Hesabım
    Kasaba Doktoru
    1. Sezon
    Kasaba Doktoru

    Özet

    Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 8 Nisan 2022
    108 Fotoğraf | 13 Video
    Kasaba Doktoru 13.Bölüm Fragmanı 0:58
    Kasaba Doktoru 13.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Kasaba Doktoru 12.Bölüm Fragmanı 0:59
    Kasaba Doktoru 12.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Kasaba Doktoru 11.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kasaba Doktoru 11.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    1. sezon bölümleri
    Kasaba Doktoru 1.Bölüm
    S01E01 - Kasaba Doktoru 1.Bölüm
    Ömer’in babası yaralı olarak geldiği Özel Gümüşok Hastanesi’nde vefat eder. Ömer bu vefattan hastaneyi sorumlu tutar ve kendince hesap sormaya kalkar. Hakan Hoca’nın zamanında müdahalesiyle de hayatı değişir.
    Kasaba Doktoru 2.Bölüm
    S01E02 - Kasaba Doktoru 2.Bölüm
    Hakan acile getirilen Leyla’yı derhal ameliyata alır. Operasyona giren Ömer aşık olduğu kadının sakat kalmaması için çabalarken, Hakan Hoca’nın ne kadar mahir bir cerrah olduğuna şahit olur. Sadece o değil beğenmediği bu hastanedeki tüm çalışanlarda Hakan’a muntazam şekilde ayak uydurmaktadır. Ameliyatı başarılı geçen Leyla yaptığı hatanın farkında olarak daha da güçlü olarak uyanır.
    Kasaba Doktoru 3.Bölüm
    S01E03 - Kasaba Doktoru 3.Bölüm
    Erol Gümüşok, ameliyatını Hakan'ın yapmasını ister. Hakan itiraz edince geçmişindeki bir sırrı kullanarak onu tehdit eder. Bu sırada geçmişten gelen bir dost Hakan'a yardım elini uzatacak, Hakan'ın da Erol'a karşı masaya bir koz koymasını sağlayacaktır. Ömer bir türlü anlaşamadığı Hakan yüzünden istifasını verip gitmeye kararlıdır.
    Kasaba Doktoru 4.Bölüm
    S01E04 - Kasaba Doktoru 4.Bölüm
    Herkes Leyla’nın hizmetli olmayı kabul etmeyeceğini, hastaneden ayrılacağını düşünürken, Leyla hizmetli olarak çalışmaya başlar. Ömer’i ise girdiği bir ameliyatta büyük bir sürpriz beklemektedir. Ömer’i bekleyen kötü sürprizler sadece işiyle sınırlı kalmayacak, Leyla’ya olan aşkının önüne de beklemediği bir engel çıkaracaktır. Erol’un tüm uyarılarına rağmen Yalçın’ın Hakan’ı rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.
    Kasaba Doktoru 5.Bölüm
    S01E05 - Kasaba Doktoru 5.Bölüm
    Ömer, Yalçın tarafından bir seçim yapmaya zorlanır. Gümüşokluların sürekli hastaneye gelip gitmesi Ömer ile Hakan arasında kriz yaşanmasına sebep olur. Hakan, Yalçın’ın oynadığı oyununun farkındadır. Erol ile ameliyatı üzerinden bir pazarlığa oturan Hakan, hastanenin rehabilitasyon merkezine dönüştürülmesi projesini öğrenince işin rengi değişir.
    Kasaba Doktoru 6.Bölüm
    S01E06 - Kasaba Doktoru 6.Bölüm
    Bülent’in ekibinden Bahar Hemşire, Leyla’nın travmasının üzerine gider. Berk ise babasını kurtardığı için kendisine minnettar olan Sevil’i Leyla hakkında bilgi almak için kullanır. Mine, Hakan’ı korumak için kendisiyle görüşmek isteyen Yalçın’la gizlice buluşur; ancak bir düşman tarafından izlendiğinin farkında değildir. Yalçın başta Leyla olmak üzere herkesi kendi tarafına çekebilmek için koz toplamaktadır.
    Kasaba Doktoru 7.Bölüm
    S01E07 - Kasaba Doktoru 7.Bölüm
    Büyük stres altında devam eden ameliyatta tecavüzcü olduğu anlaşılan hasta felç kalınca akıllarda Hakan'ın yanlış bir operasyon yaptığına dair soru işaretleri oluşur. Berk, Yalçın’a ameliyat ile ilgili bir detayı anlatınca Yalçın’ın eline büyük bir koz geçer. Yalçın, Leyla’yı ve Hakan’ı soruşturmak için Uluçınar’a müfettiş gönderir.
    Kasaba Doktoru 8.Bölüm
    S01E08 - Kasaba Doktoru 8.Bölüm
    Müfettişin tüm baskılarına rağmen İhsan’ın ameliyatına giren Hakan meslekten men edilir. Leyla ve Ömer, Uluçınar Hastanesi’ne dönerken bir zincirleme trafik kazasına şahit olur. Hastanede Hakan’dan başka doktor olmadığından, Hakan meslekten men edilmesine rağmen yaralılara müdahale etmeye devam eder. Bu durum Mine başta olmak üzere tüm ekibi korkutmaktadır; fakat Hakan’ın başka bir planı vardır. Kazada yaralanan küçük bir kız olayların seyrini değiştirir.
    Kasaba Doktoru 9.Bölüm
    S01E09 - Kasaba Doktoru 9.Bölüm
    Erol’un fenalaşıp hastaneye gelişi tüm dengeleri altüst eder. Hakan ameliyatı öne çekmek için hızla bir ekip kurmak zorundadır. Yalçın ise Hakan’ı yalnızlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yalçın, annesinin tedavisini öne sürerek Ömer’i kendi tarafına çekmeye çalışır.
    Kasaba Doktoru 10.Bölüm
    S01E10 - Kasaba Doktoru 10.Bölüm
    Yalçın tarafından köşeye sıkıştırılan Ömer, annesinin tedavisi ve vicdanı arasında seçim yapmak kalır. Hakan, Mediha’nın doktorunun Yalçın olduğunu öğrenir ve meydanı Yalçın’a bırakmamaya karar verir. Hakan ve Mine geçmişlerine ışık tutacak bir fotoğraf yüzünden atışır. Geçmişten gelen bir hasta yakını Ömer’i zor durumda bırakır ve raporla ilgili kararını etkiler.
    Kasaba Doktoru 11.Bölüm
    S01E11 - Kasaba Doktoru 11.Bölüm
    Hakan ve ekibi, Erol’un ameliyatı ile ilgili çalışmalara devam ederken acilde yaşanan Mers paniği tüm planları alt üst eder. Hakan ve Leyla dışarıda kalırken, Mine ve Ömer karantinaya girmek zorunda kalır. Leyla, Erol’un ameliyatında asistan olma şansını riske atarak Ömer’i tedavi etmek için acile girer.
    Kasaba Doktoru 12.Bölüm
    S01E12 - Kasaba Doktoru 12.Bölüm
    Test sonuçları gelince acil servisin karantinaya alınmasına neden olan hastalığın MERS olmadığı ortaya çıkar. Tüm ekip rahat bir nefes almışken başka bir sorun ortaya çıkar, Erol Bey ileri derecede akciğer kanseridir. Bu durum Yalçın’ın ekmeğine yağ sürerken onunla Hakan’dan gizli iş birliği yapan Arzu’yu zor durumda bırakır. Erol Bey ameliyatı olmak istemektedir fakat Hakan etik değerleri ile hastasının talebi arasında kalır. Uluçınar’ın geleceği için zorlu bir karar vermek zorundadır.
    Kasaba Doktoru 13.Bölüm
    S01E13 - Kasaba Doktoru 13.Bölüm
    Hakan, Erol Bey’in ameliyatı hakkında aldığı sürpriz kararla geri döner. Ekip böyle bir ameliyatın altı saatte yapılabileceği konusunda ikiye bölünür fakat kısa sürede ortak amaç etrafında güçlerini birleştirir. Ameliyat gününe doğru Hakan, Ömer, Leyla ve Mine’nin üzerindeki baskı giderek artar. Leyla, Mediha ile ilgili öğrendiği sırrı Ömer’e söyleyemediği için ondan uzak durmaya başlar. Mine’nin ameliyat ile ilgili tüm kaygılarına rağmen Hakan’a verdiği destek aralarındaki bağı kuvvetlendirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top