Hesabım
    Kasaba Doktoru
    2. Sezon
    Puanım :
    Kasaba Doktoru

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 2 Eylül 2022
    178 Fotoğraf | 19 Video
    Kasaba Doktoru 32.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kasaba Doktoru 32.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Kasaba Doktoru 31.Bölüm Fragmanı 0:46
    Kasaba Doktoru 31.Bölüm Fragmanı
    76 gösterim
    Kasaba Doktoru 30.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kasaba Doktoru 30.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    • Fotoğraf Kasaba Doktoru
    2. sezon bölümleri
    Kasaba Doktoru 14.Bölüm
    S02E01 - Kasaba Doktoru 14.Bölüm
    Kasaba Doktoru 15.Bölüm
    S02E02 - Kasaba Doktoru 15.Bölüm
    Hakan Erol’u ölümden kurtarırken başka bir gerçeği ortaya çıkarır. Bu sayede kendini ve ekibini kurulda aklar. Geçmişten gelen bir misafir Gümüşok’a bomba gibi düşer. Erol’un kızı Neslihan yeni bir düzenin habercisidir. Leyla’nın geçmiş ile ilgili itirafı Ömer ile aralarını ısıtır. Yalçın’ın Hakan’ı kendisi ile tehdit ettiğini öğrenir ve aklı karışır.
    Kasaba Doktoru 16.Bölüm
    S02E03 - Kasaba Doktoru 16.Bölüm
    Kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Mine, Hakan’ın tüm ısrarlarına rağmen Uluçınar’a gelmek istemez. Leyla ve Ömer ilişkilerini bir sonraki boyuta taşır fakat Mediha ile ilgili sakladıkları Leyla'nın içini kemirmeye devam etmektedir. Hakan hem Mediha’nın tedavisi hem kurul için Ömer’e tam destek vermektedir. Hesapta olmayan bir durum kurulun tüm seyrini değiştirir.
    Kasaba Doktoru 17.Bölüm
    S02E04 - Kasaba Doktoru 17.Bölüm
    Ömer’in kurulda verdiği karar Yalçın’ı kurtarırken Hakan büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bu sırada Mine’den acı haber gelir, Zeynep ile Reyhan’ın hayatı tehlikededir. Mine ile Hakan zorlayıcı bir ameliyata girmek zorundadır. Neslihan ve Yalçın, Uluçınar’ın yapısını değiştirmek için hastaneye gelir, Hakan’ın tepkisi ile karşı karşıya kalırlar. Hakan’ın, Mediha’ya bu kadar hızlı organ bulunmasıyla ilgili şüpheci tavrı Ömer’in içine kurt düşürür.
    Kasaba Doktoru 18.Bölüm
    S02E05 - Kasaba Doktoru 18.Bölüm
    Hastaneye gelen tartışmalı bir vaka; Hakan, Yalçın ve Neslihan’ı karşı karşıya getirir ve Uluçınar’da çatlak seslerin çıkmasına sebep olur. Mediha’nın durumunun kötüye gitmektedir. Leyla’nın yaşadığı vicdan azabını saklamaya çalıştığını anlayan Hakan ona yol gösterir. Hakan ile Mine ile boşanma süreci devam etmektedir. Hakan yaptığı bir hamle ile Mine’yi etkilemeyi başarır fakat artık bu ilişkiyi onarmak hiç de kolay değildir. Düğünde yaşanan acı bir durum olayların seyrini değiştirmek için fitili ateşler.
    Kasaba Doktoru 19.Bölüm
    S02E06 - Kasaba Doktoru 19.Bölüm
    Ömer, annesinin ölümünün acısını yaşarken Yalçın’ın söylediği bir cümle aklını karıştırır ve en yakınındaki hainin peşine düşer. Hastaneye gelen bir vaka Mine’nin Hakan hakkındaki düşünceleri değiştirir. Sosyal hizmetlere giden Mine, Zeynep’in tepkisiyle karşılaşır ve çareyi Neslihan’dan yardım istemekte bulur.
    Kasaba Doktoru 20.Bölüm
    S02E07 - Kasaba Doktoru 20.Bölüm
    Hastaneye gelen bir zarf Ömer’in geçmişiyle ilgili bir gerçeği ortaya çıkarır. Yalçın, Neslihan’ın Erol ile ilgili planını öğrenir fakat Neslihan’ın vaadi onu arada bırakır. Neslihan’ın planı sadece Erol’u değil, Uluçınar’ı da riske atmaktadır.
    Kasaba Doktoru 21.Bölüm
    S02E08 - Kasaba Doktoru 21.Bölüm
    Ömer gitmekle kalmak arasında bir karar vermek zorundadır. Hakan, Mine, Leyla ve Ömer bir vakayla ilgili gerçeği ortaya çıkarınca yaşananlar Uluçınar’dan birinin hayatının tehlikeye girmesine sebep olur. Bu sırada Neslihan’ın yaptığı bir hamle, Uluçınar’ın varlığını tehlikeye sokacak planı başlatır.
    Kasaba Doktoru 22.Bölüm
    S02E09 - Kasaba Doktoru 22.Bölüm
    Veysel’in hapisten çıkması yüzleri güldürmüş, Gedelli’de hayatı yeniden normale döndürmüştür. Ancak Veysel, hapisten Mihriban’la ilgili bir emanetle çıkmıştır. Veysel bu emanetle ne yapacaktır? Öte yandan Yaşar ile Meryem’in düğün zamanı gelmiştir. Bunu gören Rıfat, Mihriban’la düğünsüz evlenmiş olmanın ağırlığını yaşamaya başlar ve ona güzel bir düğün yapmaya karar verir.
    Kasaba Doktoru 23.Bölüm
    S02E10 - Kasaba Doktoru 23.Bölüm
    Hakan’ın hayatı babası Şeref’in gelişiyle altüst olur. Üstelik Şeref acil ameliyat edilmesi gereken nadir bir hastalığa sahiptir. Geçmişte yaşananlardan dolayı babasını affetmeyen Hakan ameliyatı yapmayı reddetmektedir. Erol öldüğü güne kadar gizli kalacak bir vasiyet bırakır. Vasiyet üç kişiyi ilgilendirmektedir: Neslihan, Yalçın ve Hakan. Neslihan ve Yalçın ise yeni bir plan kurar. Bu sırada ailesinin dağılmasından rahatsızlık duyan Yalçın, Leyla ve Berk ile arasını düzeltemenin yollarını aramaktadır.
    Kasaba Doktoru 24.Bölüm
    S02E11 - Kasaba Doktoru 24.Bölüm
    Geçmişe dair bildiklerinin tümüyle yanlış olduğunu öğrenen Hakan, cesur bir müdahale ile babası Şeref’i ölümden döndürür. Erol yaptığı bir hamle ile Yalçın ve Neslihan’ın tüm planını bozar. Mafya hesaplaşmasında vurulan bir adam Uluçınar’a getirilir. Hastane mafyanın adamları tarafından kapatılınca birçok hastanın hayatı tehlikeye girer. Ömer, Hakan ve Mine baskı altında ameliyata girmeye zorlanır.
    Kasaba Doktoru 25.Bölüm
    S02E12 - Kasaba Doktoru 25.Bölüm
    Leyla ve Nazlı birinci asistan olma yarışına girer. Araya ikisi arasındaki tartışma Ömer'i dostuyla sevdiği kadın arasında bırakır. Ömer, Leyla’ya tekrar evlenme teklif eder. Nazlı ile Berk ise beraber zaman geçirmeye başlar. Mine ve Hakan, Zeynep’i evlat edinecekleri sırada yollarına çıkan engeli aşmak için çaba gösterir.
    Kasaba Doktoru 26.Bölüm
    S02E13 - Kasaba Doktoru 26.Bölüm
    Hakan ve Yalçın uçurumun dibinde, Şeref ise ameliyathanededir ve durumu kötüye gitmektedir. Başta Mine olmak üzere herkes gergin ve çaresiz bir şekilde Hakan’ı beklemektedir. Hakan, zorlukla arabasını Uluçınar’ın bahçesine sürer. Yan koltuğunda yine bilinçsiz bir şekilde Yalçın oturmaktadır. Ekip Hakan ve Yalçın’a müdahale eder. Yalçın’ın durumu kritiktir, acil ameliyata alınır. Berk babası, Mine sevdiği adam için korku içindedir.
    Kasaba Doktoru 27.Bölüm
    S02E14 - Kasaba Doktoru 27.Bölüm
    Şeref’in ölümü başta Hakan olmak üzere herkesi derinden sarsar. Yalçın’a karşı öfkeli olan Hakan sadece babasının ölümünden değil, elinin durumundan da Yalçın’ı sorumlu tutar. Nazlı, ameliyatta bir ihmal yapıldığını iddia eder ve Leyla’yı suçlar. Leyla suçluluk duygusuyla girdiği bir ameliyatta hata yapar. Ömer’in müdahalesiyle hasta kurtulur ama Leyla kendini kötü hissetmektedir. Leyla, Ömer’in desteği ile Nazlı’nın karşısına çıkar ve kendini savunur.
    Kasaba Doktoru 28.Bölüm
    S02E15 - Kasaba Doktoru 28.Bölüm
    Uluçınarlılar, adaletin sağlanmasıyla rahat bir nefes alırken Hakan ise herkesten gizli elindeki sorunla mücadele etmektedir. Neslihan hem miras davasıyla hemde Yalçın’ı hapse girmekten kurtarmakla meşguldür. Berk ise babasının vurularak hapse düşmesinden dolayı suçlu hissetmektedir. Yalçın’ın nezarethanede yaptığı bir hata, beklemediği durumlara yol açar.
    Kasaba Doktoru 29.Bölüm
    S02E16 - Kasaba Doktoru 29.Bölüm
    Yapılan tetkikler sonucunda durumun ciddiyetini anlayan Hakan elini sonsuza dek kaybetmemek için bir süre cerrahlığa ara vermelidir. Yalçın ruh ve sinir hastalıkları hastanesindeki tedavisinin sonuna gelir ve mahkeme tutuksuz yargılanmasına karar verir. Hayatını yeniden Uluçınar’da cerrahlık yaparak kurmak isteyen Yalçın'ın bu düşüncesi manidardır.
    Kasaba Doktoru 30.Bölüm
    S02E17 - Kasaba Doktoru 30.Bölüm
    Hakan elinin durumunu saklayabilecek midir? Soruşturmanın sonucu Ömer’in şüphelerini haklı çıkarır. Hastane içinde büyük bir tehlike vardır. Bu durum Hakan ve Bülent’i büyük bir sorumluluk altına sokar. Uluçınar büyük bir krizle karşı karşıyadır. Üstelik tek tehlikede olan Uluçınar’ın geleceği değil, Leyla’nın hayatıdır.
    Kasaba Doktoru 31.Bölüm
    S02E18 - Kasaba Doktoru 31.Bölüm
    Leyla yıllar önce olduğu gibi bir mesaj atarak ortadan kaybolur. Uluçınarlılar Leyla’nın yaşadıklarından dolayı kafasını dinlemeye gittiğini düşünmektedir fakat Ömer’in içi hiç rahat değildir ve Leyla’nın izini sürmeye karar verir. Yalçın ise Hakan’ın peşindedir. Neslihan, yakında görülecek miras davasına odaklanır. Leyla, Kerem’in elinden kurtulmanın yollarını arar fakat başarılı olamaz.
    Kasaba Doktoru 32.Bölüm Final
    S02E19 - Kasaba Doktoru 32.Bölüm Final
    Yalçın’ın oyunu Hakan’ı yıllar önceki gibi bir kurula çıkmak zorunda bırakırken ona inanan Neslihan ve Berk’i hayal kırıklığına uğratır. Hakan öğrencileri Leyla ve Ömer’in baskısıyla elini kurtarabilmek için çok riskli bir ameliyata girmeye ikna olur. Mine, mücadele etmesi için Hakan’a destek vermektedir. Ameliyat herkesten gizli olarak Uluçınar’da yapılır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top