Hesabım
    Gossip Girl
    5. Sezon
    Puanım :
    Gossip Girl

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: CW
    İlk yayın tarihi: 26 Eylül 2011
    71 Fotoğraf | 1 Video
    Leighton Meester
    Leighton Meester
    Rolü : Blair Waldorf
    Blake Lively
    Blake Lively
    Rolü : Serena van der Woodsen
    Chace Crawford
    Chace Crawford
    Rolü : Nate Archibald
    Ed Westwick
    Ed Westwick
    Rolü : Chuck Bass
    Gossip Girl - season 5 - episode 1 Orijinal Fragman 1:00
    Gossip Girl - season 5 - episode 1 Orijinal Fragman
    21 gösterim
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    • Fotoğraf Gossip Girl
    5. sezon bölümleri
    Yes, Then Zero
    S05E01 - Yes, Then Zero
    Hollywood’ta asistan olarak çalışan Serena yeni patronunu etkilemek isterken bir hata yapar. Chuck ve Nate Serena’yı ziyaret etmek için Los Angeles’a gelirlerler. Nate Serena’nın partisinde seksi bir kadınla tanışır. Chuck Blair’i geri kazanmaya çalışmaktadır. Bu arada Blair ve Louis Monaco’dan New York’a dönerler. Düğün hazırlıkları başlamıştır. Ancak Louis Blair’in onun ailesine karşı olan kararını reddeder ve ilişkileri tehlikeye girer. Dan kitabından alıntılar yayınlamak isteyen bir dergiye engel olmak için Louis’ten yardım ister. Bu bölümde Dorota ikinci çocuğuna hamile olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada Serena Los Angeles’ta Charlie ile karşılaşır. Ancak hala onun gerçek kimliğinin farkında değildir.
    Beauty and the Feast
    S05E02 - Beauty and the Feast
    Nate, ona heyecan verici bir fırsat sunan Diana ile tekrar bir araya gelirken Serena, Charlie’yi bir seçim yapmaya zorlar. Dan kitabının yayınını durdurmak için Chuck’tan yardım ister. Ancak asıl onun yardıma ihtiyacı olduğunu farkeder. Louis’in kız kardeşi Beatrice, Monaco’dan gelir. Ancak amacı sadece Blair’i tanımak değildir.
    The Jewel of Denial
    S05E03 - The Jewel of Denial
    Dan’in tüm çabalarına rağmen kitabı yayınlanırken Nate Diana’nın teklifini sorgulamaktadır.

    Nate Diana’nın teklifini sorgularken Dan kitabını kimin yayınladığını bulmaya çalışır. Ancak Nate’in çabaları sonuç vermez. Chuck ve Dan birbirlerine yardım ederler. Bu arada Serena ve Charlie Yukarı Doğu Yakası’na geri dönerler.
    Memoirs of an Invisible Dan
    S05E04 - Memoirs of an Invisible Dan
    Dan sonunda kitapla ilgili gerçeği açıklamaya karar verirken Blair ve Louis kitap yüzünden tartışırlar.

    Dan sonunda Serena, Chuck, Blair, Nate, Rufus ve Lilly’i biraraya toplayarak kitabı ile gerçekleri anlatmaya karar verir. Bu arada Louis’in Dan’in kitabını okumasının ardından Blair ve Louis büyük bir tartışma yaşarlar. Diana ise Nate’in arkadaşlarından biri hakkında öğrendiği bilgiyi kendi çıkarı için kullanır.
    The Fasting and the Furious
    S05E05 - The Fasting and the Furious
    Blair ve Louis kendilerini tam bir problemin ortasında bulacaklardır. Patronu, Serena’yı işinde yepyeni bir pozisyona getirirken bu durum Dan ile de ilişkilerine yeni bir boyut kazandıracaktır. Diana’nın hazırlıkları son anda ertelenmek zorunda kalacaktır ve Diana tüm umudunu Nate’e bağlamıştır.
    I Am Number Nine
    S05E06 - I Am Number Nine
    Blair düğünü için nedimelerini bir yarışma ile seçmeye karar verir. Diana ile olan ilişkisini saklamaktan yorulan Nate onu kıskandırmak için Charlie’yi kullanır. Serena’nın patronu Dan’in kitabının film haklarını almak ister. Serena ise bu anlaşma için kişisel duygularını bir kenara bırakmak zorundadır.
    The Big Sleep No More
    S05E07 - The Big Sleep No More
    Diana’nın hedefinde Serena vardır. Dan kitap turuna çıkar. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Chuck değiştiğini kanıtlamaya çalışırken Blair onun gerçekleri söylemediğine inanmaktadır. Nate ise Diana ile olan ilişkisini sorgulamaktadır.
    All The Pretty Sources
    S05E08 - All The Pretty Sources
    Serena, Blair için sürpriz bir parti hazırlar. Chuck ve Dan, Blair’in partisine davet edilmeyişlerini unutmak için beraber zaman geçirirler. Bu arada Nate, Serena’nın blogunu öne çıkaracak bir bilgiye ulaşır. Diana bu konuda Nate’e baskı yaparken Serena bu kaynağı yayınlamak istemez. Ancak birisi onlardan önce davranır.
    Rhodes to Perdition
    S05E09 - Rhodes to Perdition
    Lily, Charlie ve Serena, Studio 54’te Cece onuruna verilecek partiyi merakla beklemektedir. Bu arada Spectator’da Nate’in artık yepyeni bir pozisyonu vardır. Blair ise yardım için bambaşka birine dönüşecektir.
    Riding in Town Cars with Boys
    S05E10 - Riding in Town Cars with Boys
    Serena ve Lilly Charlie’ye New York sosyetesine hoşgeldin partisi hazırlar. İntikam almaya kararlı olan Max ise ne pahasına olursa olsun Charlie’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. Blair ise Chuck ve Louis arasında bir seçim yapmak zorundadır. Dan artık Blair’e gerçek duygularını açıklamanın zamanı geldiğini düşünmektedir. Ancak sonunda Blair’in mutluluğu için aşkını feda eder. Nate ise sonunda büyükbabası ile gerçekleri öğrenir. Chuck ve Blair Charlie’nin basını partiden uzak tutması üzerine paparaziler yüzünden araba kaza geçirirler. Sonunda Charlie herşeyi itiraf etmek zorunda kalır.
    The End of The Affair?
    S05E11 - The End of The Affair?
    Blair, Chuck ile geçirdikleri trajik kazanın ardından Serena’ya gerçekleri açıklar. Dan kendini toparlaması için Blair’e yardım ederken Nate ise kaza hakkında bazı bilgiler öğrenir. Bu arada Gossip Girl’ün sitesi kapanır ve Serena, istemese de yeni Gossip Girl olacaktır. Charlie’nin yokluğu nedeniyle oldukça üzgün olan Lilly, Rufus’un karşı çıkmasına rağmen onu bulmak için bir dedektif tutar. Bu arada Vera Wang, Blair için özel bir gelinlik hazırlamıştır. Ancak Blair’in kafası çok karışıktır.
    Father And The Bride
    S05E12 - Father And The Bride
    Blair bekarlığa veda partisi yapmaya karar verir. Acak gizli düşmanları Beatrice ve onun komplocu kuzeni Peder Cavette iş başındadır. Bu arada hiçbir şeyden haberi olmayan Chuck Blair’in evliliğini ne pahasına olursa olsun engellemeye kararlıdır. Nate ise yaşanan kazada Trip’in bir parmağı olduğunu öğrenir. Bu arada Serena ve Dan Blair’i korumak için sahte ilişkilerine devam etmektedirler.
    G.G.
    S05E13 - G.G.
    The Backup Dan
    S05E14 - The Backup Dan
    Crazy Cupid Love
    S05E15 - Crazy Cupid Love
    Cross Rhodes
    S05E16 - Cross Rhodes
    The Princess Dowry
    S05E17 - The Princess Dowry
    Con-Heir
    S05E18 - Con-Heir
    Chuck, Jack’i şehre hayatını kurtardığından ötürü teşekkür etmek amacıyla çağırır fakat, bu kısa ziyaret hiç de planladığı gibi gitmez. Blair ve Dan ise bu yeni ilişkilerini yoluna sokmaya çalışmaktadır... Bu arada, Nate yeni bir girişimcinin gazetesini kurtaracağından dolayı umutlanır.
    It Girl, Interrupted
    S05E19 - It Girl, Interrupted
    Salon of the Dead
    S05E20 - Salon of the Dead
    Despicable B
    S05E21 - Despicable B
    Blair, Yukarı Doğu Yakasındaki önemi kaybettiğini hissetmektedir ve bunun için bir şeyler düşünecektir. Bu arada Nate de nihayet Diana’nın geçmişini kurcalamaya başlar...
    Raiders of the Lost Art
    S05E22 - Raiders of the Lost Art
    Chuck, Nate, Blair, Serena ve Lola ekip olarak Diana ve Jack arasındaki sırrı ortaya çıkarabileceklerini düşünürler. Bu arada Dan, Roma’da yaz için çok prestijli bir bağlantı kurmaktadır.
    The Fugitives
    S05E23 - The Fugitives
    The Return of the Ring
    S05E24 - The Return of the Ring
    Serena, Blair’in son kabusunda istemeden önemli bir rol oynamış olabileceğini itiraf eder. Bu arada Nate, Lola’ya beraber yaşamak için teklifte bulunur. Lily ise evliliği hakkında önemli bir karar almak zorundadır. Bu bölümün sonunda Blair nihayet hayatındaki iki adam arasında bir seçim yapar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top