Hesabım
    Bir Küçük Gün Işığı
    1. Sezon
    Puanım :
    Bir Küçük Gün Işığı

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 5 Eylül 2022
    312 Fotoğraf | 35 Video
    Esra Dermancıoğlu
    Esra Dermancıoğlu
    Seray Kaya
    Seray Kaya
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Tuğçe Açıkgöz
    Tuğçe Açıkgöz
    Bir Küçük Günışığı 36.Bölüm Fragmanı 0:53
    Bir Küçük Günışığı 36.Bölüm Fragmanı
    409 gösterim
    Bir Küçük Günışığı 35.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Küçük Günışığı 35.Bölüm Fragmanı
    128 gösterim
    Bir Küçük Gün Işığı 34.Bölüm Fragmanı 0:49
    Bir Küçük Gün Işığı 34.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    • Fotoğraf Bir Küçük Gün Işığı
    1. sezon bölümleri
    Bir Küçük Gün Işığı 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Küçük Gün Işığı 1.Bölüm
    Bir Küçük Gün Işığı 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Küçük Gün Işığı 2.Bölüm
    Elif, Hakan'ın arkasında bıraktığı borçları nasıl ödeyeceğini bilemezken bir de işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Güneş'in varlığını kabullenemezken onunla bir bağ kurmaya, onun için endişelenmeye başlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Küçük Gün Işığı 3.Bölüm
    Ümran, Dila'nın sırrının peşinde düşerken Dila, Sude'yle beraber planını yürütmek için harekete geçer. Fırat, Elif'i tanımaya başladıkça ona hayran olmaya başlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Küçük Gün Işığı 4.Bölüm
    Elif'in etkinlikteki becerisinden etkilenen Ümran, şirketin tüm organizasyonlarından onun sorumlu olmasını ister. Elif ise kendi işini ayakta tutmaya çalışıyor ama Hakan'dan kalan borçlar, ardında bıraktığı enkaz, Elif'e bir türlü soluk aldırmıyordur.
    Bir Küçük Gün Işığı 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Küçük Gün Işığı 5.Bölüm
    Fırat, Ümran'a her şeyi anlatıp bu sorunu kökünden çözmeye kararlıdır. Güneş'in, Dila'nın kızı olduğunu öğrenen Fırat, Dila'yla yüzleşir. Elif'in, Güneş'i kaybetme korkusu, annesini bulma isteğini yeniden harekete geçirir. Bir ipucu yakalar.
    Bir Küçük Gün Işığı 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Küçük Gün Işığı 6.Bölüm
    Dila ve Ümran arasındaki savaş artık ölümcüldür, birinin canına mal olmadan Fırat bir şeyler yapmalıdır. Ama Fırat hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, buzdağının görünmeyen bir yüzü daha olduğunu bilecek kadar tanır ailesini.
    Bir Küçük Gün Işığı 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Küçük Gün Işığı 7.Bölüm
    Dila'nın öfkesi Fırat'a yönelir. Yılmaz'la birlik olup Fırat'ı köşeye sıkıştırmaya çalışırlar. Elif ise işten istifa edip Fırat'ın aldığı evde yaşamayı reddeder. Elif ve Güneş hem parasız hem evsiz kalırlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Küçük Gün Işığı 8.Bölüm
    Ümran, Elif'in, Fırat'ın etrafında olmasından rahatsız, Sude'yle yakınlaşmaları için uğraşırken Fırat'ı çok zor bir duruma düşürür. Fırat, Elif'e tüm gerçeği, Hakan'ın kaza yaptığı geceyi anlatmaya karar verdiği sırada, Elif kaza gecesi olanları başka bir şekilde öğrenmek üzeredir.
    Bir Küçük Gün Işığı 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Küçük Gün Işığı 9.Bölüm
    Fırat, Elif'e her şeyi anlatıp artık yalansız yaşamak isterken Ümran'ın yarattığı sorunlar yakasını bırakmaz. Ümran, Fırat ve Sude'yi magazincilere yakalatıp ikisi arasında bir ilişki olduğu masalını yaymayı başarır.
    Bir Küçük Gün Işığı 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Küçük Gün Işığı 10.Bölüm
    Fırat, annesini karşısına almak pahasına Elif'e olan aşkını herkese ilan etmiştir. Fırat hem Ümran'ı hem Sude'yi çok zor bir durumda bırakmış olmasına rağmen kalbinin sesini dinleyerek doğru olanı yaptığına inanır.
    Bir Küçük Gün Işığı 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Küçük Gün Işığı 11.Bölüm
    Mehveş, Güneş'in artık Dila'yla birlikte olacağını düşünüp heveslenirken Dila, Ümran'ın bu konuda ne yapacağını gergin bir şekilde izler. Ümran, Güneş konusunda ne yapacağına karar vermeye çalışırken Elif'le ilgili Fırat'a karşı kullanabileceği çok önemli bir bilgi edinir.
    Bir Küçük Gün Işığı 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Küçük Gün Işığı 12.Bölüm
    Elif sonunda Dila'yla baş başadır. Şimdi hesap zamanıdır. Elif, Dila'yla kozlarını paylaşırken acı sözleriyle canını yakmaktan geri durmaz. Fırat, Elif'in yanında olup her şeyi yoluna koyacağına dair söz verir. Elif buna inanmışken Dila gelip Güneş'i, Elif'ten alacağını söyler.
    Bir Küçük Gün Işığı 13.Bölüm
    S01E13 - Bir Küçük Gün Işığı 13.Bölüm
    Elif sosyal hizmetler uzmanın ithamıyla şoke olur. Güneş'e asla zarar vermeyeceğini anlatmaya çalışırken hakkında araştırma yapılacağını öğrenir. Dila, Elif'e zarar vermeyi başarmış daha fazlasını da yapmaya kararlıdır. Güneş'i kendi rızasıyla eve getirmeyi planlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 14.Bölüm
    S01E14 - Bir Küçük Gün Işığı 14.Bölüm
    Fırat mahkemeye müdahil olup vesayeti almayı planlar ama Ümran'ın da aynı hamlede bulunmasıyla son umudu paramparça olur. Elif, Güneş'i sonsuza kadar kaybettiğini anlar. Güneş'e bu kadar yakın olup uzak durmak dayanabileceği bir acı değildir.
    Bir Küçük Gün Işığı 15.Bölüm
    S01E15 - Bir Küçük Gün Işığı 15.Bölüm
    Ümran, Fırat'a iki gün müddet verir. Ancak Dila, abisiyle annesinin kendisini dışarıda bırakıp aralarında anlaşmalarına öfkelenir ve polisi arar. Artık Elif'in peşinde hem Fırat hem de polis vardır.
    Bir Küçük Gün Işığı 16.Bölüm
    S01E16 - Bir Küçük Gün Işığı 16.Bölüm
    Fırat, Elif'le Güneş'in bir arada kalmalarını sağlamak için tüm olasılıkları dener. Geriye sadece tek bir çıkar yol kalır. Elif her yerde aranırken Fırat, Elif ve Güneş'i konağa getirir.
    Bir Küçük Gün Işığı 17.Bölüm
    S01E17 - Bir Küçük Gün Işığı 17.Bölüm
    Fırat'la Elif'in gizlice evlendiğini öğrenen Ümran, Elif'in hayatını cehenneme çevirmeye kararlıdır. Fırat, Elif'ten cemiyet için yapacakları törene kadar sabretmesini ister. Elif, Güneş için her zorluğa katlanırken; Dila yeni düzene alışamaz.
    Bir Küçük Gün Işığı 18.Bölüm
    S01E18 - Bir Küçük Gün Işığı 18.Bölüm
    Elif, Fırat’ın babasını öldürmek istemiş olabileceğine inanmak istemez. Ama gerek Ümran’dan gördüğü tepkiler gerekse Fırat’ın tavrı onu şüphe içinde bırakır. Mehveş bile alttan alta Fırat’ı korumak ister gibidir. Herkes ondan bir şey saklıyordur. Elif nasıl bir aileye girdiğini yavaş yavaş fark ederken Cemil için getirdiği doktor Fırat’la arasındaki iplerin iyice kopmasına yol açar.
    Bir Küçük Gün Işığı 19.Bölüm
    S01E19 - Bir Küçük Gün Işığı 19.Bölüm
    İki kadın arasında ilk kez buzlar erimiş ve dayanışma sağlanmışken Ümran için Cemil hala bir tehdittir. Geleceğini Cemil'in uyanışına ve insafına bırakmak istemez. Elif ise Fırat'a karşı haksızlık ettiğini fark eder.
    Bir Küçük Gün Işığı 20.Bölüm
    S01E20 - Bir Küçük Gün Işığı 20.Bölüm
    Elif, Ayaz Ailesi'nin Fırat'tan bir şey sakladığını iddia ettikçe Fırat ondan uzaklaşır. Fırat, Elif'le tartışmamak için bir süre çiftlikte kalmaya karar verir. Elif, Fırat'a fazla yüklendiğini anlar, çiftliğe gidip aşkına sahip çıkmak ister ancak Fırat'ın yanında başka bir kadın vardır.
    Bir Küçük Gün Işığı 21.Bölüm
    S01E21 - Bir Küçük Gün Işığı 21.Bölüm
    Elif, Feraye konusunda Fırat’a inanmak ister ama Feraye’nin kasıtlı olarak arkasında bıraktığı izler ona inanmasını zorlaştırır. Elif çiftlikte bulduğu küpeleri, Feraye’nin kulağında görünce Fırat’la tekrar görüştüklerini anlar. Fırat, Elif’e, Feraye’yle aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çalışırken Elif umursamaz görünür ama içten içe kıskançlıktan delirir.
    Bir Küçük Gün Işığı 22.Bölüm
    S01E22 - Bir Küçük Gün Işığı 22.Bölüm
    Fırat şirketteki köstebeğin peşine düşerken Elif de Fulya'yla beraber Feraye'nin peşine düşer. Elif çok geçmeden Feraye'nin, Ayaz Ailesi'ne neden bu kadar hınçlı olduğunu öğrenir. Feraye'nin çektiği tüm acıların nedeni Ümran'dan başkası değildir.
    Bir Küçük Gün Işığı 23.Bölüm
    S01E23 - Bir Küçük Gün Işığı 23.Bölüm
    Elif sudan çıkarılmış ancak Dila hala Karadeniz'in hırçın suları arasındadır. Fırat gece gündüz ekiplerin başındadır. Güneş, Dila için endişelenirken bir taraftan da bu travmayla baş etmeye çalışır. Elif ve Fırat onu psikoloğa götürürler.
    Bir Küçük Gün Işığı 24.Bölüm
    S01E24 - Bir Küçük Gün Işığı 24.Bölüm
    Elif, Güneş’i görebilmek için tüm sınırları zorlar. Sonunda Dila’dan şikayetçi olmaya, ifadesini değiştirmeye karar verir. Dila’nın uçurumda onu öldürmeye çalıştığını, gerçeği söyleyecektir. Ümran ve Cemil, Elif’e öfke kusarken Fırat arkasında durur. Ümran bir taraftan Feraye’nin, bir taraftan da Cemil’in baskısıyla iyice köşeye sıkışırken bütün bu düğümü çözecek olanın Elif olduğundan habersizdir.
    Bir Küçük Gün Işığı 25.Bölüm
    S01E25 - Bir Küçük Gün Işığı 25.Bölüm
    Elif, Feraye’nin annesinin ölümünden sorumlu olduğu videoyu görmüştür. Feraye, Elif’i, Güneş’le tehdit eder ve Fırat’a bir şey söylememesini tembihler. Elif, Fırat’a güvenir ve Feraye’nin yaptıklarını anlatır. Feraye tüm aileyi kıskıvrak yakaladığını sanırken Fırat ve Elif birlikte Feraye’yi oyalayıp onu hapse gönderecek görüntülerin peşine düşerler. Güneş ve Dila ise Feraye’nin emriyle evde hapistir.
    Bir Küçük Gün Işığı 26.Bölüm
    S01E26 - Bir Küçük Gün Işığı 26.Bölüm
    Hastaneden çıkarılıp eve getirildikten sonra Ümran’ın, Elif’e karşı davranışları tamamen değişir. Artık ona farklı bir gözle bakmaya, onu kızı gibi görmeye başlar. Fırat, Sude’nin, Feraye’nin hisseleriyle şirketin yeni ortağı olduğunu öğrenir. Alper yaşanılanların da etkisiyle hayatın çok kısa olduğunu anlar ve Fulya’ya evlenme teklif eder. Elif ve Fırat, isteme merasiminde kız tarafı olurlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 27.Bölüm
    S01E27 - Bir Küçük Gün Işığı 27.Bölüm
    Elif, Yasemin’in sözleri üzerine Fırat’ın, Cemil’in öz oğlu olmadığını düşünmeye başlar. Bir olasılık da olsa emin olmadan Fırat’a bir şey söylememeye kararlıdır. Elif araştırmaya başlar ve Cemil’den dinlediği tanışma hikayesini, Ümran’dan duyunca bambaşka hikayeler olduğunu fark eder. Fırat’ın öz babası, Kenan’ın bıraktığı mektubu bulmasıyla şüpheleri daha da artar ve Ümran’la yüzleşir. Bu sırada Fulya ve Alper evlendikten sonra yaşamak istedikleri hayatla ilgili ters düşüp ayrılığın eşiğine gelirler.
    Bir Küçük Gün Işığı 28.Bölüm
    S01E28 - Bir Küçük Gün Işığı 28.Bölüm
    Yasemin, Ümran'ın, Cemil'in yemeklerine bir baharat karıştırdığını Fırat'a söyler. Ama Ümran da boş durmaz ve Yasemin'in aslında Feraye'ye çalıştığını açıklar. Ümran bitkiden de Yasemin'in iddiasından da kurtulduğu sırada Cemil'in avukatı vasiyetini açıklamak için geleceğini haber verir.
    Bir Küçük Gün Işığı 29.Bölüm
    S01E29 - Bir Küçük Gün Işığı 29.Bölüm
    Elif, Cemil’in vasiyetini yerine getiremeyecek olmanın üzüntüsünde boğulur. Ümran, oğlunun hep başkalarının çocuklarını sevmek zorunda kalacağını söyleyerek Elif’in üzerine gider. Elif geçmişte doktorların kapısını aşındırmasına rağmen Fırat için yeniden bir doktora gitmeye karar verir. Sinan, Dila’nın ilgilendiği adam, Elif’in yeni doktorudur. Dila henüz bu gerçekten habersizdir. Elif, ufacık bir ihtimal bile olsa Fırat’ın baba olabilmesini canı gönülden isterken Sude’nin vakti zamanında Fırat’tan hamile kaldığını öğrenir.
    Bir Küçük Gün Işığı 30.Bölüm
    S01E30 - Bir Küçük Gün Işığı 30.Bölüm
    Fırat Evlenme teklif edemediği ve hala ilk günkü kadar aşık olduğu için kapattığı restoranda, Elif'e evlenme teklif edip her şeye yeniden başlamak ister. Elif, Fırat'ın aşkına direnemez. Bu sırada Dila, Sinan'la ilişkisini ilerletir.
    Bir Küçük Gün Işığı 31.Bölüm
    S01E31 - Bir Küçük Gün Işığı 31.Bölüm
    Fırat tüm hayatının yalandan ibaret olduğunu anlamış, artık tek güvendiği kişi Elif’tir. Elif tüm bu olanlardan sonra boşanmak için başlattığı işlemleri durdurur. Fırat bahçede Ümran’ın, Cemil’i zehirlemek için kullandığı bitkiyi bulur. Ümran bitkiyi daha önce görmediğini söyler ancak Fırat kendini ortaya atınca gerçeği itiraf eder.
    Bir Küçük Gün Işığı 32.Bölüm
    S01E32 - Bir Küçük Gün Işığı 32.Bölüm
    Ümran tutuklandıktan sonra aile dağılır. Fırat gerçekleri sakladığı için Elif'ten uzaklaşır, Dila konakta Ümran'ın yerine geçerek bağımsızlığını ilan eder. Sude, Fırat ve Elif'in ayrı olmasından yararlanıp Fırat'ı doldurmaya başlar.
    Bir Küçük Gün Işığı 33.Bölüm
    S01E33 - Bir Küçük Gün Işığı 33.Bölüm
    Fırat, Sude’nin yanında uyanır. Geçirdikleri geceyi tam olarak hatırlamaz ve Sude’ye kendisinden uzak durmasını söyler. Sude ise tam tersi herkesin içinde Fırat’a samimi davranmaya başlar. Fırat, Elif’e gerçekleri söylemek ister ama tam bu sırada Elif boşanmaktan vazgeçmiş, ilişkilerini düzeltmek için bir adım atar. Fırat çıkmazların ortasındadır.
    Bir Küçük Gün Işığı 34.Bölüm
    S01E34 - Bir Küçük Gün Işığı 34.Bölüm
    Elif, Fırat'ın kendisini Sude'yle aldattığını öğrenir ve yıkılır. Fırat çok pişmandır ama Elif'in dünyası altüst olmuş, artık kime güveneceğini bilmiyordur. Elif, Güneş'i de alıp evden ayrılmak ister ama Ayten, bu şekilde davranarak Güneş'i arada bıraktığını söyler.
    Bir Küçük Gün Işığı 35.Bölüm
    S01E35 - Bir Küçük Gün Işığı 35.Bölüm
    Bir Küçük Gün Işığı 36.Bölüm Final
    S01E36 - Bir Küçük Gün Işığı 36.Bölüm Final
    Sude, Elif'in evden ayrılmasına kafayı takar ancak Elif, Güneş olmadan konaktan ayrılmaz. Sude mecburen Elif ve Fırat'ın boşanma gününü beklemeye başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top