Hesabım
    Kardeşlerim
    3. Sezon
    Puanım :
    Kardeşlerim
    Üyeler
    2,9 1 oy

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 3 Eylül 2022
    360 Fotoğraf | 35 Video
    Kardeşlerim 94.Bölüm Fragmanı
    Kardeşlerim 94.Bölüm Fragmanı
    Kardeşlerim 93.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kardeşlerim 93.Bölüm Fragmanı
    96 gösterim
    Kardeşlerim 92.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kardeşlerim 92.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    3. sezon bölümleri
    Kardeşlerim 57.Bölüm
    S03E01 - Kardeşlerim 57.Bölüm
    Eren kardeşler, sahip oldukları zengin hayatın tadını çıkarırken, beş kuruşsuz ortada kalan Akif de türlü kurnazlıklarla yeniden eski gücüne kavuşmanın yollarını aramaktadır.
    Kardeşlerim 58.Bölüm
    S03E02 - Kardeşlerim 58.Bölüm
    Konağı terk ettikten sonra ne yapacağını bilmeyen Asiye'ye yardım hiç beklenmedik bir yerden gelirken, Şengül'ün hamile olduğunu öğrenen Orhan, büyük bir açmaza girer.
    Kardeşlerim 59.Bölüm
    S03E03 - Kardeşlerim 59.Bölüm
    Sarp ve Yasmin'in Ataman Koleji'ne kayıt yaptırması, yeni gerginlikleri beraberinde getirir. Okulda yapılan heyecanlı turnuvada çocuklar arasında büyük bir rekabet yaşanır. Daha ilk günden Eren kardeşlere sinir olan Ahmet, Ömer'e karşı bir hamle yaparken, karşısında hiç beklenmedik birini bulur.
    Kardeşlerim 60.Bölüm
    S03E04 - Kardeşlerim 60.Bölüm
    Tolga'nın durumundan dolayı kendini suçlu hisseden Ömer bir çıkış yolu ararken, Orhan'ın Şengül'le görüşmesi, Gönül'ü iyice çileden çıkartır. Ahmet ve Şevval'in yaptığı sinsi plan yüzünden derinden etkilenen Sevgi, hayatıyla ilgili yeni bir karar almak durumunda kalır.
    Kardeşlerim 61.Bölüm
    S03E05 - Kardeşlerim 61.Bölüm
    Nebahat ve Ahmet cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Doruk, Asiye ve Oğulcan, Ömer'den gizli bir iş birliğine girişirler.
    Kardeşlerim 62.Bölüm
    S03E06 - Kardeşlerim 62.Bölüm
    Ömerler, dönemin ilk sınavına hazırlanmak için dört koldan mücadele ederler. Gönül'e karşı iyice hırslanmış olan Şengül, kendini ispatlamak için kolları sıvarken, Ömer'e karşı iyice öfkelenen Sarp ise yaptığı hamleyle beraber, hiç beklenmedik birisinin hayatını tehlikeye atar.
    Kardeşlerim 63.Bölüm
    S03E07 - Kardeşlerim 63.Bölüm
    Şengül'ün işlerinin iyi gitmesi, Gönül'ü ona karşı iyice öfkelendirirken, Akif ve Nebahat cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. Doruk ve Asiye, herkesi şaşırtan birisine yardımcı olma kararı alırlar.
    Kardeşlerim 64.Bölüm
    S03E08 - Kardeşlerim 64.Bölüm
    Ömer'in, Sarp'a karşı olan öfkesini durduramayan Asiye ise, hayatlarıyla ilgili yeni bir karar vermek zorunda kalır. Süsen ve Berk, sürpriz bir iş birliğine girişirken, Şevval de Ömer'i Sarp'tan uzak tutmak için elinden geleni yapar.
    Kardeşlerim 65.Bölüm
    S03E09 - Kardeşlerim 65.Bölüm
    Akif para kazanmak için bu sefer farklı bir yola başvururken, Ataman Koleji'nde bir proje ödevi için grup olan çocukların arasındaki gerginlik daha da büyür.
    Kardeşlerim 66.Bölüm
    S03E10 - Kardeşlerim 66.Bölüm
    Ömer, Sarp'ın attığı iftiranın gerçek olmadığını haykırırken; Gönül ve Şengül, mahallede yapılacak olan sürpriz bir yarışta, büyük bir rekabete girişirler. Berk, Doruk'a karşı sinsi bir plan yaparken, Ataman Koleji'nde yapılan önemli bir seçme, Asiye ve Aybike cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına sebep olur.
    Kardeşlerim 67.Bölüm
    S03E11 - Kardeşlerim 67.Bölüm
    Akif yüzünden kulüpte yaşananlar, Ahmet'in sabrını iyice taşırırken; Ataman Koleji'ne gelen sürpriz misafir, tüm çocukları yeni bir proje ödevinde daha bir araya getirir. Ömer'in çaresiz haliyle bir kez daha yüzleşen Sevgi, radikal bir karar alır.
    Kardeşlerim 68.Bölüm
    S03E12 - Kardeşlerim 68.Bölüm
    Sevgi’yi depoda rehin tutmakta kararlı olan Şevval, büyük bir gerginlik yaşarken, mahallede hiç iş yapamaz halde olan Şengül ve Gönül, çaresizce ne yapacaklarını düşünmektedirler. Ahmet, Akif’in kurnaz oyununa darbe vurmak için büyük bir fırsat yakalarken, Berk ve Sarp kendi aralarında bir iddiaya girerler. Ahmetlerin evinde yapılan barbekü partisinde çocuklar arasındaki ipler iyice gerilirken, Akif’in yaptığı hamle, herkesi şoka uğratır.
    Kardeşlerim 69.Bölüm
    S03E13 - Kardeşlerim 69.Bölüm
    Ömer, hayatıyla ilgili öğrendiği bir gerçeğin daha şokunu yaşarken, sinirden deliye dönen Sarp ise durumu kabullenmek istemez. Berk ve Sarp’ın sürdürmekte kararlı olduğu iddia, farklı bir hal alırken, eli iyice sıkışmış olan Şengül, çevresinden aldığı akılla, kurnaz bir entrikaya girişmek zorunda kalır.
    Kardeşlerim 70.Bölüm
    S03E14 - Kardeşlerim 70.Bölüm
    Doruk'un Asiye'ye olan tutkulu aşkı, Nebahat'i iyice çileden çıkartırken, Tolga ve Leyla hayatlarıyla ilgili radikal bir karar alırlar. Sevgi'yle ilgili yaşananlardan dolayı büyük bir vicdan azabı ve suçluluk duyan Yasmin'in gözünü iyice karartması ise hiç beklenmedik bir sonuç yaratır.
    Kardeşlerim 71.Bölüm
    S03E15 - Kardeşlerim 71.Bölüm
    Asiye ve Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, babalarının evinden ayrılan Tolga ve Leyla, yeni bir hayat kurmak için kolları sıvar. Nebahat, Doruk'u Asiye'den ayırmak için her türlü yolu denerken, çocuklar ve veliler, Ataman Koleji'nin düzenlediği sürpriz organizasyonda bir araya gelirler.
    Kardeşlerim 72.Bölüm
    S03E16 - Kardeşlerim 72.Bölüm
    Doğumuna sayılı saatler kalan Şengül büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Annesiyle yaşanan kavga sebebiyle, Doruk ve Asiye'nin arası git gide daha fazla açılırken, Ömer ve Yasmin cephesinde de olumlu kardeşlik rüzgarları esmeye başlar.
    Kardeşlerim 73.Bölüm
    S03E17 - Kardeşlerim 73.Bölüm
    Doruk, Asiye ve Nebahat arasında yaşanan gerilimin aslını öğrenmek için uğraşırken; Süsen'in, Ömer'le ilişkisine gölge düşecek korkusuyla yaptığı hamle, hiç beklenmedik bir sonuç yaratır.
    Kardeşlerim 74.Bölüm
    S03E18 - Kardeşlerim 74.Bölüm
    Hastanede beklenmedik birisiyle karşılaşan Tolga için ise tüm yaşananlar, yeni bir başlangıcın ilk adımı olacaktır. Leyla hızla hastaneye kaldırılırken; tüm çocuklar bu zor zamanında Tolga'ya destek olurlar. Şengül heyecanla, evine geri dönecek Orhan'ı beklemektedir.
    Kardeşlerim 75.Bölüm
    S03E19 - Kardeşlerim 75.Bölüm
    Sarp'la dertleşmeye devam eden Süsen'in Ömer'le arasındaki bağ, artık tamamen kopma noktasına gelir. Ayla ve Nebahat cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken Ahmet'in Ömer için yaptığı son hamle, Sarp için bardağı taşıran son damla olur.
    Kardeşlerim 76.Bölüm
    S03E20 - Kardeşlerim 76.Bölüm
    Asiye ve Doruk tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken; Orhan, Eren ailesini çok sevindirecek sürpriz bir karar alır. Nebahat, Doruk'u Asiye'den uzaklaştırmak için farklı yollar denemeye devam ederken, Ömer'le kardeşlik bağı gün geçtikçe daha da güçlenen Yasmin'in Asiye'ye karşı yaptığı hamle hiç beklenmedik bir sonuca sebep olur.
    Kardeşlerim 77.Bölüm
    S03E21 - Kardeşlerim 77.Bölüm
    Asiye ve Ömer arasında ciddi bir küslük yaşanırken, Şengül ve Ayla’nın okulda yapılan toplantıda karşı karşıya gelmesi, sürpriz bir yakınlaşmayı beraberinde getirir. Süsen’in Sarp’la zaman geçirmeye başlaması, Ömer başta olmak üzere herkesi şaşırtır.
    Kardeşlerim 78.Bölüm
    S03E22 - Kardeşlerim 78.Bölüm
    Akif, Ömer’i söylediklerine inandırmayı başarırken, Asiye’nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir. Hayalleri yıkılan Şengül, kendisine sinsi hamleler yapmaya devam eden Gönül’le yeniden karşı karşıya gelirken; Tolga ve Oğulcan da, Zehra’nın zorla evlendirilmesine engel olacak bir çözüm bulmaya çalışmaktadır. Ayla’nın yaptığı acımasız girişim, Şengül ve Orhan’ı şoke ederken, Ömer kafasındaki soru işaretlerini çözmek için, hiç beklenmedik bir hamle yapar.
    Kardeşlerim 79.Bölüm
    S03E23 - Kardeşlerim 79.Bölüm
    Tolga, Zehra'yı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için evlenme yolunda ilerlerken, genç kızın yokluğu fark edilmiş, abisi Şeref peşine düşmüştür. Şengül çok para kazanacağını düşündüğü bir yatırıma girişmeye karar verir.
    Kardeşlerim 80.Bölüm
    S03E24 - Kardeşlerim 80.Bölüm
    Yaptığı kazada yaralanan Akif, hızla hastaneye kaldırılırken, Şevval de başından ayrılmaz. Sarp ve Ömer tartışması yüzünden köfte tezgâhları dağılan Oğulcan, Ömer’e karşı tavır alırken, Akif başına gelen kazayı, kendi yararına çevirmek için kolları sıvar.
    Kardeşlerim 81.Bölüm
    S03E25 - Kardeşlerim 81.Bölüm
    Akif, kendini Nebahat’e affettirmek için çabalarken, evsiz kalan Ömerler, para kazanabilmek için tüm dostlarıyla birlikte yepyeni bir işe girişirler. Ailesinin yaşadıklarına bir çözüm bulamamanın çaresizliği içinde iyice ezilen Orhan ise, tüm ailesini şoke edecek bir karar almak durumunda kalır.
    Kardeşlerim 82.Bölüm
    S03E26 - Kardeşlerim 82.Bölüm
    Orhan’ın Gönül’le yan yana olması şokunu yaşayan Şengül, hızla harekete geçerken, Nebahat ve Doruk’un arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlar. Asiye ve Zehra yeni bir işte, birlikte çalışmaya başlar. Gönül, hırsını alamadığı Şengül’e karşı sinsi hamleler yapmaya devam eder. Akif, Suzan’la boşanmamak için her yolu denerken, Orhan ve Şengül’ün herkesi mutluluğa boğan sevindirici kararı, Gönül’ün gözünü iyice döndürür.
    Kardeşlerim 83.Bölüm
    S03E27 - Kardeşlerim 83.Bölüm
    Afra hızla hastaneye kaldırılırken, Gönül ve Oğulcan başta olmak üzere, herkes büyük bir üzüntü ve şok içindedir. Yasmin’in Asiye’ye karşı hamleleri artık iyice ortalığı karıştırıcı bir hal almaya başlar. Akif kendini Suzan’a affettirmek için bu sefer farklı bir yol izlerken, Süsen ve Ömer cephesinde çok önemli gelişmeler yaşanır.
    Kardeşlerim 84.Bölüm
    S03E28 - Kardeşlerim 84.Bölüm
    Ahmet ve Suzan cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya başlarken, Zehra çalıştığı çiçekçide, hiç beklemediği bir durumun içine çekilir. Akif'in bir açığını bulmanın keyfini yaşayan Ayla ise, Akif'i şoke edecek bir hamle yapar.
    Kardeşlerim 85.Bölüm
    S03E29 - Kardeşlerim 85.Bölüm
    Akif, kendisini köşeye sıkıştıran Ayla’yı can evinden vurmayı hedeflerken, Asiye ve Doruk’un ilişkisine gölge düşürmek isteyen Yasmin, sinsi planlar yapmaya devam eder. Şevval, Suzan’ı Ahmet’e karşı zor durumda bırakmak isterken, Ömer ve Süsen’i barışmış halde yan yana gören Sarp, iyice çileden çıkar.
    Kardeşlerim 86.Bölüm
    S03E30 - Kardeşlerim 86.Bölüm
    Berk'in biyolojik annesi Serpil'i yaralayan Ayla, Şengül'le birlikte ne yapacağını düşünür. Zehra'nın suç çetesinden aldığı para dolu çanta, Asiye ve Doruk'un başını çok büyük bir belaya sokar.
    Kardeşlerim 87.Bölüm
    S03E31 - Kardeşlerim 87.Bölüm
    Korkunç bir silahlı saldırıya maruz kalan çocuklar, acil müdahale ile apar topar hastaneye kaldırılırken; haberi alan herkes, perişan bir halde soluğu hastanede alır. Kendini iyice dağıtan Sarp’ı, Ahmet toparlamaya çalışır. Zehra’nın kardeşi Bahar ile Akif ve Nebahat arasında, hiç beklenmedik bir bağ kurulur. Herkes, hayati tehlikesi devam eden çocukların yaşam mücadelesini kazanmasını beklerken, Eren ailesi bir sevdiğini daha kaybetme korkusuyla yeniden yüzleşir.
    Kardeşlerim 88.Bölüm
    S03E32 - Kardeşlerim 88.Bölüm
    Korkunç silahlı saldırıda vurulan gençler hastaneye kaldırılır. Umutlu bekleyiş kimi zaman yerini derin acılara bırakılır. Zehra hayata gözlerini yumar. Yasmin, Tolga, Oğulcan hayata tutunur. Ömer'den güç de olsa sevindiren haber gelir.
    Kardeşlerim 89.Bölüm
    S03E33 - Kardeşlerim 89.Bölüm
    Aylaların evine tam anlamıyla yerleşip, daha ilk günden Berk’le sorunlar yaşamaya başlayan Elif için, yeni okulu Ataman Koleji’nde de durum farksızdır. Öğrendiği bir takım sarsıcı gerçekler, Oğulcan’ı çok sıkıntılı bir açmazın içine sürükler. Akif, kendini yeniden Nebahat’e affettirmenin peşine düşer.
    Kardeşlerim 90.Bölüm
    S03E34 - Kardeşlerim 90.Bölüm
    Orhan, uğradığı sinsi iftira yüzünden, son derece öfkeli ve bir o kadar da boynu bükük haldedir. Tüm çocuklar, bu sefer de Bahar’a yardımcı olmak için sürpriz bir etkinlikte, yeniden bir araya gelirler. Elif, Aybike’yi çok büyük hayal kırıklığına uğratacak birisiyle iş birliği yaparken, Berk’le arasındaki ipler de gün geçtikçe gerilmeye devam eder.
    Kardeşlerim 91.Bölüm
    S03E35 - Kardeşlerim 91.Bölüm
    Akif, Yakut Kulüp'te yeni bir maceraya yelken açmak için kolları sıvar. Şevval, Ahmet ve Suzan'ın ilişkisine darbe vurmak için sinsi bir plan yapar. Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır.
    Kardeşlerim 92.Bölüm
    S03E36 - Kardeşlerim 92.Bölüm
    Çocukların videosunun meşhur olmasıyla birlikte heyecanlanan Şengül, Orhan'la birlikte, yepyeni bir maceraya girişir. Akif, kafasına koyduğu kumarhaneyi hayata geçirirken, hayallerini gerçekleştirebilmek için, canla başla para kazanmaya başlayan Eren kuzenler, Şevval'in yaptığı bilinçsiz hamleyle birlikte, hiç beklemedikleri bir durumun içine çekilirler.
    Kardeşlerim 93.Bölüm
    S03E37 - Kardeşlerim 93.Bölüm
    Yaşadığı duyguları, Doruk'a ifade etmek isteyen Yasmin, hiç beklemediği bir durumun içine çekilir. Ahmet ve Suzan cephesinde yaşanan gelişmelere iyice öfkelenen Şevval'in yaptığı kararlı hamle, Sarp ve Ömer'i dehşete düşürür.
    Kardeşlerim 94.Bölüm
    S03E38 - Kardeşlerim 94.Bölüm
    Ömer ve Sarp, Şevval'in yaptığı çılgınlığın dehşeti içindedirler. Oğulcan, eskiciye verilen tablonun, tüm Eren ailesinin hayatını kurtarabileceğinin hayalini kurarken, Yasmin ve Tolga cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top