Hesabım
    Seni Çok Bekledim
    1. Sezon
    Puanım :
    Seni Çok Bekledim

    Özet

    Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık biranda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 29 Ocak 2021
    124 Fotoğraf | 13 Video
    Özcan Deniz
    Özcan Deniz
    İrem Helvacıoğlu
    İrem Helvacıoğlu
    Türkü Turan
    Türkü Turan
    Yıldız Kültür
    Yıldız Kültür
    Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Fragmanı 0:53
    Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Fragmanı
    82 gösterim
    Seni Çok Bekledim 12.Bölüm Fragmanı 0:58
    Seni Çok Bekledim 12.Bölüm Fragmanı
    73 gösterim
    Seni Çok Bekledim 11.Bölüm Fragmanı 0:54
    Seni Çok Bekledim 11.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    • Fotoğraf Seni Çok Bekledim
    1. sezon bölümleri
    Seni Çok Bekledim 1.Bölüm
    S01E01 - Seni Çok Bekledim 1.Bölüm
    13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz’i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir.
    Seni Çok Bekledim 2.Bölüm
    S01E02 - Seni Çok Bekledim 2.Bölüm
    Kadir’in, babasının yadigarı yüzüğün yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelmesi Ayliz’i şok eder. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.
    Seni Çok Bekledim 3.Bölüm
    S01E03 - Seni Çok Bekledim 3.Bölüm
    Annesiyle Kadir’in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir’in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister. Kadir pes eder. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmamıştır. Fakat Ayliz kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek kolay olmayacaktır.
    Seni Çok Bekledim 4.Bölüm
    S01E04 - Seni Çok Bekledim 4.Bölüm
    Zahide’nin başına gelen trajedi iki aileyi de perişan eder. Bir yanda Erol’u bu işten kurtarmaya çalışan Cemal ve Mihre, diğer yanda karısının intikamını almak isteyen Selo vardır. Kadir, Erol’un bu ölümle bir ilgisinin olup olmadığını araştırırken Selo’nun da bu yöndeki şüpheleri giderek artar.
    Seni Çok Bekledim 5.Bölüm
    S01E05 - Seni Çok Bekledim 5.Bölüm
    Selo tarafından bıçaklanan Kadir, yaşam savaşını kazanır. Fakat Selo, Erol’dan intikam alma niyetinden vazgeçmemiştir. Erol ise istemeden sebep olduğu ölümün ardından yıkılan hayatların vicdan azabını kaldıramamaktadır. Ayliz babasının kim olduğunu bulmaya çalışırken Kadir sonunda bir ipucuna ulaşır. Selo’nun hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Meryem, Zahide’ye benzerliğiyle onu şaşırtır.
    Seni Çok Bekledim 6.Bölüm
    S01E06 - Seni Çok Bekledim 6.Bölüm
    Selo tarafından vurulan Erol, hastanede yaşam mücadelesi verirken tüm bu olanlar için kendini suçlayan Kadir bir an evvel Selo’yu polise teslim etmek için elinden geleni yapar. Babasını bulacağını ümit ederken bir ikiz kardeşi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Ayliz, annesiyle yüzleştiğinde ne cevap alacaktır? Oğlu Umut’la kaçak durumuna düşen Selo, her şeyi geride bırakıp uzaklara gitmeyi başarabilecek mi?
    Seni Çok Bekledim 7.Bölüm
    S01E07 - Seni Çok Bekledim 7.Bölüm
    Selo, tutuklanınca Kadir, onun oğlu Umut’a sahip çıkar. Bir yandan Ayliz ile birlikte Umut’un yaşadığı travmayı atlatması için çabalarken, bir yandan da aile olmanın provasını yaparlar. Kadir, Ayliz’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Ayliz, bomboş bir evde karşına çıkacaklardan habersiz, kendini büyük bir kararın arifesinde bulur.
    Seni Çok Bekledim 8.Bölüm
    S01E08 - Seni Çok Bekledim 8.Bölüm
    Nikah saati yaklaştıkça Ayliz, endişelenmeye başlamıştır. Kadir, yetişebilecek mi? Ayliz’in annesinden öğrendiği sır, Kadir’in aklını karıştırmıştır. Öte yandan üvey babası Cemal, Kadir’in hayatına eskisinden çok daha fazla dahil olacaktır artık. Cemal, kirli sırlarının ortaya çıkmaması için uğraşırken İsmet’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. İsmet, karısı ile kızının dahil olduğu gerçekleri öğrenince büyük bir panik yaşar.
    Seni Çok Bekledim 9.Bölüm
    S01E09 - Seni Çok Bekledim 9.Bölüm
    Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir’in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.
    Seni Çok Bekledim 10.Bölüm
    S01E10 - Seni Çok Bekledim 10.Bölüm
    Kadir, dedesinin şüpheli ölümü üzerine araştırmalarına devam ederken öğrendiği gerçeğin ağırlığını yaşamaktadır. Ayliz’le arasında sır kalmasını istemez ama gerçekleri söylemek kolay değildir. Kadir evde yaşanan sarsıcı olayların da etkisiyle Cemal’le karşı karşıya gelir. Artık birkaç cephede birden savaşmak zorundadır.
    Seni Çok Bekledim 11.Bölüm
    S01E11 - Seni Çok Bekledim 11.Bölüm
    Kadir, gemileri yakmış, Cemal’e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol’la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir’dir. İsmet, Cemal’in baskısıyla bildiklerini Kadir’le paylaşamaz.
    Seni Çok Bekledim 12.Bölüm
    S01E12 - Seni Çok Bekledim 12.Bölüm
    Ailede tüm dengeler değişmeye, sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar. Kadir, yıllarca kardeşi bildiği Erol’un ardından, hâlâ yaşadığı şokun etkisindedir. Ayliz, çektiği acıların ötesinde, Erol’a “Kardeşim” diyememenin burukluğunu yaşar. Sibel, gemileri yakmaya karar verir ve ortalığı sarsacak fitili ateşler. Cemal, kendi sebep olduğu olay yüzünden Kadir’i suçlamaktadır. Kadir onun katil olduğunu bir kez daha haykırırken, aralarındaki ipler iyice gerilir. Selahattin, her şeye rağmen, Eren Ailesinin zor zamanlarında yanlarında durur ve habersiz olduğu gerçekle yüzleşmesi an meselesidir.
    Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Final
    S01E13 - Seni Çok Bekledim 13.Bölüm Final
    Mihre öğrendiği gerçeklerin ardından Eren Ailesi’ni bir araya getirmek için harekete geçer, ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ayliz, bir yandan ailesi ile ilgili mücadele verirken bir yandan da öğrendikleriyle sarsılır. İçinde bulunduğu zor durumu Kadir’le paylaşıp paylaşmama konusunda ikilemde kalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top