Hesabım
    Baş Belası
    1. Sezon
    Puanım :
    Baş Belası

    Özet

    Kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla işler değişir.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 20 Haziran 2021
    86 Fotoğraf | 12 Video
    Seçkin Özdemir
    Seçkin Özdemir
    İrem Helvacıoğlu
    İrem Helvacıoğlu
    Dilara Aksüyek
    Dilara Aksüyek
    Bülent Düzgünoğlu
    Bülent Düzgünoğlu
    Baş Belası 13.Bölüm Fragmanı 0:49
    Baş Belası 13.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Baş Belası 12.Bölüm Fragmanı 0:48
    Baş Belası 12.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Baş Belası 10.Bölüm Fragmanı 0:50
    Baş Belası 10.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    • Fotoğraf Baş Belası
    1. sezon bölümleri
    Baş Belası 1.Bölüm
    S01E01 - Baş Belası 1.Bölüm
    Evli, mutlu, çocuklu bir ev hanımı olan İpek Gümüşçü, yakın arkadaşı Nazlı'nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur.
    Baş Belası 2.Bölüm
    S01E02 - Baş Belası 2.Bölüm
    Cinayet Büro amiri Mehmet'in kararıyla İpek'le aynı odayı paylaşmak zorunda kalan Şahin, durumdan hiç de memnun değildir. İpek'ten kurtulmak ve onu kendi alanından uzaklaştırmak için elinden geleni yapar.
    Baş Belası 3.Bölüm
    S01E03 - Baş Belası 3.Bölüm
    Kadir'in ölümü İpek'in hayatında önemli bir kırılmaya neden olur. Şahin, Mehmet Amir'e İpek'in Kadir'le görüşmesinin de içinde olduğu olay yeri tutanağını verir. Bu tutanak işleme konursa İpek'in emniyette çalışması imkansız hale gelecektir. Başından beri İpek'i istemeyen Şahin ayağına gelen bu fırsatı kullanmak istemektedir.
    Baş Belası 4.Bölüm
    S01E04 - Baş Belası 4.Bölüm
    Şahin'in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin'in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek'e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyar. İpek vakanın peşine düştüğünde Şahin'in geçmişteki büyük sırrını öğrenir.
    Baş Belası 5.Bölüm
    S01E05 - Baş Belası 5.Bölüm
    Şahin'in Yener'in üzerine yürümesi cinayet bürodaki herkes tarafından duyulmuştur. Ekip, başkomiserleri için endişeliyken, Mehmet Amir, Şahin'e soruşturma açılmaması için bir çözüm yolu bulur.
    Baş Belası 6.Bölüm
    S01E06 - Baş Belası 6.Bölüm
    Başkomiser Şahin, hakkında açılan soruşturma sonuçlanana kadar cinayet bürodan uzak kalacağını açıklar. Şahin'in emniyetten uzak olacağı bu dönemde 'Şebeke'nin peşine düşeceğinden emin olan Mehmet Amir, bu endişesini İpek'le paylaşır.
    Baş Belası 7.Bölüm
    S01E07 - Baş Belası 7.Bölüm
    Emniyetten ayrılarak tek başına 'Şebeke'nin peşine düşen Şahin, kendisine kurulan tuzaktan kurtulsa da İpek'in kaçırıldığını öğrenir. Emniyeti işe karıştırmadan İpek'i kurtarmak için harekete geçen Şahin, İpek'in bıraktığı ipuçlarını takip ederek iz sürmeye başlar.
    Baş Belası 8.Bölüm
    S01E08 - Baş Belası 8.Bölüm
    İpek cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan arkadaşının masumiyetini kanıtlamaya çalışırken Şahin onu geri planda kalmaya ikna eder. Cinayetle suçlanan Nazlı büyük bir korku içindedir. İpek ise arkadaşına gerçeği ortaya çıkaracağına dair söz verir.
    Baş Belası 9.Bölüm
    S01E09 - Baş Belası 9.Bölüm
    Ameliyata alınan Doruk yaşam savaşı verirken bu durumdan kendini sorumlu tutan İpek perişandır. İpek'i bu vicdan azabından kurtarmak isteyen Şahin'in sözleri ikilinin daha da yakınlaşmasını sağlar.
    Baş Belası 10.Bölüm
    S01E10 - Baş Belası 10.Bölüm
    İpek ve Şahin, Şebeke'yle ilgili buldukları yeni ipucunun peşinden giderken kendilerini bir olay mahallinin ortasında bulur. Olayın Şebeke'nin cinayeti olduğundan emin olan ikili vakayı hızlıca kapatır.
    Baş Belası 11.Bölüm
    S01E11 - Baş Belası 11.Bölüm
    Şahin hayatının tehlikede olduğunu düşündüğü İpek'e ulaşmak için hızla evine gider ancak eve vardığında şok edici bir durumla karşılaşır.
    Baş Belası 12.Bölüm
    S01E12 - Baş Belası 12.Bölüm
    İpek'i çağıran Şahin'in akademiden eski arkadaşı çok da hoşlanmadığı baş komiser Aytuğ'dur. Çapkınlığıyla tanınan Aytuğ'un İpek'le yakınlaşma çabası Şahin'i kıskandırır.Diğer taraftan son videosuyla sosyal medyada olay yaratan Nazlı, gelen olumsuz bir yorumun peşine düşer.
    Baş Belası 13.Bölüm Final
    S01E13 - Baş Belası 13.Bölüm Final
    Aynalı cinayetler devam etmektedir. Katilin mesajlarının Şahin'i hedef aldığını düşünen İpek, olayın altında yatan sebebi bulmaya çalışırken katil Şahin'le iletişim kurar. Ekibe ve İpek'e haber vermeden katille buluşmaya giden Şahin içindeki karanlıkla sınanacağı bir sahnenin ortasında bulur kendini.

    Hayran tepkileri

    Back to Top