Hesabım
    Üç Kız Kardeş
    3. Sezon
    Puanım :
    Üç Kız Kardeş

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 19 Eylül 2023
    177 Fotoğraf | 26 Video
    Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH 0:55
    Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH
    Üç Kız Kardeş 83.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:50
    Üç Kız Kardeş 83.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Üç Kız Kardeş 82.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Üç Kız Kardeş 82.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    3. sezon bölümleri
    Üç Kız Kardeş 54.Bölüm
    S03E01 - Üç Kız Kardeş 54.Bölüm
    Dallarına fırtına vurmuş bir çınar ağacı gibidir artık Kalender Ailesi. Sadık ve Nesrin’in birlikte geçirdiği trafik kazası üç kız kardeşin hayatlarının da dönüm noktası olmuştur. Bugün bir selamı dahi esirgerler birbirlerinden. Diğer tarafta Türkan, kayıplarının yarasını Kartal’la beraber sarmıştır ancak her ne kadar kendine bile itiraf edemese de kalbi de ruhu da Somer’e aittir. Kızıyla beraber İskoçya’da yaşayan Somer, hiç beklenmedik bir anda çalar Türkan’ın kapısını.
    Üç Kız Kardeş 55.Bölüm
    S03E02 - Üç Kız Kardeş 55.Bölüm
    Somer’in çıkıp gelmesi kalbini ruhunu allak bullak etmiş, ne yapacağını bilemiyordu. Kartal’la nikah masasına mı oturacaktı yoksa Rüçhan hanımın davetine giderek, Somer’le yeni bir sayfa mı açacaktı?
    Üç Kız Kardeş 56.Bölüm
    S03E03 - Üç Kız Kardeş 56.Bölüm
    Türkan, kanatlarında sevda taşıyan bir kuş misali Somer’e uçmak istiyordu. Adım atsa uçurum, dönse yangın yeri. Somer’se bir yağmur tanesi gibi yağmak istiyordu Türkan’a. Türkan’ın yemeğe katılması Somer’e yeniden umut verdi.
    Üç Kız Kardeş 57.Bölüm
    S03E04 - Üç Kız Kardeş 57.Bölüm
    Serdar, ayrılmak üzere olduğu karısını, Dönüş’ün doktoru olarak karşısında görür. Dönüş’ün bunu hissetmemesi için büyük çaba sarf etse de henüz devam eden evliliği yüzünden zor anlar yaşar. Aylin’in de bu konudaki yaklaşımı Serdar’ı daha da büyük bir çıkmaza sokar. Dönüş, hastalığını babasından ailesinden gizleme konusunda da zorlanmaya başlar.
    Üç Kız Kardeş 58.Bölüm
    S03E05 - Üç Kız Kardeş 58.Bölüm
    Türkan’la Kartal’ın evlendiğini öğrenen Somer öfkesine hakim olamaz. Öte yandan Rüçhan, Somer’e rağmen Türkan’ın evliliğini Sadık’ın da öğrenmesi için Derya’yı kullanır. Bu da Derya ve Kalender ailesi arasında yeni bir gerilime yol açar.
    Üç Kız Kardeş 59.Bölüm
    S03E06 - Üç Kız Kardeş 59.Bölüm
    Serdar Dönüş’ün tedavi olduğu hastanede işe başlar. Aylin konusunda iyice köşeye sıkışır. Kızının evlendiğini öğrenen Sadık’la Kartal arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Kartal bununla da kalmaz Rüçhan’ın evine gider. Hesap sorar.
    Üç Kız Kardeş 60.Bölüm
    S03E07 - Üç Kız Kardeş 60.Bölüm
    Müjgan ile yaptığı sohbet Sadık'ı derinden etkiler, babalığı konusunda düşünmeye başlar. Günahları ve sevaplarıyla evlatlarını kabullenmesi gerektiğini anlar. Hem Türkan'ı hem de Derya'yı bağrına basar. Baba ve kızların buluşması, aile olma duygusunu tekrar canlandırır, çünkü aile, her durumda birlikte mücadele etmeyi gerektirir.
    Üç Kız Kardeş 61.Bölüm
    S03E08 - Üç Kız Kardeş 61.Bölüm
    Adaletin izini süren Kartal, Türkan'ı hala esaret altında tutmaya devam mı edecek? Korman Ailesi, Somer'in özgürlüğüne kavuşması ve Defne'nin velayetini almasıyla birlikte hayatlarını düzeltmeye çalışsa da, Korman Zeytincilik olarak güçlerini kaybetmeye başlarlar.
    Üç Kız Kardeş 62.Bölüm
    S03E09 - Üç Kız Kardeş 62.Bölüm
    Rüçhan’dan uzun süre haber alamayan Özer ve Somer, artık endişelenmeye başlamışlardır. Karakol ve hastaneleri araştırmaya koyulurlar ve acı bir haberle sarsılırlar. Türkan kızını kaybetme korkusuyla gerçeği söyleyemez.
    Üç Kız Kardeş 63.Bölüm
    S03E10 - Üç Kız Kardeş 63.Bölüm
    Rüçhan’ın uyanması Korman ailesi için bir sevince dönüşürken Türkan tarafında içinden çıkılmaz bir kabusa dönüşür. Somer annesine bu kötülüğü yapanın adım adım peşindedir. Türkan köşeye sıkışmış halde Kartal’la konuşur. Kartal’ın bu olay konusundaki tavrı nettir.
    Üç Kız Kardeş 64.Bölüm
    S03E11 - Üç Kız Kardeş 64.Bölüm
    Kalender ailesinde Müjgan için yemek organize edilir. Müjgan’ın yemeğe gelişi, Dönüş’ün yüreğinde soğuk rüzgarlar estirir. Nesrin’in ölümüne neden olan düğün fotoğraflarını gönderenin Sevilay olduğu ortaya çıkar. Bu yüzden de Derya ve Mustafa arasında ipler gerilir.
    Üç Kız Kardeş 65.Bölüm
    S03E12 - Üç Kız Kardeş 65.Bölüm
    Mustafa gidişiyle ardında bıraktığı herkesten kendince intikamını almıştır. Kartal Mustafa’nın izini sürerken, Mustafa’nın kaçışı Korman ailesini de zora sokar. Mustafa’nın gidişi ile Derya’da yeni bir kararın eşiğine gelir.
    Üç Kız Kardeş 66.Bölüm
    S03E13 - Üç Kız Kardeş 66.Bölüm
    Uzay, Dönüş’ün kalbini kazanma çabasıyla yeni sürprizlerle hazırlarken bir an da kendini Serdar’ın karşısında bulur. Serdar her ne kadar Dönüş’ü kaybettiğini düşünse de Uzay’ın Dönüş’ü kazanma yolculuğuna engel olmaya çalışır.
    Üç Kız Kardeş 67.Bölüm
    S03E14 - Üç Kız Kardeş 67.Bölüm
    Rüçhan’ın, Türkan’a oynadığı oyunun farkına varan Somer Türkan’ı Rüçhan’dan korumaya kararlıdır. Özer Rüçhan’la bu oyuna devam etmemesi için konuşsa da bir işe yaramayacaktır.
    Üç Kız Kardeş 68.Bölüm
    S03E15 - Üç Kız Kardeş 68.Bölüm
    Kormanlar Rüçhan’ın intiharıyla sarsılırken; Türkan, Rüçhan’ın intihar girişiminin geçmişine dayandığının farkına varır. Bu durumdan Somer’e bahseder ve birlikte Rüçhan’ı yaralayan geçmişinin izini sürmeye başlarlar.
    Üç Kız Kardeş 69.Bölüm
    S03E16 - Üç Kız Kardeş 69.Bölüm
    Uzay’ın aşkı çaresizliğe, çaresizliği öfkeye dönüşünce; Serdar ve Dönüş’ün isteme merasimine ve Kalenderlerin evine gölge düşürür. Müjgan; oğlunun yaptıkları karşısında hem üzgün hem de Sadıklara karşı mahcup olur. Dönüş ise yaşananların sorumlusunun kendisinin olduğunu düşünür.
    Üç Kız Kardeş 70.Bölüm
    S03E17 - Üç Kız Kardeş 70.Bölüm
    Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalışır, Somer’in uzaklığının farkındadır moral vermek için güzel bir plan yapar fakat Somer’in kafası karışmış haldedir. Türkan’ın sürprizine Somer’in cevabı ne olacak?
    Üç Kız Kardeş 71.Bölüm
    S03E18 - Üç Kız Kardeş 71.Bölüm
    Adnan Kartal’ın artık sırra yaklaştığının iyice farkındadır, yalanlarıyla Kartal’ı mevzulardan uzak tutmaya çalışır. Serdar ve Dönüş cephesinde ise yeni adımlar atılırken, Uzay yine hinlikler peşinde annesini oyuna getirmeye çalışır.
    Üç Kız Kardeş 72.Bölüm
    S03E19 - Üç Kız Kardeş 72.Bölüm
    Kartal, Derya’dan duyduklarının karşısında şok geçirirken, Korman ailesi artık tamamen yenilmiş ve parçalanmış haldedir. Kormanlar tamamen servetini ve gücünü kaybetmişken Rüçhan’ın tenezzül etmeyeceği kapılar ona kucak açacaktır. Diğer taraftan Rüçhan hasretle oğlundan bir haber bekler haldedir.
    Üç Kız Kardeş 73.Bölüm
    S03E20 - Üç Kız Kardeş 73.Bölüm
    Türkan’ın rahatsızlanmasıyla dersini alan Somer, daha akıllıca hareket etmeye başlayarak, Türkan’ın vesilesiyle, gerçekleri öğrenmek adına önce babasıyla konuşmaya gidip yapılan yolsuzlukların peşine düşüp, babasını kurtarmayı kafasına koyar.
    Üç Kız Kardeş 74.Bölüm
    S03E21 - Üç Kız Kardeş 74.Bölüm
    Somer, babasının çıkış biletini elinde tutarken, Adnan günahlarının bedelini ödemekle karşı karşıya gelmiştir. Olağan bütün öfkesiyle hamle yapmaktan vazgeçmez. Rüçhan ve Somer, Adnan'ın türlü oyunlarıyla Özer'i kaybetmekle burun buruna gelirler.
    Üç Kız Kardeş 75.Bölüm
    S03E22 - Üç Kız Kardeş 75.Bölüm
    Rüçhan, kaybettiği oğlunu bulmuşken bir kez daha onu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ölü sandığı oğlunu yaşatmaya çalışırken, yaşadıklarını anlatarak Somer'e bir nevi itiraf yapar. Ancak Somer, bu gerçekle baş etmekte zorlanacak ve Rüçhan'ın yaşadığı duygusal çıkmazı kabullenip kabullenemeyecektir. Bu arada Derya'nın, Kartal için duyduğu endişe, Somer ve Türkan'ı şüphelendirmeye başlar.
    Üç Kız Kardeş 76.Bölüm
    S03E23 - Üç Kız Kardeş 76.Bölüm
    Adnan, Rüçhan’dan iki oğlu arasında seçim yapmasını ister fakat işler Adnan’ın planladığı şekilde gitmeyecektir. Kartal, Adnan’a karşı olan duygularına yenilip yanlış bir karar verebilir. Bu yanlış karar sonucunda Kartal ve Somer karşı karşıya mı geleceklerdir?
    Üç Kız Kardeş 77.Bölüm
    S03E24 - Üç Kız Kardeş 77.Bölüm
    Yaşananlardan sonra Kartal, Rüçhan’ın açık yürekli davranmasından etkilenmiş olsa bile Ayvalık’tan gitmeye karar verir. Derya bu durumu Rüçhan’la paylaşır, Rüçhan ise çaresiz çözüm yolu arar. Yıllar sonra oğlunu bulmuş ve kaybetmek istemez fakat Derya ve Kartal’ın da artık ilişkisinin farkındadır.
    Üç Kız Kardeş 78.Bölüm
    S03E25 - Üç Kız Kardeş 78.Bölüm
    Kartal, Adnan’ı yakalatmak için organize olmuşken, Derya’nın buluşma yerine gitmesiyle işler tersine döner. Somer, Derya ve Kartal’ın yakınlığına şahit olunca, Somer ve Kartal’ın iş birliğine de gölge düşer. Derya, Kartal için endişelense de Kartal’ın geleceği artık Somer’in iki dudağı arasındadır.
    Üç Kız Kardeş 79.Bölüm
    S03E26 - Üç Kız Kardeş 79.Bölüm
    Sadık, Derya ile ilgili söylenilenler karşısında şok geçirir. Sevilay diğer taraftan Kartal ve Derya ilişkisini Özer’e de yetiştirir. Sevilay’ın bu adımı Derya’yı oğlundan ayırmakla burun buruna getirebilir. Derya ve Kartal ilişkisi üzerine babalarının tepkileri nasıl olacaktır? Sevilay amacına ulaşabilecek midir?
    Üç Kız Kardeş 80.Bölüm
    S03E27 - Üç Kız Kardeş 80.Bölüm
    Serdar, Dönüş’ün hastalığının nüksetmesinden endişelenir ve Dönüş’ün ailesi ile görüşmesine engel olmaya çalışır. Bu durum Serdar ve Dönüş ikilisi arasında çatışmaya neden olabilir.
    Üç Kız Kardeş 81.Bölüm
    S03E28 - Üç Kız Kardeş 81.Bölüm
    Somer ve Türkan arasında gerginlik yaşanırken, Efe kaybolur. Sadık, Efe'yi bulmaya çalışırken, Kartal ve Derya da yardıma gelir. Efe sonunda bulunur ve Derya'ya teslim edilir.
    Üç Kız Kardeş 82.Bölüm
    S03E29 - Üç Kız Kardeş 82.Bölüm
    Özer ve Rüçhan’ın birbirlerine olan öfkesini, Sevilay fırsata çevirmeye çalışır. Kendini kurtarmak adına planlarına Müjgan’ı da alet edecektir. Kızların Müjgan’dan şüphelenmesi nedeniyle Müjgan ve Sadık’ın ilişkisi zedelenebilir. Sevilay cephesinde ise işler umduğu gibi gitmeyecektir.
    Üç Kız Kardeş 83.Bölüm
    S03E30 - Üç Kız Kardeş 83.Bölüm
    Müjgan’ın yaptıkları, Sadık için geri dönülmez bir yolun başlangıcı olacaktır. Kızlar babasına Müjgan’ın gerçek yüzünü gösterdikleri için zafer kazanmış gibi hissederler. Diğer taraftan Sevilay’da kendi oynadığı oyunun tuzağına düşer. Artık tam anlamıyla hak ettiğini yaşamaya mahkum olacaktır.
    Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Final
    S03E31 - Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top