Hesabım
    Gül Masalı
    1. Sezon
    Puanım :
    Gül Masalı

    Özet

    Annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor.

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 19 Haziran 2022
    132 Fotoğraf | 17 Video
    Gülper Özdemir
    Gülper Özdemir
    Erdem Kaynarca
    Erdem Kaynarca
    Sarp Can Köroğlu
    Sarp Can Köroğlu
    Bülent Düzgünoğlu
    Bülent Düzgünoğlu
    Gül Masalı 17.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gül Masalı 17.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Gül Masalı 16.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gül Masalı 16.Bölüm Fragmanı
    Gül Masalı 15.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gül Masalı 15.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    • Fotoğraf Gül Masalı
    1. sezon bölümleri
    Gül Masalı 1.Bölüm
    S01E01 - Gül Masalı 1.Bölüm
    İstanbul'da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu.
    Gül Masalı 2.Bölüm
    S01E02 - Gül Masalı 2.Bölüm
    Annesinin mezarının Isparta'da olduğunu öğrenen Gonca, duygusal olarak zor bir sınavdan geçerken, aynı zamanda geçmişiyle yaşayacağı büyük hesaplaşmanın ilk adımını da atmış olur. Fatma'nın şartını kabul edip annesinin mirasına sahip çıkmakla, İstanbul'a dönmek arasında kararsız kalır.
    Gül Masalı 3.Bölüm
    S01E03 - Gül Masalı 3.Bölüm
    Annesinden kalan evle ilgili Toprak'ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür. Sonrasında Toprak'ı Ece'yle birlikte görünce de Isparta'da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder. Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca'ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan evde büyük bir değişim başlatır.
    Gül Masalı 4.Bölüm
    S01E04 - Gül Masalı 4.Bölüm
    Gonca Atabeyler ve ailesi ile ilgili bir bağ olduğunu anlayıp konağa gider. Gonca çok sinirlidir Toprak ise hemen onu yatıştırır ve bir şekilde uzlaşırlar. Aralarında gerginlik olmasına rağmen birbirlerine bir o kadar yakın dururlar ve eğlenceli vakit geçirirler.
    Gül Masalı 5.Bölüm
    S01E05 - Gül Masalı 5.Bölüm
    Atabeylerin şikayetiyle büyük bir çıkmazın içine düşen Gonca ve Fatma, Tahir'i kurtarabilmek için Halil'in getirdiği devir kağıdını imzalayacakları sırada Toprak onların imdadına yetişir. Kararlı tavrı ve sürpriz görgü tanığıyla birlikte Halil'in sinsi planını alt üst eder.
    Gül Masalı 6.Bölüm
    S01E06 - Gül Masalı 6.Bölüm
    Gonca, İstanbul'daki projesini Isparta'da hayata geçirmek ister. Ancak işler istediği gibi gitmez. Köylüler önce Gonca'nın yanında olacağını söylerken, daha sonra Atabeyler'e karşı koyamaz. Bu arada Gonca ve Toprak aşkı her geçen dakika büyüyerek devam eder.
    Gül Masalı 7.Bölüm
    S01E07 - Gül Masalı 7.Bölüm
    Atabeyleri bekleyen tek şok bu değildir. Ticari olarak onları köşeye sıkıştıran Fuat Demirci nihayet Halil ve Rıfat'ın karşısına çıkar. Üstelik Fuat, Gülümser ve Mehmet'in geçmişine dair pek çok bilgiye de sahiptir.
    Gül Masalı 8.Bölüm
    S01E08 - Gül Masalı 8.Bölüm
    Suçlu ailesi bile olsa hak ettiği cezayı çekecektir. Ancak Rıfat ve Halil'in suçlamaları kesin bir dille inkar etmesi Toprak'ın elini kolunu bağlar. Ailesini ağır biçimde itham etmesi ise Atabeylerle arasındaki bağın tamamen kopmasına neden olacaktır. Tam bu sırada Fuat, Toprak'ın karşısına reddedilemeyecek bir teklifle çıkar.
    Gül Masalı 9.Bölüm
    S01E09 - Gül Masalı 9.Bölüm
    Atabeylerin ağır ithamlarını hazmedemeyen Gonca, Toprak'tan uzak durmaya karar vermiştir. Annesinin başından bir an olsun ayrılmayan Toprak, Gonca ve ailesi arasında kalmanın derin ıstırabını çekiyordur.
    Gül Masalı 10.Bölüm
    S01E10 - Gül Masalı 10.Bölüm
    Gonca büyük bir hayal kırıklığı içerisindedir ve bir daha Toprak'ı görmek istememektedir. Derin bir pişmanlık ve acı içinde kıvranan Toprak hatasını telafi etmek için bir şey yapmak zorundadır.
    Gül Masalı 11.Bölüm
    S01E11 - Gül Masalı 11.Bölüm
    Rıfat'ın sinsice planı işe yaramış ve Gonca'nın eli kolu bağlanmıştır. Bu olanlar Fuat'ın Rıfat'a olan nefretini daha da büyütür. Aklı hâlâ Sırrı ve Gonca'da olan Toprak ise olan bitenden habersiz İtalya uçağının kalkmasını beklemektedir. Toprak'la yakınlaşmak için fırsat kollayan Ece, onun Gonca'yla bağını tamamen koparmaya kararlıdır.
    Gül Masalı 12.Bölüm
    S01E12 - Gül Masalı 12.Bölüm
    Kızının verdiği tepkiler Rıfat'ın endişesini artıracak boyutlara ulaşır. Toprak ve Gonca içinse henüz en zor olan aşamaya geçilmemiştir. Gonca bu kararı babasına nasıl anlatacağını kara kara düşünmektedir. Nitekim korktuğu başına gelir.
    Gül Masalı 13.Bölüm
    S01E13 - Gül Masalı 13.Bölüm
    Tahir'in kaza geçirmesi Gonca'nın aldığı kararı daha da perçinlemiş, kendisini tamamen işine ve hedeflerine kilitlemiştir. Fuat, Ece hakkında bildiklerini anlatarak Toprak'ı uyarır. Buna rağmen Ece, Toprak'tan hiç beklemediği bir telefon alır. Uçurumun eşiğine gelen Canan ve Halil içinse yeni bir sayfa açılmak üzeredir.
    Gül Masalı 14.Bölüm
    S01E14 - Gül Masalı 14.Bölüm
    Gonca, onun başına gelenlerden dolayı kendisini sorumlu tutmaktadır ve böyle düşünen tek kişi sadece o değildir. Ece, Fuat'ın uzattığı yardım elini kabul etmek zorunda kalsa da onun psikolojik baskısına maruz kalmaktan kendini kurtaramaz.
    Gül Masalı 15.Bölüm
    S01E15 - Gül Masalı 15.Bölüm
    Toprak'ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Toprak'la Gonca namlunun ucundayken Fuat'a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söyler. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz'ın elinden kurtulmak için çareler aramaktadır.
    Gül Masalı 16.Bölüm
    S01E16 - Gül Masalı 16.Bölüm
    Toprak'ın artık Gonca'ya söyleyebileceği tek bir kelime bile kalmamıştır. Toprak'la Ece'nin bir arada olduğunu öğrenen Doktor, Ali, Nurbanu ve Fatma Ana kelimenin tam anlamıyla şoke olur. Hepsi birden Gonca'ya destek olurken Toprak'a karşı cephe alırlar.
    Gül Masalı 17.Bölüm Final
    S01E17 - Gül Masalı 17.Bölüm Final
    Gonca'yı sonsuza kadar kaybettiğini düşünen Toprak için her şey anlamını yitirmiştir. Ailesine Ece'yle evleneceğini söyler. Torununun nihayet Atabeylere yakışan bir tavır sergilemiş olması Rıfat'ı memnun eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top