Hesabım
    Camdaki Kız
    1. Sezon
    Camdaki Kız

    Özet

    Varlıklı bir yaşam süren Nalan, genç bir adam olan Sedat ile mutlu bir evliliğe sahip olma umuduyla ilerleken, zamanla kendilerini karanlığa gömülmüş olarak bulur.

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 1 Nisan 2021
    76 Fotoğraf | 9 Video
    Burcu Biricik
    Burcu Biricik
    Devrim Yakut
    Devrim Yakut
    Feri Baycu Güler
    Feri Baycu Güler
    Feyyaz Şerifoğlu
    Feyyaz Şerifoğlu
    Camdaki Kız 9.Bölüm Fragmanı 1:07
    Camdaki Kız 9.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Camdaki Kız 8.Bölüm Fragmanı 1:06
    Camdaki Kız 8.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Camdaki Kız 7.Bölüm Fragmanı 0:54
    Camdaki Kız 7.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    1. sezon bölümleri
    Camdaki Kız 1.Bölüm
    S01E01 - Camdaki Kız 1.Bölüm
    Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, yumuşak huylu, zeki, sıcakkanlı ve dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur. Hayatını varlık, ilgi, alaka içinde geçirmiş, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan’ın, herkesten sakladığı bir sırrı vardır.
    Camdaki Kız 2.Bölüm
    S01E02 - Camdaki Kız 2.Bölüm
    Türkiye’nin zengin ve yakışıklı bekarı Sedat Koroğlu’nun Nalan’la evleneceği haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nalan ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Koroğlu’na ait lüks çiftliğe davet edilir. Birbirlerini ilk defa tanıyacak olan bu iki aile, karanlık sırlarını birbirlerinden saklamaya çalışırken, Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu’nun hazırladığı bir sınavın içinde bulur.
    Camdaki Kız 3.Bölüm
    S01E03 - Camdaki Kız 3.Bölüm
    Sedat'ın fotoğrafları, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek midir?
    Camdaki Kız 4.Bölüm
    S01E04 - Camdaki Kız 4.Bölüm
    Koroğlu ailesinin bütün engelleme çabalarına rağmen Sedat ve Cana’nın fotoğrafı gazetede yayınlanır. Haberin gündeme bomba gibi düşmesi bütün gazetecileri harekete geçirir. Herkes Nalan’ın bu habere vereceği tepkiyi merak etmektedir. Yoksa bu büyülü aşk masalı, daha başlamadan bitmiş midir?
    Camdaki Kız 5.Bölüm
    S01E05 - Camdaki Kız 5.Bölüm
    Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan’ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yaratır. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izlemiş olan Muzo her şeyi anlamıştır. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez.
    Camdaki Kız 6.Bölüm
    S01E06 - Camdaki Kız 6.Bölüm
    Sedat ve Nalan’ın el ele tutuştuğu görüntülerin televizyonda yayınlanmasıyla, Feride, Nalan’ın hayatını yeniden zindan etmeye başlar.
    Camdaki Kız 7.Bölüm
    S01E07 - Camdaki Kız 7.Bölüm
    Sedat ve Nalan’ın öpüştüğünü gören Feride beyninden vurulmuşa döner. Geçmişte yaşadığı felaketin etkisiyle kontrolü kaybeden Feride, Nalan’a uyguladığı şiddetin dozunu artırır. Böylece hayatının en mutlu anını yaşamış olan Nalan’ın hayatı, birden cehenneme dönüşür.
    Camdaki Kız 8.Bölüm
    S01E08 - Camdaki Kız 8.Bölüm
    Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Her şey planlandığı gibi gitmektedir. Ancak Cana onlara çok büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Cana bu son hamlesiyle düğünün iptal olmasını sağlayabilecek midir?
    Camdaki Kız 9.Bölüm
    S01E09 - Camdaki Kız 9.Bölüm
    Cana sonunda Sedat ve Nalan’ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride’nin fikrini kim değiştirecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top