Hesabım
    Kıbrıs Zafere Doğru
    1. Sezon
    Kıbrıs Zafere Doğru

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 1 Nisan 2021
    66 Fotoğraf | 9 Video
    Serkan Çayoğlu
    Serkan Çayoğlu
    Devrim Saltoğlu
    Devrim Saltoğlu
    Ahmet Kural
    Ahmet Kural
    Gülper Özdemir
    Gülper Özdemir
    Bir Zamanlar Kıbrıs 9.Bölüm Fragmanı 0:59
    Bir Zamanlar Kıbrıs 9.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm Fragmanı 1:04
    Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    Bir Zamanlar Kıbrıs 7.Bölüm Fragmanı 0:59
    Bir Zamanlar Kıbrıs 7.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    • Fotoğraf Kıbrıs Zafere Doğru
    1. sezon bölümleri
    Bir Zamanlar Kıbrıs 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Zamanlar Kıbrıs 1.Bölüm
    Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk'ün lideri haline gelir. Kıbrıs'ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye'den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa'da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Zamanlar Kıbrıs 2.Bölüm
    Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Zamanlar Kıbrıs 3.Bölüm
    Kızı ve karısının öldürüldüğünü düşünen Kemal’in şimdi tek amacı vardır, durumu iyice ağırlaşan babasını ve gittikçe eksilen göç kafilesini, Ankaralı’nın kurduğu çadır kente sağ salim götürebilmek. Kemal, onları kontrol noktasından geçirebilmek için kendini feda etmeye karar verir. Ama bunun farkına varan biri vardır.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Zamanlar Kıbrıs 4.Bölüm
    Ankaralının nişanlısı Ayşe gizlice girdiği macera sonucu uzun süre sonra ilk kez nişanlısı ile irtibata geçer. İki sevgilinin duygu yüklü hikayesinde büyük bir sürpriz vardır: Ankaralının gizli görevle bulunduğu Almanya günleri ve Ayşe ile tanışmaları bir aşk hikayesi olarak ekranlara geliyor.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Zamanlar Kıbrıs 5.Bölüm
    Kemal, Derviş’in yaşadığını üstelik karısı ve kızıyla bir arada olduğunu öğrenir. Onların yanına tehlikeli bir yolculuğa çıkarken karşısında bir engel bulur: Ankaralı. Türk hasta ve doktorları teslim almak üzere Rum tarafına geçen Ankaralı, bu meselede Samson’un onlara bir oyun oynayacağının farkındadır. Gerilim yüklü esir tesliminde Kemal, Ankaralı, İnci, Samson, Sandy, Grivas ve Makaryos aynı binada bir aradadır.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Zamanlar Kıbrıs 6.Bölüm
    KGB, Ankara’da Ayşe üzerinden Bereli’nin kimliğini deşifre edince Sovyetler ile İstihbarat arasında bir savaş başlar. Ankara sokaklarında silah sesleri konuşulur. İnci ise Samson’un yokluğunu fırsat bilip kaçar. Şimdi ane-kızı, Rum sokaklarında EOKA ile gergin bir takip ve kaçma kovalamaca beklemektedir.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Zamanlar Kıbrıs 7.Bölüm
    Denktaş’ın mücahitler ve Ankaralı ile birlikte yeni bir planı vardır. Kemal bu plana abluka altındaki Lefkoşa’da imkansızlıklarla yaptığı havan topları ile destek verir. Makarios hükümetinin gasp ettiği Buzhane’ye düzenlenen baskında zulüm altındaki halk bir olur ve büyük bir zafere doğru yolculuk başlar.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Zamanlar Kıbrıs 8.Bölüm
    Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Cengiz Topel ve Erenköy mücahitleri ile tanışma zamanı. Kıbrıs’ın Çanakkale destanı olarak bilinen Erenköy direnişine giden yol açılıyor. Buzhane baskını zaferinden sonra Lefkoşa’daki halk Rauf Denktaş, Ankaralı, Kemal Dereli ve Mücahitler sayesinde rahat bir soluk almıştır. Şimdi sırada Rauf Denktaş’ın, Ankara’ya yolculuğu vardır.
    Bir Zamanlar Kıbrıs 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Zamanlar Kıbrıs 9.Bölüm
    Zorluklarla geçen ilk sezonun sonu kahramanlarımızın Kıbrıs davası uğruna ödedikleri büyük bedeller ve fedakarlıklarla geliyor. İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top