Hesabım
    Kefaret
    1. Sezon
    Puanım :
    Kefaret

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 22 Kasım 2020
    146 Fotoğraf | 34 Video
    Nurgül Yeşilçay
    Nurgül Yeşilçay
    Yurdaer Okur
    Yurdaer Okur
    Mert Fırat
    Mert Fırat
    Özge Özacar
    Özge Özacar
    Kefaret 34.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kefaret 34.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Kefaret 33.Bölüm Fragmanı 0:57
    Kefaret 33.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Kefaret 32.Bölüm Fragmanı 0:43
    Kefaret 32.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    • Fotoğraf Kefaret
    1. sezon bölümleri
    Kefaret 1.Bölüm
    S01E01 - Kefaret 1.Bölüm
    Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.
    Kefaret 2.Bölüm
    S01E02 - Kefaret 2.Bölüm
    Meltem'i hastanelik eden Can panik yapıp evden kaçar. Hastaneye kaldırılan Zeynep, Meltem'i polis ifadesinde Can'dan söz etmemesi için tembih eder. Sinan Elif'i kaçıranın kendisi olduğu mesajını atan kişinin izini bulur ve hemen harekete geçmek ister.
    Kefaret 3.Bölüm
    S01E03 - Kefaret 3.Bölüm
    Zeynep, 5 yıldır aradığı kızını hiç beklemediği bir anda karşısında bulmanın şokunu yaşarken, Ahmet’in dağılmış ailesini bir araya getirme çabaları Meltem’in verdiği büyük bir haberle suya düşer. Ölüm döşeğinde olan Sabri suçunu itiraf eder ancak Sude’nin ruh sağlığı için birkaç yıl daha kaçırıldığını asla bilmemesi gerekmektedir.
    Kefaret 4.Bölüm
    S01E04 - Kefaret 4.Bölüm
    Zeynep’in gözaltına alınması sonrası Sude ile baş edemeyen Sinan ablasını yardıma çağırır. Ancak bunun çok kötü bir fikir olduğunu anlaması uzun sürmeyecek, Münevver, Sude’nin psikolojisini alt üst edecektir. Ahmet, Zeynep’i emniyetten çıkartır ve karşılığında eski evlerinde baş başa bir zaman geçirmelerini ister.
    Kefaret 5.Bölüm
    S01E05 - Kefaret 5.Bölüm
    Münevver’in Ahmet’e attığı mesajı fark ederek ortadan yok olan Zeynep ve Sinan yerine Ahmet’in öfkesi Münü’ye patlar. Melisa’nın babasına yakalanan Can’ın başı derttedir. Bu sırada evlenmeye zorlanmak için Meltem’in sahte akrabaları tarafından kaçırılan Ahmet’in hayatı tehlikededir. Sude ile ilgili DNA raporunun gelmesiyle Zeynep’in hayatı bütünüyle değişir. Sinan, Elif’in kaçırılması ile ilgili sürpriz bilgilere ulaşır.
    Kefaret 6.Bölüm
    S01E06 - Kefaret 6.Bölüm
    Geldiği gece Sude‘yi gören Can böyle bir bilgiyi babasından saklamaya hakkı olmadığını söyleyerek annesiyle tartışır. Evlenmeye mecbur bırakılan Ahmet kendisine karşı kurduğu komplonun cezasını Meltem’den kat kat çıkartır. Sinan kaçırılma ile ilgili olarak ele geçirdiği yeni delillerle Sabri’nin kendilerini kandırmış olabileceği sonucuna ulaşır ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.
    Kefaret 7.Bölüm
    S01E07 - Kefaret 7.Bölüm
    Zeynep, Sabri’den miras kalan güzel çiftlikte Sude ve Can ile yaşamaya başlar. Sude’nin eski dadısı Ayşe de çiftliktedir, Zeynep’e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatır. Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan’ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracaktır
    Kefaret 8.Bölüm
    S01E08 - Kefaret 8.Bölüm
    Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.
    Kefaret 9.Bölüm
    S01E09 - Kefaret 9.Bölüm
    Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır. Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar.
    Kefaret 10.Bölüm
    S01E10 - Kefaret 10.Bölüm
    Ahmet’in DNA testi yaptırmaya karar vermesi üzerine Sinan Zeynep’e Cansu ile ilgili yapacağı açıklamayı erteler. Çiftliği Kartal’ın çetesi tarafından basılan Arzu, Cansu’yu korumak için İstanbul’daki özel bir okula yatılı olarak göndermeye karar verir. Zeynep, Ahmet’i Sude’den ve çiftlikten uzak tutmak için ek tedbirler alır.
    Kefaret 11.Bölüm
    S01E11 - Kefaret 11.Bölüm
    Zeynep ve Ahmet olumsuz çıkan DNA testinin şokunu yaşarken, Alp, Meltem’in de yardımı ile Zeynep’i zor duruma sokacak bir plan yapar. Zeynep ve Sinan, Sinan’ın bağlanma ve evlilik korkusunun su yüzüne çıkması ile bozulan ilişkilerini onarmaya çalışır. Hayal kırıklığına uğrayan Ahmet, Meltem’e sığınır. Arzu kötüleşen yarası yüzünden bayılıp okula gidemeyince Cansu okul gezisi dönüşü Zeynep ve Sude ile çiftliğe gitmek zorunda kalır.
    Kefaret 12.Bölüm
    S01E12 - Kefaret 12.Bölüm
    Hiç beklemediği bir anda Cansu’yu Zeynep’in yanında gören Sinan kızı Kartal’dan korumak için çiftliği korumaya alırken Arzu’yu da Ahmet’in evinde gözaltında tutmaya başlar. Arzu bir an önce iyileşip Cansu’yu Zeynep’in yanından almak için planlar yaparken Zeynep’in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır.
    Kefaret 13.Bölüm
    S01E13 - Kefaret 13.Bölüm
    Zeynep, Elif’e kavuştuğuna sevinemeden küçük kız Kartal tarafından kaçırılır. Aramalar sürerken Sinan, Mehmet ve Arzu’yu gözaltına aldırır ve Kartal’dan gelecek fidye telefonunu beklemeye başlarlar. Zeynep beş yıldır kızına hasret kalmasına neden olan Arzu’nun Ahmet’in evinde tedavi edildiğini öğrenince deliye döner ve bütün hırsını Arzu’dan alır. Arzu, Ahmet’in yardımıyla polisin elinden kurtulmayı başarırken Zeynep de Kartal tarafından rehin alınır. Sinan sevdiği kadını ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? Zeynep’in gerçek kızı olmadığı ortaya çıkan Sude’nin yasal durumu ne olacak?
    Kefaret 14.Bölüm
    S01E14 - Kefaret 14.Bölüm
    Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır. Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar.
    Kefaret 15.Bölüm
    S01E15 - Kefaret 15.Bölüm
    Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir. Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir. Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.
    Kefaret 16.Bölüm
    S01E16 - Kefaret 16.Bölüm
    Sinan’ın Sude’nin koruyucu babası olması için Zeynep ile evlenmesi ve çiftliğe yerleşmesi gerekmektedir. Ahmet, Arzu ile tutkulu bir birlikteliği sürdürürken Meltem kocasının ihanetini belgelemesi için bir dedektif tutar. Sinan, Cansu’yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişinde bir yolculuğa çıkarmaya karar verir
    Kefaret 17.Bölüm
    S01E17 - Kefaret 17.Bölüm
    Ahmet, Arzu ile ilişkisinin basına düşmesi sonrası işinden olunca bunalıma girer ve Zeynep’in çiftliğindeki köy evine sığınır. Meltem, Ahmet’e boşanma davası açar ve uzaklaştırma kararı çıkartır. Son anda polis baskınından kurtulan Arzu kendisini ihbar eden ve bütün parasına el koyanın kim olduğunu araştırmaktadır. Zeynep ve Sinan nikah için gün alırlar ancak Sinan nikah gününe kadar görevli olarak yurtdışında olacaktır. Nikah günü yaklaşır ancak Sinan’dan hiçbir haber alınamamaktadır.
    Kefaret 18.Bölüm
    S01E18 - Kefaret 18.Bölüm
    Sinan’ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır. Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp’in de yardımını alarak Meltem’i aramaktadır.
    Kefaret 19.Bölüm
    S01E19 - Kefaret 19.Bölüm
    Arzu ameliyattan çıkar ancak durumu ciddiyetini korumaktadır. Bebeği ile çiftliğe yerleşen Meltem lehine tanıklık yapmayınca Zeynep, Arzu’yu öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilir. Ahmet, Arzu’ya yakın olabilmek için tedavi gördüğü hastanede işe başlar. Sinan gizli görevini tamamlayıp dönmüştür, cezaevinde çok zor günler geçirmekte olan Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu ile pazarlık yapmak zorunda kalır.
    Kefaret 20.Bölüm
    S01E20 - Kefaret 20.Bölüm
    Kefaret 21.Bölüm
    S01E21 - Kefaret 21.Bölüm
    Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep’in evinde de barınamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır. Elif’in ziyareti sonucu Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşar ve mahkeme, tedavisinin hastanede devam etmesine hükmeder. Sinan, Kadir’in oğlu Kemal’in kumar borçları yüzünden aldığı ölüm tehditlerini araştırmaya başlar.
    Kefaret 22.Bölüm
    S01E22 - Kefaret 22.Bölüm
    Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep ve Münevver’in peşine düşerler. Hapse giren tefecinin kızı Nisa rehinelerin hayatları karşılığında yüklü bir fidye talep etmekte, Sinan ve Emre ise Zeynep’in yol boyunca bıraktığı ilginç izleri takip ederek hedefe yaklaşmaktadır. Baskını haber alan Nisa, herkesten gizli fidyeyi ödeyen Kadir’den aldığı paralar ve rehinelerle birlikte yeniden kayıplara karışır.
    Kefaret 23.Bölüm
    S01E23 - Kefaret 23.Bölüm
    Kadir, Münevver’in evini geri almaya çalışırken gizemli bir motosikletli evin yeni sahibine hayatı zindan eder. Arzu para kazanmak için yeni yollar arayışındayken Meltem, Alp ile ilginç ve alışılmamış bir anlaşma yaparak yeni bir hayata adım atar. Sude’nin hayatta kalan tek akrabası olduğunu iddia eden birisinin ortaya çıkması herkesi allak bullak eder.
    Kefaret 24.Bölüm
    S01E24 - Kefaret 24.Bölüm
    Zeynep ile Sinan balayında aşk tazelerler. Arzu, Ahmet’in evinde kendine çizilen sınırların dışına çıkarak Elif’i görebilmek için büyük bir risk alır. Münevver, Kadir ile aynı yastığa baş koymakta zorlanır. Alp, Meltem’i ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Sude’nin akrabası olduğunu iddia eden biri Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için yeni adımlar atar.
    Kefaret 25.Bölüm
    S01E25 - Kefaret 25.Bölüm
    Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.
    Kefaret 26.Bölüm
    S01E26 - Kefaret 26.Bölüm
    Mahkeme Sude’nin vesayetini Selena’ya verir. Aile Sude’yi kaybetmenin şokuyla sarsılır. Ahmet, Arzu’yu bebeklerini doğurmak için ikna etmeye çalışır. Meltem, Alp’in ilgisini çekmek için birlikte bir tatil planı yapar. Münevver evlilik hayatına uyum sağlamaya çalışmakta ancak zorlanmaktadır.
    Kefaret 27.Bölüm
    S01E27 - Kefaret 27.Bölüm
    Zeynep, Meltem’in çocuk yuvasında işe başlar. Ayşe, Sude’yi kaybetmenin acısıyla felç geçirir. Sinan, Tolga’yı Amerikan emniyet güçlerine teslim ettikten sonra Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılır. Ahmet, Arzu’ya ulaşmaya çalışır.
    Kefaret 28.Bölüm
    S01E28 - Kefaret 28.Bölüm
    Sinan, Mehdi’yi tuzağa düşürür. Ayşe Hanım büyük sırrını açıklar. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için Selena’yı oyuna getirir. Fulya’nın Selena için başka planları vardır. Arzu bebeğini kaybetme tehlikesi geçirir. Alp, Meltem’in içindeki iyiliği ortaya çıkartmak konusunda başarısız olur.
    Kefaret 29.Bölüm
    S01E29 - Kefaret 29.Bölüm
    Zeynep Selena’dan kurtulur. Ayşe Hanım Sude’yi Zeynep’ten ayırmak ister. Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlar. Meltem hayatını düzene sokmaya çalışır. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer bulur. Münevver Kadir’den ayrılmaya karar verir.
    Kefaret 30.Bölüm
    S01E30 - Kefaret 30.Bölüm
    Münevver’in baskılarından bunalan Zeynep bir pansiyona yerleşir. Sinan da Zeynep ile arasını düzeltmek için aynı pansiyonda oda tutar. Arzu, hamileliğin sonlarına doğru rahatsızlanınca yardımına yine Ahmet yetişir. Ayşe Hanım’a demans teşhisi konurken, Meltem de sorunlarından uzaklaşmak için kendini işine verir.
    Kefaret 31.Bölüm
    S01E31 - Kefaret 31.Bölüm
    Zeynep Sinan’ı affetmekte zorlanmaktadır. Nil’in trajik ölümü Sinan’ı büyük bir bunalıma sürükler. Fulya, Emre’den gizli zora düşmüş kadınlara yardım etmeye başlar. Ahmet, Arzu’yu ararken yaralanır. Ahmet’i tedavi etme sırası Arzu’dadır. Meltem, Zeynep ve Alp’in arkasından intikam planları yapar. Münevver, Meltem’in yanında işe başlar. Ayşe Hanım demans hastası olduğunu ögrenir.
    Kefaret 32.Bölüm
    S01E32 - Kefaret 32.Bölüm
    Sinan, Nilay’ın intiharından kendini sorumlu tutmakta, giderek kabuğuna çekilmektedir. Zeynep, Sinan’ın toparlanması için elinden geleni yapar ancak ipler hızla kopma noktasına gelir. Fulya’nın gizli kahramanlıkları Emre ile aralarının iyice açılmasına yol açar. Münevver kalbini yuvada birlikte çalıştığı genç yakışıklı şefe kaptırır.
    Kefaret 33.Bölüm
    S01E33 - Kefaret 33.Bölüm
    Sinan Zeynep ile arasını düzeltmek için uğraşır. Ahmet çocukları kamp tatiline götürür. Münevver Deniz ile Kıraç’ın yeni bir aşka yelken açtıklarından habersiz bir şekilde aşkına karşılık bulmak için çırpınır. Meltem yuva açılışı için son rötuşları yapar. Can babasını Arzu ile olan ilişkisi hakkında sıkıştırır. Fulya hamile olduğunu öğrenir.
    Kefaret 34.Bölüm
    S01E34 - Kefaret 34.Bölüm
    Ahmet’in kalp krizi geçirmesi sonrası Sinan, çocuklara ulaşır ve aileyi toparlar. Fulya dedektiflik sertifikası alır ve resmi olarak işe başlar. Münevver, Emre ile Fulya’nın barışmalarına yardımcı olur. Meltem, Zeynep ve Alp’ten intikam almak için planını devreye sokar. Ahmet uzak bir köyde Arzu ile gizlice evlenir.
    Kefaret 35.Bölüm Final
    S01E35 - Kefaret 35.Bölüm Final
    Sinan operasyonda ağır yaralanır, ölüm döşeğindeyken Zeynep yanına gider. Münü Kadir’le ilişkisini gözden geçirir. Arzu, Zeynep’e gelip ne kadar pişman olduğunu anlatırken doğum sancıları başlar. Meltem’in intikam planı ters tepince kendini hapishanede bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top