Hesabım
    Teşkilat
    1. Sezon
    Teşkilat

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 7 Mart 2021
    85 Fotoğraf | 14 Video
    Çağlar Ertuğrul
    Çağlar Ertuğrul
    Deniz Baysal
    Deniz Baysal
    Mesut Akusta
    Mesut Akusta
    Ezgi Eyüboğlu
    Ezgi Eyüboğlu
    Teşkilat 14.Bölüm Fragmanı 1:04
    Teşkilat 14.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Teşkilat 13.Bölüm Fragmanı 1:00
    Teşkilat 13.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Teşkilat 12.Bölüm Fragmanı 1:00
    Teşkilat 12.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    1. sezon bölümleri
    Teşkilat 1.Bölüm
    S01E01 - Teşkilat 1.Bölüm
    Deneyimli istihbaratçı Mete Bey öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.
    Teşkilat 2.Bölüm
    S01E02 - Teşkilat 2.Bölüm
    İç güvenlik sorgusundan çıkan Serdar, Mete’nin talimatı ile Ceren’le ilişkisini sürdürmek zorunda kalır. Ceren ekip tarafından 24 saat takip altına alınırken; Ceren’den öğrendiği kritik bir bilgi Serdar’ı öfkesi ve görevi arasında tercih yapmak zorunda bırakır.
    Teşkilat 3.Bölüm
    S01E03 - Teşkilat 3.Bölüm
    Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip edip, onlara ellerini uzatamamakla baş etmeye çalışıyor. Ancak bir yandan da vatan sevgisi ile her şeyi göze alıp girdikleri bu oyunda, şimdi SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşine düşüyor.
    Teşkilat 4.Bölüm
    S01E04 - Teşkilat 4.Bölüm
    Ekibin operasyonu ile planları bozulan Zayed Fadi intikam almak istiyor. Fadi, Serdar’ı da yok edilecekler listesinin başına yerleştiriyor! Serdar’ın Berlin’den çıkıp çıkmadığını öğrenmek için adamlarını seferber ediyor. Serdar ise Fadi ve adamlarını Berlin’i terk ettiğine inandırıyor.
    Teşkilat 5.Bölüm
    S01E05 - Teşkilat 5.Bölüm
    Teşkilat 6.Bölüm
    S01E06 - Teşkilat 6.Bölüm
    Serdar’ın kimliğini açıklayıp kendisine evlenme teklif etmesiyle büyük şok yaşayan Ceren, bu sürpriz hamle karşısında ne yapacağını bilemez. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü bir anda gelen bu hamle karşısında bocalayan Ceren’e geçmişinden gelen gizemli bir isim yardım eli uzatır.
    Teşkilat 7.Bölüm
    S01E07 - Teşkilat 7.Bölüm
    Fadi’nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki’yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döner. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi’nin başarısızlığı Şirket’te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket’in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister.
    Teşkilat 8.Bölüm
    S01E08 - Teşkilat 8.Bölüm
    Mete’ye yapılan saldırının faili Fadi’ye ulaşmak için her yol denenmesine rağmen, önlemini alan Fadi ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay’ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunur. Fadi’nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanır. Ancak büyük bir sorun vardır, Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır.
    Teşkilat 9.Bölüm
    S01E09 - Teşkilat 9.Bölüm
    Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister.
    Teşkilat 10.Bölüm
    S01E10 - Teşkilat 10.Bölüm
    Ceren, Şef’ten aldığı talimatla KORAL’ın kurulumuna ait kritik bilgileri elde etmek için harekete geçer. Ekip, KORAL sistemlerini taşıyan kargo uçağıyla birlikte Suriye’ye ulaşır ve havalimanında kurdukları düzenekle Fadi’nin muhasebecisini dinlemeye başlar. Dinledikleri konuşmalardan Fadi’nin Suriye’ye geleceğini öğrenirler. Muhasebecinin bir zaafını tespit eden ekip, Fadi’yi ortadan kaldırmak üzere zekice bir oyun kurar.
    Teşkilat 11.Bölüm
    S01E11 - Teşkilat 11.Bölüm
    Fadi girmeye hazırlandığı seçim için en büyük tehdit olan Kasım’ın ortadan kaldırılmasını ister. Fadi’nin güvenini kaybettiğini hissedip kendisini kanıtlamak isteyen Leyal, ondan habersiz harekete geçer ve Ceren’e Kasım’ı bulması talimatını verir.
    Teşkilat 12.Bölüm
    S01E12 - Teşkilat 12.Bölüm
    Fadi’nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder! Üstelik deşifre olma tehlikeleri baş gösterir. Hakkı ve Pınar, yeni bir plan ile tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçer.
    Teşkilat 13.Bölüm
    S01E13 - Teşkilat 13.Bölüm
    Karargâhta yapılan değerlendirmeler sonucunda Ceren için yolun sonuna gelindiğine karar verilir. Ceren’in Şef başta olmak üzere tüm bağlantılarıyla birlikte yakalanması için operasyon planlanır. Bu sırada büyük saldırı için ülkeye gelen teröristler kurdukları düzenekle televizyonlarda boy gösterip tehditler yağdırır.
    Teşkilat 14.Bölüm
    S01E14 - Teşkilat 14.Bölüm
    Fadi’nin kaçtığı ve Serdar’ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargâha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top