Hesabım
    Balkan Ninnisi
    1. Sezon
    Puanım :
    Balkan Ninnisi

    Sezon bilgisi:

    25 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 21 Haziran 2022
    175 Fotoğraf | 25 Video
    Erdal Özyağcılar
    Erdal Özyağcılar
    Özlem Türkad
    Özlem Türkad
    Gözde Cığacı
    Gözde Cığacı
    Hakan Boyav
    Hakan Boyav
    Balkan Ninnisi 25.Bölüm Fragmanı 0:49
    Balkan Ninnisi 25.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Balkan Ninnisi 24.Bölüm Fragmanı 0:47
    Balkan Ninnisi 24.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Balkan Ninnisi 23.Bölüm Fragmanı 0:46
    Balkan Ninnisi 23.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    • Fotoğraf Balkan Ninnisi
    1. sezon bölümleri
    Balkan Ninnisi 1.Bölüm
    S01E01 - Balkan Ninnisi 1.Bölüm
    Balkan Ninnisi 2.Bölüm
    S01E02 - Balkan Ninnisi 2.Bölüm
    Ertan’ı mimar olarak beklerken hayal kırıklığına uğrayan Süleyman ve Neriman, hastanede Elena ve Daniel’le yaşadıkları tartışmanın da etkisiyle mazide kalmış bir yaranın hala tam iyileşmediğinden korkmaya başlarlar. İki ailenin ilk karşılaşması değildir bu... Süleyman ve Neriman, Ertan’ı doğru bildikleri yola sokmalılardır, onu da abisi Zafer gibi kaybetmek istemezler. Ertan ise kendi bildiği yolda ilerlerken, ailesine verdiği zararın farkına geç varır ve annesiyle dayısının sözünü dinleyerek köftecide çalışmaya başlar.
    Balkan Ninnisi 3.Bölüm
    S01E03 - Balkan Ninnisi 3.Bölüm
    Elena, her şeyini kaybetmiştir. Fakat Daniel’in doğum günü için aldığı hediye, aileye başlarını sokacakları yeni bir adresi göstermektedir. Elena, ailesiyle beraber Süleymanların konağına gelir. İki aileyi birbirine bağlayan tapu, gerçek çıkacak mıdır? Bahçede iki aile tartışırken, Jovanka ve Ertan beraber konağa gelirler. İki aile de şok olmuştur. Ertan ve Jovanka’nın konağa beraber gelmesi, üstüne Makedon ailenin konakta yaşayacak olması Süleyman ve Neriman’ı çıldırır.
    Balkan Ninnisi 4.Bölüm
    S01E04 - Balkan Ninnisi 4.Bölüm
    Ertan yaşanılan aile krizinden sonra, Jovanka’ya bilekliği geri veririr. Jovanka, Ertan’ın bu sert tutumuna anlam veremez. Çaresiz kalan Ertan, ailesini tekrar bir araya toplamak ve Makedon aileyi konaktan göndermek için dayısı Süleyman ile işbirliği yapar. Ertan’ın radyo programında Süleyman’ın sesini duyan Neriman, konuşmalardan etkilenip konağa geri dönecek mi?
    Balkan Ninnisi 5.Bölüm
    S01E05 - Balkan Ninnisi 5.Bölüm
    Pavel, günlüğünü Jovanka’ya geri verse de genç kızla ilgili sırları şimdilik açıklamayacağını söyler. Çekimlerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Jovanka ise, yapımcıdan parayı alıp konaktan ayrılmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Bu arada Köfteci Süleyman, Neriman ve aile fertleri, Daniel yüzünden Makedon aileyi saklamakta zorluk çekerler. Onları, komşularına, Türkiye’den gelen misafirleri olarak tanıtmak zorunda kalırlar. Bu durumun farkına varan ve rahatsız olan Zübeyir Ağa, her iki aileyi, özelikle Süleyman’ı bu yalandan kurtarmak için büyük bir plan yapar.
    Balkan Ninnisi 6.Bölüm
    S01E06 - Balkan Ninnisi 6.Bölüm
    Tahir ailesi, Makedon ailenin konaktan gitmesini beklerken, tapunun gerçek çıkması ve yapımcının film projesinden vazgeçmesi, her şeyi alt üst eder. Köfteci Süleyman, Neriman ve aile üyeleri bu duruma nasıl tepki verecektir? Konakta yaşanan karmaşadan haberi olmayan ve beklenmedik bir hamle yaparak Jovanka’ya radyodan ilan-ı aşk eden Ertan, sevdiğinden ne yanıt alacaktır?.
    Balkan Ninnisi 7.Bölüm
    S01E07 - Balkan Ninnisi 7.Bölüm
    ‘Romeo ve Juliet’ oyununu çocuklara öğreten Jovanka ve Ertan hakkında yapılan yalan haber, yine büyük tartışmalara sebep olsa da, Arif tiyatro işini halledip Mert’i mutlu ettiği için çok memnundur. Bu yalan haberi duyan Süleyman ise gerçek olduğuna inanıp, konaktakilerin başına bela olacak bir sürpriz misafirle birlikte geri döner. Dayısına kendisini affettirmek isteyen Ertan, çareyi radyoyu büyütmekte arar. Ertan dayısının itibarını yeniden kazanması için radyoda özel bir yayın yapar.
    Balkan Ninnisi 8.Bölüm
    S01E08 - Balkan Ninnisi 8.Bölüm
    Konağa gelerek herkesin huzurunu kaçıran Güldaniye hala, Ertan’ı evlendirmek için yeni yöntemler uygulamaya hazırlanır. Onun tüm problemleri çözüp Ertan’ı evlendireceğine inanan Süleyman’ın ise keyfi yerindedir. Tapunun gerçek çıkması, konaktaki kavgayı iyice büyütmüştür. Ailelerin kim gidecek tartışmaları gün geçtikçe artarken Süleyman, Daniel’e bir teklifte bulunur, o da bu teklifi kabul eder.
    Balkan Ninnisi 9.Bölüm
    S01E09 - Balkan Ninnisi 9.Bölüm
    Kalbi kırılan Jovanka, Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulur. Ertan’ı unutmaya, kalbinden atmaya kararlıdır. Öte yandan evden kovulan Süleyman, Arif ve Daniel, hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Onlara ulaşamayan konak halkı, panik içinde onları aramaya koyulur.
    Balkan Ninnisi 10.Bölüm
    S01E10 - Balkan Ninnisi 10.Bölüm
    Balkan Ninnisi 11.Bölüm
    S01E11 - Balkan Ninnisi 11.Bölüm
    Süleyman’ın en büyük düşmanı olan Darko, intikam almak için gelir. Darko, bu sefer Süleyman ve ailesini bitirmeye kararlıdır. Bu büyük çatışmada en çok zararı Zübeyir dede görecek, camiyi kurtarmak için hapse düşerken, eski acılar yeniden yaşanacak, tarihin tozlu sayfaları aralanacaktır. Konaktaki herkes, Zübeyir dedeyi kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır.
    Balkan Ninnisi 12.Bölüm
    S01E12 - Balkan Ninnisi 12.Bölüm
    Ertan abisi Zafer’i konağa getirip onu kabullenip affetmeleri için Neriman’a ve Süleyman’a baskı yapar. Çaresiz kalan Neriman’la Süleyman, Zafer’i konağa kabul ederler. Nina ve Süleyman aşkını öğrenen Ertan, aşkının peşinden gitmeye karar verir ve Jovanka’ya evlilik teklifi etme hazırlıkları yapar. Konaktaki Türk ailesindeki kargaşa sürerken, Makedon ailesinde de eski sırların ortaya çıkması Elena ve Jovanka’yı oldukça zor durumda bırakır. Jovanka aşkı ve geçmiş sırlar arasında sıkışıp kalır.
    Balkan Ninnisi 13.Bölüm
    S01E13 - Balkan Ninnisi 13.Bölüm
    Balkan Ninnisi 14.Bölüm
    S01E14 - Balkan Ninnisi 14.Bölüm
    Nina’nın gölgesi bile Süleyman’ın aklını başından alır. Süleyman yaşanan her şeye rağmen, Nina’ya ulaşmak için Elena’nın evine kadar gider. Pavel’in, Ertan’a karşı yaptığı planları başarılı olmuştur. Bu arada Ertan da boş durmayacak Pavel’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için planlarını ortaya koyacaktır.
    Balkan Ninnisi 15.Bölüm
    S01E15 - Balkan Ninnisi 15.Bölüm
    Nina’yla ilgili gerçeklerin peşine düşen Süleyman, Neriman ve Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir. Neriman’ın, Süleyman tarafından bağışlanmak için tek bir şansı vardır: Süleyman’ın gerçekleri öğrenmek için Nina’ya yazacağı mektubu, onu bulup iletecektir.
    Balkan Ninnisi 16.Bölüm
    S01E16 - Balkan Ninnisi 16.Bölüm
    Ertan ve Jovanka, tüm geçmiş acılara rağmen aşklarından vazgeçmez. Nina’yla Süleyman’ın buluşacağı yere giderler. Tüm acılar unutulsun, geçmiş defterler kapansın, aşk kazansın isterler. Bu sefer Süleyman da geçmişi unutmakta kararlıdır. Onun tek istediği Nina’yı görebilmek onunla konuşabilmektir.
    Balkan Ninnisi 17.Bölüm
    S01E17 - Balkan Ninnisi 17.Bölüm
    Konaktaki herkes Elena ve ailesinin yaralarını sarmak için elinden geleni yapar. Ertan, Jovanka’yı kaybetme korkusuna kapılır, onu hayata döndürmek için babasından ona yadigâr kalacak bir şeyler bularak Jovanka’yı hayata döndürmeyi, acılarını hafifletmeyi başarır. Yalnız kalan Elena’yı teselli etmek isteyen Süleyman, Elena ve Nina’yı barıştırmak için büyük bir yalan söyler. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla ortalık yine karışacaktır.
    Balkan Ninnisi 18.Bölüm
    S01E18 - Balkan Ninnisi 18.Bölüm
    Jovanka’nın yaralarını sarmak isteyen Ertan, Daniel’den kalanlara ulaşırken, kendi babasıyla ilgili hiç ummadığı gerçekleri öğrenir. Bu kez destek olma sırası Jovanka’dadır. Acısını kalbine gömüp Ertan’ın babasıyla ilgili sırları çözmesi için ona yardım etmeye başlar. Ertan, ölmüş bildiği babasından kalan izleri araştırırken, konakta Zafer ve Arif kavgası başlayacaktır. Ivana’nın hamile olması ve konağa dönmek istemesi ailedeki tüm dengeleri alt üst edecektir.
    Balkan Ninnisi 19.Bölüm
    S01E19 - Balkan Ninnisi 19.Bölüm
    Murat’ın hayatta olma ihtimali konakta büyük heyecan yaratır. Bu arada Ivana ve Zafer’i konakta kendilerine tehlike gören Arif, elinden geleni yapacak, fakat yaklaşan tehlikeyi göremeyecektir. Sonunda Şefo’ya olan aşkını paylaşan Ayşen, evlense bile konaktan kalmaya kararlıdır.
    Balkan Ninnisi 20.Bölüm
    S01E20 - Balkan Ninnisi 20.Bölüm
    Konak halkı, Murat’ın hayatta olma ihtimaliyle ilgili son umudunu da kaybettikten sonra, sevdiklerine daha sıkı sarılır. Süleyman ve Nina, Jovanka ve Ertan’ın mutluluğu için her şeyi yapar. Diğer yandan Elena, eskiye dair tüm sırları ortaya çıkarıp, bu kez herkesin mutlu olması için elinden geleni yapacaktır. Konakta keyifler yerine gelmeye başlamışken, Şefo ve Ayşen aşkı ortalığı karıştıracaktır.
    Balkan Ninnisi 21.Bölüm
    S01E21 - Balkan Ninnisi 21.Bölüm
    Ertan ve Jovanka tüm engellere rağmen evlenerek birbirine kavuşmanın mutluluğunu yaşarlar. Diğer yandan Süleyman ve Nina da kızlarını bulmak için İstanbul’a gider. Süleyman ve Nina kızlarına kavuşabilecek mi? Süleyman’ın yokluğunda köfteci dükkanını çalıştırmayı başaramayan Arif, Ertan ve Zafer, Süleyman’ın döneceği gün paniğe kapılır onun hoşuna gidecek bir karşılama yaparlar… Süleyman iflas ettiğini öğrenince nasıl bir tepki verecektir?
    Balkan Ninnisi 22.Bölüm
    S01E22 - Balkan Ninnisi 22.Bölüm
    Dükkanın battığını öğrenen Süleyman’ın sevinci kursağında kalır. Arif, Ertan ve Zafer’e çok kızar. İstanbul’dan kızını alıp gelen Nina ve Süleyman, Sofia’yı aileye alışması için konağa götürür. Ne var ki Sofia, onları ailesi olarak görmez ve bir an önce orayı terketmek ister. Dükkanı batırdıkları için işin içinden çıkamayan Arif, Ertan ve Zafer ise çareyi dükkanı satmakta bulurlar.
    Balkan Ninnisi 23.Bölüm
    S01E23 - Balkan Ninnisi 23.Bölüm
    Elena, Jovanka’ yı konaktan alıp eve götürür. Olayları toparlamaya çalışan Ertan’a en büyük destek Sofya’dan gelir. Sofya, Dimitri ve adamlarıyla görüşerek olayların çözülmesini sağlar. Bu arada 21 Aralık Türkçe Eğitim Bayramı için tüm hazırlık ve süslemeleri, Süleyman’la aralarını düzeltebilmek ve onu dolandırıcı organizasyon firmasından kurtarmak için Ertan, Arif ve Zafer üstlenir.
    Balkan Ninnisi 24.Bölüm
    S01E24 - Balkan Ninnisi 24.Bölüm
    Sofya’nın Dimitri ile görüşmesine izin vermeyen Süleyman, onun sözünü dinlemediğini öğrenince çok üzülür. Kızının, Makedon dolandırıcı Dimitri’yle görüşmesini yasaklar. Dimitri’nin Makedon olduğunu sık sık vurgulayan Süleyman’a kızan Nina ise bu konuda tepkisini gösterir. Bu arada köfteci dükkanını dolandırıcılara sattıktan sonra işsiz kalan Ertan, Zafer ve Arif, radyoyu organizasyon şirketine dönüştürüp birlikte çalışmaya başlarlar.
    Balkan Ninnisi 25.Bölüm Final
    S01E25 - Balkan Ninnisi 25.Bölüm Final
    Konaktakiler çıkan harita parçasından hazine olduğunu yine Arif sayesinde geç öğrenirler. Öğrendiklerinde ise harita çoktan Besa’nın elline geçmiştir. Hazine haritası uğruna konaktan vazgeçen Arif, Ertan ve Zafer, hazinenin konağın bahçesinde gömülü olduğunu öğrenince deliye dönerler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top