Hesabım
    Yargı
    3. Sezon
    Yargı

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 24 Eylül 2023
    195 Fotoğraf | 24 Video
    Kaan Urgancıoğlu
    Kaan Urgancıoğlu
    Rolü : Ilgaz Kaya
    Pınar Deniz
    Pınar Deniz
    Rolü : Ceylin Erguvan
    Uğur Polat
    Uğur Polat
    Rolü : Yekta Tilman
    Mehmet Yılmaz Ak
    Mehmet Yılmaz Ak
    Rolü : Pars Seçkin
    Yargı 90.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yargı 90.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yargı 89.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:05
    Yargı 89.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yargı 88.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yargı 88.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    • Fotoğraf Yargı
    3. sezon bölümleri
    Yargı 64.Bölüm
    S03E01 - Yargı 64.Bölüm
    Ilgaz’ın yokluğunda düştüğü dipsiz kuyudan mucizevi bir biçimde kurtulan ancak, öfkesi alev alev kalbinde yanan Ceylin. Hayat onları hiç bilmedikleri bir denizde dalgalarla savururken, zaman ruhlarına bambaşka şekiller vermiştir. Artık aralarındaki mesafenin kapanması için yeni bir mucize daha gereklidir.
    Yargı 65.Bölüm
    S03E02 - Yargı 65.Bölüm
    Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır.
    Yargı 66.Bölüm
    S03E03 - Yargı 66.Bölüm
    Herkes tek bir sorunun etrafında kümelenmiş, ne olursa olsun bir an önce cevabını bulmak istemektedir; “Mercan nerede?” Mercan’ın kayboluşu başta Ceylin ve Ilgaz olmak üzere herkesin hayatında derin yaralar açar. Ancak çocuklarının kaybıyla mücadele ederlerken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmak ikisi için de çok zordur. Geçmişin gölgesinin ağırlığı altında ezilen çift, sisi bir nebze olsun aralamak derdiyle birbirleriyle yüzleşecektir.
    Yargı 67.Bölüm
    S03E04 - Yargı 67.Bölüm
    Kapıya bırakılan paket Ceylin’in, Mercan’ın yaşadığına dair yıllardır süren inancını perçinlemeye yeter de artar. Ancak, bu çocuk tişörtü beraberinde pek çok soru taşımaktadır. Ilgaz ve Ceylin bu soruların peşinden giderken çözüme ulaşmak yerine önce yeni fark ettikleri şüphelilerle karşı karşıya kalırlar.
    Yargı 68.Bölüm
    S03E05 - Yargı 68.Bölüm
    Mercan’ı arama yolculuğunda her ihtimale sıkı sıkı tutunan Ceylin ve Ilgaz çifti için şimdiye kadar sürekli çatallanan ve artan ihtimaller, yavaş yavaş azalmakta ve onları gerçeğe doğru itmektedir. İlk hedefleri Efe’nin ardındaki gizemi çözmektir ancak bu yolda sarsıcı bir gerçekle karşı karşıya kalırlar.
    Yargı 69.Bölüm
    S03E06 - Yargı 69.Bölüm
    Ilgaz ve Ceylin çifti, kızları Mercan'ı bulma yolculuklarında, bilmedikleri ve hiç beklemedikleri bir kaza ile karşılaşmayı beklemektedirler. Kızlarına sağ salim kavuşmayı ve onunla tekrar bir araya gelmeyi dört gözle beklerken, karşılarına çıkacak olan bu engel ve sonrasındaki olaylar, ikisini de derinden etkileyecektir.
    Yargı 70.Bölüm
    S03E07 - Yargı 70.Bölüm
    Nil'in, Filiz ve Dilek'in dosyasında atacağı adımlar ve beraberinde getireceği sonuçlar, herkesi büyük bir şaşkınlığa sürükleyecektir. Kızının yokluğu yüzünden büyük bir sıkıntı yaşayan Ceylin ise, kendi hayatı hakkında önemli bir sınav verecektir.
    Yargı 71.Bölüm
    S03E08 - Yargı 71.Bölüm
    Ceylin'in Mercan için sınırsız bir fedakarlık yapma kararı, çevresindekileri endişelendirmektedir. Filiz'i hayatlarına bir daha dahil etmemeye kararlı olan Ceylin, bu amacına ulaşmak için kurduğu planın, onu beklenmedik bir çıkmaza sürükleyecektir.
    Yargı 72.Bölüm
    S03E09 - Yargı 72.Bölüm
    Mercan’ın bulunması ve ufaktan eve yerleşmesiyle birlikte rahat bir nefes alan Ceylin, sürecin ağırlığı ve hissettirdikleri ile kendisini bir vicdan muhasebesinde bulacaktır. Henüz üniversite üçüncü sınıfta iken başına gelen ve dönüp düzeltmek istediği olay, onun bugününü de karıştırmaya yetecektir.
    Yargı 73.Bölüm
    S03E10 - Yargı 73.Bölüm
    Ceylin kucağında son nefesini vermek üzere olan Tülin’i kurtarmak için daha önce hiç deneyimlemediği zorlu bir yol seçer
    Yargı 74.Bölüm
    S03E11 - Yargı 74.Bölüm
    Kadir’in parasını zar zor toparlayan Osman ve Çınar borçlarını bitirmeyi ve artık ilişkiyi kesmeyi ummaktadırlar. Fakat Kadir’in onlar için bir planı daha vardır. Öte yandan Osman henüz kendisini bekleyen Aylin’in gazabından da habersizdir, onlar için de yüzleşme vakti gelmiştir.
    Yargı 75.Bölüm
    S03E12 - Yargı 75.Bölüm
    Ceylin, Mercan’ın olay yerinden uzaklaştırılmasıyla derin bir nefes alsa da Yekta’nın vurulmasıyla adeta şoke olmuştur. Kızını sağ salim dışarı çıkaran Ilgaz için şimdi de karısını ve diğer rehineleri bir an önce kurtarma vaktidir.
    Yargı 76.Bölüm
    S03E13 - Yargı 76.Bölüm
    Ilgaz, Seçil mevzusunu ve gitgide büyüyen vakayı çözebilmek için tüm adli gücüyle bir seferberlik içerisine girerken, Ceylin de kendi yöntemleriyle Seçil’in hikayesinin peşine düşecektir.
    Yargı 77.Bölüm
    S03E14 - Yargı 77.Bölüm
    Ceylin ve Ilgaz’ı Seçil’in anlattıklarıyla fitili ateşlenen davada hiç beklemedikleri ölümler karşılamıştır. Ayrı ayrı çıktıkları yollardan karşılarına şimdiye kadar hiç görmedikleri organize bir kötülük şebekesi çıkmıştır.
    Yargı 78.Bölüm
    S03E15 - Yargı 78.Bölüm
    Ilgaz’ın başsavcıyı bile karşısına alarak yaptığı örgüt operasyonunda sona gelinmiş, başsavcı dahil herkesin maskesi düşmüştür. Yer yer sıcak çatışmaların yaşandığı olayda, gün aydınlanmaya başladığında herkesi şoke edecek bir ölüm beklemektedir.
    Yargı 79.Bölüm
    S03E16 - Yargı 79.Bölüm
    Ilgaz babasının ölümüne sebep olan Kadir’i kıskıvrak köşeye sıkıştırmıştır. Kendi içinde bulmaya çalıştığı en adil seçim, herkesin yüreğini soğutmaya yetmeyecek gibidir. Bunun yanında çökertilen örgütün mağdur kızlarından Meltem’in davası Ceylin ve Ilgaz’ın gündemlerine bir anda bomba gibi düşer.
    Yargı 80.Bölüm
    S03E17 - Yargı 80.Bölüm
    Ilgaz Meltem’in babasını evden kimin öldürdüğünü bir an önce bulmanın peşindedir. Fakat aynı davayı takip eden Ceylin’in kendisinden daha çok şey bilmesi ve ondan bunları sakladığını düşünmesi onu sinirlendirmiştir. Mesleki olarak ayrıldıkları yollar, ikisinin de aralarındaki gerilimi ayyuka çıkaracaktır.
    Yargı 81.Bölüm
    S03E18 - Yargı 81.Bölüm
    Merdan, Kadir’in sakladığı paranın peşine düşmüştür; şimdi ise parayı bir an önce bulmak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak zorundadır. Fakat bu yolda Osman ile birlikte kendilerini büyük bir zorluk içerisinde bulurlar.
    Yargı 82.Bölüm
    S03E19 - Yargı 82.Bölüm
    Ilgaz ile konuşması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. İçinde bulunduğu hayatla ve kaderinin onu dönüştürdüğü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz’a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.
    Yargı 83.Bölüm
    S03E20 - Yargı 83.Bölüm
    Ceylin, kendi içsel mücadelesinde kendini olduğu gibi kabul etmeye karar verir. Zamanında ifade edilmemiş her şey, Ilgaz ile arasında gerginlik ve güvensizliğe neden olur. Üstelik şimdi, savcı İclal, Ilgaz'ın geçmişinin tüm gizemiyle tam da yanı başlarında durmaktadır.
    Yargı 84.Bölüm
    S03E21 - Yargı 84.Bölüm
    Ceylin ile Ilgaz arasındaki gerilimli atmosferin ardında yatan sırları çözerken, İclal'in ansızın ortaya çıkışı gündemlerine bomba gibi düşmüştür. Sorgu odasında Ilgaz ile İclal arasındaki konuşmayı duyan ve derinden etkilenen Ceylin, şimdiye kadar hiç duymadığı bir geçmiş hikayesiyle karşılaşmayı beklemektedir.
    Yargı 85.Bölüm
    S03E22 - Yargı 85.Bölüm
    Ceylin Çınar’ı bulmak ve kurtarmak için çıktığı yolda kendi geçmişine çarpmıştır. Diğer taraftan Ilgaz da hiç beklenmedik ihaneti ile kahrolduğu Çınar’ı aramaktadır. Ceylin ve Ilgaz’ı çıktıkları yolun sonunda birleştiren acı gerçek bütün aileyi de sarsmaya yetecektir.
    Yargı 86.Bölüm
    S03E23 - Yargı 86.Bölüm
    Ceylin’e Mercan’ın doğum gününde İclal’in yaptığı sürpriz ziyaret ve gözdağı onu şaşırtmıştır. Yekta ile girdikleri geçmiş yollar ikisinin de mesleki hayatına bir anda karabasan gibi çökmüştür. Ne yapıp edip kendini ve özellikle de İclal’in odağındaki ortağını geçmişi ve şimdisiyle aklamak zorundadır.
    Yargı 87.Bölüm
    S03E24 - Yargı 87.Bölüm
    Ceylin, Yekta’yı sulh cezada savunmak zorunda kalırken, Ilgaz ise hırsızlık için girilen evde kimin öldüğünü bulmanın peşindedir. Efe de kime ait olduğu belli olmayan bir kesik baş, Eren de tozlanmış eski dosyalar vardır. Ta ki, herkesin tüm gündemi Tuğçe ile geri dönülmez bir şekilde değişene kadar.
    Yargı 88.Bölüm
    S03E25 - Yargı 88.Bölüm
    Ilgaz emniyettekiler ile birlikte Tuğçe’nin olay yerini bulmuş, detayların peşine düşmüştür. Bulacakları en ufak delil, öğrenecekleri bilgi kırıntıları onları hiç ummadıkları yerlere sürükleyecektir. Özellikle cinayet büro tüm birimleriyle seferberlik halindedir.
    Yargı 89.Bölüm
    S03E26 - Yargı 89.Bölüm
    Ceylin, Ilgaz ve emniyette beraberindekiler Tuğçe’nin tehlike altında olduğunu düşünüp hastaneye koşturmuşlardır. Tuğçe’nin en yakınına kadar sızabilen, hiç bilmedikleri suçlu ile burun buruna gelmeleri an meselesidir.
    Yargı 90.Bölüm
    S03E27 - Yargı 90.Bölüm
    Ilgaz, emniyet ve adliyedekiler peşine düştükleri, Tuğçe olayına karışmış kaçakları ölü olarak ele geçirmişlerdir. Akla gelen ihtimal şimdi daha da kuvvetlenmiştir; tüm bu ölümlerin arkasında Eren’in intikamı mı var? Ilgaz cevabını duymaktan korktuğu sorunun sonuna kadar ardına düşmeye, adalet terazisinde gram şaşmamaya kararlıdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top