Hesabım
    Kalp Yarası
    1. Sezon
    Puanım :
    Kalp Yarası

    Özet

    Kalp Yarası, Antakya'nın iki köklü ailesinin yıllarca süren çatılmasının ortasında kalan bir çiftin hikayesini konu ediyor.

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 28 Haziran 2021
    230 Fotoğraf | 31 Video
    Gökhan Alkan
    Gökhan Alkan
    Yağmur Tanrısevsin
    Yağmur Tanrısevsin
    Merve Çağıran
    Merve Çağıran
    Toprak Can Adıgüzel
    Toprak Can Adıgüzel
    Kalp Yarası 32.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kalp Yarası 32.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    Kalp Yarası 31.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kalp Yarası 31.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    Kalp Yarası 30.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kalp Yarası 30.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    • Fotoğraf Kalp Yarası
    1. sezon bölümleri
    Kalp Yarası 1.Bölüm
    S01E01 - Kalp Yarası 1.Bölüm
    Ferit Sancakzade, Antakya'nın köklü ailelerinden birinin el üstünde tutulan veliahdıdır. Ailesinin tercihi Varoğlu Ailesi'nin kızı Hande ile evlenmek üzere olan Ferit, düğün öncesi gerçeklerle yüzleşir ve dünyası altüst olur. İhanetle sarsılan Ferit'in yolu, Ayşe'yle kesişir. İkili, tesadüfi tanışmalarının ardından kendilerini zorlu bir evlilik oyununun içinde bulurlar.
    Kalp Yarası 2.Bölüm
    S01E02 - Kalp Yarası 2.Bölüm
    Gelecek planları çöken Azade Hanım ise Ayşe'yi gelin olarak kabul etmez. Ferit, herkesi aşk evliliği yaptığına inandırmaya çalışırken; Ayşe karşısında hem Hande'yi hem Azade'yi bulur.
    Kalp Yarası 3.Bölüm
    S01E03 - Kalp Yarası 3.Bölüm
    Hande, Yaman'ı vurmak isterken kazara Ayşe'yi vurmuştur. Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Hande ve Ferit'in evlenmemesine çok sevinen Yaman, bu defa Hande'yi elde edebileceğini düşünmektedir.
    Kalp Yarası 4.Bölüm
    S01E04 - Kalp Yarası 4.Bölüm
    Baha'nın Ayşe'yi kurtarmaya çalışırken yaraladığı genç ölünce hapis cezası katlanır. Zor günlerden geçen Baha, Ayşe'nin evlendiğini duyunca büyük bir şok yaşar. Baha'nın durumunu öğrenince büyük bir üzüntü yaşayan Ayşe, Ferit'e karşı duygularının da yoğunlaştığını fark eder. Ferit'in Hande'ye karşı bir şey hissettiğini düşünen Ayşe ikilemde kalır.
    Kalp Yarası 5.Bölüm
    S01E05 - Kalp Yarası 5.Bölüm
    Ayşe, Ferit'e karşı saklamakta zorlandığı, kendine bile itiraf edemediği hisler içindedir. Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit'e boşanmak istediğini söyler. Ferit ise soru sormamak konusunda söz verdiği Ayşe'nin hayatıyla ilgili kuşkular yaşamaktadır.
    Kalp Yarası 6.Bölüm
    S01E06 - Kalp Yarası 6.Bölüm
    Ferit Ayşe'ye mesafe alırken, Ayşe kaçak ve yaralı Baha'yla uğraşmak durumunda kalır. Hande ise Ayşe'yi Baha'yla köşeye sıkıştıracağını düşünürken ters köşe olur. Azade ve Hande ilk defa karşı karşıya gelirler.
    Kalp Yarası 7.Bölüm
    S01E07 - Kalp Yarası 7.Bölüm
    Baha, Ayşe tarafından reddedilmenin acısını Ferit'ten çıkarmak için Fırtına'ya ilaç enjekte eder.Fırtına ilacın etkisiyle kontrolden çıkar ve Ferit'i üzerinden atar. Ferit'in atının boş dönmesi konakta büyük bir yıkıma sebep olur. Azade, Ferit'in başına gelenlerden Ayşe'yi sorumlu tutar.
    Kalp Yarası 8.Bölüm
    S01E08 - Kalp Yarası 8.Bölüm
    Ayşe ve Ferit arasında buzlar erimeye başlamışken Baha konağa şoför olarak gelir ve Ayşe'nin dünyası bir anda tepetaklak olur. Ayşe, Baha'nın bir an önce gitmesini isterken bunun hiç de kolay olmayacağını kısa sürede anlayacaktır.
    Kalp Yarası 9.Bölüm
    S01E09 - Kalp Yarası 9.Bölüm
    Ferit ve Ayşe'nin kavgayla başlayan gecesi öpüşmeleriyle son bulmuş, Hande de bu anı uzaktan izlemiştir. Şimdiye dek oyun olduğunu düşündüğü bu evliliğin aşka dönüştüğünü anlayan Hande deliye döner.
    Kalp Yarası 10.Bölüm
    S01E10 - Kalp Yarası 10.Bölüm
    Ferit ve Ayşe'nin oyunla başlayan evliliği adım adım gerçeğe dönmeye başlamışken, onları öpüşürken görüp deliye dönen Hande'nin durmaya hiç niyeti yoktur.Ferit'in aklını karıştırmayı başaran Hande, her şeyi göze alarak bu büyük aşkı bitirmek için harekete geçer.
    Kalp Yarası 11.Bölüm
    S01E11 - Kalp Yarası 11.Bölüm
    Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.
    Kalp Yarası 12.Bölüm
    S01E12 - Kalp Yarası 12.Bölüm
    Baha'nın vurulmasının suçu Ayşe'nin üzerine kalır. Ayşe'nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır. Her ne olursa olsun sevdiği kadını koruyacak mıdır yoksa ona sırtını mı dönecektir?
    Kalp Yarası 13.Bölüm
    S01E13 - Kalp Yarası 13.Bölüm
    Ayşe, Hüseyin'in tuttuğu avukatın manipülasyonu sonucu üzerine atılan suçu kabul ederek cezaevine girer. Ayşe'nin masumiyetinin kanıtı olan video Azade'nin elindedir. Azade gelin olarak hiçbir zaman kabullenemediği Ayşe yüzünden oğlunun ölümden dönmesini sindiremez. Vicdanı ve anneliği arasında sıkışan Azade, Ayşe'nin kurtarıcısı olabilecek mi?
    Kalp Yarası 14.Bölüm
    S01E14 - Kalp Yarası 14.Bölüm
    Ferit, Ayşe'ye karşı tüm hayal kırıklıklarını bastırıp Ayşe'nin işlemediği bir suç yüzünden haksız yere tutulduğu cezaevinden çıkarmak için canını dişine takarak çalışır.
    Kalp Yarası 15.Bölüm
    S01E15 - Kalp Yarası 15.Bölüm
    Herkes tarafından reddedilen ve yapayalnız kalan Hande çektiği intihar videosunu Ferit ve Ayşe'ye gönderir. Boşanmanın sancılarını yaşayan Ayşe ve Ferit, Hande'yi kurtarır. Hande'nin bu hamlesi ortalığı karıştırırken, Ayşe ve Ferit'in aşkları bir kez daha sorgulanır.
    Kalp Yarası 16.Bölüm
    S01E16 - Kalp Yarası 16.Bölüm
    Kazadan sağ salim kurtulan Ayşe ve Ferit, yaşadıkları büyük şokun etkisiyle yakınlaşır ancak bu olay boşanma planlarını etkilemez. Ferit'i geri kazanmak için hafıza kaybı yaşadığı yalanını devam ettiren Hande asla anne olamayacağını öğrenince bir şok daha yaşar.
    Kalp Yarası 17.Bölüm
    S01E17 - Kalp Yarası 17.Bölüm
    Henüz boşanmanın etkisini üzerinden atamamışken hamile olduğunu öğrenen Ayşe, büyük bir şok yaşar. Bu hamilelik Ayşe'nin Ferit'ten uzaklaşmasını zorlaştıracaktır. Kızının kirli oyunlarına sessiz kalamayan Zümrüt'ün son hamlesi herkesin hayatını derinden etkiler.
    Kalp Yarası 18.Bölüm
    S01E18 - Kalp Yarası 18.Bölüm
    Yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen Ayşe ve Ferit, kendilerine yeni bir hayat kurmak için harekete geçer. Ancak çiftin her anını yakından takip eden Mirza, onların hayatına dahil olmak için planını çoktan yapmıştır.
    Kalp Yarası 19.Bölüm
    S01E19 - Kalp Yarası 19.Bölüm
    Ayşe ve Ferit doğacak çocuklarının sevinciyle kendilerine üç kişilik bir hayat kurmaya çalışır. Bir yanda gizli ajandasıyla hayatlarına girmiş olan Mirza zor zamanların habercisiyken diğer yanda ise yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Ayşe'ye büyük bir bedel ödetmek için yemin eden Hande vardır.
    Kalp Yarası 20.Bölüm
    S01E20 - Kalp Yarası 20.Bölüm
    Hande Sancakzade Ailesi'nden intikamını almanın mutluluğu ile en yakın arkadaşı Betül'e hedefine koyar. Aldatıldığını gözleriyle gören Azade'nin ise Adnan'a bir sürprizi vardır.
    Kalp Yarası 21.Bölüm
    S01E21 - Kalp Yarası 21.Bölüm
    Ayşe yaşadığı travmanın etkisiyle zor zamanlar geçirirken karısını korumak isteyen Ferit hem Hande'yi hem de Mirza'yı takibe alır. Ayşe başına gelen felaketin sebebini öğrendiğinde ise hesap sormak için derhal harekete geçer.
    Kalp Yarası 22.Bölüm
    S01E22 - Kalp Yarası 22.Bölüm
    Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande'ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin'le yüzleşmek zorunda kalır. Sancakzadelere karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler.
    Kalp Yarası 23.Bölüm
    S01E23 - Kalp Yarası 23.Bölüm
    Sinan, Ferit ve Azade'nin konakta Adnan'ı yok sayması Adnan'ın ailesine karşı harekete geçmesi için bardağı taşıran son damla olur. Adnan'ın bu hamlesi Yaman'ın elini güçlendirirken kendisini geri dönüşü olmayacak bir yola sokar.
    Kalp Yarası 24.Bölüm
    S01E24 - Kalp Yarası 24.Bölüm
    Yaman ve Hande, Sancakzade Konağı'na girme planları yaparken Zümrüt'ün yaptığı bir hamle her şeyi değiştirir. Diğer tarafta Betül, Yaman'ı kaybetmemek için büyük bir savaş verir.
    Kalp Yarası 26.Bölüm
    S01E26 - Kalp Yarası 26.Bölüm
    Ayşe ve Ferit'in düğün töreninde Adnan'ın fenalaşması ortalığı karıştırır. Adnan, Yaman'ın kendisine rest çekmesine karşılık Yaman'la yüzleşince ikili arasında ipler iyice gerilir. Azade ise gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar. Karnındaki bebeğinin Hande'yi değiştirebileceğini düşünen Zümrüt büyük bir risk alır fakat bu gelişmeler Betül'ü yeni kararlar almaya zorlar.
    Kalp Yarası 27Bölüm
    S01E27 - Kalp Yarası 27Bölüm
    Adnan'ın ölümüyle yasa boğulan Sancakzade ailesine Yaman ve Hande'nin yaptığı sürpriz, konakta tüm dengelerin değişmesine neden olur. Babasının ani ölümüyle sarsılan Ferit kendine gelmeye çalışırken, hiç beklemediği bir detay onu başka sorulara götürür.
    Kalp Yarası 28.Bölüm
    S01E28 - Kalp Yarası 28.Bölüm
    Babasının öldürüldüğünü düşünen Ferit cinayetin izini sürmeye başlar. Tüm işaretler Yaman'ı göstermektedir. Başka bir yüzleşmenin eşiğinde olan Ayşe ise ailem dediği dedesiyle karşı karşıya gelir.
    Kalp Yarası 29.Bölüm
    S01E29 - Kalp Yarası 29.Bölüm
    Ferit babasının katilini bulmaya çalışırken Ayşe, Sancakzade Konağı'nı yerinden oynatacak bir itirafta bulunur. Konakta kontrolü sağlamaya çalışan Ferit, ağabeyini karşısına almaktan çekinmez. Sessiz telefonlar alan Vedia gizemli davranırken, onu rahatsız eden sır Yaman'ı paramparça eder.
    Kalp Yarası 30.Bölüm
    S01E30 - Kalp Yarası 30.Bölüm
    Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar. Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir. Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur.
    Kalp Yarası 31.Bölüm
    S01E31 - Kalp Yarası 31.Bölüm
    Yaman'ı kaybedeceğini sezen Hande ise, hiç düşünmeden aldığı bir kararla kendini ve tüm Sancakzade Konağı'nı geri dönüşü olmayan bir yola sürükler.
    Kalp Yarası 32.Bölüm
    S01E32 - Kalp Yarası 32.Bölüm
    Sevdiği kadın tarafından vurulan Yaman, kardeşinin elinde yaşam mücadelesi verir. Ferit'in duyduğu acı ve pişmanlık çok ağırdır. Sinan, Yaman'a ne kadar kızgın olsa da gördüklerine inanamaz ve artık onun da yükü ağır gelir.
    Kalp Yarası 25.Bölüm
    Kalp Yarası
    Birbirlerine duydukları aşk sayesinde önlerine çıkan tüm engelleri aşan Ayşe ve Ferit, yeniden evlenmeye hazırlanmaktadır. Şahin, Ayşe'yi en zayıf yerinden vurmaya karar verir ve planını devreye sokar. Yaman'ın Adnan'ın oğlu olduğu gerçeği Azade'yi sarsarken, bulunduğu delikten kurtulmaya çalışan Hande herkese büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top