Hesabım
    Kardeşlerim
    4. Sezon
    Kardeşlerim

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2023
    242 Fotoğraf | 28 Video
    Kardeşlerim 125.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kardeşlerim 125.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kardeşlerim 124.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:51
    Kardeşlerim 124.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kardeşlerim 123.Bölüm Fragmanı 0:54
    Kardeşlerim 123.Bölüm Fragmanı
    3.880 gösterim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    4. sezon bölümleri
    Kardeşlerim 95.Bölüm
    S04E01 - Kardeşlerim 95.Bölüm
    Geçirdikleri korkunç kazanın ardından toparlanmaya çalışan çocuklar, Ataman Koleji’nin yeni dönemine “merhaba” derler. Şengül ve Orhan’ın, başladıkları yemek programının başarısı tam gaz devam ederken, Şengül yine kendince farklı hesaplar peşindedir.
    Kardeşlerim 96.Bölüm
    S04E02 - Kardeşlerim 96.Bölüm
    Doruk’un ölümü sonrası, kendine zarar vermek isteyen Akif, ciddi bir tehlike yaşar. Asiye, sevdiğini kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyken, Ömer’le birlikte Orhan ve Şengül’e karşı da son derece tavırlıdırlar. Evde hiç olmaması gereken bir eşyayı bulan Ayla’nın gergin tavrı ve hareketleri, Berk’i şüpheye düşürür.
    Kardeşlerim 97.Bölüm
    S04E03 - Kardeşlerim 97.Bölüm
    Akif, gün geçtikçe Mahir'in üstüne daha çok düşmeye devam ederken, yeni kuracağı işin de ilk adımını atar. Şevval, Ataman Koleji'nde Eren kuzenleri hedef alan, ardı arkası kesilmeyen kurallar uygular. Şengül'ün cephesinde işler ters giderken, Suzan'a şok edici bir telefon gelir.
    Kardeşlerim 98.Bölüm
    S04E04 - Kardeşlerim 98.Bölüm
    Berk’e karşı kendini mahcup hisseden Aybike, Berk’ten gitgide uzaklaşmaya başlar. Fatma her bir aile üyesine ilgi gösterip, kendini sevdirmeye çalışmaktadır. Ataman Koleji’ne yeni kayıt olan sürpriz isim, yeni gerginliklerin tohumunu atar.
    Kardeşlerim 99.Bölüm
    S04E05 - Kardeşlerim 99.Bölüm
    Suzan, üstüne yıkılan suç yüzünden, tutuklanma korkusuyla karşı karşıya kalırken, Akif ve Şevval de farklı hesaplar peşindedir. Fatma, kendisini evden göndermek isteyen Orhan’a karşı, radikal bir çözüm aramaktadır.
    Kardeşlerim 100.Bölüm
    S04E06 - Kardeşlerim 100.Bölüm
    Mahir, çalıştığı evde gazdan zehirlenen Asiye’yi, hızla hastaneye götürür. Akif, şehir dışında tanıştığı Süreyya’nın, yeniden ve ansızın karşısına çıkmış olmasının şaşkınlığını yaşarken, Orhan ile Fatma arasındaki buzlar, yavaş yavaş erimeye başlar.
    Kardeşlerim 101.Bölüm
    S04E07 - Kardeşlerim 101.Bölüm
    Eren ailesi, su ve elektrik kesintisi sorunlarıyla boğuşurken; Nebahat, Süreyya yüzünden Akif'e karşı son derece tavırlıdır. Tüm çocuklar, Ataman Koleji'nde verilen yeni bir proje ödevi için gruplara ayrılırlar.
    Kardeşlerim 102.Bölüm
    S04E08 - Kardeşlerim 102.Bölüm
    Emel'i sosyal hizmetlerin aldığını öğrenen Ömer, Asiye ve Orhan, onu yetimhaneden geri alabilmek için çaresiz bir çaba içine girerler. Akif, Süreyya ile daha fazla zaman geçirmek amacıyla planlar yaparken, Yaman'a karşı sinsi bir oyun kurma düşüncesi içindedir. Ataman Koleji'nde ise dengeler sürekli değişmektedir. Ömer ise beklenmedik bir olayın içine sürüklenir ve başı belaya girer.
    Kardeşlerim 103.Bölüm
    S04E09 - Kardeşlerim 103.Bölüm
    Şengül'ün alkolün etkisi altında itiraf ettiği gerçekler, Ömer ve Suzan üzerinde büyük bir şok etkisi yaratırken, Berk ve Elif ilişkisinde de şaşırtıcı gelişmelere yol açar. Şengül, yaşanan olayların ardından kendini Orhan'a affettirmenin yollarını arar. Tolga ve Elif, beklenmedik bir durumun içine çekilirken, Mahir de hayatıyla ilgili yeni bir karar verir.
    Kardeşlerim 104.Bölüm
    S04E10 - Kardeşlerim 104.Bölüm
    Akif, Süreyya'yı Yaman'dan kıskanırken, aniden aklına parlak fikirlerinden biri geldi. Suzan ve Yaman'ın arasını yapmaya karar veren Akif, Nebahat'tan yardım istedi.
    Kardeşlerim 105.Bölüm
    S04E11 - Kardeşlerim 105.Bölüm
    Tutuklu yargılanmasına karar verilen Asiye, demir parmaklıklar ardına girerken, Eren ailesi de perişan ve çaresiz bir haldedir.
    Kardeşlerim 106.Bölüm
    S04E12 - Kardeşlerim 106.Bölüm
    Yaman'ın kafa karışıklığı, Süreyya'yla ilişkisini bir adım ileriye götürme konusunda kararsızlığa düşmesine neden olur. Orhan'ın karşısına çıkan beklenmedik kriz, aniden bir fırsata dönüşür. Oğulcan, hala Elif'in gönlünü kazanarak onunla sevgili olmanın yollarını aramaktadır.
    Kardeşlerim 107.Bölüm
    S04E13 - Kardeşlerim 107.Bölüm
    Kulüpte kavga eden Suzan ile Şevval, hemen hastaneye götürülürken, Yasmin de şahit olduğu kavganın şaşkınlığını yaşamaktadır. Soygundan kurtardığı bankanın reklam filmi teklifini alan Orhan’ı yalnız bırakmak istemeyen Şengül, karşılaştığı manzaradan pek memnun olmaz.
    Kardeşlerim 108.Bölüm
    S04E14 - Kardeşlerim 108.Bölüm
    Ömer, ölümcül bir tehlike ile karşı karşıya olduğunda, Şevvallerin kapısını çalan beklenmedik bir isim, Yılmaz ailesini şaşkına çevirir. Aynı zamanda kulüpte yaşanan ve ortalığı birbirine katan tartışmalar, Fatma ile Şengül arasındaki gerginliği daha da arttırarak Yaman için bardağı taşıran son damla olur.
    Kardeşlerim 109.Bölüm
    S04E15 - Kardeşlerim 109.Bölüm
    Ayaz, Asiye'nin ve Eren ailesinin gözüne girebilmek için, birtakım şaşırtıcı hamleler yapar. Aylaların kapısını çalan sürpriz misafir, Berk başta olmak üzere, hepsini şoke eder.
    Kardeşlerim 110.Bölüm
    S04E16 - Kardeşlerim 110.Bölüm
    Oğulcan, Umutcan'ı kaybetmenin büyük korkusunu ve telaşını yaşarken; Nebahat, Süreyya yüzünden öfkelendiği Akif'le ilgili radikal bir karar almak durumunda kalır. Berk'in kafası, babası Gökhan'ın hayatına girmesiyle, iyice karışmaya başlamıştır.
    Kardeşlerim 111.Bölüm
    S04E17 - Kardeşlerim 111.Bölüm
    Emel'in zehirlenmesiyle gözü dönen Ömer, hesap sormak üzere, soluğu Asiye'nin gündeliğe gittiği evde alır. Hamile olduğunu öğrenen Suzan'ın kafası, epey karışık durumdayken; Oğulcan başta olmak üzere, tüm Eren ailesi, Fatma'nın yerini unuttuğu paraları aramaktadır.
    Kardeşlerim 112.Bölüm
    S04E18 - Kardeşlerim 112.Bölüm
    Yaman ile Suzan cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Oğulcan'ın en yakın arkadaşları Tolga'ya fevrilikle yaptığı muamele, Tolga'nın kalbini kırar.
    Kardeşlerim 113.Bölüm
    S04E19 - Kardeşlerim 113.Bölüm
    Eren ailesi, bir sevdiğini daha kaybetmenin derin üzüntüsünü içindeyken, bir yandan da işsizlik ve geçim derdi sorunlarıyla boğuşmaya devam ederler.
    Kardeşlerim 114.Bölüm
    S04E20 - Kardeşlerim 114.Bölüm
    Arabayla Suzan'a çarpan Süreyya, büyük bir şok içindeyken, Akif de bir yandan ne yapacaklarını düşünmekte, diğer yandan da Suzan'ın durumuna kahrolmaktadır.
    Kardeşlerim 115.Bölüm
    S04E21 - Kardeşlerim 115.Bölüm
    Aybike, çaresizlikle yaptığı hata yüzünden, hapse düşme korkusuyla karşı karşıya kalırken, Orhanlar da onu kurtarabilmek için bir çözüm aramaktadırlar.
    Kardeşlerim 116.Bölüm
    S04E22 - Kardeşlerim 116.Bölüm
    Ömer'e gönderilen kargonun paniğini yaşayan Akif, türlü numaralarla Eren ailesinin evinde nöbet tutmaya başlar.
    Kardeşlerim 117.Bölüm
    S04E23 - Kardeşlerim 117.Bölüm
    İzlediği video karşısında kanı donan Asiye, Ayaz'la birlikte, akıl almaz bir durumun içine çekilir. Gökhan, kendisiyle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkaran Ayla'ya karşı beklenmedik bir hamle yaparken; Eren ailesi, bir sevdiğini daha kaybetme korkusuyla yüzleşir.
    Kardeşlerim 118.Bölüm
    S04E24 - Kardeşlerim 118.Bölüm
    Ömer, Asiye'nin katilini yakalamayı başarırken; Aybike ve Oğulcan, kapılarına gelen beklenmedik misafirle şaşkınlık yaşarlar. Süreyya'ya sürpriz yapmak isteyen Akif için ise işler bu sefer beklediği gibi gitmez.
    Kardeşlerim 119.Bölüm
    S04E25 - Kardeşlerim 119.Bölüm
    Gördüğü video karşısında dehşete düşmüş olan Yasmin, soluğu Şevval'in yanında alır ve anne-kız arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Süreyya'nın Nebahat'e attığı mesaj sonrası, panikle harekete geçen Akif, Nebahat'i evde hiç beklemediği bir halde bulur.
    Kardeşlerim 120.Bölüm
    S04E26 - Kardeşlerim 120.Bölüm
    Orhan’ın attığı tokat yüzünden evi terk eden Oğulcan, hem babasına hem de Ömer’e karşı tavır alır. Akif, türlü yalan ve numaralarla Nebahat’ten ayrılmasını isteyen Süreyya’yı oyalarken; Aybike, Tolga ile Yasmin’in arasının düzelmesi için çabalar.
    Kardeşlerim 121.Bölüm
    S04E27 - Kardeşlerim 121.Bölüm
    Bir anlık dikkatsizlik sonucu Cansu'ya çarpan Orhan, Aybike'yle birlikte büyük bir panik yaşarken, kısa bir ömrü kaldığını öğrenen Akif, son günlerinin tadını doya doya çıkartmak için kolları sıvar.
    Kardeşlerim 122.Bölüm
    S04E28 - Kardeşlerim 122.Bölüm
    Tüm gerçekleri Ömer'e itiraf etmek isteyen Akif, Tolga'dan yardım alarak, farklı bir yola başvururken, Cansu'nun kafede düşürdüğü bilekliği bulan Sarp, Cansu'ya ulaşmak için kolları sıvar.
    Kardeşlerim 123.Bölüm
    S04E29 - Kardeşlerim 123.Bölüm
    Berk ile Aybike'nin ilişkisi, Gökhan'ın aralarını açması için tuttuğu Gökçe yüzünden bozulmaya başlar. Nebahat, kendisine evrak diye borç senedi imzalatan Akif'e karşı ne yapacağını düşünmektedir.
    Kardeşlerim 124.Bölüm
    S04E30 - Kardeşlerim 124.Bölüm
    Oğulcan yüzünden yaralanan Ömer, apar topar hastaneye kaldırılırken, Ömer için panik olan ve evlilik planları suya düşen Süsen, Oğulcan'a karşı çok öfkelidir. Berk, babasıyla ilgili Akif'ten öğrendiklerinden sonra hesap sormak ister ancak Akif'in Gökhan için başka bir planı vardır.
    Kardeşlerim 125.Bölüm
    S04E31 - Kardeşlerim 125.Bölüm
    Ayla, Berk'le arasını düzeltmenin mutluluğunu yaşarken; tüm Eren ailesi, Emel'in okulunda yapılacak sürpriz bir etkinlik için ona destek olmaya çalışır. Cansu, Ataman Koleji'nin yeni öğrencisi olma heyecanını yaşar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top