya takılmasını sağlayacak müthiş bir yem üretir.
    Gönül Dağı 29.Bölüm
    S01E29 - Gönül Dağı 29.Bölüm
    Sefer ve Zahide’nin düğün hazırlığı hızla devam ederken, masraflar da artmıştır. Bir de Sefer’in analığının akrabaları Sefer’den evi isterler. Bir yanda maddi problemler, bir yandan da oluşan ev krizi, herkesi iyice endişelendirir. Taner’in sorunları çözmek için son çare olarak yapacağı büyük fedakarlık ne olacaktır?
    Gönül Dağı 30.Bölüm
    S01E30 - Gönül Dağı 30.Bölüm
    Zahide ve Sefer’in düğün vakti gelmiştir. Bütün kasaba düğüne hazırlanırken en büyük iş amcaoğullarına düşer. Düğün öncesi ve sonrasında oluşan tüm aksilikleri çözmeye çalışan amcaoğullarının işi hiç kolay olmayacaktır. Öte yandan herkes Fikret’in bir sorun çıkarmasından endişelenmektedir. Düğün gecesi geldiğinde Fikret düğünü zora sokacak bir hamlede bulunacak mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top