Hesabım
    Teşkilat
    4. Sezon
    Teşkilat

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    183 Fotoğraf | 21 Video
    Teşkilat 106.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:47
    Teşkilat 106.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Teşkilat 105.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Teşkilat 105.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Teşkilat 104.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:02
    Teşkilat 104.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    • Fotoğraf Teşkilat
    4. sezon bölümleri
    Teşkilat 80.Bölüm
    S04E01 - Teşkilat 80.Bölüm
    Ailesinin ve sevdiklerinin ölü bildiği Ömer’in tek amacı Zehra’yı bulmaktır. Bu süreçteki çabaları onu hem yeni düşmanlarıyla hem de teşkilata geri getirecek Neslihan ile tanıştırır. Neslihan’ın tek hedefiyse kaybettiklerine rağmen verdiği sözleri tutup ona muhtaç olan insanları yalnız bırakmamaktır. Ancak karşısına çıkacak tehlikelerin o bile farkında değildir.
    Teşkilat 81.Bölüm
    S04E02 - Teşkilat 81.Bölüm
    Mostar Köprüsü'ndeki olayla birlikte düşmanlar, durumu daha da karmaşık hale getirmek amacıyla harekete geçmişlerdir. Milorad'ın hedefinde Ömer bulunmaktadır. Ancak acılarına rağmen vatanı için mücadele etmeye kararlı olan Ömer, bu tehdide sessiz kalmayacaktır. Ömer, kendi bildiği yoldan gitmekte diretse de, Neslihan'ın amacı sorunu müzakereler yoluyla çözmektir. Neslihan, en küçük bir hata veya düşüncesizliğin daha büyük bir kaosa yol açabileceğini bilir ve ülkesini dünyaya somut kanıtlarla savunmaya kararlıdır.
    Teşkilat 82.Bölüm
    S04E03 - Teşkilat 82.Bölüm
    Gökhan, Neslihan’ı Milorad ile karşı karşıya getirmeye çalışırken aynı zamanda da Neslihan’a karşı düşünceli tavrını sürdürmektedir. Gökhan’ın oyunlarına kanmayan Ömer ise ne olursa olsun onun gerçek kimliğini önce Neslihan’a sonra da bütün dünyaya ispatlama peşindedir.
    Teşkilat 83.Bölüm
    S04E04 - Teşkilat 83.Bölüm
    Ekibin sızdığı ev, Horus'un emriyle patlamaya hazır bir durumdadır. Gökhan'ın ihanet planı, patlamanın Neslihan tarafından gerçekleştirilmesi üzerinedir; ancak Ömer, bir telefon aramasıyla patlamanın gerçekleşeceğini öğrenir.
    Teşkilat 84.Bölüm
    S04E05 - Teşkilat 84.Bölüm
    Ömer üzerine oynanan oyunun farkındadır. Zehra’yı ve acılarını kullanan Gökhan, Ömer’in hata yapacağından emin olsa da Ömer ne olursa olsun Zehra’yı bu oyunlara kurban etmeyecektir. Beklenmedik hamleyle karşı karşıya kalan ekip masumların zarar görmemesi için temkinlidir Neslihan hem bakana hem de geri kalan herkese mümkün olabilecek en büyük sözü verir.
    Teşkilat 85.Bölüm
    S04E06 - Teşkilat 85.Bölüm
    Gökhan, yaptıklarının yanına kar kalacağından emindir. Fakat ekip Ömer’in planıyla hep bir adım ondan öndedir. Neslihan şirket ile alakalı konularda sürekli babasının ismi ile karşı karşıya gelir. Öğrendiği yeni gerçekse Çetin’in şirketin açık hedefi olmasıdır.
    Teşkilat 86.Bölüm
    S04E07 - Teşkilat 86.Bölüm
    Gökhan ortadan kalksa da Ömer bunun bir son olmadığının farkındadır. Ekibin yeni hedefi, şirketin gerçekleştireceği para transferini önleyip aynı zamanda yeni düşmanlarının kimliğini tespit etmektir. Mağlubiyete uğrayan Skarlet destek için en yakınından yardım ister.
    Teşkilat 87.Bölüm
    S04E08 - Teşkilat 87.Bölüm
    Anton’un hain planı ile kapana kısılan ekibin yardımına Ömer yetişmeye çalışır. Düşman zaten tehlikede olan ekibi daha da zor duruma düşürmeye çalışır. Ancak unuttukları şey, karşılarındaki kişinin Ömer Atmaca olduğudur.
    Teşkilat 88.Bölüm
    S04E09 - Teşkilat 88.Bölüm
    Cihangir’in kaçırılmasına rağmen Ömer ve ekip Anton’a boyun eğmez. Neslihan, Skarlet’in anlattıklarıyla darmadağın olur. Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenmek için babasıyla yüzleşir. Çetin artık iyice köşeye sıkışır. Çetin’in suçlamalarının hedefindeki kişi ise Ömer’dir.
    Teşkilat 89.Bölüm
    S04E10 - Teşkilat 89.Bölüm
    Ömer’in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düşer. Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin de Cihangir’i kurtarmak için kendince müdahalede bulunur. Fakat Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına varır. Başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmektir.
    Teşkilat 90.Bölüm
    S04E11 - Teşkilat 90.Bölüm
    Ömer Cihangir’i kurtarmak için gelen paralı askerlerin peşine düşer. Amacı onları kimin gönderdiğini öğrenmektir. Ömer’in bu işin peşini bırakmayacağını anlayan Çetin ise köşeye sıkışır. Annesi yüzünden intikam ateşi ile yanan Cihangir karşısında Ömer’i bulur.
    Teşkilat 91.Bölüm
    S04E12 - Teşkilat 91.Bölüm
    Ömer’in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düşer. Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin de Cihangir’i kurtarmak için kendince müdahalede bulunur. Fakat Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına varır. Başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmektir.
    Teşkilat 92.Bölüm
    S04E13 - Teşkilat 92.Bölüm
    Cihangir’in ölümüyle gözünü karartan Ömer, kendisine tuzak kurulacağını bile bile Anton’a meydan okur. Ömer Anton’dan ve Cihangir’i şehit eden herkesten intikam alacağına yemin eder. Cihangir’in kaçırılmasıyla perişan olan Neslihan ve ekip geride bırakılan ipuçlarını takip ederler.
    Teşkilat 93.Bölüm
    S04E14 - Teşkilat 93.Bölüm
    Cihangir’in intikamı için hedefinde son bir kişi kalan Ömer, peşinde olduğu Kaptan’ı ele geçirmek için ekiple birlikte harekete geçer. Kardeşini kaybeden Neslihan kimsenin daha fazla zarar görmesini istemez. Ömer ise düşmanını yakalamak uğruna gözünü karartmıştır.
    Teşkilat 94.Bölüm
    S04E15 - Teşkilat 94.Bölüm
    Ömer yeni bir düşman ile burun buruna gelir. Ancak o da bu düşmanın diğerlerinden çok daha farklı ve en önemlisi daha da tehlikeli olduğunu anlar. Ömer ile iletişimi tamamen kesilen Neslihan hem Ömer’i hem de ekibi sağ salim getirmek için elinden geleni yapmaya çalışır.
    Teşkilat 95.Bölüm
    S04E16 - Teşkilat 95.Bölüm
    Ömer ve ekibi, Kambur’un beklenmedik hamleleriyle karşı karşıya kalır. Ömer artık sadece ekibin değil sevdiklerinin de tehlikede olduğunu anlar. Çetin’in oyunlarından habersiz olan Neslihan, babasına yapılan saldırıyla iyice korkmuştur.
    Teşkilat 96.Bölüm
    S04E17 - Teşkilat 96.Bölüm
    Ömer'in sorduğu soruyla Neslihan derin bir şok yaşar. Neslihan gerçekleri öğrenir, ancak bu soru ikili arasında yeni bir tartışma başlatmak amacıyla sorulmuştur. Ekip, bu çatışma içinde zor bir durumda bulunmaktadır.
    Teşkilat 97.Bölüm
    S04E18 - Teşkilat 97.Bölüm
    Ömer, Neslihan’ı kurtarmak için Kambur ile karşı karşıyadır. Neslihan’ın zarar görmemesi için Ömer, kendi canını ortaya koyarak bütün riskleri alır. Ekip, kurulan bomba tuzağını imha etme peşindedir. Korkut, alıkonulan sivilleri kurtarmak için uğraşırken, ona destek olan Nazlı, önemli bir rol üstlenir.
    Teşkilat 98.Bölüm
    S04E19 - Teşkilat 98.Bölüm
    Ömer ve Neslihan ‘Kötü Komşu’ operasyonuna devam ederler. Nedim onlara şüpheli yaklaşsa da Ömer’in profesyonelliği bu şüpheleri yatıştırır.
    Teşkilat 99.Bölüm
    S04E20 - Teşkilat 99.Bölüm
    Ömer ve Neslihan el ele Çetin’e yakalanır. Ömer bir kez daha Çetin ile karşı karşıya gelir. Ömer’in Çetin ile ilgili şüpheleri Neslihan’la arasında tartışmaya sebep olur. Ekip, mühendisi Kambur’un elinden kurtarmayı başarır.
    Teşkilat 100.Bölüm
    S04E21 - Teşkilat 100.Bölüm
    Ömer, Çetin’in ona kurduğu hain plan sonucunda görevden uzaklaştırılır. Ömer ve Çetin arasındaki ipler iyice gerilir. Hayal kırıklığına uğrayan Neslihan bir kez daha Ömer ile babası arasında kalır.
    Teşkilat 101.Bölüm
    S04E22 - Teşkilat 101.Bölüm
    Herkes, Milli Muharip uçağının uçuşunun gururunu yaşarken Çetin de Kambur’u başarısızlıkla suçlar. Kambur’un tek düşündüğü ise Ömer’in cesedini bulmaktır. Ömer’e ulaşamayan ekip oldukça tedirgindir. Durumu öğrenen Neslihan adeta yıkılır. Ekip Ömer’i sağ salim bulmak için seferber olur.
    Teşkilat 102.Bölüm
    S04E23 - Teşkilat 102.Bölüm
    Neslihan’ın Ömer’e olan zaafının farkında olan Çetin, Ömer’e karşı eskisi gibi açık hamlelerde bulunamaz. Ömer, durumu gittikçe ciddileşmesine rağmen düşmanı yenmeye kararlıdır.
    Teşkilat 103.Bölüm
    S04E24 - Teşkilat 103.Bölüm
    Kambur, Ömer’e kurduğu hain tuzağın bedelini ağır öder. Ekip, şirketin planlarını bozarken kendi hayatlarındaki sorunlarla yüz yüze kalır. Düşmana karşı sahada birlikte savaşan ekip, özel hayatlarında da birbirlerine destek olur.
    Teşkilat 104.Bölüm
    S04E25 - Teşkilat 104.Bölüm
    Ömer, öğrendiği gerçekle neye uğradığını şaşırır. İpuçları onu doğru yola götürür. Büyük sırrı öğrendiğinde planladığı hamleleri rafa kaldırmak zorunda kalır. Kambur’un elinde zor durumda olan Korkut ve Pehlivan, pes etmeden kurtuluş yolu bulmaya çalışırlar.
    Teşkilat 105.Bölüm
    S04E26 - Teşkilat 105.Bölüm
    Ömer artık Çetin’e karşı kartlarını açık oynar. Ama şirketin herhangi bir oyununa karşı da hazırlıklıdır. Bu süreçte duygusal olarak zorlanan Neslihan’ın da yanında olmaya çalışır. Ekip görevine odaklanmışken bir taraftan da Korkut’un durumunu çözmeye çalışırlar.
    Teşkilat 106.Bölüm
    S04E27 - Teşkilat 106.Bölüm
    Köşeye sıkışan Ömer, pes etmemeye karar verirken, gerçekleri öğrenen Neslihan’ın hatasıyla karşı karşıya kalır. Korkut ve Pehlivan ölümle burun buruna gelirken canları pahasına birbirlerinin yardımına koşmaktan çekinmezler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top