Hesabım
    Oğlum
    1. Sezon
    Puanım :
    Oğlum

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 9 Şubat 2022
    142 Fotoğraf | 15 Video
    Oğlum 15.Bölüm Fragmanı 1:00
    Oğlum 15.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Oğlum 14.Bölüm Fragmanı 1:00
    Oğlum 14.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Oğlum 13.Bölüm Fragmanı 1:02
    Oğlum 13.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    • Fotoğraf Oğlum
    1. sezon bölümleri
    Oğlum 1.Bölüm
    S01E01 - Oğlum 1.Bölüm
    İlyas ve Melike Özyürek çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki küçük oğulları Kaan ile birlikte Şile’de yaşar. Bir akşamüzeri Melike ilk maaşını almanın heyecanıyla vitrinlere dalar ve oğlu Kaan’ın okul çıkışına geç kalır. Zeynep ve Tuğrul çiftinin 12 yaşındaki oğulları Efe de parktadır. Efe, ailesi ile iletişimi kopuk ve tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktur.
    Oğlum 2.Bölüm
    S01E02 - Oğlum 2.Bölüm
    Zeynep ile eve giden polisler kapıda Tuğrul ile karşılaşır. Her yeri ararlar ama Efe’nin bahsettiği gömlek hiçbir yerde yoktur. Polisler gittikten sonra Tuğrul gömleği bulduğunu Zeynep’e söyler ve yok etmeyi teklif eder. Zeynep gömleği Tuğrul’dan alır ve büyük bir vicdan muhakemesi içine hapsolur.
    Oğlum 3.Bölüm
    S01E03 - Oğlum 3.Bölüm
    Demet, Efe’nin İlyas ile karşılaşmasının korkusuyla yalan söylediğini düşünür. Ancak Tuğrul’un avukatı Nedim, Efe’nin ifadesinde yaptığı değişikliği aile ile paylaşır. Tuğrul basının gücünü kullanarak işlerini ve imajlarını düzeltmeyi planlar, Zeynep’e bunun oğlunun iyiliği için olduğunu söyler.
    Oğlum 4.Bölüm
    S01E04 - Oğlum 4.Bölüm
    Artan sosyal baskıyla beraber ticari itibarı zarar gören Tuğrul yeni planlar yaparken, Zeynep oğluyla bağ kurmanın yollarını arar. Bu sırada röportajı izleyen Melike, Zeynep ile konuşmak ister ve Zeynep’in kapısına dayanır. Bir taraftan oğullarının acısı ile baş etmeye çalışan Özyürek ailesi diğer taraftan yaşanılan olayların etkisiyle bir iç hesaplaşmanın içine düşer.
    Oğlum 5.Bölüm
    S01E05 - Oğlum 5.Bölüm
    Tuğrul’un planı Demet’in Efe ile ilgili kafa karışıklığını artırmışken, Melike oğlunun acısıyla daha fazla yaşamayacağına karar verir.
    Oğlum 6.Bölüm
    S01E06 - Oğlum 6.Bölüm
    Karar, İlyas ve Melike tarafından sevinçle karşılansa da heyet esnasında olan bir hadisenin Tuğrul’un avukatı Nedim tarafından öğrenilmesi olayların seyrini tamamen değiştirir. Bu büyük değişiklikten sonra iki aile içinde hiçbir şey kolay olmayacaktır.
    Oğlum 7.Bölüm
    S01E07 - Oğlum 7.Bölüm
    İki aile de bu yeni durumda ne yapacağını bilemezken, Efe’nin elinde çiçeklerle Melike’nin kapısına gelmesi her şeyi değiştirir. Tabii bu değişim rüzgarını en çok Tuğrul ve Zeynep hissedecektir.
    Oğlum 8.Bölüm
    S01E08 - Oğlum 8.Bölüm
    Ceren’in okulda uğradığı akran zorbalığı devam etmektedir. Afişlerin etkisi sürerken Zeynep, oğlunun güvenini kazanmak için her yolu dener. Tuğrul ise artan sosyal baskıdan kurtulmanın yolunu ararken Canan’ın tavsiyesini hayata geçirmeye karar verir.
    Oğlum 9.Bölüm
    S01E09 - Oğlum 9.Bölüm
    Tuğrul için bu durum Efe ile yakın bir ilişki kurmak için bir fırsata dönüşmüştür. Efe babası ile hiç olmadığı kadar güzel vakit geçirirken, Melike ve İlyas ise kızlarının okul meselesi ile uğraşmaktadır. Tüm bunlar yaşanırken otopsi raporunun tamamlanmasının ardından ortaya çıkan büyük bir ayrıntı, olayların seyrini tamamen değiştirecektir.
    Oğlum 10.Bölüm
    S01E10 - Oğlum 10.Bölüm
    Otopsi raporunun çıkmasıyla suçsuzluğuna inanan Efe, Melike ile konuşmak ister. Zeynep oğlunu da alıp Melike’lerin kapısına gider.Bulut’un kafesinde Ceren’in işe başladığını öğrenen Canan stratejik bir hamle yapar.
    Oğlum 11.Bölüm
    S01E11 - Oğlum 11.Bölüm
    Tuğrul’un şüpheli olarak göz altına alınması Efe ve Zeynep’te şok etkisi yaratır. Efe babasının masumiyetine inanırken, Zeynep, Tuğrul’un suçlu olduğuna neredeyse emindir. Sedat, İlyas’ı bu meseleden uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz.
    Oğlum 12.Bölüm
    S01E12 - Oğlum 12.Bölüm
    Tuğrul’un ortadan kaybolması Melike ve İlyas’ın gerçeklerle yüzleşmesine neden olurken bu sırada Demet için de geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşme zamanı gelmiştir ve yüzleşmek kimse için kolay olmayacaktır. Olayların etkisi sürerken Ceren’in sürpriz hamlesi her şeyi tamamen değiştirecektir.
    Oğlum 13.Bölüm
    S01E13 - Oğlum 13.Bölüm
    Tuğrul’un kaybolması olayında İlyas’ın parmağı olabileceğini düşünen Sedat, ipuçlarının peşine düşer. Artık herkes için çember giderek daralmaktadır. Zeynep ise yaşanılan olaylardan sonra Efe’nin bu ortamdan uzaklaşmasının onun için daha iyi olacağını düşünür ve Şile’den taşınmaya karar verir. Zeynep’in Şile’den gidişini durduran olaylar zinciri ise hikayenin seyrini tamamen değiştirecektir.
    Oğlum 14.Bölüm
    S01E14 - Oğlum 14.Bölüm
    Melike’nin Tuğrul’un gitmesine izin verdiğini öğrenen İlyas, Tuğrul’un soluğu karakolda alacağını düşünür. Ceren’in geleceği artık Tuğrul’un iki dudağının arasındadır. Demet ise Melahat’ın olayın aydınlatılmasında kilit bir rolü olduğunun farkındadır. Onu ikna ederek olay yerine götürür. Melahat’ın çözülmesi ile parçaları birleştiren Demet, duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Artık katilin kim olduğu bir gizem değildir.
    Oğlum 15.Bölüm Final
    S01E15 - Oğlum 15.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top