Hesabım
    Üç Kız Kardeş
    2. Sezon
    Üç Kız Kardeş

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2022
    295 Fotoğraf | 37 Video
    Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Fragmanı 0:49
    Üç Kız Kardeş 53.Bölüm Fragmanı
    10.612 gösterim
    Üç Kız Kardeş 52.Bölüm Fragmanı 0:55
    Üç Kız Kardeş 52.Bölüm Fragmanı
    711 gösterim
    Üç Kız Kardeş 51.Bölüm Fragmanı 0:51
    Üç Kız Kardeş 51.Bölüm Fragmanı
    170 gösterim
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    2. sezon bölümleri
    Üç Kız Kardeş 17.Bölüm
    S02E01 - Üç Kız Kardeş 17.Bölüm
    Mine’nin Somer’in bebeğini dünyaya getirmesi, dolu dizgin giden Somer ve Türkan’ın aşk hayatını etkiler. Mine’nin planı bebeğiyle birlikte Somer’in kalbini de hayatını da yeniden kazanmaktır. Mine, Somer’i elde etmek için Nihat’ın varlığını Somer’i kışkırtmaya yönelik kullanır.
    Üç Kız Kardeş 18.Bölüm
    S02E02 - Üç Kız Kardeş 18.Bölüm
    Gençler, piknik için deniz kenarındadır. Sessiz sinema oynayarak eğlenceli anlar yaşarlar. Bu sırada öyle filmler gelir ki, yaşadıkları ilişkileriyle cuk oturur. Bu anı ise, pikniğin bittiğini haber veren Sadık bozar.
    Üç Kız Kardeş 19.Bölüm
    S02E03 - Üç Kız Kardeş 19.Bölüm
    Nihat, Mine’nin Somer’in evinde kaldığını öğrenir ve Mine ile Kiraz’ı almak için polisler eşliğinde eve gelir. Somer’in karakola götürülmesi Rüçhan ve Türkan cephesinde kaygı yaratır. Mine, mağduriyetini ve bebeğinin varlığını Somer’le birlikte vakit geçirmek için kullanmaya başlar. Bu durum Somer için kaygılanan Türkan cephesinde şüpheyle karşılanır. Nihat, Somer’le karakolda geçirdikleri gece içerisinde kritik bir bilgi edinir. Nihat, Mine’yi ve bebeği geri almak için Türkan üzerinden plan yapar.
    Üç Kız Kardeş 20.Bölüm
    S02E04 - Üç Kız Kardeş 20.Bölüm
    Rüçhan’ı Türkan’a şiddet uygularken yakalayan Nesrin, Rüçhan’ı dinlemeden Türkan’ı elinden çekip alır ve baba evine götürür. Somer, Türkan’ı alıp yanına getirmek istese de Nesrin buna izin vermez. Türkan annesini ikna etmek için Somer’i sevdiğini ve Rüçhan Hanımla yaşadıkları sorunlu günlerin geride kaldığını söyler. Fakat Nesrin ikna olmaz.
    Üç Kız Kardeş 21.Bölüm
    S02E05 - Üç Kız Kardeş 21.Bölüm
    Nesrin, Mine’nin bebeğiyle birlikte Türkan’la aynı evde yaşadığını öğrenir ve Türkan’ı evine göndermek istemez. Türkan’ı annesinin evine götürmek için gelen Somer ve Nesrin restleşir. Bu kavgaya tanık olan Türkan annesine hamile olduğunu söyler.
    Üç Kız Kardeş 22.Bölüm
    S02E06 - Üç Kız Kardeş 22.Bölüm
    Türkan, Somer ve Mine’nin konuşmasını duyar. Kiraz’ın Somer’in bebeği olduğunu öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmek Türkan’ı hayli zorlar. Türkan kendi başına duyduklarını içine sindirmek için evden uzaklaşmaya ihtiyaç duyar. Türkan, sindirmeye çalıştığı duygularıyla boğuşurken Sevilay’la denk gelir. Sevilay ve Türkan, birbirlerinin kim olduğundan habersiz bir şekilde kadınca duygularını paylaşır.
    Üç Kız Kardeş 23.Bölüm
    S02E07 - Üç Kız Kardeş 23.Bölüm
    Türkan, annesi ve Somer arasında kalınca tercihini Somer’den yana kullanır. Türkan’ın niyeti Mine ile ilgili duyduğu her şeyden ötürü Somer’le yüzleşmektir. Türkan, Somer’i kendi kendine dökülmesi için köşeye sıkıştırır. Somer, Türkan’ın bu hallerini hamileliğine bağlar.
    Üç Kız Kardeş 24.Bölüm
    S02E08 - Üç Kız Kardeş 24.Bölüm
    Nesrin, biricik kızı Türkan’ı Somer’le gönderdiği için kaygı ve merak içindedir. Nesrin, duygularını Nezahat’la paylaşırken Türkan ve Somer’in yaşadığı çalkantıları Sadık’tan gizlerler. Nesrin’e emanet edilen Kiraz bebeği almak için Türkan gelir.
    Üç Kız Kardeş 25.Bölüm
    S02E09 - Üç Kız Kardeş 25.Bölüm
    Türkan, Ferit’le basına düşmesinin sebebinin Mine olduğunu öğrenir. Türkan, kumpasların altından Mine’nin çıktığını anlayınca ailesini karşısına alarak Korman’larla kalmaya karar verir. Türkan’ın, Sadık’la evine dönmemesi ve Somer’le ilgili ortaya çıkan sırlar Nesrin ve Sadık’ın arasını açar.
    Üç Kız Kardeş 26.Bölüm
    S02E10 - Üç Kız Kardeş 26.Bölüm
    Mine, Rüçhan’la yaptığı anlaşma sonucu eve döndüğünde Türkan’la büyük bir hesaplaşma yaşarlar. Türkan o evdeki varlığını sürdürmek üzere Mine’ye meydan okurken, Mine hiç beklemediği bu tavır karşısında polise vereceği ifadeyi bir kez daha düşünür. Bu durum Rüçhan’ı daha da zora sokar. Mine’yi sakin tutmak için Türkan’ın bir süre sonra evden gideceğini söyler.
    Üç Kız Kardeş 27.Bölüm
    S02E11 - Üç Kız Kardeş 27.Bölüm
    Türkan bebeğini kaybettikten sonra büyük bir acı ve yıkım yaşar. Eve döndüğünde Mine’nin onu bilerek ölüme terk ettiğini bütün aileye haykırır. Ancak Mine kendini Rüçhan ve Somer’e karşı ustaca savunmayı başarır. İki kadının evdeki savaşı sürerken Rüçhan bu işin peşini bırakmaz. Mine ifadesini anlaştıkları gibi vermesi için bir süre sessizliğini korur.
    Üç Kız Kardeş 28.Bölüm
    S02E12 - Üç Kız Kardeş 28.Bölüm
    Türkan, yaşadığı acı kaybın hesabını sormak, Mine’ye yaptıklarının bedelini tek tek ödetmek için Somer’le birlikte küçük bir oyun kurar
    Üç Kız Kardeş 29.Bölüm
    S02E13 - Üç Kız Kardeş 29.Bölüm
    Türkan ve Somer, Mine’yi hapse gönderdikten sonra, birbirlerinin yaralarını sarmaya başlar. Artık yarınları için daha da umutludurlar. Ne var ki Türkan, bir daha anne olamama ihtimalini öğrenir ve yıkılır. Bir yandan kocasının bebeğinin bakımını üstlenmişken, bir yandan da çalışma hayatına atılmaya hazırlanır.
    Üç Kız Kardeş 30.Bölüm
    S02E14 - Üç Kız Kardeş 30.Bölüm
    Mine şikayetin geri çekilmesi karşılığında Somer’e çocuğun velayetini bırakacağı sözünü verir. Somer bu anlaşmayı Türkan’dan gizlemek zorunda kalır. Nesrin, Dönüş’ü Fatih’ten koruyabilmek için kızlarıyla birlikte İzmir’e gider. Sadık’la boşanmaya kararlıdır. İzmir’e gidişleri Dönüş ve Serdar’ın yüzleşmesine neden olur ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlar. Derya ise Özgür Hoca’yla yüzleşir.
    Üç Kız Kardeş 31.Bölüm
    S02E15 - Üç Kız Kardeş 31.Bölüm
    Rüçhan, Somer ve avukatlar Kiraz’ı Mine’ye polisin teslim etmediğini öğrenirler. Bunu yapanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırlarken Somer, annesinden şüphelenir. Rüçhan da Türkan’a karşı şüphe duymaya başlar. Bu Türkan’la Rüçhan arsında yeni bir gerilime neden olur. Türkan gerçeği itiraf edemez.
    Üç Kız Kardeş 32.Bölüm
    S02E16 - Üç Kız Kardeş 32.Bölüm
    Somer, Kiraz’ı Mine’ye teslim edenin Türkan olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. İkili arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Türkan ve Somer’in bu gerilimleri Rüçhan ve Türkan arasında da sorunlara neden olur. Sadık ve Nesrin barışma kararı almışken, Fatih’in düştüğü çaresizlik Kalender ailesini yeni bir çıkmazın içine sokar.
    Üç Kız Kardeş 33.Bölüm
    S02E17 - Üç Kız Kardeş 33.Bölüm
    Türkan Mine’nin, Somer’in karşısına çıkmasına bir anlam veremezken, Mine de Türkan’ı yeniden karşısında görmekten huzursuz olur. Somer’i kızından ayırmadan güvenini kazanmanın yollarını arar. Nesrin’in Sevilay ve Özer konusundaki şüpheleri giderek artar.
    Üç Kız Kardeş 34.Bölüm
    S02E18 - Üç Kız Kardeş 34.Bölüm
    Dönüş ve Serdar arasında Fatih Kalender yüzünden ipler iyice gerilir. Türkan ve Sevilay’ın iş ortaklığı Nesrin’i de endişelendirmeye başlar. Rüçhan ise sunduğu şartlarla, Özer’i iyice köşeye sıkıştırır. Somer’in Mustafa’ya tehditleri sürerken, Türkan, Sevilay’la Mustafa konusunda yüz yüze gelir. Rüçhan da Türkan’a ortaklığını bitirmesi yönünde baskı yaparken, her şeyi bildiğini anlayan Türkan Rüçhan’a meydan okur.
    Üç Kız Kardeş 35.Bölüm
    S02E19 - Üç Kız Kardeş 35.Bölüm
    Türkan, Rüçhan’ın Sevilay’ın konumunu bile bile ortaklığa göz yummasını affedemez. Sevilay konusunda Somer’e rağmen daha kararlı durur. Rüçhan ise Türkan’ı ortaklık konusunda bir tercih yapmaya zorlar. Mine Somer ve Rüçhan’la ilişkisini Kiraz üzerinden iyileştirmeye çalışır. Yeni aldırdığı evle Korman Ailesi'ne daha yakın olacaktır.
    Üç Kız Kardeş 36.Bölüm
    S02E20 - Üç Kız Kardeş 36.Bölüm
    Rüçhan oynadığı oyunla Türkan’a karşı büyük bir zafer kazandığını düşünürken, diğer yanda kendisini bekleyen tehlikeli bir sürprizle sarsılır. Üstelik Türkan da Rüçhan’ın oyunlarına karşı dik durarak ona yenilmeyeceğinin sinyallerini vermektedir.
    Üç Kız Kardeş 37.Bölüm
    S02E21 - Üç Kız Kardeş 37.Bölüm
    Rüçhan, oğlunu safına alınca bu fırsatı değerlendirmekten çekinmez ve Somer’i Türkan’a karşı doldurmaya devam eder. Derya ve Mustafa ise iyice yakınlaşırlar. Derya, herkese ve her şeye rağmen ilişkisinin arkasında durdukça, Kalender Ailesinde de gerilim git gide yükselir. Sonunda Nesrin, Mustafa ve Sevilay’la yüzleşmek zorunda kalır.
    Üç Kız Kardeş 38.Bölüm
    S02E22 - Üç Kız Kardeş 38.Bölüm
    Rüçhan ve Sevilay, Özer konusunda tekrar karşı karşıya gelirler. Ancak Rüçhan’ın, Özer böyle ciddi bir durumdayken bile, Sevilay’a geçit vermeye niyeti yoktur. Türkan, hastanede Somer’e destek olup ayrıca kendini affettirmek için elinden geleni yaparken, Somer de Türkan’ın geçmişte yaptığı hataları tek tek yüzüne vurmaya devam eder. Böylece Türkan’a olan öfkesini içinde daha da büyütür ve ona olan uzak tavrını da netleştirir. Türkan ise şahit olduğu bir anla, Somer’le ilişkisiyle ilgili yeni bir karar alma noktasına gelir.
    Üç Kız Kardeş 39.Bölüm
    S02E23 - Üç Kız Kardeş 39.Bölüm
    Nesrin’in Sevilay’a olan tahammülü git gide azalırken, Sevilay da tüm yaşadıklarından sonra tavrını sertleştirir. Türkan yeni bir hayat kurarken sadece Somer’i değil, Nesrin ve Sadık’ı da karşısına alır. Önce Derya, sonra da Türkan’ın evden kaçışı Sadık ve Nesrin’i fazlasıyla sınar. Ancak Rüçhan’ın atacağı bir adımla, Sadık ve Nesrin bir nebze de olsa rahatlayacaktır. Türkan, vicdanına yenilip Somer’e karşı olumlu bir adım atmaya karar verir fakat kendisini bekleyen sürpriz gelişmeden habersizdir.
    Üç Kız Kardeş 40.Bölüm
    S02E24 - Üç Kız Kardeş 40.Bölüm
    Rüçhan’ın Mustafa ve Derya hakkındaki planlarını duyan Sevilay deliye döner ve herkesten hesap sormaya başlar. Ancak Özer dahil, tüm kapılar suratına teker teker kapanır. Rüçhan böylece Sevilay’dan geçmişin intikamını aldıktan sonra, bu sefer de Türkan hakkında yeni planlar yapmaya başlar
    Üç Kız Kardeş 41.Bölüm
    S02E25 - Üç Kız Kardeş 41.Bölüm
    Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer. Türkan ise kurmaya çalıştığı yeni hayatında git gide daha büyük zorluklarla karşılaşırken, bunların henüz sadece başlangıç olduğundan habersizdir. Rüçhan da ayrıca Türkan’ın hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.
    Üç Kız Kardeş 42.Bölüm
    S02E26 - Üç Kız Kardeş 42.Bölüm
    Somer’in restoranı satın alması da Türkan’ı barışmaları yönünde ikna etmeye yetmez. Türkan inatçı tavrını devam ettirdikçe, Somer’in de artık sabrı taşmaya başlar. Mustafa ve Derya ise, Sevilay’ın intihar girişimi sonrasında tekrardan bir yol ayrımına gelirler.
    Üç Kız Kardeş 43.Bölüm
    S02E27 - Üç Kız Kardeş 43.Bölüm
    Rüçhan’ın, en büyük düşmanı olarak gördüğü Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir dönem başlar. Annesinin evden kovulduğunu öğrenen Somer, Özer’in yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir şekilde yüzleşir.
    Üç Kız Kardeş 44.Bölüm
    S02E28 - Üç Kız Kardeş 44.Bölüm
    Türkan, Rüçhan’ın teklifinin ardından yeniden düşünür ve evliliğine bir şans daha verme kararı alır. Nesrin de görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıklar. Rüçhan’ın dünyası adeta başına yıkılır.
    Üç Kız Kardeş 45.Bölüm
    S02E29 - Üç Kız Kardeş 45.Bölüm
    Türkan içine düştüğü tehlikeli durumdan kendini kurtarmaya çalışırken, o anda hiç beklenmeyen sürpriz bir misafir Türkan’ın yardımına koşar. Rüçhan ise Sevilay’ı kendi evinde gördükten sonra, düzenini geri almak için harekete geçer. Mesut’la ilgili yaşanan bir gelişme, Kalender Ailesinde duygusal anların yaşanmasına sebep olur.
    Üç Kız Kardeş 46.Bölüm
    S02E30 - Üç Kız Kardeş 46.Bölüm
    Somer, Türkan’ın uğradığı saldırıyı öğrenince, onu korumak için soluğu hemen Türkan’ın evinde alır. İkili bir arada vakit geçirdikçe, dayanamayıp aşklarına teslim olurlar. Dönüş hem aklında çözemediği cevapsız sorular hem de Serdar’la yaşadıkları karşısında ciddi bir çıkmazın içine düşer.
    Üç Kız Kardeş 47.Bölüm
    S02E31 - Üç Kız Kardeş 47.Bölüm
    Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğar. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmemek konusunda kesin kararlıdır ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atar. Rüçhan ise Türkan’ı kanatlarının altına alır. Dönüş kendi geçmişinin peşine düşüp, sorularının cevabını bizzat bulmaya karar verir.
    Üç Kız Kardeş 48.Bölüm
    S02E32 - Üç Kız Kardeş 48.Bölüm
    Somer, Türkan’ın elindeki fotoğraflar konusunda Rüçhan’ı ele vermemek için tüm suçu üstlenir. Gerek Somer gerekse Türkan, artık tarafı olmadıkları bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşlardır. Derya, yurtta yaşadığı bir tartışma sonucunda kendini bir anda Sevilay’ın evinde bulur.
    Üç Kız Kardeş 49.Bölüm
    S02E33 - Üç Kız Kardeş 49.Bölüm
    Türkan ve Somer için yolun sonuna gelinmiştir, hâkim boşanmalarına karar verir. Ancak Türkan, Rüçhan’a verdiği söz nedeniyle şirkette çalışmaya devam edecektir. Türkan’ın bu kararı, Kalenderlerin evinde büyük ses getirir. Rüçhan, Türkan’ı sahiplendikçe; Türkan ve ailesinin arasındaki mesafe büyümekte ve yaralar daha da derinden açılmaktadır.
    Üç Kız Kardeş 50.Bölüm
    S02E34 - Üç Kız Kardeş 50.Bölüm
    Türkan ve Somer fuar için gittikleri otelde karşılaşınca, aynı esnada Kartal’la da talihsiz bir şekilde tanışırlar. Rüçhan ise Türkan’ın bulduğu fotoğraflar konusundaki gerçeği fark ettiğinde soluğu Nesrinlerde alır ve iki aile arasındaki gerilim iyice artar.
    Üç Kız Kardeş 51.Bölüm
    S02E35 - Üç Kız Kardeş 51.Bölüm
    Somer ve Rüçhan, Türkan’ın doğum günü vesilesiyle ona bir sürpriz hazırlamak isterken; esas sürpriz Türkan ve Kartal’dan onlara gelir. Nesrin, Derya’nın evlendiğini öğrenince bunun hesabını sormak için Derya’yı eve çağırır. Ancak bu sert tartışmanın sonucu hiç beklenmedik bir gelişmeye yol açar ve Dönüş, kendisinden yıllardır saklanan sırrı öğrenir. Bu gerçekle yüzleşmeye o an hazır olmayan Dönüş, kayıplara karışır.
    Üç Kız Kardeş 52.Bölüm
    S02E36 - Üç Kız Kardeş 52.Bölüm
    Türkan, Kartal’a sorduğu sorudan beklediği cevabı alamaz. Ancak Kartal’ın, Türkan ve Somer’i de bir arada tutabileceği başka bir teklifi vardır. Dönüş geçmişiyle yüzleştikten sonra derin ve endişe veren bir sessizliğe bürünür. Derya’nın içiyse, Dönüş’e açıkladığı gerçekler nedeniyle rahat değildir.
    Üç Kız Kardeş 53.Bölüm
    S02E37 - Üç Kız Kardeş 53.Bölüm
    Dönüş geçmişiyle kavuşmak için çok istekli olsa da beklediği kucak ona kolayca açılmaz. Ancak Dönüş kararlı davranır, tüm sonuçlarına rağmen çıktığı yoldan vazgeçmeyecektir. Diğer yandan yazdığı kitabın etkileri, tüm aileye sirayet eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top