Hesabım
    Yargı
    2. Sezon
    Puanım :
    Yargı

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2022
    280 Fotoğraf | 30 Video
    Kaan Urgancıoğlu
    Kaan Urgancıoğlu
    Rolü : Ilgaz Kaya
    Pınar Deniz
    Pınar Deniz
    Rolü : Ceylin Erguvan
    Uğur Polat
    Uğur Polat
    Rolü : Yekta Tilman
    Mehmet Yılmaz Ak
    Mehmet Yılmaz Ak
    Rolü : Pars Seçkin
    Yargı 63.Bölüm Fragmanı 1:03
    Yargı 63.Bölüm Fragmanı
    107 gösterim
    Yargı 62.Bölüm Fragmanı 0:54
    Yargı 62.Bölüm Fragmanı
    9.631 gösterim
    Yargı 61.Bölüm Fragmanı 1:09
    Yargı 61.Bölüm Fragmanı
    60 gösterim
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    2. sezon bölümleri
    Yargı 35.Bölüm
    S02E01 - Yargı 35.Bölüm
    Yekta; yeni bir aşka yelken açmış Pars; öfkesini içine atıp hayata tutunmak için yeni bir yol bulan gül; emekliye ayrılmış Metin; Osman’ın evliliklerinden vazgeçmemeye niyet etmesine inat, ayaklarının üstünde durmayı deneyimleyen Aylin; arkadaşlarına küs ve yenik düştüğü hayata öfkeli Çınar; ve Eren’in bir sabah kuyuda dört ceset bulması.
    Yargı 36.Bölüm
    S02E02 - Yargı 36.Bölüm
    Ilgaz bulduğu notun şokunu daha atlatamadan Ceylin ile burun buruna kalmıştır. Hiçbir şart altında dosyaya dahil olmasını istemediği Ceylin için hem ilişkilerini hem de davanın seyrini değiştirecek zor bir karar vermek zorundadır. Bu karar Ilgaz ve Pars’ı da karşı karşıya getirir… Neva’nın kaybı etrafında kenetlenen ekip, karşılarında şimdiye kadar hiç görmeye alışık olmadıkları öfkede ve hırsta bir Pars bulacaklardır.
    Yargı 37.Bölüm
    S02E03 - Yargı 37.Bölüm
    Büyük titizlikle hazırlanan operasyonda Ilgaz her şeyin onları otele çekmek için hazırlanan bir tuzak olduğunu sezmiştir. Ceylin’in binmesi gereken asansörün boş bir halde lobiye ulaşması ise bu kumpasın şahsi hayatlarına kadar uzandığına dair herkesi tedirgin etmiştir.
    Yargı 38.Bölüm
    S02E04 - Yargı 38.Bölüm
    Ilgaz, henüz gizemini koruyan kuyu cinayetlerinde “katil kendisine bir aile yaratıyor” diyerek ilk teoriyi ortaya atmıştır. Olay Ceylin’i de bir girdap gibi içine çekmektedir. Birbirlerine söz verseler de Ceylin yan yollardan kendi tezini araştırmaktan geri durmaz.
    Yargı 39.Bölüm
    S02E05 - Yargı 39.Bölüm
    Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.
    Yargı 40.Bölüm
    S02E06 - Yargı 40.Bölüm
    Yekta’nın planı herkesi hayrete düşürecektir. Dava bir girdap gibi herkesin şahsi hayatlarını da içine çekmiştir. Günlerdir uykusuz, enerjisiz her şeyini davaya veren ekibi, katilin kimliğini ispatlamaya dair ortaya saçılan, net olmayan deliller beklemektedir.
    Yargı 41.Bölüm
    S02E07 - Yargı 41.Bölüm
    Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?
    Yargı 42.Bölüm
    S02E08 - Yargı 42.Bölüm
    Ilgaz sonunda günlerdir aradığı kuyu katilini bulmuş ve istemeden de olsa Burak’ı vurmak zorunda kalmıştır. Şimdi bir yanda katil olma ihtimalinin vicdan azabı diğer yanda can dostu Eren’in durumunun kritikliği; kendisini derinden sorgulamasına sebep olacaktır.
    Yargı 43.Bölüm
    S02E09 - Yargı 43.Bölüm
    Ne zamandır beklediği intikam fırsatını eline geçiren Yekta, kartlarını insafsızca oynamaya başlamıştır. Bir yandan HSK’dan gelen başmüfettişin soruşturması devam ederken, yaptıklarıyla yetinmeyerek yeni bir plan üzerine çalışmaya başlar ve üstelik başarılı da olur.
    Yargı 44.Bölüm
    S02E10 - Yargı 44.Bölüm
    Serdar’ın ölümünün ardından herkes şoke olmuştur. Ilgaz bu cinayetin nasıl olduğunu çözmeye çalışırken Ceylin her şeyden habersiz, başı belada olan bir arkadaşının yardımına koşar. Ancak bir yandan da başta Aylin olmak üzere, ailesinin tuhaf davranışlarına bir anlam verememektedir.
    Yargı 45.Bölüm
    S02E11 - Yargı 45.Bölüm
    İpin ucunu çeken Ceylin için sorularına cevap alma zamanıdır. Ancak tüm bu cevaplar Serdar vakasıyla uğraşan Ilgaz’ı da ilgilendirmektedir. Ailesi ve adalet arasında kalan Ceylin’i zor bir viraj beklemektedir.
    Yargı 46.Bölüm
    S02E12 - Yargı 46.Bölüm
    Ceylin de Ilgaz da, iki ayrı koldan cinayete giden iplerin birer ucunu tutmuşlarsa da; gerçeğe ulaşmaları için önlerinde onları bekleyen çok fazla yalan ve bilinmezlik vardır. İkisi de ailelerinden yana büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarından habersizdir.
    Yargı 47.Bölüm
    S02E13 - Yargı 47.Bölüm
    Ceylin Parla’nın itirafı ile birlikte kendisini hiçbir suçu olmasa da kaldırabileceğinden çok daha ağır bir yükün altında bulur. Bir yanda sevdiği adam ve onun keskin adalet inancı, diğer tarafta ise ailesi vardır; vicdanı ve aşkı arasında nefessiz kalmıştır. Başta Gül ve Aylin olmak üzere herkes büyük bir panik yaşamaktadır. Şimdi hepsi hem sırlarını ustalıkla saklamayı becermek hem de acil bir eylem planı ortaya koymak zorundadır.
    Yargı 48.Bölüm
    S02E14 - Yargı 48.Bölüm
    Dertlerini İstanbul’da bırakıp ufak bir kaçamak için Kapadokya’ya giden Ilgaz ve Ceylin’in yakasını gerçekler bir türlü bırakmamaktadır. Ceylin’in Ilgaz’a söylemediklerinin yanında, onları bir de olayın seyrini değiştirecek isimsiz bir mail beklemektedir.
    Yargı 49.Bölüm
    S02E15 - Yargı 49.Bölüm
    Kimin haklı kimin haksız olduğunun birbirine iyice karıştığı Serdar cinayeti yüzünden Ilgaz ile Ceylin’in arasındaki çatışma gittikçe büyümektedir. Herkesi havalimanında neredeyse suçüstü basan Ilgaz hayatının belki de en zor kararını vermek zorundadır.
    Yargı 50.Bölüm
    S02E16 - Yargı 50.Bölüm
    En büyük aşkın bile kurtarmaya yetmediği bazı durumlar vardır; Ilgaz ve Ceylin de artık acı bir tecrübe ile birbirlerinden uzak kalmayı öğrenmek zorundadır. Fakat, kırgınlıklarının üstesinden gelemeseler de hayat devam etmektedir; yeni bir vakada dolaylı yoldan karşı karşıya kalırlar.
    Yargı 51.Bölüm
    S02E17 - Yargı 51.Bölüm
    Ceylin kendisini yeni bir açmazda bulur. Dosyayla alakalı olarak ona gelen tehdit telefonu zaten arasının bozuk olduğu Ilgaz ile yeni bir gerilimi doğuracaktır. Bir yanda sevdiği adamı koruma duygusu, diğer bir yanda davada gerçeğe bir an önce ulaşma refleksi onları bir arada tutmaya yetecek midir?
    Yargı 52.Bölüm
    S02E18 - Yargı 52.Bölüm
    Ilgaz’ın arabasına konulup, emniyetin bahçesinde herkesin gözü önünde patlatılan bomba herkeste büyük şok etkisi yaratmıştır. Başta Ilgaz olmak üzere sevdiği hiç kimse emniyette değildir. Ilgaz için tek mesele artık bu cinayetin arkasındaki gerçeği bulmaktır.
    Yargı 53.Bölüm
    S02E19 - Yargı 53.Bölüm
    Olay yerinde Defne’nin çantasının bulunması ile birlikte Ilgaz’ın dünyası başına yıkılır. Üstelik Metin’in durumu kritiktir, kendileriyle uğraşan bu çetenin yapabileceği kötülüklerin büyüklüğü artık herkesi tedirgin etmektedir.
    Yargı 54.Bölüm
    S02E20 - Yargı 54.Bölüm
    Defne’nin videosu Ilgaz ve Ceylin başta olmak üzere herkesi derinden yaralamıştır. Küçük bir kıvılcımla başlayan olaylar önü alınmaz bir yangına dönüşmek üzeredir. İpin ucunu yakalayan Ilgaz bir an önce tamamını da çekebilmek için varını yoğunu seferber edecektir.
    Yargı 55.Bölüm
    S02E21 - Yargı 55.Bölüm
    Ilgaz bir an önce Defne’yi bulmak için çok büyük bir çaba içerisindedir. Zaman gittikçe daralmaktadır. Etrafındaki herkes, en başta da Ceylin ona tüm güçleriyle yardım eder. Artık büyük bir ipucu ellerine geçecektir. Salim ve Rıdvan’ın ölümü tüm kuralları alt üst etmiştir. Pars’ın verdiği fevri kararın sonuçları onu hızla büyük bir yıkıma doğru götürmektedir.
    Yargı 56.Bölüm
    S02E22 - Yargı 56.Bölüm
    Ailesini sapasağlam bir araya getiren Ilgaz, Balkan mafyası vakasını tam olarak çözmeden bırakmama niyetindedir. Herkese bir şekilde zarar veren ve zor zamanlar geçirten bu çeteyi çökertmek ve ailesini tekrar bir arada tutmak en büyük amacıdır.
    Yargı 57.Bölüm
    S02E23 - Yargı 57.Bölüm
    Anemon operasyonunun kaotik bir hal alması herkesi “güven” konusunda büyük bir tedirginliğe sokmuştur. Ardı arkası kesilmeden gelen ölüm haberleri, Ilgaz ve Ceylin cephesinde sürekli yeni kararlar ve bu kararların sonuçları ile yüzleşmeyi gerektirecektir.
    Yargı 58.Bölüm
    S02E24 - Yargı 58.Bölüm
    Pars’ın kayboluşunun ardındaki dehşet ve Igor’un tehdidi, bugüne kadar Ilgaz’ın omuzlarına binmiş en büyük yüktür. Hızlı hareket etmek zorundadır, kimsenin kılına zarar gelmeden ailesini ve arkadaşlarını güvende tutmak için radikal bir karar alır. Ancak tehdidi sonsuza dek yok etmek için asıl Igor’un maşası olan tetikçiyi bulmak zorundadır. Bu yoldaki en büyük destekçisi yine Ceylin’dir, onun sıkışmışlığı ve çaresizliğini çözebilmek için elinden geleni yapar.
    Yargı 59.Bölüm
    S02E25 - Yargı 59.Bölüm
    Ilgaz’ın sevdiklerine yapılan tehditleri bir an önce sonlandırmak için aldığı karar, onu büyük bir iftirayla karşı karşıya bırakmıştır. Ailesinin hayatını kurtarmıştır ancak şimdi de mesleği ve inandığı bütün değerler tehlikededir. Onu karalamak için ince ince döşenmiş yolların sonu acaba nereye çıkacaktır? Başsavcı vekili olarak gelen Turgut Ali’nin karşısına hiç hesapta yokken en güvendiği savcılardan biri olan Ilgaz’ın dosyası gelmiştir.
    Yargı 60.Bölüm
    S02E26 - Yargı 60.Bölüm
    Ilgaz’a atılan sistematik iftira büyük bir hızla tutuklanmasına yol açmıştır. Şimdiye kadar doğruları ve dürüstlüğünden hiçbir şart altında ödün vermeyen Ilgaz, üzerine atılı bu suçları bir an önce aydınlatmak zorundadır.
    Yargı 61.Bölüm
    S02E27 - Yargı 61.Bölüm
    Başta Ceylin olmak üzere Ilgaz büyük bir özveri sonucunda aklanmıştır. Fakat, Ilgaz’ı haksız yere suçlayanlar durmayacaktır. Şimdi kurduğu oyunları bozulan düşman, artık içeride tutamadıkları daha güçlü bir Ilgaz ile de uğraşmak zorundadır.
    Yargı 62.Bölüm
    S02E28 - Yargı 62.Bölüm
    Ilgaz’ın arayışı hayatını yıkıp dağıtacak olan noktada sonlanmak üzeredir artık; kaderi, adalet bekçisi gibi gördüğü Turgut Ali’nin tuttuğu silahın namlusunun ucundadır. Hayatında gördüğü en büyük ihanet olacak kurşunlarla vurulmadan önce, Turgut Ali’yle ilgili öğreneceği bambaşka gerçekler vardır.
    Yargı 63.Bölüm
    S02E29 - Yargı 63.Bölüm
    Kimsenin aklına dahi getiremeyeceği acı son gerçekleşmiştir. Ilgaz’ın haberi cinayet şüphelisi olarak tutulan Ceylin’i mahvetmiştir. Sevdiği adamı son bir kez olsun görme, ona dokunma isteği soruşturmayı yürüten emniyet ve adli makamların iki dudağı arasındadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top