Hesabım
    Akıncı
    1. Sezon
    Akıncı

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 1 Ocak 2021
    140 Fotoğraf | 20 Video
    Şükrü Özyıldız
    Şükrü Özyıldız
    Büşra Develi
    Büşra Develi
    Yıldıray Şahinler
    Yıldıray Şahinler
    Tolga Tekin
    Tolga Tekin
    Akıncı 20.Bölüm Fragmanı 0:49
    Akıncı 20.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    Akıncı 19.Bölüm Fragmanı 0:50
    Akıncı 19.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    Akıncı 18.Bölüm Fragmanı 0:50
    Akıncı 18.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    • Fotoğraf Akıncı
    1. sezon bölümleri
    Akıncı 1.Bölüm
    S01E01 - Akıncı 1.Bölüm
    Kökleri Osmanlı tarihine uzanan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatıyor. Zorlu bir mücadeleye hazır mısınız?
    Akıncı 2.Bölüm
    S01E02 - Akıncı 2.Bölüm
    Köksal ve adamları Cevdet'in emriyle Şehir Hatları vapurunu işgal edip, içindeki yolcuları rehin alırlar. Akıncı olay yerine giderken kendisi için kurulan tuzaktan habersizdir. Cevdet, Akıncı'yı öldürerek Lukas'a karşı elini güçlendirmek ister.
    Akıncı 3.Bölüm
    S01E03 - Akıncı 3.Bölüm
    Akıncı'nın müdahalesi ile Lukas etkisiz hale gelmiştir. Cevdet, Lukas'ın köşesine çekilmesini fırsat bilerek bir silah kaçakçılığına aracılık etmek ister. Orhan'ın radarına takılan bu yasa dışı ticarete Akıncı da dahil olur. Ancak Orhan ve Akıncı'nın karşılaştıkları manzara silah kaçakçılığından fazlasıdır.
    Akıncı 4.Bölüm
    S01E04 - Akıncı 4.Bölüm
    Cevdet, polis sorgusundan kurtulmanın yollarını araraken Nergis de babasının 'gerçekte' kim olduğunu öğrenmek için Kemal'den yardım ister. Lukas görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı'ya karşı savaş açmak için güç toplar.
    Akıncı 5.Bölüm
    S01E05 - Akıncı 5.Bölüm
    Nergis, Cevdet ve geçmişiyle ciddi bir yüzleşme yaşarken Kemal’in hayatında hiç bilinmeyen bir gerçek açığa çıkar. Orhan, Lukas’ın izini sürerken birileri tarafından kaçırılır.
    Akıncı 6.Bölüm
    S01E06 - Akıncı 6.Bölüm
    Akıncı'yı kovalarken kaza yapan Kemal hastanede yaşam mücadelesi verirken gizlediği gerçekler açığa çıkar. Köksal, Lukas'ı ele geçirecekken ortaya çıkan Cüneyt dengeleri bozar. Köksal yakalandığını düşünürken geçmişine dair beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
    Akıncı 7.Bölüm
    S01E07 - Akıncı 7.Bölüm
    Yücel'in ölümünün ardından hem Kemal hem Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunun peşine düşerler. Nergis, elindeki kanıtla Cüneyt'i köşeye sıkıştırmaya başlar. Kemal ise Cüneyt'in kimlere çalıştığını öğrenmeye çalışır.
    Akıncı 8.Bölüm
    S01E08 - Akıncı 8.Bölüm
    Akıncı, Profesör Yusuf ve kızı Deniz'in kaçırıldığı yere baskın yapar. Köşeye sıkışan Köksal ve adamları Akıncı'yla amansız bir mücadeleye girişir. Cevdet, Yusuf ve kızı için ölüm emrini verirken hiç hesaba katmadığı bir sürprizle karşılaşır.
    Akıncı 9.Bölüm
    S01E09 - Akıncı 9.Bölüm
    Nergis, annesiyle ilgili edindiği ipuçlarının izini sürer. İpuçları onu hiç beklemediği bir kişiye ulaştırırken Lukas’la ilgili beklenmedik bir gelişme Cüneyt ve Köksal’ın gündemini değiştirir.
    Akıncı 10.Bölüm
    S01E10 - Akıncı 10.Bölüm
    Stüdyoya yapılan saldırının ve Dergis, stüdyoya dönerken Meryem'le karşılaşır. Meryem'in sözleri Nergis'i yeni kararlar almak için harekete geçirir. Kemal, Yusuf Yenice ölümüyle ilgili önemli bir bilgiye ulaşır ve Aylin'i sorguya çeker. Aylin'in emniyete çağırılması Cevdet'i telaşlandırır.
    Akıncı 11.Bölüm
    S01E11 - Akıncı 11.Bölüm
    Kemal, Cüneyt'in kurduğu kumpas yüzünden görevden alınıp cezaevine gönderilir. Kemal'in cezaevine girmesi onu sindirmek için ilk hamledir; Cüneyt daha fazlası için harekete geçer. Güneş, Cüneyt'le ilgili incelemesini derinleştirip bu konuda Nergis'ten destek ister. Taşkın'la birlikte Kemal'e kurulan kumpası açığa çıkarmak için mücadele eder ve Cüneyt'in itiraz edemeyeceği sağlam delillere ulaşırlar.
    Akıncı 12.Bölüm
    S01E12 - Akıncı 12.Bölüm
    Akıncı Lukas'ın peşindedir ve Lukas'tan İstanbul'a gelen bir yeraltı organizasyonu hakkında bilgi alır. Acı Getirenler! Orhan bu karanlık örgüt hakkında bilgi toplamak için harekete geçer. Nergis kardeşi Yağız'dan üvey annesi Aylin'in öldürülen doktor kuzeni için polis tarafından sorgulandığını öğrenmiştir. Bu işin peşine düşer ve Aylin'le yüzleşir.
    Akıncı 13.Bölüm
    S01E13 - Akıncı 13.Bölüm
    İstanbul'da yeni ve çok güçlü bir savaşçı şehrin altını üstüne getirmeye başlamıştır. Kor-Han! Cevdet ise Londra'dan döndüğünde Nergis'e yapılan saldırıyı araştırmaya başlar.
    Akıncı 14.Bölüm
    S01E14 - Akıncı 14.Bölüm
    Akıncı 15.Bölüm
    S01E15 - Akıncı 15.Bölüm
    Fatih Cevdet'in peşindeyken, Acı Getirenler'in başka büyük bir planı daha vardır. İstanbul'un tüm yeraltı organizasyonunu ele geçireceklerdir. Bunun için inanılmaz bir oyun kurarlar. Nergis ise elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırırken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır.
    Akıncı 16.Bölüm
    S01E16 - Akıncı 16.Bölüm
    Acı Getirenler, şehrin yeraltını tamamıyla ele geçirmişlerdir. Şimdi ise cüretkar planlarını uygulamak için harekete geçmişlerdir. Türkiye'yi gerçekten çok zor durumda bırakacakları bir baskın planlarlar ama hesaba katmadıkları bir şey vardır, Akıncı geri dönmüştür!
    Akıncı 17.Bölüm
    S01E17 - Akıncı 17.Bölüm
    Fatih, Haritacılar'ın yeni planlarını öğrenmeye çalışmaktadır. Nergis ise annesinin ardındaki sırlar için babası Cevdet'e ulaşmayı istemektedir. Kemal kızının velayeti için son aşamaya gelmiştir. Ona mahkemede hiç beklemediği bir kişi yardım edecektir.
    Akıncı 18.Bölüm
    S01E18 - Akıncı 18.Bölüm
    Akıncı son anda yaptığı bir hamle ile İstanbul'u kana bulanmaktan kurtarmış, büyük bir felaketi önlemiştir. Cevdet ise karşısındaki düşmanı tanımak için harekete geçmiştir. Annesinin yaşadığını öğrenen Nergis, annesinin nerede olduğunu öğrenmek için araştırmalarında daha derine iner.
    Akıncı 19.Bölüm
    S01E19 - Akıncı 19.Bölüm
    Akıncı konsolosluk binasında Haritacılar'ın İstanbul'a geliş nedeninin kendisi olduğunu öğrenir. Nergis'in ise annesinin izini sürerken hiç beklemediği birisi karşısına çıkmıştır; babası Cevdet. Cevdet bir kez daha kesin bir dille, Nergis'in annesini aramaktan vazgeçmesini söyler. Ama bu Nergis'i durdurmayacaktır.
    Akıncı 20.Bölüm
    S01E20 - Akıncı 20.Bölüm
    Nergis annesinin tutulduğu yeri sonunda bulmayı başarır. Ama buraya giriş umduğundan da zor olacaktır. Bu konuda hiç beklemediği birisi kendisine yardım edecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top